نوشته اصلی توسط
عشق آفرین
سلام پاييزه جان. سرآشپز تالار همدردى. :) اميدوارم خوب و سلامت باشى بانو.
به به سلام عشق آفرین عزیز ممنون عزیزم.الان اینی که گفتی واقعیه یاتیکه انداختی واسه اون خورشت قیمه که بی نهایت مچمو گرفت؟؟:311:
1. پاييزه جان حاضرى فوت كوزه گريت رو در پخت قورمه سبزى در اختيار ما قرار بدى؟ بله بله حتما امااینجانمیشه دستورپختش که همه جایکیه باید بیای بایستی پیشم تاوقتی درستش میکنم خودت ببینی.البته ازهمون اول که سبزی هارومیخری مهمه که باید چه چیزی روزیادبخری چی روکم!مثلا جعفری واسفناج وطره باید بیشترازهمه باشه بعدش گشنیز وچغندرباید بیشترباشه ودرآخرهم شوید وشنبلیله،امیدوارم چیزی روجاننداخته باشم.بعدشم که نحوه پختش که حضوریه عزیزم
2. مهمترين پارامتر هاى پخت يك غذاى خوشمزه چيه؟ مهمترینش عشق وعلاقه ست.اگه غذایی روباعلاقه درست کنی خوب میشه اگه نه که دیگه قابل خوردن نیست.وبعدش مرحله به مرحله دقیق جلوبری واستفاده ازادویه های خوب
3. ميدونى رفتار يه انسان چطور پخته ميشه و از خامى فاصله ميگيره؟
بله باتجربه کردن وهمینطورتلاش ومطالعه.امامهمترینش همون تجربه ست.
4. قرار بود روابطى شكل بدى و دوستانى پيدا كنى، موفق شدى؟
چقدراین موضوع واسه همه سوال برانگیزبود عشق آفرین.اگه پستهای بچه هارونخوندی بهت میگم که همه این موردروسوال کردن هرکدومشون به یه طریقی.راستش ازخیردوست پیداکردن گذشتم:311:
شوخی کردم.اونجورکه فکرمیکردم نه اماجوردیگه بله.سعی کردم باهمه اطرافیانم دوست باشم که خوب تاحدودی تونستم والبته دوست خوبی هم به دوستانم اضافه شده که خیلی کمک کننده وآرامش بخشه واسم.نمیتونم اینجا بگم کیه چون همه میشناسنش
5. فكر مى كنى تاپيك مهارت هاى كلامى تونسته بهت كمكى كنه؟
بله البته که کمک کرده.کلی روی مطالبش فکر کردم روی پستهای بچه ها دقت کردم.تجربه های خوبی نوشته بودن.ادامه اش بده حتما من هم سعی میکنم حتما بیام ودوباره شرکت کنم
6. فكر كنم پسر كوچولوت الان ٣ ساله باشه. درست ميگم؟ تونستى استعداد هاشو حدس بزنى؟ اگر بله، به نظرت چطور ميتونى در استفاده صحيح و بهينه از استعداد هاش كمكش كنى؟
الان دوسال ونیمه شه. ازاول خیلی واسش قصه میخوندم تاالان ونقاشی میکشیدم واسش.فوق العاده اینکارودوست داره.ومرتب واسش دفترمیگیرم واون هم مدادروازیک سالگی یاشایدهم کمتر عااالی گرفت دستش.یعنی به طرزدرستش که خیلی جالب بود واسم.نقاشی های خودش روهمیشه میکشه میادمیگه فلان چیزه.مثلا ماررومیکشه چشم واسش میزاره واسش راحته اماسه روزپیش یه دفعه دیدم دارم باشعرچشم چشم دوابرو صورت یه آدم میکشه بادست وپاهاش.خیلی ذوق کردم ونقاشی اش رویادگاری برداشتم.نمیدونم این میشه استعداد یانه...یه کم توی این موردضعیفم.احتیاج به کمک کسی دارم که واردباشه وبتونه راهنماییم کنه
7. هنوز هم به نظم خونه حساسى يا ديگه به لطف گل پسرت عادى شده؟
حساس که هستم اما نمیزاره تمیزبمونه منم مرتب دارم جمع وجورمیکنم.اما چیزی اصلا بهش نمیگم.هرکاری که بدونم خطری نداره میزارم انجام بده.واسه خونه تکونی اتاقش ازهمه جا بیشترکارداشت.درودیوارهاش پرازخط ونقاشی بود
8. براى فرزندت آهنگ هاى كودكانه ميذارى؟ دوست دارى يه روز بفرستيش كلاس موسيقى؟ بله آهنگ میزارم واسش البته نه فقط کودکانه خودش همه جوردوست داره.نمیدونم واقعا اگه خودش علاقه داشته باشه باهاش مشکلی ندارم ومیفرستمش کلاس موسیقی
9. پاييزه به نظرت يه هنرمند بايد چه خصوصياتى داشته باشه و در هنرش چه چيزى رو نشون بده؟
هنرمندنیستم پس پاسخم به این سوال بیشترازروی چیزهایی که دیدم.به نظرم تمرین وپشتکارزیاد میخواد.فکرمیکنم اگه لذت ببره وباعشق کارکنه خیلی ازمشکلاتش رومیتونه پشت سربزاره. واین عشق روانرژی وحال خوبش روبه بقیه هم نشون بده هم منتقل کنه.بادلش کارکنه
برات آرزوى موفقيت مى كنم عزيزم. :72: