دوستان برای حل مشکلات همه دوستان گلم دعا میکنم . وارزو میکنم شادی ماندگار بشه در دلهای مهربانتون .
دوستان روزهای سخت و اضطراب اوری رو سپری میکنم . و فقط یاد خدا و دعاهای شما عزیزانم میتونه اضطراب رو از من دور کنه . فراموشم نکنید که سخت محتاج دعایم .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان برای حل مشکلات همه دوستان گلم دعا میکنم . وارزو میکنم شادی ماندگار بشه در دلهای مهربانتون .
دوستان روزهای سخت و اضطراب اوری رو سپری میکنم . و فقط یاد خدا و دعاهای شما عزیزانم میتونه اضطراب رو از من دور کنه . فراموشم نکنید که سخت محتاج دعایم .
سلام
دوستان خوب و خدایی می خوام واسه ی یکی از عزیزانم دعا کنید...واقعا در رنج و عذابه...دعا کنید خداوند قدرت تحملش رو دو برابر کنه چون رنجش که هیچ وقت پایانی نداره...خیلی هم مریضه ، درد می کشه برای سلامتیش هم دعا کنید:203:
ه قدری بهم ریختم مجبور شدم اینجا هم بگم تا دعام کنید...
نمی دونم منو می شناسید یا نه !! اما من همه ی شما رو می شناسم اومدم اینجا بهتون بگم من خیلی ملتمس دعا هستم...خیلی خسته تون کردم با کارام با رفتارام...همین یک ساعت پیش تو کل کل می خندیدم اما الآن دوباره بهم ریختم قرص و دارو به کارم نمیاد می خورم بازم اثری نداره من بیشتر از قرص و دارو به محبت احتیاج دارم...دو تا از دوستام دیروز باهام حرف زدند خوب بودما اما دوباره بهم ریختم...همه هم مرتب همینو می گند قرصاتو بخور باشه می خورم حتی ریسپریدون رو که نصف می خوردم دکترم گفت کامل بخورم منم می خورم کمتر خشم گین می شم اما افسردگی تو وجودم هست و بدترم می شم...دلم می خواد نزدیکانم درکم کنند اما کسی منو نمی فهمه...همسرم خوبه اما نه اون جوری که بخواد آرومم کنه سرش به تبلت و کاراش گرمه...پسرمم رنگ باباشو نمی بینه...کلانی تو این زندگی و تو این دنیا منم و یه کوله باری از مسؤلیت!!! واسه ی درمان خودم !! تربیت فرزندم !! مخارج زندگی !! هر چی که فکرشو بکنید همه ش رو دوش منه هیچ حامی ندارم...کاش من تشنه ی محبت نبودم... واسم دعا کنید حالم خوب بشه من خیلی دارم زجر می کشم...دیگه واقعانی بریدم...معذرت می خوام از اینکه خسته تون کردم
بازم دلم گرفته گریه ام اختیاری نیست...
سلام
عزیزی را از دست دادیم....
حالش خوب بود اما با یک مرگ ناگهانی از بین ما رفت...
اعلامیه اش را که روی دیوار دیدم با خودم گفتم واقعا این اعلامیه ها برای چیست... این خبرهای فوت بقیه...این شرکت کردن ها در مراسم ختم بقیه برای چیست؟
غیر از اینه که به ما یاداوری می کنه که ما هم روزی خواهیم مرد؟
غیر از اینه که به ما می گه مرگ نزدیک است؟
غیر از اینه که این پیام ها چندین بار به ما گفته میشه و ما بی خبر نیستیم؟
پس ما مرگ ناگهانی نداریم چرا که قبلش به ما کلی یاداوری شده که خواهیم مرد...
همین پیام ها یاداوریست برای ما که مرگ نزدیک است و ناگهانی نیست...
و اکنون شاید این عزیز از همه ما مضطرتر باشد چرا که دستش از این دنیا کوتاه است. برایش دعا بفرمایید ...
و خواهش می کنم برای بازماندگانش طلب صبر از خدا بخواهید...
و خواهش می کنم برای پدرم هم دعا بفرمایید که با این موضوع نبود برادرش کنار بیایند.پدرم بیماری قلبی دارند . مهمترین خواسته من از خدا این است: سلامتی و طول عمر با عزت برای پدرم...
متشکرم از دعاهای بی شائبه و صمیمانه شما دوستان عزیزم:72:
سلام بر عزیزان همراه و همدل همدردی
دوستان عزیز
به لطف دعاهای شما ، و دوستان دیگر که در دنیای غیر مجازی همراه شما شدند در دعا گویی و عاشورا و علقمه خوانی ها .... معجزه ای به بار نشست و مشکل عزیزی که برایش دعا گو بودید اواخر هفته پیش کاملاً حل شد .... اگر چه در این مسیر رنجهایی برده اند اما حلاوت حل شدن آن با نظر لطف الهی آنهم آغازش با اتفاقی به ظاهر تلخ اما برکت ساز و نشانگر دست خدا ...... که می تواند بصیرت بخش باشد به سوی آیات آفاقی ، رنجها را می پوشاند و نظر من این است که حلاوتهای بسی بیشتر در پیش است با روشنتر تر شدن الطاف خفیه الهی که به مرور آشکار می شود و رخ می نماید و ......
بیایید اثر به خلوص دل و با سخاوت دعا برای دیگری کردن را بخصوص به صورت جمعی و با همراهی و .... را باور کنیم و در مقابل ابلیس یاس آفرین دلمان قرص باشد که تا خدا هست و خدا خواهی و خدا را خواندن جایی برای ناامیدی و یأس نیست و همین خود صبوری می آفریند و تأمل و تعقل و دانسته قدم بر داشتن در برابر مشکلات .....
مگر خود نگفته :
ادعونی استجب لکم .....
پس عجیب نیست که وقتی با همدلی او را بخوانیم و مصلحت و خیر باشد او اجابت کند حتی آنچه امکان طبیعی اش سخت باشد و گاه ناممکن .....
دستهایتان همیشه سرسبز از اثر دعا گویی برای مضطرین و ملتمسین دعا باد ، دلتان پیوسته خرم از اثر خیر برای دیگران خواستن باد و زندگیتان سرشار از خیرات و برکات کثیر حاصل از انعکاس دعاهایتان باد
امیدکه هرآنچه می طلبید و خیر است جملگی حاصل شود ان شاء الله
از طرف خود و این عزیز از شما کمال قدردانی را دارم
التماس دعا
سلام دوستان
دیروز یه مشکلی برام پیش اومد که بدجوری دلمو شکوند
از همتون میخوام که برام دعا کنید که این مشکل حل بشه
بدجوری به دعاهاتون احتیاج دارم
یاعلی...
دوستان همتون واسم دعا کنید که امسال گره از مشکلم باز بشه خدا واقعا کمکم کن یه جورایی به یه معجزه نیاز دارم
دوستان خدایی
ازتون می خوام واسه ی یه بنده خدایی دعا کنید
اصلا شرایط خوبی نداره
- - - Updated - - -
لازم به ذکره که این دوست عزیز یکی از کاربرای همدردی هستند
سلام هوبه همه
احساس تنهایی میکنم
حتی نمیگم دعام کنید اصن حوصله نوشتن ندارم
نمیدونم چرا اظطراب دارم
نگفتم دعاکنید چون اولا دعا نمیمنید ثانیا اگم بکنید واس خودتونه