من فکر می کردم ما روان شناسی خواندیم و استاد پیجوندن و جواب ندادن... نگو بی دل گرامی دکترای این کار را دارند. :311: به هر حال تمام اعضا منتظر شنیدن سخنان شما هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر می کردم ما روان شناسی خواندیم و استاد پیجوندن و جواب ندادن... نگو بی دل گرامی دکترای این کار را دارند. :311: به هر حال تمام اعضا منتظر شنیدن سخنان شما هستند
بله! فعلا که همکار گرامیتون ( جناب مدیر ) پیچوندند!اساسی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ما
آنچه البته به جایی نرسد فریاد است!
بنده که قصد دارم مشخصاتی از ایشون در اینترنت پیدا کنم ببرم بدم تلویزیون و روزنامه ها اعلام مفقودی جناب مدیر را بنمایم! با این عنوان:
"بدینوسیله به اطلاع هموطنان گرامی میرساند که مدیر همدردی گم شده است. .. آخرین بار در پنج شنبه 5 فروردین کسانی وی را در این حوالی دیده اند هر کس ایشان را به سایت برگرداند مژدگانیش یکسال اشتراک رایگان از طرف مدیر همدردی خواهد بود."
خب دوستان
حالا بیایید شور و مشورت و هر کدام احتمالاتتان را در مورد کجا بودن مدیر مطرح بفرمایید ببینیم چه کار کنیم و کجا برویم ؟
تالار بی مدیر همدردی را چه کنیم ؟
میز گرد ، میز مربع ، میز بیضی ، هر میزی می خواهید بیاید اینجا و تشکیل دهید تا به شور و مشوررت بنشینیم
منتظریم ها ، هر کی نیاد و چیزی نگه یعنی مدیر رو دوست نداره
بنده ضمن تشکر از فرشته مهربان جهت اعلام وضعیت فوق العاده در تالار :180:، معتقدم هر چه سریعتر جلسه فوق العاده ای جهت بررسی بحران پیش آمده تشکیل دهند و هر چه سریعتر ... جناب مدیر را به تالار برگردانند.:122:
در همین راستا یک سوال اساسی مطرح میگردد:
یعنی کجا میتونه باشه؟ :162:
من دردهای بزرگی دارم
و بزرگترینش آن که
دردم فقط برای خودم بزرگ است!
با سلام و تشکر از شما دوستان،که اینقدر به فکر مدیر تالار هستید:311:
ایشان دارند از تعطیلات به نحو احسنت استفاده میکنند؛
پس جای نگرانی نیست و نیاز به میزگرد و مربع هم نیست ؛اطلاعیه هم نمیخواد؛
خوب! ... بله! قطعا اگر به تالار سری میزدند دیگر تحطیلاتشان احسنت نمیشد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
من نمیدونم کجاست...
یک روز صبح از خواب بلند شدم و اومدم تو تالار،
و دیدم نام کاربریم پر رنگ شده، و البته آن هم بدون خبر قبلی، چقدر هم ترسیدام که یعنی چه کسی!؟ یا چه شده!؟
بعد هم میگویند عیدی داده ایم به تو،
آخر این چه عیدی ایست وقتی خودتان نیستید و همه رفته اند به مسافرت عید!؟
وقتی کسی اینجا نیست که من موهایش را بکشم یا شیشه پنجرهشان را با توپم بشکنم!؟
این عیدی اصلا اصلا قبول نیست:97:
K
دعای فرزند بی دل برای مدیر همدردی:
خدا جان یه کاری کن مدیر حمدردی آنقدر پولدار بشود که یک لپ تاپ بخرد و وقتی به مسافرت میرود برود هتل 5 ستاره که اینترنت وایرلس داشته باشد و خانم آقا مدیر هم مهربان باشد تا آقای مدیر بتواند برود توی سایت یک سری بزند و تحتیلاتش هم احسنت بشود. و خدا جان ببخشید یه کار دیگر هم بکن و آن اینکه این آقا ناظم گل و مهربان و آن آقای نقاب را هم پولدار کن تا چند روز بدون لپ تاپ بروند مسافرت و هتل بی ستاره که اینترنت نداشته باشد تا ما هر چه دلمان خواست بنویسیم و همه اش هی نگویند پیشرفت و کنترل نا مهصوص و از این حرفها.
بی دل جان الحق و الانصاف راست گفتی ها به شخصه موافقم بیا نقشه بکشیم دست این دوتا همدست رو با هم رو کنیم فکر کنم نقاب و کیوان زبانم لال بلایی سر مدیر آوردند که صداش رو هم در نمیارند یادت میاد براش دعا کردم هم به خانواده حقیقی اش برسه هم به خانواده مجازی اش انگار این دوتا ناقلا با ابزار مدیریتی یه کارهایی کرده اند....
ای بابا چه کار به کار مدیر محترم دارید همه چند روزی تعطیلی دارند تا در کنار خانواده باشند و از اونجایی که فراغت از تالار همدردی بزرگترین تعطیلات برای جناب مدیر به حساب میاد ایشون هم رفتند که چند روزی رو در کنار خانواده باشند . خوب به هر حال ایشون ناسلامتی مدیر هستند نیازی نیست اطلاعی راجع به غیبتشون بدن . آقای نقاب و آقای کیوان هم که به خوبی در نبود مدیر بر تالار نظارت دارند .
حالا ببینیم کار این ستاد بحران به کجا میرسه و می تونه پی ببره که مدیر کجا هستند . :311:
آقای مدیر تعطیلات خوش بگذره ....
باران جان عزیزم
راست میگی ها ، مدیریت اینجا خیلی سخته ها! ، باید به مدیر محترم سختی کار داد . :311::311:
مــــــــــــــــــدیر هــــــــــــــــــمدردی هر چه سریعتر به تالار ، :324:
بچه ها از نگرانی می زنند به هذیان گویی ها ! ، گفته باشم !!! .......
اینجانب بالهای صداقت اعلام می دارم برای همه گونه همکاری و کمک در این زمینه آماده ام و از هیچ کمکی برای پیدا شدن مدیر همدردی دریغ نمی کنم
...
خانوم ها آقایون ، 358 روز فرصت باقی است جهت پیدا کردن مدیر تالار
...
جناب سنگتراشان بیا که تالارت به وجودت محتاج هست :323:
بابا ی خوب همدردری کجایی که بچه هات اسیر و سرگردون ... مشغول خاک و خل بازی هستند ... روی صورتشون هم جای اشکشون خشکیده ... پا برهنه دارند گریه می کنند.. دنبالت می گردند:302:
همان گونه که برمی آید اعضا محترم تا یافتن مدیر همدردی دست از تلاش نخواهند کشید..
اما کشتم نبود نگرد نیست... :82: :300:
فکر نمی کنید دز وابستگیتون بالا رفته!!
قبلا هم اشاره کردم فرد محدود به زمان و مکان است... اندیشه یک فرد است که پایدار می ماند/
بنابراین نیازی به حضور مدیر همدردی نیست..شما که اندیشه ها و تفکرات ایشان آگاهید .. پس چرا نشسته اید خب اندیشه ایشان را پیاده کنید!
[align=justify]صابر جان حق با شماست، ما در غیاب مدیر همدردی هم همون سبک و روش سابق رو داریم. و این چیزیه که در جمع های مشابه کمتر اتفاق میفته. معمولا وقتی مدیر نیست، هرج و مرج می شه!
دلیلی که شما برای این موضوع بیان کردید کاملا درسته، یعنی جناب سنگتراشان طی این مدت با متانت و رعایت احترام هر کدوم از اعضاء، قانون مندی رو درشون تقویت کردند.
اما یک نکته ی دیگه هم قانون جذب هست. اگر دقت کرده باشید اکثر افرادی که در تالار همدردی جمع هستند ته مایه اخلاقیشون مشابه همدیگه ست. همه مقید به اخلاقیات هستند. و همین باعث شده عدم حضور مدیر همدردی باعث تغییر در جو تالار نشه چرا که اساسا چیزی در وجود ما نیست که حضور ایشون باعث حبس شدنش شده باشه. و همه کمابیش به قوانین حاکم بر تالار همدردی اعتقاد داریم. و عمل کردن بهشون از سر اجبار نیست.
و یک نکته دیگه هم انتخاب مدیران لایق هست که جناب سنگتراشان در این مورد موفق عمل کرده اند و همین باعث شده تنش و تضاد در تالار همدردی به حداقل برسه.
به هرحال من خوشحالم که آقای مدیر به مسافرت تشریف بردند. و خوشحال ترم که طی این مدت به تالار سر نمی زنن. راستش رو بخواید چیزی که در یک فرد خیلی تحسین من رو برمی انگیزه، احترامی هست که برای حریم خصوصی خونواده ش قائله و من این حالت رو خیلی می پسندم که شخصی موقع مسافرت و تفریح و کلا در زمانیکه مختص به خونواده ش هست، هیچ کاری با اینترنت و مسائل کاری و ... نداشته باشه. :72:
[/align]
سلام دوستان:72:
به نظر من بهتره تشکیل کمیته بحران واسه یافتن مدیر همدردی :305:، اعلام وضعیت اضطرار واسه جمع اوری معتادان به همدردی:302::300: اعلام کنیم.
بابا یه عده معتاد دور هم جمع شدیم به یکی هم که معتاد نیست و به زندگی و خانواده اش اهمیت میده گیر میدیم.
امان از رفیق بد.:163::163:
جناب سنگ تراشان بیا یه فکری به حال این جمعیت بکن که بد جوری خمارند:324:
دوستا عزیز
فیلو سارا جان و جناب نقاب
در بیانات شما هیچ شکی نیست ، اما عزیزان آنچه از دوستان می بینید ، مطایبه یا به عبارتی غلیان شوخ طبعی است و جنبه جدی ندارد .
نقاب نازنین نگران وابستگی به مدیر نباش ، بلکه اصل تالار آنقدر جذب می کند که خطر وابستگی را برای بعضی دارد .
ندیدی بعضی گاه میرن تو ترک :311::311:
من که خیلی خوشحالم که دوستان با وجود مشکلات و غمهایی که دارند و گاه آزارشان می دهد ، روحیه بشاش خود را در قالب طنز و شوخ طبعی نشان می دهند و تالار را از این بابت هم گرم نگه می دارند و البته خودم به شخصه خیلی به رعایت حریم و ادب در شوخ طبعیها اهمیت می دهم و مطمئناً بقیه دوستان نیز چنینند .
پس نقاب فرمانفرمای عزیز ، اگر مایه ی طنز در این زمینه داری کمی از جدیت بیرون بیا و راستشو بگو که مدیر کجاست ؟ یه وقت توطئه نکرده باشید برای تصاحب تاج و تخت همدردی و بلایی سرش آورده باشید ؟؟؟؟:311:
این ها که همه رو نوشتین واسه من مدیر همدردی نشد
من بابامون رو می خوام:302:
... دلتون بسوزه قانون جذبم امروز کار کرد یه خبری دارم از تالار که فقط 4 نفر دیگه به جز خودم می دونند:311:
بله خب شاد بودن و شوخی هم می توان توجیه خوبی باشد...
من هم خوشحالم اعضای تالار همدردی دارای این روحیه لطیف و شاد هستن. ولی باید مواظب بود شوخی شوخی ..جدی ..نشود! :311:
جا دارد از عضو سابق و بسیار فعال تالار "استار7" عزیز که خود مدت هاست در تالار نیستند تشکر کنم که با ایجاد این تاپیک و همواره با لحن زیبای خود ما را از حال یکدیگر باخبر ساختند و پایه گذار اولین شادی و نشاط در تالار گشتند.
سلام جناب اقاي سنگ تراشان يا كه تالار به وجود نياز دارد اعضا تالار اقاي سنگ تراشان در تعطيلات نوروزي با خانواده در مسافرت است اقاي سنگ تراشان تعطيلات به خوبي استفاده كنيد اقاي سنگ تراشان در تعطيلات مي خواهد چند روزي در كنار خانواده باشند من با با مهربان دلسو ز مي خواهم اقاي سنگ تراشان براتون ارزوي سلامتي مي كنم اقاي سنگ تراشان 5 روز ديگر در تالار هستند:72::72::72:
جناب مدیر هر جا که هستید انشااله سالم و تندرست باشید
قانون جذب که امروز بسیار خوب در مورد شما وظیفه اش را به انجام رسوند فکر نمی کردم اینقدر سریع ازتون خبری بیاد
شاد و تندرست باشید
همه ی اینها را گفتم که بگم ما سوغاتی می خواهیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
ایول داری بالهای صداقت عزیزم .
بله دیگه دوستان اینجوریاس دلتون بسوزهههههههههههههههه :227: :227:
ما که خبر داریم شما برید به ستاد بحرانتون برسید . :311:
منم که خبر دار شدم ، و از ستاد بحران میرم . :310:
شما هم بگردید ببینیم از کجا سر در میارید :311:
داشتیم باران خانوم :163:
حالا ما به ستاد بحرانمون برسیم
باشه جناب مدیر باران 68 رسما اعلام کرد سوغاتی نمی خواد:324:
وای ...وای ...
فرشته تو هم:163::163:
جناب مدیر لطفا دو نفر رو قلم بگیرید سوغاتی نمی خواهند
خودم جای هردوتاشون هستم:311:
ای بابا داشتیم بالهای صداقت عزیز کی گفته ما سوغاتی نمی خوایم هم من هم فرشته سوغاتی می خوایم .
من فقط خواستم بگم میدونم که .... ، تا بقیه دلشون بسوزه .
آقای مدیر !
درسته که مدیریت کار سختیه اما سخت تر از اون اینه که وقتی جایی برید همه اعضا سوغاتی می خوان .
چه کسی گفته نداریم
خیلی هم داریم
باران گرامی شما چرا سنگ فرشته را به سینه می زنی
بذار مدیر بیاد یه جوری سهم فرشته رو هم بالا می کشیم
بین خودمون باشه ها:311:
در ضمن جناب سنگ تراشان نیای بگی من عیدی دادم ها
عیدی جای خودش رو داره سوغاتی هم جای خودش رو :324:
باران خانوم
فردا آقای مدیر میآیند و عکس چند بسته سوهان قم را توی سایت برای شما میگذارند و میگویند اینهم سوغات!
من بعید میدانم با این حرفها برای ما دیگی از این آقایون گرم بشود. به قول آقای نقاب:163::160: این ها پیش خودشان اینطور حساب کرده اند که همه فوت و فن های زیر آبی رفتن و نم پس ندادن را بلدند. حالا از ما گفتن بود!
به جای این حرفها بروید بگردید دنبال راهکار های روانشناسانه!
خواهشا اعضایی که وسط یه جمله نصفه نیمه طنز، 7 تا جمله نصیحت اخلاقی در باب آداب طنز و رعایت مسائل... میاورند، فکر میکنم همه قوانین گفته شد و چشم سمعا و طاعتا!
پس لطفا دیگه تریپ اخلاقی لابلای هر جمله : درست عین پلویی که وسطش هی ماسه بریزند و پاره آجر، موقوف!:227:
...
...
...
الفرار!:327:
ای بابا بی دل جان جناب مدیر توی قم نیستند که ... تا بیایند و چند تا عکس سوهان بگذارند...رفتند مسافرت حالا کجا :162:
از مدیر تالار بعید هست دلمون رو به چند تا عکس شکلات و شیرینی خوش بکنند:163:
.
.
اینجا خونه مدیر همدردی هست ما هم اومدیم هی داریم زنگ می زنیم خود صاحبخونه نیست ... وقتی بیاد فکر کنم جواب این همه زنگ ها را می دهد مگه نه:311:
حالا بیایید میز گرد بگذاریم ببینیم ایشون کجای این گیتی پهناورند که به نت دسترسی ندارند؟؟؟؟؟؟؟
بی دل جان موافقم براشون لب تاب بگیریم توی هتل 5 ستاره هم براشون جا رزرو کنیم
حالا این مدیران تالار میروند جلسه بحران تشکیل میدهند که: بیا و ببین بی دل میخواهد انقلاب .... نه ! یعنی خلاصه شورش کند! اونوقت میایند و سر ما را میکنند زیر آب. :163:
اگر نامهربان بودیم رفتیم...:223:
ایشان هر کجا رفته اند شیرینی اش بیشتر از تالار و توصیه روانشناسانه دادن بوده که گذاشتند رفتند و ما رو دادند دست این آقا ناظم ها!. البته خوب با این راهنمایی فکر میکنم هر کاری ایشون میخواسته اند انجام بدهند خوب میچربیده به اومدن به تالار.پس چشم بسته غیب گفتم نه؟:311:
البته ما که خدایی نکرده فضول نیستیم ولی یک سوال اساسی:
یعنی کجا میتونه رفته باشه:102:
سلام اعضا خوب تالار همدردي اقاي سنگ تراشان از تعطيلات نوروزي بر گردد اقاي سنگ تراشان به تالار بيايد عيدي همه اعضا تالار مي دهد منتظر باشيد تا اقاي سنگ تراشان به تالار بيايد عيدي اقاي سنگ تراشان بگيرد:72::72:
سلام به همگی دوستان عزیزم در تالار، امیدوارم در این هوای بسیار لطیف بهاری دلتون از هر چی غصه وغمه آزاد باشه و تعطیلات - اگرچه وقتش کم بود- به همتون خوش گذشته باشه ، سفر مسافرای تالار بی خطر باشه.
لحظه لحظه عمرتون همراه با یاد خدا وحجت خدا بهاری بهاری....
بوی جان می آید اینک از نفس های بهار
دست های پر گل اند این شاخه ها، بهر نثار
با پیام دلکش " نوروزتان پیروز باد"
با سرود تازه " هر روزتان نوروز باد"
شهر سرشار است از لبخند، از گل،از امید
تا جهان باقی است این آیین، جهان افروز باد
عجب.... اگر می دانستم مدیر این همه طرفدار دارن زود پست و مقامشون رو می دزدیم. :310:
خب روان شناس خوب بودن این مشکلات را هم دارد..مدیر گرامی بفرمایید جوابگو باشید.
اعضای محترم من بارها به وجود دوستانی به مانند شما افتخار کرده ام. از حسن نیت شما در قبال مدیر گرامی و ایجاد فضای شادی باخبر هستم..خدا شما را حفظ کند.
ولی دوستان خواهش می کنم قدری در ایجاد پست ها دقت نمایید نکند این تاپیک تبدیل شود به چت و گفت و گو میان اعضا!!!
همان طور که از نام تاپیک برمی آید باید جویای حال و احوال دوستان غایب باشیم. نه گفت و گوی میان دو طرف.(چت گونه).
با تشکر از شما مهربانان... :72:
سلام
من برگشتم....:43:
خوشحالم كه دوباره جمعمون جمع ميشه اما ناراحتم چون يكي از اعضاي خوب تالار به خاطر مسائل حاشيه اي و سو تفاهمات معمول تالار رو ترك كرده...
شايد خودش همين متن رو بخونه....شايد هم واقعا براي هميشه رفته باشه...بهر حال متاسفم.... :325:
عید هم تموم شد سیزده هم به در شد
ولی مدیر تالار نیومد .....خدایا بابای مون رو هر کجا هست سالم نگهدار:323:
اي بابا آقاي مدير دارن استراحت ميكنن ديگه .....كانون گرم خانواده و ديد و باز ديد و صله ي ارحام....(املاشو درست نوشتم؟)
حالا تالار و خانواده مجازي هم به وقتش....:310:
منظورت کیه غرال جان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
مريم جان مهم نيست اون شخص كيه....احتمالا استراحت و دوري از تالار براش مفيد خواهد بود...
با اجازه آقای نقاب
مدیر گرامی
این خانواده دوستی شما قابل تحسینه :104:
ولی بابا ما عید اصلا شما رو ندیدیم حداقل یه دید و بازدیدی چیزی ، هرچقدر هم کوتاه باشه ما راضی هستیم
سلام مدير همدردي عيد تموم شد سيزده هم به در شد ولي با با عيد اصلا شما رو نديديم مدير همدردي هر كجا هست اميدوارم هميشه سلامت باشيد مدير همدردي سر شلوغ است در تالار منتظر مدير همدردي هستيم:72::72::72:
خوب! مدیر همدردی الحمدالله روابطشون با خانواده حسنه است:43: برای چی باید بیایند تالار همدردی؟!!!
تالار همدردی برا یکی مثل منه که دنبال آنکه یافت می نشود میگرده! که پشت سر همسرم نخود خورون راه بندازم:311:
حالا یک آقایی هم که خانواده دوست پیدا میشود نمیتوانید ببینید؟:97:
اصلا رفقای نا باب اینجوری پیدا میشوند و کانون گرم خانواده را از هم میپاشند:305: