بی نهایت عزیز
پیشاپیش سال نو مبارک عزیزم رفتی مرخصی سوغاتی یادت نره
چه حیف که سبزی پلو ماهی آنی رو از دست دادی
جات میخوریم.......
هر جا هستی خوش بگذره بهتl:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
بی نهایت عزیز
پیشاپیش سال نو مبارک عزیزم رفتی مرخصی سوغاتی یادت نره
چه حیف که سبزی پلو ماهی آنی رو از دست دادی
جات میخوریم.......
هر جا هستی خوش بگذره بهتl:46:
بی نهایت نگفتی کجا می خوای بری تا بهت نگیم فلان چیزو برامون بیار؟من خواستم آب بپاشم ظاهرن دیر رسیدم.
بفرما سبکتکین
http://www.hamdardi.net/imgup/22087/...35d6749691.jpg
ااااااااااا متوجه خاحافظی بینهایت نشدم
انشالله خوش بگذره و نوروزی شاد داشته باشی بینهایت
فرهنگ جان آش پشت پا بینهایته؟؟
خیلی چسبید مرسی:72:
بچه ها من برای فرهنگ خیلی نگران شدم. اخه این چه آشیه؟ فقط اب و رشته است. تازه در ظروف یک بار مصرف ...زا، اونم با قاشق یک بار مصرف. لطفا در جهت مزدوج کردن این پسرمون همکاری کنید تا از دست نرفته.
البته یک احتمال هم هست که ابی که می خواسته بپاشه پشت سر بی نهایت پاشیده تو کاسه آش.
بچه ها بیایید برای اینکه ثابت کنیم از سال 89 ای ها زرنگ تریم رکورد جدید بزنیم. رکورد قبلی بیشترین بازدید از همدردی 15 اسفند 89 بوده.
حالا نازنین و رایحه جون شما برید جناب خارپشتو پیدا کنید بیان یک اعلامیه بزنند.
گلنوش جان، مبصر کلاس، شما هم بچه ها رو هماهنگ کن. مواظب باش نرن تو سایتهای دیگه.
خانم انی هم که قبلا داوطلب شدند برای پذیرایی. راستی خانم انی این بهار های کمر باریک (بهار شادی و بهار66و بهار65و بهار رهنورد و بهار-ت و ... ) رو هم ببرید برای کمک.
بقیه هم مثل ویدا بیان تشویق کنند.
البته برای کسایی که پرخوری کنند هم دکتر سارا تشریف دارند.
مکان : تالار همدردی
زمان: برای زمان تجمع مراجعه کنید به اعلامیه که بعدا ضمیمه میشه.
حرف از [size=large]رکورد زنیه مثل اینکه
زودتر ضمیمه رو بزنید تا رکورد بزنیم ما هم هستیم:72:
دلجو جان من پر خوری کردم تازه دلم رو برای سبزی پلو ماهی صابون زدم فکر کنم اونجا هم پرخوری کنم:D چون اول صفم;)
ولی به معده ام اطلاع دادم که این چند روز رو تعجب نکنه وتحمل کنه اخه از این دستپخت ها که نمیشه گذشت تازه با بچه ها هم خوش می گذره.;)
من دکتر نمی رم من نمی خوام دکتر برم :302:
حرف از شستن دیگها بود گفتم برم بعدا بیام :D تموم شد بالاخره دست همتون درد نکنه :R
حالا که دیگها رو شستید منم باهاتون آب بازی می کنم هر کی دوست داره بیاد:199:
دیدید منم کمک کردم :P
:326:[/size]
والا نوبرید دختر هم اااااااااااینقدرررررررررر رر شل شکم :311:( آآآآآآآآآه خوک می زنوم اااااااااااااای خوک می زنوم ):311:
دلجو جان این آش آب دون جواز آش من نیست اگر شلنگ به آش من می گرفتی والا خواهر اون آش محال بود این بشه :311:.
فرهنگ بیگ خودش یه ذره هم بچم به آش لب نزد .:302:
خدا بدور بس که کولی بازی در آوردن این دختراو پسرای تالار . :163:( آآآآآآآآآه خوک می زنوم اااااااااااااای خوک می زنوم )
نیس که بچه مهربونه برای اینکه کسی ناراحت نشه هی کاسه آشش رو داد به این .........داد به اون. :227:
حالا برای سبکتکین رفته از سر چهارراه آش خریده بلکه این دختر زبون به دهن بگیره . :46:( آآآآآآآآآه خوک می زنوم اااااااااااااای خوک می زنوم )
تبصره : از الان تا پایان تعطیلات نوروزی با مجوز رسمی از آنی دلقک بازی - خنده - شوخی آزاد است و غر زدن - جنگ و نبرد - گاز - دمپایی - موکشیدن و.................در سراسر همدردی و دنیای واقعی اکیدا ممنوع اعلام می شه :324:والا به قرآن مجید مثلا عیده اااااااااااااااااااااااای ه کم تمرین روحیه ی ورزشکاری :311:
آخرش فکر کنم همه رو با هم از تالار شوت کنند بیرون:163:
فرهنگ 27 دست شما درد نكنه . گرچه خيلي كم بود ( آخه اون چيه ته يه بشقاب يه ذره آش !:302:) ولي خوشمزه بود .
بچه ها بي نهايت رفتااااااااااا . از قبلم گفت كه سبكتكين جان من نبودم سهميه آش من رو هم تو بخور .... قربونش برم الهي :46: باور نمي كنين ؟ خوب چه بخواين چه نخواين من مجبورم به سفارشش عمل كنم كار ديگه اي از دستم بر نمي آد . :227:
آخ جون آنی جون مجوز شما خیلی اعتبار داره
هورااا :46:
دلجو ؛خارپشت مثل اینکه رفته خواب زمستونی آخه خارپشت ها هم انگار تا دمه عید می خوابن
حالا ببینیم پیدا میشه بیانیه صادر کنه ....
آنی جون نگران فرهنگ نباش،فکر کردی چطوری یهو اون همه آش تموم شد!
خوب فرهنگ برداشته بود دیگه؛انقدر آش برده بود خونشون تا ی هفته هم بخوره تموم نمی شه
حالا از اون دیگی که برده یکی دو کاسه هم به ما داد :)
هورا هورا
رو منم حساب کنید . ما سال 90 ها رکوردتونو می شکونیم:227::227:
خارپشت بیدار شو :301: