نقل قول:
می بینیدت که فایده ندارد که ندارد و ندارد.آقای هوشیار،لطفاً اینقدر هوشیاری داشته باشید تا بفهمید قبول یا عدم قبوا حجاب(پوشش) از طرف برخی ربطی به این احادیث ندارند.
آقای گردآفرید
من چون هوشیاری دارم می دانم که هیچ چیزی رو بدون دلیل محکم و روشن نباید قبول کرد, به خاطر همین حجاب را با دلیل و مدرک قبول کردم. و می بینید که در این زمینه ها دلیل و مدرک علاوه بر آیات قرآن, احادیث هستند و همانطور که می دانید قرآن به جزئیات تمامی مطالب نپرداخته است و اغلب جزئیات لازم توسط ائمه در احادیث بیان شده. به همین دلیل باید بفهمیم قبول حجاب (پوشش) از طرف برخی, کاملا به این احادیث ربط داره.
نقل قول:
اولاً که این احادیث را کامل ترش و مفصل تر دانی و دیگران در همین بحث گفته اند که اگر اندکی صبر داشته و بحث حجاب را از اول می خواندید،دوباره کاری نمی کردید.
اولا من نظر خودمرو گفتم و هر کسی حق داره هر طور که دوست داره پاسخ این مسالرو بده.
نقل قول:
ثانیاً می بینید که در هیچ کجای قرآن اجبار به حجاب آنگونه که شما و هم فکرانتان می پسندید،نشده است و منظور حجاب اخلاقی و درونی است.
ثانیا مساله حجاب و نوع پوشش آن موضوعی سلیقه ای نیست که مورد پسند عده ای قرار گیرد و یا عده ای از روی سلیقه ی شخصی آن را تعریف کرده باشند, چهارچوبی تعریف شده و معقول دارد که افراط و تفریط در آن قابل قبول نیست و به هیچ عنوان و در هیچ کجا منظور از حجاب تنها اخلاقی و درونی نیست, بلکه هر چیزی ظاهری دارد و باطنی و کسی که بخواهد از نظر باطنی کامل باشد لازمه آن داشتن پوشش و ظاهری معقول و مورد تایید اسلام است. و تفکر هر کس در ظاهر او نیز نمایان می شود. البته باید افراد ریا کار را از این بحث جدا کرد.
نقل قول:
ثالثاً به حدیث و درستی و آن و نسبت آن،نمی توان اطمینان کرد،اگر دنبال دانش حدیث بروید،خودتان درمی یابید که درستی و اصلاً اطمینان به وجود حقیقی یک روایت بسیار دشوار است.
ثالثا من در این حد نیستم که به دنبال دانش احادیث بروم و به این امر واقفم که اطمینان از درستی یک روایت دشوار است. مجموع گفتار و رفتار پیغمبر و امام, منبعی ارزنده برای شناخت احکام و تعالیم اسلامی است که پس از قرآن مورد استناد احکام دینی است. در مورد این گفتار از دو جهت مشکل وجود دارد هم از جهت سند, هم از نظر دلالت. چون بی شک در طول تاریخ حدیث, چه بسا روایاتی که جعل شده و به پیغمبر و امامان استناد داده شده است, با آنکه واقعیت نداشته, و چه بسا روایات درستی که به علت اشتباه یا فراموشی روایت کنندگان, عبارات آن ها دچار تغییر یا کم و زیاد شده است و از این قبیل.
بنابر این باید روایات معتبر را شناخت که این خود مهارت و تخصص خاصی می خواهد و به آشنایی کافی با رجال سند و سلسله های آنها نیازمند است. و بر ماست که برای استفاده از احادیث به منابع معتبر مراجعه کنیم.
نقل قول:
رابعاً لطفاً از خرد،اندیشه و اختیار خود سخن بگویید نه آنکه تندی بروید و به این مراجع متوسل شوید.
رابعا خرد, اندیشه و اختیار به ما می گوید که هر کسی در زمینه ای تخصص دارد و ما زمانی که می خواهیم به سخن خود در مورد موضوعی اعتبار ببخشیم سعی می کنیم منبع موثقی برای آن ذکر کنیم. این منبع می تواند کتاب خاص و یا فرد متخصصی در آن زمینه باشد.
در پایان باید گفت که ما انسان های متمدنی هستیم و نباید موضوعی مانند حجاب کینه ساز و حرمت شکن تلقی شود. که تمامی تعالیم و دستورات اسلام به منظور برقراری دوستی و حفظ حرمت ها بنا شده است تا راهی باشد به سوی سعادت ما.
حالا اگر مدیر محترم تالار تمایل داشتن می توانند به اختیار خود این پست را ببندند.