خدا رو100 بار شکر کن زود شناختیشون. اصلا کوتاه نیا. به هیچ وجه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو100 بار شکر کن زود شناختیشون. اصلا کوتاه نیا. به هیچ وجه.
نفس عزیزم یعنی می گن از طلاق پشیمون شدن؟یا می خوان تو از حق و حقوقت بگذری و توافقی طلاق بگیرین؟؟
آره عزیزان کوتاه نمیام یه بارم که شده باید تاوان اشتباهشو پس بده .
بايد بفهمند كه زندگي و يه نفر آدم بازيچه نيست كه هر موقع دلشون زد رهاش كنند. سر حرف خودت وايستا و كوتاه نيا. موفق باشي عزيزم.
نه بلوم جان میگن از همه چی بگذرم و توافقی طلاق بگیریم.
واقعا نمی دونم چی فکر می کنن که همچین درخواستی دارن
حرف دل راست می گه باید یه بار تنبیه بشن تا یادشون بمونه آبروی مردم بازیچه نیست
سلام دوستان
دیروز مامانم نزدیک محله کارم ویزیت داشت واسه دکتر . پدر شوهرمو دیده که یه خیابون پایین تر از محل کارم پارک کرده سرشو گذاشته رو فرمون . مامان گفت یه ساعت ایستادم ببینم کجا میره ترسیده بیاد سر راه من . باباش میدونه من تو کدوم خیابونم ولی آدرسه کاملو نمیدونه . حالا مامانم میترسه میگه نکنه بیان سر راهت . آخه چند شب پیش خواب دیدم پدر شوهرم و جند تا مرد دیگه دنبالم میکنند و منم ازشون فرار میکنم . اینو که واسم مامانم تعریف کردم حالا دیگه میترسه . حالا خودمم موندم اگه اومد سر راهم که باهام حرف بزنه چطور برخورد کنم آخه تو اون مدت خیلی بهم احترام گذاشت نمیدونین واسه جشن عقد چه جور دست انداخته بود گردنم هنوزم زن عموم میگه من باور نمیکنم که اینطور باهات برخورد شد. ولی بدیش این بود که تو این قضیه نتونست جلوی دهن زن و دختراشو بگیره و برا حفظ آبروش بدتر طرفشونو گرفت . حالا دارم خودمو آماده میکنم که اگه اومد سراغم چه جور رفتار کنم که نه بی احترامی کرده باشم نه کوتاه بیام.
بچه ها اگه شما هم نظری دارین لطفا کمکم کنین ........
خیلی رسمی و خشک و جدی. بی احترامی نکن ولی لبخند هم نزن. اگه اه و ناله کرد نگو شما مقصرید. بگیو پسرتون خودش باید مشکلشو حل کن.
نایستی قصه حسین کرد برات بگن یا بگی. خیلی رسمی دو تا کلمه بگو و برو.
گول نخوری نفس. اینها واقعا لیاقت ندارن. واقعا باید یک جایی ادب بشوند. نذار بیشتر از اینی که تا الان بی احترامی دیدی بیشتر بشه. بازم می گم. رسمی و خشک برخورد کن.
مرسی نازنین جان راست میگی آجی باید مثل خودشون باهاشون برخورد کنم . سرد و بی احساس
همه پلهای پشت سرت رو هم خراب نکن شاید از کرده شون پشیمون بشن و بخوان که شما با هم زندگی کنید اگه سرد و بی احساس برخورد کنی راه برگشتی برای خودت نمیذاری و همه کاسه ها سر تو میشکنه وقتی مقصر نیستی چرا مقصر جلوه کنی؟!
همه مشکلاتی که توی این مدت داشتی رو بهش بگو همه توهینها و بی احترامیها رو و آخرشم بگو این چیزیه که خودتون خواستید حالا که آبرو و شخصیتم برای پسرتون ارزش نداره تاوانش رو باید پرداخت بکنه بگو که شما با ایشون هیچ مشکلی نداری بلکه خیلی هم براش قابل احترامی و اگر روزی هم توی خیابان یا مهمانی ببینید با روی باز از ایشون استقبال خواهید کرد و هنوزهم براتون همون پدر قدیمیه و مشکل شما با پسرشونه که تا وقتی نفهمه که شما هم آدمی و آبرو و شخصیت داری قانون وسیله مجازاتشه