RE: حال و و احوال ياران همدردي (2)
سلام:
بی دل جان راست می گی...
منم موافقم با حرفات و اصلا پول ضامن خوشبختی هیچکس نیست....
بچه ها چند وقته بدجوری یاد امریم افتادم..کسی ازش خبری نداره ؟یا ایمیلی بده من حالی ازش بپرسم....
اگر کسی سراغی ازش داره به منم بگه ..نمی دونم چرا نگرانشم....چند وقته نیومده و خبری از خودش نداده...
امریم جان کجایی بابا؟بیا خبری از خودت بده....
همین طور مامفرد و بلوم هم چند وقته نیستند..اگر کسی خبری داره از اونها هم بگه ؟من واقعا نمی دونم چرا همین جوری دلم یه طوریه؟!!
تازه برای baby هم به دور از شوخی نگرانم..کجایی بی بی ..تالار بدون شما به من که اصلا خوش نمی گذره!!؟؟اخه من سر به سر کی بذارم!!!
کسی خبری از ایشون نداره؟
مسلمان هم مدتیه ساکتند..یکبار دیدم گویا آنلاین شدند ولی خبری ازشون نیست ...بابا مگه سربازی معاف نشدند پس کجایید آقای مسلمان؟
طاهره هم خیلی کم فعالیت شده..خیلی من پست هاشونو دوست داشتم..نمی دونم چرا پیشکسوت های قدیمی تالار کمتر فعالیت دارند ..من واقعا دلم برای صحبت های طاهره جان تنگ شده.....
شاد هم کم پیدا شده...شاد عزیزم بیا خبری از خودت بده......
خوشحالم چند وقت قبل دیدم آقای مجهول رو لاین هستند ..ولی ارسالی نداشتند..خوشحالم سالمند و خط خطی هاشون رو من خیلی دوست داشتم...
نیلو 55 هم نیستند.....چشم بارانی هم همین طور ..چند وقته ساکتند.....خیلی از دوستان قدیمی .....
کاش بچه ها هرکی می خواد هرجا بره به یکی اطلاع بده که تو تالار بگه ..اینجا مثل یک خانواده شده ...درسته مجازیه ولی قلب ما که حقیقیه ..حداقل یک اطلاعی بدید بعد برید....
من خودم مدت زیادی تو پست ها در جهت راهنمایی فعالیت مفیدی مثل سابق نداشتم و حتی تو بحث ها .راستش باید با شرایط جدید زندگی مشترک اشنا بشم و هنوز برام جا نیافتاده و ذهنم راحت نیست برای بحث ها و مشاوره ها ..هرچند کمکی هم نمی تونم خیلی بکنم...ولی به یاد همه هستم و فعلا روحیاتم تنها به کارهای ساده طنز که نیاز به تفکر زیادی نداره می خوره..ریاست یک قسمت هم بهم دادن و خیلی سرم شلوغ شده....
به یاد همه هستم..امیدوارم شما هم به یاد همدیگه باشید..
تا همیشه....
دوستدار شما..
سارا :72:
سلام دوستان گل همدردی ام
حسابی در تدارک جمع آوری رای بودید ها
خسته نباشید
ولی آخرش معلوم نشد این همه رای دادیم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بذگریم
شادی جونم کجایی؟ چرا پیش ما نیایی؟
می دونم حالت خوبه ... ولی جات اینجا خالیه.... هرجا هستی سُر و مُر و گنده باشی :46:
..
شیرین جون هم خیلی وقته نیست ... اون کجاست؟ کسی ازش خبری داره؟
..
هیچ دقت کردید
تالار رو خانوم ها دارند می چرخونند؟:311:
پس این آقایون کوشن؟
جناب بی بی ؟ zz بودی ولی گمانم دوزش رفته بالاتر ...http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...5fc6ef15ba.gif
بچه ها فکر کنم آقای مدیر در آخرین تعصیلات آخر هفته قبل از ماه رمضان، منزل را برداشتند بردند صفا سیتی:311: به جان خودم! و چقدر هم وقت شناس تشریف دارند این آقای مدیر. البته فکر کنم دلشون به ستاد مردمی گرم بود که...:302:
اصلا این روزها اونقدر تالار بی اعضا شده ( اعضا دیر آشنا) که آدم دست و دلش به پست زدن نمیره. حالا فوری نیاین بگین اتکا به نفس دشته باش و از اینها... خودم اینا رو بلدم! منتها خوب تعامل باید باشه دیگه نمیشه که هی خودت پست بزنی و خودتم جواب خودتو بدی:
خود گویی و خود خندی
عجب مرد هنرمندی!
همه یا عاشق اند که باعث شده برن تو هپروت و فضا و... خلاصه سکوت
یا از بی عشقی غمباد گرفتند و... یا از بی پولی برای رسین به عشق و...
اما من میگم خدا کنه از بی مشکلی اعضا باشه و و حسو حال خوبشون که فکر میکنن دیگه به "کلینیک همدردی" کاری ندارند. به هر حال ما که هنوز مرخص نشدیم و جامون توی کلینیکه، دلمون میخواد هر از گاهی یه آشنا بیاد دیدنمون تا کلی از دیدنش دلمون شاد شه:227: حالا با هر اسمی و نشونی هم که باشه فرقی نمیکنه خاطر همه برامون عزیزه:43::46:
هی:302:(با مود دپرس)
دوباره میگم:جانا سخن از زبان ما میگویی
بی دل الان میان بند و بساط دلتنگیتو جمع میکنن ها
ما که هروقت اظهار دلتنگی کردیم زدن تو ذوقمون. کودک درونمونو لت و پار کردن http://www.hamdardi.net/imgup/21505/...713f59829d.gif
آخ آخ آخ
حیوونی کودک درون من.جیگرم آتیش گرفتhttp://www.hamdardi.net/imgup/21505/...98bdd1f8d9.gif
من هستم ،حاضر!!!!!!!!!!!!!
خیلی هم خوفم ، بعضی وقتا می رم تو فضا:310: وای چقدر حال میده ،تو فضا بودن
اگه تو فضا نباشم ،اینجام ،پاتوق دیگه ای ندارم:311:
راست میگی بی دل جان ،خیلی از بچه ها نیستن ،یادته اون قدیما؟ چقدر همه بودن ؟ غایب خیلی کم داشتیم ،ولی الان جز عده معدود بقیه کم کار شدن:302:
باید یه فراخوانی اساسی انجام بدیم:300:
به سلام علیکم مهتاب خانیم:46:
نه اولوب باجی؟
آی... آمان آیرلق آمان آمان آمان:302:
جورمووم مهتاب باجی ناراات اولسونها
باجی من دِ نولوب دِ؟ عچیس ور ،جنازه تحویل آل
ساغول:104:
آی باجی سن ده؟
هارالیسان؟نجور تورکی اورگشیپسن؟
قوربان سنه:46:
ميبينم كه تركها دارن تاپيك رو ميتركونن!!
بابا مراعات فارسي زبونها رو بكنين...دلشون ميسوزه نميتونن بفهمن چي ميگين!!