RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
پدر بزرگ چیکار کردی پدر من؟!!!! باور کن غذاهات رو که دیدم دیگه همه آموزه های تالار از ذهنم پرید!! با سر رفتم توی آشپزخونه و خودم را به قابلمه غذا رسوندم و عین قحطی زده ها :163: داغ داغ خوردم زبونم سر تا سر سوخخخخت:302: نکنید با جووون مردم از این کارا.
ولی خداییش پدر بزرگ سلیقه ات حرف نداره. چه کباااااااااابی! خورش قیییییمه! مررررسی از این غذاهای خوشمزه. یه خورده به این جوونها هم یاد بده دیگه پدر من. نیگا کن ببین تازه بچه مثبت مون به تهاجم فرهنگی روی آورده با اون سالاد ماکارونی ماست مالی شده اش!:311:
محمد ابراهیمی این رسمشه آخه! حالا خواستی یه غذا به ما بدی عین اوناییکه عید میرن مسافرت کسی نیاد خونهشون فوری زدی به جاده!!!
و اما بهار رو تا اطلاع ثانوی اینجا نخواهید دید، چون با اعصاب معده اش بدجوری بازی شده! غذای بابا بزرگ هم فکر کنم دیگه بهار رو هم کشوند سمت آشپزخونه! :311:
بچه مثبت تهدید میکنییییی؟ نه! خودشو تهدید میکنی؟ الان فهمیدم جریان تعریف کردن اونها هم از کجا آب میخوره! خورش قیمه با نخود؟ !!! خوب اینکه میشه آبگوشت با سیب زمینی سرخ کرده. ایییییی ! به نظرم بیا یه کاری کن! شما همون امور کلی رو به عهده بگیر. امور جزیی مثل آشپزی رو بسپار به خانوم:311:
دوستان! میخوام پرده از یک راز بزرگ بردارم:
فرشته در حال شکنجه روی صندلی داغ اعتراف کرد که بلده بژی های خوشمزه ای بپزه. بژی چیه؟ فرشته رو کت بسته بیارید اینجا براتون بپزه متوجه میشید :311:
بچه مثیت! توطئه ات در دم شکست خورد! عکس ات لود نشد که بتونی با اعصاب معده ملت بازی کنی. ها ها ها:311:
نقل قول:
بهار کنترل احساس رو برای همین موافع گذاشتن دیگه خواهر من! یعنی اینکه ملت با معده و اعصابت بازی کنن و تو ریلکس لبخند بزنی و خم به ابروت نیاری.
لبخنده بود اما این معده امانمو بریده بود..
البته طفلی حق داشتا..شب شده بود..به این ساعت تالار نگاه نکنید عقبه وگرنه شب و موقع شام بود.
بله یه نیمچه چیزی خوردم..بازم اشتها دارم
من شخصا زیاد با خورش قیمه میونم جور نیست اما ازهیچ غذایی نمیگذرم جز ابگوشت که اصلا خوشم نمیاد..بقیه غذاهارو اعم ازایرونی و فرنگی میخورم.
انقد نازنازی نباشید.هر غذایی گذاشتن جلوتون بخورید ولی خداییش اون کبابای پدربزرگ رو بذارید رو اتیش یه کم بپزه.
اگه دوتا ایراد دیگه ازدستپخت بچه مثبت بگیری تا فردا یه کتاب اشپزی میده بیرون.
حالا این چوب انجیر باید تر باشه؟ازکجا گیربیاریم؟
نقل قول:
بچه مثبت تهدید میکنییییی؟ نه! خودشو تهدید میکنی؟ الان فهمیدم جریان تعریف کردن اونها هم از کجا آب میخوره!
خوب یه بار توی اردوی قم واسه یه اتوبوس آدم می خواستم سالاد الویه درست کنم. بعد حدس می زنید چه جوری مخلوطشون کردم ؟ خودتون حدس بزنید!
نقل قول:
خورش قیمه با نخود؟ !!! خوب اینکه میشه آبگوشت با سیب زمینی سرخ کرده. ایییییی !
متاسفم که هنوز قیمه نخوردین! :) شما تا الان قیمه های مراسمات را مثلا قیمه ی مراسم امام حسین را نخوردین؟ قیمه های مراسم همه با نخود درست می شن نه با لپه
نقل قول:
به نظرم بیا یه کاری کن! شما همون امور کلی رو به عهده بگیر. امور جزیی مثل آشپزی رو بسپار به خانوم311
از این کار بسی استقبال می کنیم :) :311:
راستش خودمم غذلهارو دیدم هوس کردم برم از مغازه یه چیزبرگر بگیرم.:227:
اما درگیره خوندن پست elahe.a بودم گشنگیم رو فراموش کردم.حالا خوبه یکبار ازدواج کردها براش تجربه نشده.
این پست هارو میبینم .افسوس میخورم که با این همه تجربه بازم گول وعده هارو میخورند.
آره پدر بزرگ همه که تجربه شما رو ندارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
راجب با علایق خود سرکوب کردن افسوردگی. حالا افسوردگی هم نبود قبول میکنیما.ارزون حساب میکنم.:311:
بدو بدو آتیش زدم به مالم بخاطر عیالم.[/color]:311:
بر گشتم یه دور ارسالهای امروز این تاپیک رو از اول خوندم. از خنده روده بر شدم. علی الخصوص این پست پدر بزرگ. خدا خیرت بده پدربزرگ:311: علایق خود سرکوب کردن افسوردگی، خیلی علمیه پدر بزرگ من هر چی فکر کردم دیدم سواتم قد نمیده. میشه یه خورده لطفا مسئله رو باز کنید؟
بچه مثبت بدون دخالت دست همش زدی؟ یعنی منظورم اینه که جفت پا رفتی توی ظرف الویه؟:163:
بهار خدا نکشتت:311: آره اونم چه کتاب آشپزی ایی! واقعا همش خلاقیت از نوع بچه مثبته! والله بچه مثبت ما تا حالا هر چی قیمه مراسمات رو خوردیم توش نخود نبوده! محلتون کجاس که نخود میریزن توی قیمه؟
والا من همه جوره قیمه دیده بودیم ولی توش نخود نبود.
بچه مثبت منفی شاید در قیمه شما نخود انداخته بودن که سرت گرم بشه.:311::311::311:
مگه نشنیدی طرف رو میفرستند دنبال نخود سیاه.
بی دل همون افسووووردگی درسته دیگه. افسردگی غلطه. یا قلته. یا دیگه غ ق نداریم مدل دیگه بنویسم.
سواتم درسته .سواد اشتباهه.
بچه مثبت با چکمه رفته تو الویه البته ظرفش کوچیک بود ریخته بود تو لگن حمام
من اعتراض دارم..خیلی اعتراض دارم اقای ابراهیمی همیشه ازبی دل میخواد ازش انتقام بگیره..ما نفهمیدیم انتقام چیو بگیره..:)
خانوم بی دل هیچوقت از اقای ابراهیمی انتقام نمیگیره..همش همه جا پروانه ای میشه
اقای ابراهیمی همش میگه خانوم بی دل عضو لایق و با دانش تالاره..این چه وضعشه؟
ای اقای ابراهیمی در نرو..وایسا اعتراف کن..این چه وضعشه؟:)
نقل قول:
اگه دوتا ایراد دیگه ازدستپخت بچه مثبت بگیری تا فردا یه کتاب اشپزی میده بیرون.
:311:
نقل قول:
حالا این چوب انجیر باید تر باشه؟ازکجا گیربیاریم؟
خوب تازه باشه بهتره اما تازه هم نباشه می شه تا چندبار استفاده کرد. درخت انجیر کوهی برخی جاها پیدا می شه. خود درخت انجیر هم برخی جاها هست. ضمن این که شنیدم برخی جاها هم توی این مغازه های لوازم آشپزی آماده ش را می فروشن.
نقل قول:
درخت انجیر کوهی برخی جاها پیدا می شه. خود درخت انجیر هم برخی جاها هست.
مرده این ادرس دادنم..برخی جاها!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
خوب تازه باشه بهتره اما تازه هم نباشه می شه تا چندبار استفاده کرد. درخت انجیر کوهی برخی جاها پیدا می شه. خود درخت انجیر هم برخی جاها هست. ضمن این که شنیدم برخی جاها هم توی این مغازه های لوازم آشپزی آماده ش را می فروشن.
این لفظ قلمت عین آشپزیت یکه! :104: بنازم این ادبیات بچه مثبتو!
پدر بزرگ اون حکایت و بلدی که عروسه آشپزی اصلا بلد نبوده اما نمیخواسته جلوی مادر شوهره کم بیاره؟ این حکایت خورش قیمه با نخود هم یه چیزی توی همون مایه هاست.
بهار! انتقام یه چیزیه توی مایه های گیس و گیس کشی:163: آخه من پروانه ای رو چه به این کارها! نکنه انتظار داشتی این وسط بیافتم به جون گیس بچه مردم؟!!!
بهار همدلی رو می بینی؟ هر دومون داشتیم به یک چیز فکر میکردیم: برخی!:311:حالا این برخی جاها، کجاست؟
راجع به پست بعدی (تکنولوژی رو حال میکنین؟:311:):
پدر من! آخه این چه پیشنهادیه؟ خشوووووووونت؟!!! اه اه اه:163: از شما بعیده! عمری گذشته ازتون!