سلام شیداجان
شماره یک گزینه3
شماره دوگزینه1
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شیداجان
شماره یک گزینه3
شماره دوگزینه1
امروز به مامانم می گم تو یه سایت معتبر ،کوکولوژیست شدم گفت چی چی شدی؟ گفتم : کو کو لو ژیست
اولش متوجه نشد گفت لابد خیلی مهمه دیگه ؟ گفتم په چی؟معلومه که مهمه
گفت من از از اولش مـــی دونـــــــستم تو به جایی می رسی؟ :311: منم یه لبخند غرور امیز زدم ویکی از ابروهامو انداختم بالا گفتم خب نتیجه زحمات شماست دیگه .
-----------------------------------------------
این یکی باحاله شیدا جان.
سوال اول: 3 : طبیعتشه دیگه وگرنه به هیچ دلیلی خشم گین نمی شد حتی برا پیدا کردن عشقش یا گرسنگی.
سوال دوم:2 : چه سوال قشنگی ! لابد بارونم میومده و اون اقایی هم که اینو پرسید یه جنتلمن واقعی بوده حتما بعدش هم باهم ازدواج می کنیم و خوشبخت می شیم:43:
با سلام و خدا قوت خدمت بانو شیدای عزیز :72:
تو این بازی من معمولا قبل از خوندن گزینه ها به سوال جواب میدم تو ذهنم، بعد میام ببینم جوابم به کدوم گزینه نزدیکتره. :303:
جوابم به عشق مربوطه ولی خب نه به این شکلی که مطرح شد. عشق هیولاهای خشمگین تو شهر من چیکار میکنه؟! :305:
بنظرم همشهری های من عشقشونو ازشون گرفتن :angel: و اونا با خشمی که از نابودی عشقشون اومده و تبدیل به طبیعتشون شده، دشمن شهرم شدن. عشق از دست رفته شون اونقد عمیقه که برای همنوع های من قابل درک نیست. اونقد عمیقه که گشنه هم باشن اصلا یادشون نمیاد!!! حالا که عشقشون نابود شده، میخوان دنیا نباشه!! پس شد: از این زندگی پوچ درمانده خسته اند!! :47:
خب تو گالری ترجیح میدم روح نقاش مرحوم، از پشت سر بیاد نظرم رو درباره ی اثرش بپرسه :227:
حالا اگه نقاشش مرحوم نبود، عب نداره ولی نیاد بگه من نقاشم. نقاش باشه ولی بیاد نظرمو بپرسه:227:
حالا اگه نقاش نبود هم عیب نداره، بازم بیاد نظرمو بپرسه :311:
کلا نظرمو بپرسه :311:
سوال اول:
دنبال عشق گمشده یکیشون(نمیشه که یکی برای همه باشه:311:) اومدن. یا عشق یکیشون یه بلایی سرش اومده واسه انتقام جویی اومدن. یا عشق یکیشون مرده بچه اش توی این شهر گیر افتاده. خلاصه درسته هیولا هستن ولی بی شعور نیستن:58::58::58:
سوال دوم:
نظرتون درباره این تابلو چیه؟؟؟
من اولش این جمله رو گفتم بعد رفتم سراغ گزینه ها.
یکی از فانتزی های دوران مجردیم این بود که با چهار تا تابلویی که کشیدم:311: نمایشگاه بزنم بعد یکی از پشت سرم بیاد جلو بگه نظرتون درباره این تابلو چیه؟؟؟
و بعد من خیلی شیک نظرمو بدم. اون بره سراغ بقیه تابلوها و بعد درست در لحظه ای که دنبال نقاش اثرها می گرده، منو با انگشت نشون بدن بهش:18:
عجب خلی بودم مننننننننننننن:310:
اولی گزینه 1
دومی گزینه 2
سوال اول گزینه 1
سوال دوم گزینه 1و2 هر دو به ذهنم رسید ولی خوب چون یکی رو باید انتخاب کنیم گزینه 1
اولی گزینه 1
دومی گزینه 3
فکر کن محو تابلو نقاشی شدی یک دفعه یکی بیاد بگه ساعت چنده؟؟؟!!!خخخخ
..
دقت کردین هر دو تاسوال کوکولوژیست تقریبا متضاد هم هستن؟؟
مسابقه قبلی اول در مورد خودکشی:163: بود، بعد که میرفتیم تو حال و هوای غم ها و غصه هامون، یهو! کیک مورد علاقه ات رو میذاشت جلوت:strawberry:
اینجا هم اولش از غول و هیولا و خشونت میپرسه ازمون،تا میایم اون بخش خشن از وجودمون رو فعالش کنیم ، یهو میاد از هنر و عشق و یار و....:barbershop_quartet_ میپرسه!!
چرا واقعا؟؟؟
شیدا جان با احساسات ما اینطوری بازی نکن، :nonchalance:
و جواب سوال مسابقه
سوال اول :گزینه 1
سوال دوم: گزینه 2
هر چند خیلی بعید میدونم یه زمانی برم نمایشگاه نقاشی! البته با احترام کامل به همه نقاشای عزیز:72:
سلام
سوال اول گزینه ی 1. ببخشید یه سوال هیولا همون حیونه مثل گرگ یا یه چیزی تو مایه های شرک؟ اگه شرک باشه که قضیه فرق میکنه قطعا اومده دنبال عشقش!!!! اما من دارم به گرگ
فکر میکنم!!!!
سوال دوم فردی که سوال میکنه آقا عه یا خانم ئه؟:311: اگه آقا باشه گزینه ی 2 :43:. اگه خانم باشه صد درصد گزینه ی 3:311:. در کل گزینه ی 2 اکثرا برام اتفاق میوفته:82: