RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام به تمام هم تالاری های گل و دوست داشتنی:72:
بالاخره خودم رو به مراسم اختتامیه صندلی داغ شایانا جان رسوندمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...5195189cc2.gif
اول بگم که شایانای عزیز قسمت عکس ها رو که دیدم آنچنان حس قشنگی بهم دست داد که نمیتونم وصفش کنم.عکسی که برام گذاشته بودی رو دقیقا توی خواب دیده بودم و زیبا ترین رویای تا به امروزم بوده!!و جالب تر اینکه ذهنیات شما شدیدا شبیه من بودن!!
ببخشید که بخاطر مشغله زیاد نتونستم بیام دیگه از شما سوال بپرسم ولی خوب دوستان مثل همیشه سنگ تمام گذاشتند.دوستان نوبت شایانای عزیز هم به پایان رسیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...52c15cf983.gifممنونم شایانا جان که به زیبایی هر چه تمام تر پاسخگو بودید.:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...2bd10c33d7.gif
نکته بعد اینکه، بنده و آقای ابراهیمی پیشنهاد گرین گرامی رو بررسی کردیم و تصمیم گرفتیم مدتی به صندلی داغ استراحت بدیم و بعد از اون دوباره برسیم خدمتتون:)
وقتی شایانا پاسخ هاشون تمام شد ما برای مدتی خداحافظی میکنیم.
http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...f40c4ea372.gif
هر چه خودمان را کنترل کردیم که پست چت گونه و خارج از چهارچوب نزنیم، نشد.
شایانا متواری شده...
از دست سوالای سخت ما عطای تالار رو به لقاش بخشیده و کلاً قید تالار رو زده...
:)
بازم که سکوت شده!!! دو روزاول مجال نمیدن بعدش دیگه نمیان.
خوب شایاناجون می بینم که صندلی روهرچی داغترش می کنیم تأثیری به حالت نداره!
خوب حالابیااین چندتاسوالم جواب بده تابیشترازاین صندلیت سردنشه!
اول یه سلام میکنم خدمت تمام دوستان عزیزو گلم،انقدر بهتون دلبسته شدم که این دو روزی که نبیدم فقط انتظار اینو داشتم که باز بیام اینجا و روی ماه همتونو ببینم،انتظار چقدر سخته،
اول که اومدم تالار چشمم به حال و احوال خورد گفتم حتما یه کسی پیدا میشه خبر مارو هم بگیره ولی ...هیشکی منو دوس نمیداره:302:،البت اومدم اینجا یکم تجدید روحیه پیدا کردم:310:،میبینم که اتفاقات زیادی هم افتاده در تالار که من ازشون بیخبرم!
ازین که بگذریم کلی پیش خودم فک میکردم که اخه چرا این مشکلی که واسم پیش اومد درس اخرین روز صندلیم اوفتاد،یه حس بدی از نیمه تموم موندنش داشتم از اونطرفم میگفتم حتما مصلحت این بوده نگو دیگه من اخرین نفرم و هر وقت بیام میتونم جواب بدم بهتون:227:،پس حکمت و مصلحت خدا رو شکر:323:
و اما پاسخها به اریانای عزیزم:
1- شاغلی یادانشجو؟
فعلا هیشکدوم،برای توضیحات بیشتر مراجعه شود به پستای اولیم در صندلی خودم:P
2- دوست داری کادوتولدچی بگیری؟
بستگی به مکنت مالی طرف داره:D،ولی واقعا مادیات واسم مهم نیس،همینکه به یادم باشن و یه اس مبارکباد بزنه انگار دنیا رو بهم دادن:310:چون از اکثر دوستای صمیمیم کیلومترها فاصله دارم و اینجور مواقع فقط با اس و هر از گاهی میل باهم ارتباط داریم کادو هامون بهم اینطوریه.
3- حامدهیچ وقت نمیگه ساکن کدوم کشوره!ولی ازاونجایی که من خیلی فضولم می خوام بدونم.دیروز یه سوتی داده،موضوع روزه روپیش کشیده،حالامی تونی حدس بزنی کدوم کشوره؟
اقا من اصلا جغرافیم خوف نیس،سوالای سیاسی ازم نکنین،خب اوقات شرعی کشورا رو سرچ کن ببین کدوم یکیه،موفق باشی..
4- روزانه چقدرباتلفن حرف میزنی؟
هیچی،اگه زنگ بزنن برمیدارم جواب میدم،بیشتر ارتباطم با دوستام پیامکی هستش،مگه اینکه دیگه نتونم خودمو کنترل کنم و بزنگم،ولی همیشه از هم خبر داریم،لزومی به تلفن نیس،چون همونطور که گفتم الان از دوستام خیلی فاصله دارم حتی اونایی که با هم همشهری هستیم اگه بخام تلفن کنم حداقلش بیس،سی دقه باید حرف بزنم،اونوقت پول قبض که بیاد...،من خیلی بچه خوف و مثبتی هستم خرج اضافه نمیزارم گردن هیشکی،فقط برای کارای ضروری و دلتنگیهای حاد دست به تلفن میبرم..
5- اگه بری سرکار،بالاسرت مدیرنباشه،دوربین هم نباشه،کارت هم جوری نباشه که بخوای هرروزجوابگو باشی،اون موقع کارمیکنی یابعضی وقتهاهم گیم بازی می کنی؟یابادوستات تلفنی حرف میزنی؟
من عاشق کار هستم،البته کار دلخاهم،تا حالا هم گیم بازی نکردم با اینکه داریم،تلفنم نه،من به اینجور چیزا حساسم،ایشالله سرکار هم برم وجدانم مثل الان بیدار باشه و کم فروشی نکنه:323:
6- کجاها مسافرت کردی؟
7- دوست داری باچه وسیله ای مسافرت بری؟توکدوم یکی بیشتربهت خوش می گذره؟
اگه هواپیماهامون دم بئقه سقوط نکنن،هواپیما،کشتی هم سوار شدم حال میده.
8- برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که دادن نمره بده:
حامد65..................19
سرافراز ................ 19
فرهنگ27.................18.75=19
دخترمهربون................19
شایانا.................؟؟؟؟؟
9- همیشه به این فکرمی کنم اگه یه روزی بهترین کسامو ازدست بدم چه حالی مشم.خیلی ازاون روزمی ترسم!به نظرت توباشی چی کارمیکنی؟
منم خیلی فک مینکم به اینجور چیزا،حتی تصورشم فوق العاده دردناکه،ولی خدا مصیبتی اگه میده قبلش صبرشم داده.
10- بااین سوالایی که ازاعضا توی صندلی داغ میشه،یاتوتایپیک هایی که میذارن میشه به شخصیت واقعیشون پی برد؟
اره تا حدودی!
ولی به نظرمن این استراحت صندلی داغ اصلا خوب نبود.تالارخیلی سوت وکورشده!
این سوال اریانا موند:
6- کجاها مسافرت کردی؟
من همه جای ایران رفتم بجز بیست استان البته اگه سی تا داشته باشیم:311:،اگه بعضی جاهارو بگم که رفتم شاید لو برم کجایی هستم.
من دوباره اومدم
شایانا خانم خیلی گل کاشتی. مخصوصا با تصاویر قشنگی که برای اعضا گذاشته بودی. (فقط من نفهمیدم من چرا عروس بودم اونجا!! )
ممنون از لطفت،خب اون عکس حاتمی رو دوس میداشتم،بعدشم بالاخره میخایم زوری هم که شده بدیمت بری:311:
1) اینکه میگن "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" راسته؟
تا حدودی،ولی اینم یادمون باشه،در دروازه رو میشه بست ولی دهن مردم....
2) فکر میکنی پدر و مادرت چی برات کم گذاشتن؟ اصلاً فکر میکنی کم گذاشتن؟
از نظر مادی نه،ولی عاطفی پدرم میتونس خیلی بهتر از الان باشه،ولی من راضیم یادته یه بار پرسیدم تا حالا به کسی گفتی هر چه هستی باش اما باش،من به بابام و به خیلی از ادما که دوروبرم هستن میگم:
هر چه هستی باش
اما ای کاش...
نه،هر چه هستی باش!
اما باش!!!
3) فکر میکنی اگه 25 سال دیگه یه همچین سوالی رو از فرزندت (یا فرزندات) بپرسیم چه جوابی بدن؟
ایشالله خودشون خواهند دونست که اگه کم لطفی بوده عمدی نبوده،بالاخره هیشکی ایده ال نیس،امیدوارم بگن:هر چی در توانش بوده واسمون کرده ما عاشق خانوم والدمونیم:43:
4) من کسی رو میشناسم که به بچه های استثنایی درس میده. بچه هایی که کند ذهن هستن. برام تعریف کرده که تا چند سال باید به اونها حروف الفبا رو یاد بده. تکرار و تمرین و سر و کله زدن با اونا خیلی سخته. فکر میکنی چه هدفی پشت کارش هست که هنوز سر همین کاره؟ فکر میکنی خودت بتونی یه همچین شغلی داشته باشی؟
این ادم معنای حقیقی عشق،محبت،ایثارو فهمیده،به نظرم این ادم باید خدا رو خوب فهمیده باشه که اینجوری به این نوع از بنده هاش که خیلی هامون و حتی بعضا والدینشون حوصلشونو ندارن،کمک میکنه،من نمیتونم! انقدر بزرگ نشدم،انقدر صبور نیستم!!
5)در آینده اگه یه روزی متوجه بشی که فرزندت یه رابطه سطحی با جنس مخالفش داره چه عکس العملی نشون میدی؟ قبلش چه کارایی انجام میدی که یه همچین اتفاقی نیافته؟ یا شایدم از نظر خودت مسأله ای نباشه. آره؟ اینجوریه؟ توضیح بده برامون
نمیدونم،اگه درس و اصولی تربیت شده باشه محبت دیده باشه،فک نکنم بره سراغ جنس مخالف،حتی اگه کمبود محبت هم داشته باشه ولی ادم مقیدی باشه خودشو درگیر این ارتباطها نمیکنه(البته منظورم این نیس هر کی بره سراغ جنس مخالف ادم بی قیدیه)ولی اگه همچین ارتباطی داشته باشه سعی میکنم علت ارتباطشو بدونم،واقعا نمیدونم اینجور مواقع چطور باید رفتار کرد تا اونموقع مسلما یاد میگیرم ولی سعی میکنم این رابطه سطحی رو فاجعه ندونم و منطقی باهاش برخورد کنم.
چرا واسم مسئله هست خیلی هم هست،دوس دارم بچه های ایندم انقدر محکم و قوی باشن که طرف اینجور روابط نرن و بتونن خودشونو کنترل کنن.
6) فکر میکنی اینکه الان دختر ِ به این خوبی هستی، :D تأثیر رفتار پدر مادرت بوده یا خودت بیشتر حواست بوده؟ فکر میکنی توی زندگی شخصِ خودت، کدومش بیشتره؟
ممنون از نظر لطفت،والا تا یه جاهایی خونواده سهم بسزایی داره،اینکه من تو یه خونواده مذهبی بدنیا اومدم و بزرگ شدم خب خیلی رو شخصیت من تاثیر گذاشته،ولی خود بچه هم باید کشش داشته باشه به رعایت خیلی از اصول و حریما،من چند سال دور از خونواده بودم زمینه خیلی کارا و گناه هم واسم فراهم بوده،ولی من خدا رو دوس داشتم و دارم نمیخام ناراحتش کنم،من خیلی وقتا بخودم میگم اگه الان من خطایی نمیکنم فقط بخاطر حفظ شخصیت و شان خونوادگیم نیس یعنی حفظ ظاهر نیس،بخاطر این هست که واسه خودم ارزش قائلم و خیلی کارارو شایسته خودم نمیدونم،دوس دارم فقط بخاطر رضایت خدام خوب باشم نه حرف مردم یا رسیدن به یه موقعیت.
:72::72::72::72:
از همه شما دوستان عزیزم ممنون که تحملم کردین و روحیه دادین بهم،اون عکسا هم به این خاطر شاید بدلتون نشسته ،چون بغیر از چندتاش تصورات و ذهنیات خودم از شماها بید این عکسا رو بردارین سیو کنین بعنوان یادگاری از من بجنبین دیگه.
یه تشکر ویژه هم دارم از اقای ابراهیمی و خانوم حاتمی:72:
خداحافظ همین حالا:302:
بسم تعالی
اینجانب Hamed65 متولد 1365 در تهران خواستار شعله ور کردن صندلی داغ و سوختن اهالی تالار همدردی می باشم.
امیدوارم با توجه به یخبندانی تالار در چند وقت اخیر مسئولین جلسه ای تشکیل داده و مقداری هیزم زیر این صندلی قرار دهند.
در صورت امکان، علاقه مند به سوزاندن یکی از کارشناسان یا مدیران تالار می باشم. اگر نشاندن مقامات روی صندلی امکان پذیر نیست، پیشنهاد می دهم arix را روی صندلی نشانده و آنقدر او را بسوزانیم تا جزغاله شود.
در ضمن به استحضار می رسانم گروهی از اهالی در پی یک اقدام عجیب تاپیکی تشکیل داده اند و به اسم "ترک اعتیاد" می خواهند دست کاربران را از این سایت کوتاه کنند (:311:). آغاز دوباره صندلی داغ می تواند کاربران فراری را بار دیگر به بند کشد.
با تشکر از زحمات شما
حامد
:)
فوق العاده...:180:فوق العاده...آخرین خبر...صندلی داغ بر پا میشود...:180:
سارا بانوی گل را روی صندلی داغ نشاندیمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...d45e44cff4.gif:227:البته به صورت فوق العاده:311:
از هم اکنون به مدت 4 روز نوبت خانوم دکتر تالاره.ببینم ایشون میخوان چی برای خودشون تجویز کنن در مقابل سوالات داغ شما عزیزانم.
دوستان داغش کنین این صندلی روhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...0beb7d85f7.gif
سارا بانو جان بفرمایید...صندلی حاضر و آماده است در خدمت شماhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...fd83a88fd4.gif
سلام
1 - یکبار setareh تجربه ای ارائه داده بود که کنترل احساس مثبت کنیم تا کنترل احساس منفی هم داشته باشیم. و شما وقتی به کار گرفتی ظاهرا نتیجه مطلوب کسب نکردی. الان باهاش چی کار می کنی(با احساساتت)
2 - با این احساس، در محیط بیمارستان چه حسی داری؟ آیا سازگاری یا لذت می بری؟
3 - اگر فرشته مهربان را از مدیریت عزل کنیم، غیر خودت 3 گزینه معرفی کن که آنها را به جای فرشته مهربان انتخاب نکنم؟!
4 - فکر نمی کنی معتاد همدری شدی؟ baby رفت شما چطور؟ آیا رفتن یکماهه ات ربطی به تاپیک ترک اعتیاد همدردی داره؟
5 - همسرت به شما گیر نمی ده همه جیک و پیک زندگیت رو در معرض دید میلیاردها آدم می گذاری؟
6 - بدون اینکه سری به پروفایل و رتبه هات بزنی بگو چه رتبه هایی از مدیر همدردی گرفتی و بابت چی ها بوده؟
براوو ، ای ول ، بارک الله ، احسنت :104: :104: :104:
عجب مدیر شجاعی :307:
همه عقب ایستاده بودن نگاه می کردن ببینن کی میاد وسط میدون :162:
واقعا مدیر شجاعی داریم :227: :227: :227:
یه هورای بلند
هوووووووووووووووراااااااا اااااااااااااااااااااا :326:
حالا یه کف مرتب
:104: