RE: لطفا منو راهنمایی کنید
ممنونم دوستان عزیز.. :72:
امروز رفتم دانشگاه اما خبری نبود، همسرم بهم می گفت نمی دونم اگه جریان برعکس اتفاق افتاده بود من هم می تونستم مثل تو با قضیه برخورد کنم یا نه. یه اتفاقی درون همسرم افتاده بود که این قضیه به کل دگرگونش کرد. من اینو حس کردم، وقتی این چند روز توی چشماش نگاه می کنم چیزی جز آرامش و قدردانی نمی بینم.
santatian عزیز، شما درست میگید، من باید از همسرم قول بگیرم، همسرم خیلی روی قولهایی که میده تعصب داره، میتونم روی قولاش حساب کنم، معمولا وقتی تا از چیزی مطمئن نباشه قول نمیده. اما فعلا زمانش رو مناسب نمی دونم چون احساس می کنم الان همسرمه که به من احتیاج داره، فعلا خودم رو گذاشتم در مرحله بعد، گذاشتم همسرم به آرامش برسه بعد. سعی می کنم به صورت کلی یه بازنگری به روابطمون داشته باشم، باید ببینم این چند ماه به چه صورت با هم برخورد داشتیم و به چه نتایجی رسیدیم... ممنونم از راهنمایی خوبتون :72:
bloom عزیز ممنونم، من اهل غر زدن نیستم، منظورت کدوم مسائله عزیزم؟ اگه منظورت مزاحمه اس که برای من وجودش اصلا مهم نیست، اما همسرم نگرانه منه، اگه هم منظورت روابط همسرمه، فعلا فراهم کردن شرایط آرامش برای همسرم فکرم رو مشغول کرده. شما درست میگی نباید به چیزی پر و بال داد ممنون :72:
الینای عزیزم دارم سعی می کنم فراموش کنم، البته این حسی که الان همسرم داره باعث شده راحت تر بتونم فراموش کنم البته طبق گفته آقای santatian بهتره یه قول از همسرم بگیرم تا آرامش بیشتری داشته باشم.. ممنونم عزیزم :72:
ماندگار عزیز موضوع اینه که ما مطمئن نیستیم کار اون آقا باشه، یه نفر دیگه هم هست که به اون هم شک داریم، اونم یه آقاس البته از دوستای قدیم همسرمه، فعلا نمی دونیم کیه، امروز رفتم حراست دانشگاه و ازشون خواستم حتما کارتها رو چک کنن، نمی دونم کیه، یا یه خانمه، یا اینکه یه آقایی هست که یه خانم رو برای این کار اجیر کرده...از توجهت ممنونم عزیزم :72:
چکامه عزیز، ممنون از پیغامت، من هم برای شما پیغام گذاشتم عزیزم.:72:
سلام شاد عزيز. من تازه امروز با تايپيك شما آشنا شدم و تمام صفحاتتون رو خوندم و واقعاً متأثر شدم .مسئله هاي حادي تو زندگيتون هست كه خيلي دردسر سازه. من به نوبه خود به اين صبر و شكيبايي شما آفرين مي گم. من اگه جاي شما بودم يك لحظه هم نمي توانستم تحمل كنم چه در مورد مردسالاري شوهرتون و چه در مورد اين مورد اخير. شايد عجول بودن من رو مي رسونه. ولي به نظر من اين مسئله تا روشن نشده از كنارش رد نشيد وگرنه شك و ترديد تا سالها در وجود شما مي مونه كه جز پشيموني براي شما سودي نداره. بعد اگر اين مسئله روشن شد اخلاقيات شوهرتون رو مورد بازبيني قرار بديد. شوهر شما علاوه بر مرد سالاري، شكاك هم هست و اين شايد به خاطر كارهايي كه خودشون انجام داده اند. هنوز مشاوره رو ادامه مي ديد. بهتره اين مسايل اخير را هم به مشاوره بگيد. اميدوارم زندگي روي خوششم به شما نشون بده.
حرف دل گرامی یخورده کمتر ته دل این بنده خدا رو خالی می کردین بهتر نبود؟ الان که تازه زمان امید دادن به اونه دیگه گفتن اینکه من جای تو بودم تحمل نمی کردم. مرد سالاره همسرت و...؟ شادگرامی حتما این مرد رو با همه زوایا دیدند و پسندیدند مشکلاتی بوجود اومده که با گرفتن قول از همسرش و توکل به خدا حل می شه
shadعزیزم سلام
یکی می خواد این وسط کامرانو از چشمت بندازه فقط با بی تفاوتی می تونی اون آدمو نا امید کنی اتفاقا اون آدم دقیقا منتظر ببینه عکس العمل شما چیه که به اهدافش برسه اگه هیچ عکس العملی نبینه
عصابش خورد می شه میره پی کارش
شاد عزیز سعی کن هر جور شده این مسئله رو واست خودت حلش کنی نه اینکه ازش بگذری و فکر کنی فراموشت میشه باور کن تا این موضوع رو کاملا واسه خودت حل نکنی همیشه در درونت از چیزی رنج میبری و این بعدها عوارض بدی تو زندگیتون داره .
حالا حل این مسئله راههای مختلفی داره ولی بهترین راه به نظر من همون در قالب دردو دل بیان کردنه این موضوعه البته تو یه فرصته مناسب . اول بزار همسرت به اون آرامشی که میخای برسه بعد یه جوری سر صحبتو باهاش باز کن . همه چیزایی که تورو تا الان بابت این موضوعات نگران کردنو بهش بگو . بگو میخام این آخرین باری باشه که راجب این قضیه صحبت میکنیم میخام همین الان همه چیز تموم شه اگر الان چیزی راجبه گذشتت داری و میدونی مثل این موضوعات بعدها دوباره واسمون دردسر درست میکننو بهم بگو ..........
بشین همه حرفاشو گوش کن و تا راضی نشدی بحثو تموم نکن و در آخر هم ازش قول بگیر که دیگه نزاره یه همچین جریاناتی اینقدر انرژیتو تلف کنن .
دعای من بدرقه راهت باد.
حرف دل عزیز ممنون از همدردیت، الان اخلاقش خیلی بهتر شده، چون توی خونواده ما رفت و آمدش زیاده و می بینه که روابط خوب چطوری به وجود میاد سعی کرده خودش رو تغییر بده و خدا رو شکر موفق هم بوده. ولی همسر من شکاک نیست، تا حالا به من شک نکرده، نمی دونم دقیقا منظورت چی بوده عزیزم. باشه سعی می کنم راحت از کنار این مسئله رد نشم. مشاوره دو هفته ای میشه نرفتم شاید هفته بعد برم، ممنون از توجهت عزیزم:72:
santatian عزیز ممنون، پس چرا حسابتون رو غیر فعال کردین!!
:72:
bloom عزیز درست میگی خودم هم همین فکر رو می کنم، من اصلا دوست ندارم عکس العملی نشون بدم اما همسرم میخواد بفهمه از طرف کیه که مثلا حسابش رو برسه. فعلا که خبری ازش نیست. :72:
نفس عزیز ممنون، باشه عزیزم سعی می کنم دقیق تر برخورد کنم، از روش درددل هم استفاده می کنم، از دعات هم خیلی ممنونم عزیزم..:72:
شاد عزیزم
امیدوارم دنیا همیشه به کامت باشه
ممنونم الینای عزیز.....:72: :72:
شاد عزیز من همیشه پستاتو می خونم چیزی که بخواد به دردت بخوره برای گفتن ندارم الا اینکه وقتی خوب به مشکلاتت فکر می کنم احساس می کنم آدم حساسی هستی که این حساسیتت به جای اینکه بقیه رو آزار بده فقط خودتوهدف گرفته عزیز دلم اینقدر سعی نکن مدیریت ایجاد آرامش دیگرانو به عهده بگیری در حالیکه خود خوری کنی من احساس می کنم بیشتر از ظرفیتت داری به خودت فشار میاری اینقدر به خودت فشار نیار عزیزم زندگی رو هر طور بگیری همونطور بات رفتار می کنه پس هر چی زندگی رو به خودت آسون بگیری اون بت کمتر فشار میاره باور کن مشکلات زندگی و نو ساناتش اینقد زیاده که این مسایل توشون خیلی گم و بی اهمیته.مواظب خودت باش و از زندگیت لذت ببر.
f-z عزیزم ممنون.. سعی می کنم یه کم بیشتر روی خودم کار کنم، البته همیشه از زندگی لذت بردم اما بعضی وقتها زندگی رو سخت گرفتم..
:72: