نوشته اصلی توسط
terme00
فرهنگ 27
خودشون که هیچ تصویری از دیگران نشون ندادن اما ما مینویسیم ...
فرهنگ اون زمانی که عضو شده 27 سالش بوده پس الان 31 ساله س ...
من فرهنگ رو یه پسر قد بلند با یه صورت دلنشین و یه عطر تلخ تصور میکنم ... فرهنگ کیف دستشه و گاهی اسپرت و گاهی رسمی میپوشه رو دوشمه
ظاهر جذابی داره ... آره
فرهنگ با اقتدار و جراتمند رفتار میکنه ... نه تو شرایط مختلف فرق می کنه.
خشک و عصا قورت داده ... (خدایا خودت به دادم برس الانه که دعوام کنه ) خودت خشکی
احتمالا مدیر یه بخش باشه ... اینجا که نیستم.
از اون مدیرای خفن ... قوانینش باید رعایت بشه.
در مقابل جنس مخالف مغروره .. مثلا با دخترا شوخی نمیکنه ... و همیشه دوس داره دخترایی رو که میخوان خودشونو بهش نشون بدن ضایع کنه ... رسمیتو حفظ می کنم.
با همکارای خانوم فوق العاده رسمی صحبت میکنه دختر مردم گناه داره.
هر دختری هم بخواد سر به سرش بذاره بهش میگه : ترمه این متنت رو شوخی برداشت کنم یا مسخره :311:اگر اسمش ترمه نبود چی؟
ترمه هم سرشو میندازه پایین با صدای ضعیف میگه ببخشید غلط کردم و فراااااااااااااااااااار
زیاد صحبت نمیکنه ... مثلا اگه کارمندش (با فرض اینکه مدیر باشه) یک ربع براش روضه بخونه که بهش مرخصی بده ... نهایتا فرهنگ میگه این هفته رو نمیتونی مرخصی بری و زود محل حادثه رو ترک میکنه .... ترک می کنه.
خلاصه جونم براتون بگه ... پشت این چهره خشن یه فرهنگ مهربون با یه دل رئوف وجود داره ... ولی مجبوره به خاطر موقعیت اجتماعی و شغلی زیاد احساساتش رو نشون نده ...
همین طور که به کارمنداش مرخصی نمیده ولی ته دلش برنامه ریزی میکنه تا کمکشون کنه ... ( خیلی بلدیااااااااااااااااااا ) دقیقن آفرین.
بچه اول نیست بچه آخر هم نیست ... اون وسطها میون چند تا خواهر برادر به دنیا اومده
همین طور که خودشو برای دخترا میگیره ... از دور هم حواسش هست یکیشون رو برای آینده انتخاب کنه.نمی گیرم
برای همسرش و البته خانوادش فوق العاده مهربونه ... برای همسرم.
بابای جدی و مهربونی میشه ...
ریز بینه و با یک نگاه همه چی تو ذهنش ثبت میشه حتی جزئی ترین ها .... اگر زمان کافی بذارم.
خطش خوبه.فکر کنم تعریفت از خوب بودن یه چیز دیگه باشه.یک نمونه دسخط خصوصی شد.
لباسای رنگ روشن میپوشه ... تیره م دارم.
از عکس و دوربین هم خیلی خوشش نمیاد از عکس گرفتن خوشم میاد.
موسیقی بی کلام و سنتی رو دوس داره گوش می دم.
پدرش اهل خطه آذربایجانه ... یه وقتی هم اهواز بوده ( آخرش نفهمیدیم اصالتا اهل کجاست ) بیمارستان
اهل مطالعه است و اطلاعاتش خوبه ... لطف داری.
آهاااااااااااااااااااااا داره کچل میشه .... :311: (ببخشید ولی نمیدونم چرا اومد تو ذهنم :47:)
ازون برادرهای دوست داشتنیه ... هم ازش حساب میبرم هم خیلی بهش ارادت دارم :43: برادر نیستم.
من فرار کنم تا نیومده ....
موفق و پیروز باشی برادر :72: