مرسی دوست من . همین کار رو کردم . دنبال پولم هستم ولی برنامه ریزیم رو طوری کردم که انگار پولم سوخت شده. فشار مالیمون خیلی شده ولی من و همسرم به این نتیجه رسیدیم شاید حکمتی توی کار بوده. برام دعا کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی دوست من . همین کار رو کردم . دنبال پولم هستم ولی برنامه ریزیم رو طوری کردم که انگار پولم سوخت شده. فشار مالیمون خیلی شده ولی من و همسرم به این نتیجه رسیدیم شاید حکمتی توی کار بوده. برام دعا کنید.
نازنین جان به خدا توکل کن عزیزم
موفق باشی
ممنون.
نازنین عزیز سلام
از اول اول همه تاپیکت رو خوندم نه تنها انسان روشنی هستی بلکه بسیار خود ساخته ای!
خیلی خیلی به خاطر مشکلت ناراحت شدم و فقط یه چیز می تونم بگم:
و من یتوکل علی الله فهو حسبه (سوره طلاق-آیه 3)
هر کس بر خدا توکل کند خدا برایش کافی ست.
بهش توکل کن!همه امورت بهش واگذار کن و شک نکن که تنها او و تنها او برات کفایت می کنه!
هر لحظه ای که دلت پر شد از نگرانی این آیه رو با اعتقاد راسخ تو دلت تکرار کن و تردید نکن که خودش دستتو میگیره!
در پناه او!
سلام دوست خوبم. شما لطف دارید. فقط و فقط برام دعا کنید.
من همیشه به خودش توکل می کنم چون جز او هیچ پشت و پناهی ندارم. از لطفت ممنون عزیزم. :72:
نازنين جان شوهرت رو از اين مسئله با خبر شده ؟ خوانواده ات چطور ؟
همسرم می دونه ولی مامانم اینا نه.
نازنين جان سلام. خوبي؟ اوضاع و احوالت چطوره؟ پولت چي شد؟
سلام دوست خوبم. هیچی. طرف الان زندانه. خب چه فایده ؟؟؟ ازش شکایتم کردیم ولی چه فایده.
نمی دونم. الان آرومم. ولی خیلی زیر بار فشار مالی ام دوست من. حدود 10 میلیون دیگه باید پول برای خونه ام بدهم. الان ماهی 518 تومان قسط دارم.
از عید 88 هم قسط هام می شه 950 تومان!!!!!!!!!!!
واقعا نمی دونم باید چیکار کنیم. همسرم تا اونجایی که بتونه کمک می کنه ولی زندگی واقعا خرج داره. شاید باور نکنی من یک هل پوک هم برای خودم نمی خرم و فقط با اتوبوس می روم ولی هزینه های پیش بینی نشده خیلی یکهو فشار می یاره. مثلا عینک همسرمو عوض کردیم ( هم شکسته بود هم شمارش تغییر کرده بود ) 60000 تمام شد برامون. یا من یک دکتر رفتم 15000 شد یا ...
واقعا صفره صفرم. نمی دونم.
ولی امیدم به خداست . مطمئنم کمکم می کنه و لنگم نمی ذاره.
بازم راضیم به رضای خودش :72:
نازنین جان ان شاء الله چند وقت دیگه که خدمته شوهرت تمام بشه و برگرده به کار حتما شرایطتون بهتر میشه پس تا اون موقع مقاومت کن عزیزم .
پولت حتما برمیگرده گلم