RE: فـــعلا خدانگهدار ...
سلام
آرمان گرامی ابتدا از زحمات و تلاش شما برادر گرامی در تمام زمینه ها تشکر میکنم. بدون شک سهم بزرگی در فعالیت و نوآوری تالار داشتید. جای خالیتان خیلی در تالار محسوس خواهد بود. نوشته اید فعلا خدانگهدار پس منتظر بازگشتتان هستیم. هر کجا هستید برایتان سلامتی و موفقیت را در پناه حق آرزو مندم. امیدوارم زیاد منتظرمون نزاری.
سلام داداشی جونی.
آخه چرا؟
کجا میرید؟ شما که جاتون تو دل ماهاست مهربون.
جای بهتری پیدا کردین؟ اذیتتون کردیم؟ چرا؟ چی شده؟...
برادر ودوست عزیز آرمان جان با درایتی که در شما سراغ دارم مطمئنم دلیل خوبی برای خداحافظی موقتت داری ولی ما منتظر برگشت شما هستیم اگر مارو قابل دونستی دلیل و مدت دوریتو برامون بگو تا از نگرانی بیرون بیایم
فاطیما
سلام آرمان عزيز
از اينكه شنيدم شما خدا حافظي كردين ناراحت شدم ، اگه ميشه دليلش رو هم بگين ، آيا از كسي ناراحت شدين ؟
راستي اين خداحافظي موقته ديگه ، نه ؟
به: من از تالار می روم ؛صداقت و این همه شهرت
سلام من به زودی از تالار می روم از دوستان خوبم خانم شا د عزیز خانم روزن مهربان ارزو خانم شیلا خانم ارمان 26 خانم مثل من دانه خانم لرد حامد عزیز الینا عزیز گرد افرید از این عزیزان تشکر و قدردانی می کنم من با مدیر همدردی اختلاف داریم ایشان 6 موضوع من حذف کرده است ایشان با من خوب نیستند اعضا تالار با من خوب نیستند من رفتم به امید دیدار[hr]
من فکر کردم از تالار نمی روم
RE: من از تالار می روم ؛صداقت و این همه شهرت
سلام
کجا با این عجله؟
جناب ابراهیمی آقای مدیر اگه تاپیک های شما رو حذف کردند حتما دلیل قانع کننده ای دارند. من فکر میکنم همه اعضا با شما خوب هستند اگر هم این طور نیست شما نباید به خاطر کسی این کار را بکنید.