RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
چقدر برات مهمه اگه متوجه بشی همسر اینده ت به عنوان تفریح از قلیون استفاده میکنه؟
قلیون: بستگی داره که هر چند وقت یکبار باشه. من خودم اصلاً نمی کشم.
حقیقتش دوست ندارم مثلاً باهم بیرون بریم، بعد اون بخواهد قلیون سفارش بده، بکشه!
حالا مثلاً اگر بفهمم با دوستهاش بیرون رفته، همگی دور هم قلیون کشیدند، من چیزی نمی گم. هر چند که به نظرم جالب نیست.
ولی اگه اینطور باشه که یکی از تفریحاتش این باشه و مثلاً ماهی یکبار بخواهد بکشه، من ازش می خواهم کنار بگذاره.
سیگار: اصلاً حرفش رو نزن!!
ایا ممکنه به این دلیل ازش صرف نظر کنی ؟
قلیون: فکر کنم بالا جواب رو دادم.
سیگار: بله! حتماً! :)
پسر یا دختر بودن در این مورد تفاوتی میکنه ؟
سوالت رو درست متوجه نمی شم. ولی من خودم نه سیگار می کشم نه قلیون.
مثلا اگه ببینی یه دختر داره از قلیون استفاده میکنه در موردش قضاوت خاصی میکنی ؟
قضاوت خاص که نه. خواهر من هم قلیون دوست داره. ولی مثلاً در کل سالی 3-4 بار قلیون می کشه. برای همین اگر ببینم یکی داره قلیون می کشه قضاوتی نمی کنم. به خصوص که توی ایران هم اصلاً انگار قلیون کشیدن مد شده. یعنی برای مردم بین قلیون و سیگار خیلی فرقه!
اگه ببینم یک دختر سیگار می کشه، بدم میاد.
پسر هم همینطور.
من اصلاً دوست پسر سیگاری هم ندارم.
بدم میاد.
یا حتی ممکنه خودت بخاطر نگاه دیگران بهش دست نزنی !
نه، کلاً بدم میاد.
اعتیاد آوره، برای بدن ضرر داره، بوی بد می گیری، دندان ها زرد می شن، خرج بیخوده، ...
واقعاً نمی دونم چه سودی داره؟!
برداشت های شما و پاسخ های شما در موارد زیر چیست !
1. عروسی در ماشین عروس ، با صدای ضبط بلند در حال رقصیدن است . برداشت شما چیست ؟
2.با دختری بی نماز و غیر محجبه آشنا شده اید . بخاطر ازدواج با شما محجبه و نماز خوان شده است . آیا می توانید اعتماد کنید ؟
3.بعضی ها روی زیبایی تاکید زیادی دارند و در ازدواج ، صرفاً زیبایی برایشان ملاک است. آیا این درست است ؟
4.دختری با فردی ازدواج کرده و مرد به او گفته پیش خانواده اش بی حجاب باشد . چه کار باید کرد ؟
5.خواستگاری دارید که نماز نمی خواند و قول داده که بعد از ازدواج بخواند.با توجه به اینکه نماز برای شما مهم است ، آیا می توان روی این قول حساب کرد ؟
6.می خواهید از دختری که به خواستگاریش رفته اید ، سوال کنید که آیا با کسی دوست بوده یا نه . از چه راهی وارد می شوید ؟
7.میخواهید با دختری ازدواج کنید که از لحاظ قد و قامت خیلی از شما کوتاه تر است این اشکال دارد؟
--------------
این موارد بخشی از سوالاتی بود که از طریق پیام ها و ایمیل ها برایم ارسال شده بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
برداشت های شما و پاسخ های شما در موارد زیر چیست !
احتمالا ادم مقیدی نیست خیلی هم خوشحاله که بالاخره شوهر کرده
2.با دختری بی نماز و غیر محجبه آشنا شده اید . بخاطر ازدواج با شما محجبه و نماز خوان شده است . آیا می توانید اعتماد کنید ؟
قطعا اگه صرفا به خاطر ازدواج با من یا هر کس دیگه ای باشه خیلی قابل اعتماد نیست
ممکنه سر کوچکترین درگیری یا اختلافی به همه چی پشت پا بزنه
3.بعضی ها روی زیبایی تاکید زیادی دارند و در ازدواج ، صرفاً زیبایی برایشان ملاک است. آیا این درست است
راجع به این قضیه خیلی صحبت شده ، زیبایی نباید تنها معیار یا حتی اولین معیار باشه
اما قطعا جز اولویت هاست
4.دختری با فردی ازدواج کرده و مرد به او گفته پیش خانواده اش بی حجاب باشد . چه کار باید کرد ؟
از نظر شرعی ایشون مجبور نیستن برای کسب رضایت همسر کاری برخلاف اعتقادات دینیشون انجام بدن
احتمالا باید با کسب مهارت های لازم و تلاش زیاد با همسرشون به توافق برسن
5.خواستگاری دارید که نماز نمی خواند و قول داده که بعد از ازدواج بخواند.با توجه به اینکه نماز برای شما مهم است ، آیا می توان روی این قول حساب کرد ؟[/color]
دختر بی نماز یا پسر بی نماز فرقی نمیکنه ، عقیده ای که به خاطر ازدواج با کس دیگه به وجود بیاد قابل اعتماد نیست
6.می خواهید از دختری که به خواستگاریش رفته اید ، سوال کنید که آیا با کسی دوست بوده یا نه . از چه راهی وارد می شوید ؟
برای اینکه با طرز فکر دختر اشنا بشین باید مستقیما راجع به این موضوع بحث کنین و اون رو به چالش بکشین
برای اینکه از سوابق خونوادگیش مطلع بشین میتونین از اطرافیانشون پرس و جو کنین و با هم رفت و امد داشته باشین
برای اینکه مطمئن بشین حرف و عمل دختر خانم یکی هست راهی ندارین جز اینکه به خدا توکل کنین و خودتون هم پاک باشین
7.میخواهید با دختری ازدواج کنید که از لحاظ قد و قامت خیلی از شما کوتاه تر است این اشکال دارد؟
اگه غیر طبیعی باشه و تمسخر یا نگاه های پرسشگر دیگران رو برانگیخته کنه بله اشکال داره
اما اگه بشه با نوع کفش و مدل لباس قضیه رو حل کرد فکر نمیکنم مشکلی باشه
البته من به شخصه دوست دارم همسرم قدبلند باشه اولویت نیست ولی جز معیارهای زیباییه
--------------
این موارد بخشی از سوالاتی بود که از طریق پیام ها و ایمیل ها برایم ارسال شده بود .[/color]
به افتخار حضور جناب لرد حامد :104:
البته خارپشت خیلی خوب پاسخ داد.
ولی چون لرد حامد افتخار داده و به این تاپیک سر زده، حیفم اومد پاسخ ندم! :)
آدم میگه خب عروسیشه... بگذار خوشحال باشه.
اینکه در مورد عروس خودم چی فکر می کنم، نمی دونم...
بستگی داره که پوشش چطوری باشه و "رقصیدن" در چه حدی باشه! :)
اگر واقعاً ببینم که ایمان آورده و با میل و اعتقاد این کار رو انجام میده، خیلی خوشحال می شم.
ولی اگه فقط به خاطر من باشه، زیاد نمی تونم روش حساب باز کنم. چون شاید 1-2 سال بعد خسته بشه و همه چیز رو کنار بگذاره.
3.بعضی ها روی زیبایی تاکید زیادی دارند و در ازدواج ، صرفاً زیبایی برایشان ملاک است. آیا این درست است ؟
نه، اشتباه است. زیبایی فقط یکی از معیارهاست.
آقا باید این شرط رو قبل از ازدواج مطرح می کرده. بعد از ازدواج دیگه چنین اجازه ای ندارد.
جلسه ی اول نمی پرسم. می گذارم کمی بگذره. کم کم می بینم خودش راجع به ارتباط با پسرها چطور صحبت می کنه. سعی می کنم بدون اینکه بهش بگم که من روی این مسئله حساسم، متوجه بشم که اهل این رابطه ها بوده یا نه.
بعد هم که باید تحقیق کرد.
و آخرسر هم به خودش میگم که این مسئله برام مهمه و ازش می خوام که واقعیت رو بگه.
قد و قامت هم قسمتی از زیبایی هست. حال اگر مثلاً 30 سانت اختلاف قد باشه، نمیشه.
برای بعضی ها مهم نیست، برای بعضی ها مهمه.
من ترجیح میدم همسرم حدوداً 10 سانت از خودم کوتاهتر باشه.
ولی همونطور که گفتم این فقط یکی از معیارهاست. ممکنه که با کسی ازدواج کنم که قدش کوتاهتر از این باشه، ولی به جاش نقاط مثبت دیگری داشته باشه.
از سوالهای شما متشکرم.
سلام
اولش من به نوبه ی خودم باید یه معذرت خواهی داشته باشم.:72:
بعد یه تشکر هم از مدیران عزیز دارم، مخصوصاً جناب لرد حامد :72:
اما سوال من:
از آقایون:
اگه برای جلسات اولیه ی خواستگاری (مثلاً تا جایی که نظرت کاملاً مشخص بشه) پدرت در خواستگاری اومدن، شما رو همراهی نکنه (یعنی بگه شما (با مادر) تشریف ببرید صحبتاتون رو بکنید هر وقت قطعی شد منم میام. و درحالیکه امکانش رو داره همراهت نمیاد) شما چه حسی پیدا میکنی؟
به نظرت این روش خوبه؟ بده؟ فکر میکنی خانواده دختر خانم چه حسی پیدا میکنن؟
از خانما:
اگه خانواده ای که به خواستگاری شما میان، این طرز فکر رو داشته باشن و به این روش عمل کنن شما چه حسی پیدا میکنی؟
خوبه؟ بده؟ اصلاً شاید برات اهمیتی نداشته باشه؟
سلام من هم معذرت میخام
نقل قول:
اگه خانواده ای که به خواستگاری شما میان، این طرز فکر رو داشته باشن و به این روش عمل کنن شما چه حسی پیدا میکنی؟
احتمالا ناراحت میشم،حالا نمیدونم چند جلسه برا اشنایی ابتدایی طول بکشه
ولی دوست دارم حداقل یکی دو بار خودشو نشون بده
بنظر من بهتره در جلسات اولیه جز داماد، فرد نامحرم (نسبت به عروس )دیگه ای در خواستگاری حضور نداشته باشه
مگه اینکه دختر و پسر قبل از این با هم اشنایی داشته باشن و صحبت های اولیه مطرح شده باشه
فضای خواستگاری نباید خیلی سنگین و نفس گیر باشه (حضور پدران عروس و داماد باعث ایجاد یه همچین شرایطیه )
قطعا پدر داماد هم باید بعد از جلسات اولیه (دو یا سه جلسه ) در بقیه مراسم ها حضور داشته باشه
و اگر نتونه در جلسات رسمی تر و یا حتی بله برون و عقد و . . . شرکت کنه ، قابل قبول نخواهد بود
این رفتار باعث رنجش خونواده عروس خواهد بود چراکه نوعی بی احترامی محسوب میشه
بنظر من خانواده دوطرف باید برای همه کاراشون استدلال داشته باشن و صادقانه دلایل رفتار نامتعارفشون رو بیان کنن
خود من هم پیشاپیش این مشکل رو دارم فکر میکنم باید علت عدم حضور پدرم رو در همون جلسات اول مطرح کنم
شاید بشه از این طریق انعطاف پذیری عروس و خونواده اش رو محک زد
در هر صورت منطق داشتن و صادق بودن اولین شرط کسب اعتماده
اما در مورد اینکه خودم چه حسی در قبال رفتار پدرم دارم
خب واضحه که ناراحت میشم و احساس میکنم سرنوشتم برای پدرم چندان با اهمیت نیست
مگه پسر ادم در طول عمرش چند بار ازدواج میکنه ، چی تو این دنیا مهم تر از پسر ادمه و . . . .
حس خیلی بدیه ولی همونطور که گفتم به میزانی که در پدرم صداقت و منطق ببینم از این احساس کم میشه
به نظر من هم به خصوص در یکی دو جلسه ی اول باید پدر و مادر هر دو طرف باشند.
ولی متاسفانه برای من این کار امکان پذیر نیست. یا پدرم نیست، یا مادرم :)
یعنی فقط یکبار رفتم خواستگاری، فقط با پدرم.
در آینده هم فکر کنم همینطوریها باشه...
-------------
یک سوالی از دختر خانم ها. (بیشتر از اینکه سوال باشه، درد و دله. چون اعصابم خورده! :))
شما اگه با برادرتون یا با همسر آینده تون بیرون برید، بعد برید یک جایی که درست آدرس رو بلد نیستید.
همسرتون حدوداً می دونه که اونجا کجاست. و مثل من مغروره و دوست نداره که از کسی آدرس بپرسه.
یعنی میگه اول بریم، اگه پیدا نکردیم، آدرس می پرسیم.
شما بهش اعتماد می کنین و دنبالش راه می افتید؟ حالا شاید مثلاً به احتمال 10-20% راه رو اشتباه برید.
یا اینکه (مثل خواهر من) هی میگید از یکی آدرس بپرس، و وقتی اون می گه بیا، حدوداً بلدم، شما می گید من حوصله گم شدن ندارم و خودتون می رید از یک مرد دیگه آدرس می پرسید؟! :)
تو رو خدا این کار رو نکنید. از این کار متنفرم!
آدم احساس می کنه خواهر (یا زن) آدم به هر آدم دیگه تو خیابون اعتماد داره، به جز به من!
دوستان گرامی،
به همدردی خوش آمدید،:72:
از اینکه از این محیط جالب و جذاب لذت میبرید بسیار خشنودم،
موفق باشید،:72:
کامران،
این پستم خیلی جدی شد الان؟
راستش موقع نوشتنش داشتم میخندیدم،:311:
الان نمیدونم چرا من هم تصمیم گرفتم به این سوالها پاسخ بدم، شاید چون دلم میخواست از من هم یک پست توی این تاپیک باشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
[color=#000080]برداشت های شما و پاسخ های شما در موارد زیر چیست !
--------------------------------
به نظر من این فقط نشون دهنده اینه که، اون دختر شاد هست و این به نظر من خیلی خوبه و براش عمیقا خوشحال میشم و آرزوی خوشبختی میکنم، همین،:72:
و البته در کلّ فکر میکنم، اگر من یا هر فردی برای چنین دختری حکم بی قیدی یا بی اخلاقی صادر کنیم، قبل از اینکه کسی رو متهم به بی قیدی یا بی ایمانی کنیم، یا در موردش قضاوت کنیم،
در چنین شرایطی، باید ابتدا در مورد بی قیدی و بی اخلاقی خودمون حکم صادر کنیم، که احتمالأ با کلی ادعا، به خودمون اجازه دادیم، به دختری با چنین شرایطی نگاه طولانی مدتی داشته باشم، که هم بفهمیم مثلا بی حجاب هست، هم اینکه داره میرقصه...
-------------------------------
----------------
بحث اعتماد نیست،
من فکر میکنم، حجاب، نماز و همه اعتقادات ما، معرفت میخواد،
بدون اون معرفت، هیچکدام اینها ارزش نداره...وّ بدون شک، کسی که بخاطر من یا هر فرد دیگری، اینها رو بخواد انجام بده، اون معرفت رو نداره...
ضمن اینکه این موضوع نشون میده، این فرد ثبات در اعتقادات و شخصیت نداره، و ممکن هست هر جایی یا تحت شرایط خاص، خیلی چیزها رو که الان وانمود میکنه بهشون اعتقاد داره، نه تنها نماز یا حجاب، بلکه در کلّ هر نوع اعتقادی رو فدا کنه...
در واقع، شخصا ترجیح میدم، به جای فردی که میخواهد به خاطره من نماز بخواند یا ...، با فردی ازدواج کنم که به این چیزها بی اعتقاد باشد، اما به همان چیزهایی که اعتقاد دارد، حالا هرچه که هست، واقعا اعتقاد داشته باشد، و در واقع از ثبات شخصیتی برخوردار باشد.
--------------------
----------------------
این بستگی به تعریف افراد از زیبایی داره،
با توجه به تعریفی که من از زیبایی دارم، به عقیده من پاسخ بله هست،
اما تعریف من از زیبایی، تنها به زیبایی ظاهر منحصر نمیشه...و در واقع زیبایی ظاهر درصد خیلی ناچیزی از آن را در بر میگیرد.
---------------------
---------------------------------------------
باید به چیزی که اعتقاد دارد عمل کند.
-------------------
.خواستگاری دارید که نماز نمی خواند و قول داده که بعد از ازدواج بخواند.با توجه به اینکه نماز
برای شما مهم است ، آیا می توان روی این قول حساب کرد ؟[/
color]
-------------------
از آنجایی که چند تایی خواستگار داشتم،:163::303::311:
این سوال رو پاسخ میدم؛
خیر اعتماد نمیکنم، سوال اینه، چرا تا الان نمیخوانده و حالا تصمیم گرفته بخواند؟ به خاطره من؟
اگر بله، به پاسخ من به سوال ۲ مراجعه کنید.
----------------------
-----------------------
پاسخ این سوال رو نمیدهم، چون اینجا محیطی هست که همه دسترسی دارن و ممکن هست باعث سو استفاده برخی افراد بشه.
--------------
-----------------
اگر طبق تعریفی که من از زیبایی دارم، زیبا و جذاب باشه، شخصا مشکلی نمیبینم.
-------------
خوش بگذرونین.،:72:
کامران
پینوشت: گویا من از قافله خیلی عقبم...:302:
--------------
این موارد بخشی از سوالاتی بود که از طریق پیام ها و ایمیل ها برایم ارسال شده بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
از خانما:
من دوست دارم جلسه اول و دوم که بیشتر قراره همدیگر را ببینیم پدرشون نباشه تا از لحاظ حجاب راحت تر باشم .
بعضی از خانواده ها جز رسومشون هست که جلسات اول پدر داماد نباشه .