شیدای عزیز؛ امیدوارم که روزی که برمیگردی روزی باشه که با هدفهای بزرگتری و با عشق بیشتری همراه باشه!
یادت باشه؛ شما اولین و تنها نفری بودید که بعد از چند سال از عضویتم در این تالار منو برای صندلی داغ فرا خوندید و این رو هیچ وقت فراموش نمی کنم!:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
شیدای عزیز؛ امیدوارم که روزی که برمیگردی روزی باشه که با هدفهای بزرگتری و با عشق بیشتری همراه باشه!
یادت باشه؛ شما اولین و تنها نفری بودید که بعد از چند سال از عضویتم در این تالار منو برای صندلی داغ فرا خوندید و این رو هیچ وقت فراموش نمی کنم!:46:
چندوقته که خانم ani،بالهای صداقت وسارابانوبی سروصدا میان ومیرند وهیچ پستی برای دوستان عزیزمون نمیگذارند.
بی تعارف میگم تالار به وجود کارشناسانی چون شما نیازمنداست.
خانم بالهای صداقت ،آخرین بار یادمه طی پستی که گذاشته بودند دلشون اززمان وزمین گرفته بود.امیدوارم مشکل
خاصی نباشه وبازهم حضور گرم ایشون رو در تالارحس کنیم.
آقای BABY هم مثل اینکه مشکل ورود پیداکرده بودند.امیدوارم هرچه زودتر حل بشه وبتونند برگردند.[align=center][img]
سلام خانم شیدا حاتمی جا در تا لار خیلی خا لی می شود دلم تنگ می شود چند وقت همکار من در صندلی داغ بودی فوق ا لعاده خیلی زحمت کشید خیلی تشکر و قدردانی می کنم چند وقت در صندلی داغ من از شما تجربه دانش یاد گرفتم امیدوارم زو دتر به تا لار بر گردید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام به همه یاران همدردی
راستش الان فقط اومدم ، که اومده باشم ، یعنی میخواستم ببینم می تونم بیام یا نه ، دیدم می تونم خیالم راحت شد.:310:
از اینکه برقرار و پاینده هستید خوشحالم. :46:
چند وقتی نبودم ، یه مدتی برا قصه ترک اعتیاد بقیش هم توفیق اجباری بود که من BABY کوچولو رو هم راه نمیداند می گفتن باید بازم کوچولوتر بشی تا رات بدیم شدیم baby :311:
فعلا همینا رو می تونم از احوالاتم بدم. سرم یه کمی شلوغ بود.
امیدوارم خدا همه مجردای تالار رو ازدواج کنه ، و همه متاهلهای تالار رو از ازدواجشون پشیمون نکنه:323:
سلام بر بر BABY گرامي كه الان baby شده! شما هم مثل بنجامين باتن داريد كم كم كوچكتر ميشيد؟ يا شايد در ورود همدردي كوچيك بود مجبور شديد رژيم بگيريد تا ازش رد بشيد؟ يا شايدم توي انجمن آزاد كسي نبود از گشنگي لاغر شديد؟ يا شايد خانمتون ازتون كار خونه خواست وزن كرديد؟ و يا .... :) حالا بگذريم... قضيه هرچي بوده بخاطر اون دعاي بالا، سفت و سخت ميگم آآآآآآآآآآآآآمممممممممممم ييييييييييييييييننننننننن ننننن:323:
بچه ها! چرا sisili کم پیدا شده؟ چرا خبری از خودش بهمون نمیده؟
از می می جون هم هیچ خبری نیست؟
شب بارونی هم نمی دونم کجاست؟
باران 68 هم اومد که فقط بگه به یاد من هم باشید؛ بی معرفت نگفت، همه ی بچه ها این جا به راهنمایی هاش احتیاج دارند!:311:
این روزها یاد آقای سورنا آرمان هم افتادم که همیشه بهترین منتقد من بود و این برام خیلی سازنده بود؛ امیدوارم هر جایی که هستند خوب و سلامت باشند!
به قول خارپشت من شدم اینجا روابط عمومی.
هرچی سعی کردم دیگه چیزی تو این قسمت ننویسم بازم نتونسستم.
نمیدونم چه خبرشده؟همه یکجاغیبشون میزنه یا همه یکجا اعتصاب میکنند چیزی ننویسند!
فرشته مهربان که مخفی میاد ومیره چیزی هم نمی نویسه!!!
خانم ani هم همچنین.راستی چه عجب یه پستی گذاشتید!!!
بالهای صداقت انگارقهرکرده ونمیاد!!!
سارابانو هم که دیگه ...!!!
شایانا کمرنگ شده،شب بارونی وشیداحاتمی هم که خداافظی کردند!!!
آقای محمدابراهیمی هم درشرف خداحافظی هست!!!
آقایانarix و green هم که بی علت غیبشون زده!!!
آویژه،sci وbaby هم مخفی میان ومیرن متوجه حضورشون نمیشیم!!!
خب حالاکی موند؟؟؟
دیدید حق دارم که حوصله ام سربره؟
بازم ای ول به مرام تازه واردها که خودشون هم سوال می پرسند وهم جواب میدن.بالاخره یه جوری می چرخونند.
سلام خانم اریا نا برای همیشه از تالار نمی روم چند رو ز اینده 2 یا 3 رو ز به مرخصی بروم استراحت کنم دوباره به تالار بر می گردم:72::72::72:
آریاناng عزیزم
گلم ، نازنینم ، آخه همه زندگی ماها که نت و همدردی نیست قربونت برم .
اصل زندگی ماها دنیای غیر مجازیه . مثل اینکه بد جوری اعتیاد پیدا کردی :311: هم به خود تالار هم به اعضاء . دوقبضه معتاد شدی رفت :311: دیگه کلینک بی بی هم به درد تو نمیخوره ، باید یه فکری به حالت کرد :311:
خوب از شوخی گذشته ، اینها طبیعیه عزیز نازم . زندگیه دیگه ، روند با ثبات و همراه با جریان منظم رو اگر اعضاء در دنیای غیر مجازیشون داشته باشند ، ما ناراحت بی نظمی وبی ثباتیشون در حضور در همدردی نمیشیم ، مادام که این نشونه ثبات و آرامش و جریان منظم زندگیشون در دنیای غیر مجازی باشه ما خوشحال هم می شویم ، درست بر عکس آن هم وقتی هست که حضور مرتب و منظم و باثبات و زیاد عضوی در همدردی حکایت از فاصله گرفتن از زندگی طبیعی غیر مجازیش داشته باشد .
همیشه دعا گوی دوستان حاضر و غایب هستیم ، به حضورشون شاد و در نبودشون دلمون تنگ میشیم ، اما راضی هستیم به آرامش و سلامت و زندگی منظم و با ثباتشون ، همینم ما را در دلتنگیها صبور می کند ، راضی نیستیم همدردی تخدیر کننده زندگی غیر مجازیشون باشه .
بنا براین ، همینجوری مهربانانه جویای احوال باش ، ولی یه وقت نگران و ناراضی نباشی :46::43::72:
خوب و خوش و خرم و سلامت باشی .
.
البته من هم همیشه با خودم فکر می کنم که آریانا کمی زیادی حساسیت به خرج می ده :)
بالاخره آدمها کار دارند.
اتفاقاً اینکه اعضا نیایند، درسته که تالار رو از حضورشون محروم می کنند، ولی نشون می ده که مشغول زندگی هستند و ان شا الله مشکلی ندارند.
بالاخره نباید یادمون بره که این یک تالار مشاوره هست و جایی هست که افراد مشکلات خود رو می آورند و جای تفریح نیست!
پس اگر کسی نمیاد، ان شا الله روزگار به کامشه! :)
این دفعه رو یک کم حق به آریانا می دهم.
به این خاطر که واقعاً 1 هفته ای هست که تقریباً هیچ کدوم از اعضای قدیمی فعالیت ندارند و تالار غریب شده! :)
البته فرصت خوبیه برای ترک! :)
سلام سلام :72:
پسر گلم اومده به همگی سلام کنه و با دوستای مامانش آشنا بشه. :43:
پسرم سلام کن مامانی :46:
ببنید چقدر پسرم قشنگه :104: مامان قربونش بشه :72:
آآآآآخي ي ي ! قربون پسر خوشگلمون برم من! ايشاءالله هميشه سالم و سلامت باشي خاله جوني! به دنيا خوش مياي عزيز دل خاله!:46:
http://isfahanportal.ir/Files/ebrahimi/khab.jpg
سلام مامان مهربان دلسو ز تبربک منو هم بپذیر امیدوارم بهترین مامان روی زمین باشی از طرف من به اقای پدر هم تبربک بگو من هم برای خانواده خانم بلو اسکای ارزوی سلامتی می کنم ازروی بهترین ها را دارم:72::72::72:
قربون پسر خوشگلمون برم من امیدوارم ایشا ا لله همیشه سا لم و سلامت باشی:72::72::72:
ای جان ،چه پسر نازی .:46:
مبارک عزیزم .ایشالا زیر سایه پدر و مادر. بزرگ شه .
من هم نینیم دختر هست
بلو اسکای عزیز چه خوب کردی عکس پسر نازتو گذاشتی:)
ایشالا که همیشه سالم و موفق باشه. همینطور زیر سایه ی پدر و مادر عزیزش.
پردیس عزیز شما از این عکسا از دخترت نگرفتی که چهره ی قشنگشو ببینیم؟
:)
دوستای خوبم ازتون میخوام برام دعا کنید.
جمعه قراره مراسم بله برون برادرم باشه.
حتماً فکر میکنید که خیلی باید خوشحال باشم.
اما...
از مراسم بله برون برادر بزرگم خاطره خوشی نداریم.
دعا کنید که همه چی به خوبی تموم بشه.
اصلاً حس خوبی ندارم این روزا.
فتبارک الله احسن الخالقین
به راستی چه عظمت و شکوهی دارد خلقت
سلام شازده پسر:46: ،
هورا :310: یکی دیگه به جمع آقایون تالار اضافه شد :323:
بلو اسکای عزیز ، بهتون تبریک میگم ،:72::72:
و از همین الان باید به فکر تربیت و رشد او باشید. و البته رشد روحیش مهمتره. یادمون باشه که خیلی چیزا در رشد اون تاثیر گذاره.
سلام دوستان. هورااااااااا. :326: من برگشتم.
چه خبر از دوستای گل خودم؟
انقدر دلم براتون تنگ شده.................... خوبه چند روز بیشتر نبود، وگرنه خدا میدونه کجا پیدام میکردین. تو شیراز که بهش میگن سلامی!:311:
قابل توجه فرهنگ، حامد و دیگر دوستانی که خداحافظی کردن: زهی خیال باطل! من پرو تر از این حرفام. از اینجا برو هم نیستم.... بعدا از خجالتتون در میام.:311:
راستی فرهنگ خان شنیدم خداحافظی کردی. آخه چرا؟ چراااا؟ چرااااااااااااااا؟:311:
اما خبرها رو خوندم و از بعضی هاش خوشحال شدم و بعضی هاش ناراحت. شیدا آخه چرا رفتی و مارو تنها رها کردی؟ :302: مسلمان هم که تاپیک زده به چه باشکوهی، دلم گرفت. جاودان هم که غیبتش طولانی شده. بابا تازه داشتیم با هم گرم میگرفتیم. شایانا هم که رنگش پریده! گفتم که به حساب دکتر سارابانو....
اما به افتخار خوش خبر های تالار یه کف مرتب...: :104:
blue sky گل و pardis81 نازنین. تبریک میگم بهتون. انشاءاله برکت زندگیتون باشن. راستی پیش بینی رو حال کردین؟ به نوستر آداموس گفتم زکی! عکس های صندلی داغ رو که براتون گذاشتم که یادتونه؟ اینم لیکش:
نوستر آداموس 2
و اما سرافراز جان وقتی رفتم نگرانت بودم چون مدتی نیومده بودی. دیدم برگشتی خیلی خوشحال شدم.
راستی این baby همون BABY یه؟ ساراجان بالاخره کار خودتو کردی؟:311:
خب امیدوام بقیه دوستان هم حالشون حسابی خوب باشه. دیگه چه بخواین چه نخواین من برگشتم و باید تحملم کنید. خیلی هم خوشحالم. برم که کلی تاپیک نخونده دارم.:303: به کدوم برسم.....
خدا رو شکر باز یکی برگشت!
فعلاً که یک عده رفتند،
یک عده هم دارند خداحافظی می کنند.
از بزم طرب باده گساران همه رفتند
ما با که نشینیم که یاران همه رفتند؟
بابا من این هفته 2 تا پروژه باید تحویل می دادم. اصلاً وقت نمی کردم بیام. یعنی فقط روزی 2 ساعت وقت می کردم بیام :311:
حالا دیگه یک مدت وقتم بازه!! :311:
کم کم وقتش شده که من هم بیام اینجا بنویسم:
دینگ دانگ دونگ (اون صدایی که تو فرودگاه از تو بلندگو میاد)، لطفاً اعضای زیر به تالار همدردی مراجعه فرمایند: :324:
خانم آنی: چرا ما رو از راهنمایی های عالیتون محروم می گذارید؟!
بالهای صداقت: کجـــــــایی؟ بیا و بر فراز همدردی بال بگشا! :)
سارا بانو: شما هم یواشکی بیا و برو، فکر کن ما نمی فهمیم!
خانم بی دل: فکر کنم دارید سوغاتی های مکه رو پخش می کنید! برای ما چیزی نیاوردید؟ :)
خانم طاهره: کاش شما حداقل هفته ای یکی از اون پست های خوبتون رو می گذاشتید، ما واسه چند وقت شارژ می شدیم! :)
یاسا: دیگه کسی نیست چهارتا چیز خنده دار بنویسه، یک کم بخندیم!
کامران: شما هم که اصولاً کم پیدا هستی!
آریکس: اصلاً نمی خواد بیای! کی گفته اینجا نیازی به حضور آریکس هست؟ آریکس می خواهیم چی کار؟ ما اصلاً به آریکس احتیاجی نداریم! نه! نه! اصلاً به حضور آریکس نیازی نیست! :(
خانم سرافراز هم که نفهمیدم کجا رفت؟ میاد؟ نمیاد؟ رفته، قرار بیاد؟ اومده، ولی قراره بره...؟
البته می دونم همه مشغول هستید.
فقط خواستم بگم به یاد شما هستیم! :)
امیدوارم موفق باشید!
به لیست بالا آریانای عزیز رو هم اضافه میکنم:
آریانای عزیز، جای خالیت توی تالار خیلی حس میشه. زودتر بیا توی تاپیکت بگو چی کارا کردی؟ تمرینات رو انجام دادی؟ بهتر شده روابطتون؟
بیا تا دوباره خودت مسئولیت سراغ گرفتن از بچه هایی که غیبت غیر موجه دارن رو به عهده بگیری:)
کی بود که می گفت آریانا بدجوری معتاد شده؟
دیدید معتاد نیستم؟
2 روزنیومدم امروزم اومدم تولد یه دوست روتبریک بگم.
اریانا http://iranpardis.com/images/smilies...s2/vala_04.gif چرا بالهای صداقت نیومده وای یعنی چی شده ؟
خارپشت حالمو گرفتی،حالتو می گیرم.:311:
یادت باشه سر شوخی رو خودت بازکردی.
حامدخان حیف نمیتونم باهات شوخی کنم!!!
ازوقتی من عضو شدم سابقه نداشته بالهای صداقت اینهمه مدت رونباشه.
شماها راست میگید مردم کاردارند ولی بالهای صداقت لااقلش صبح ها ازسرکارش یه سر میزد.
تازه ازوقتی مدارس تعطیل شده موطلایی بیدار که می شد می یومد همدردی!!!
من حق دارم نگرانشون بشم.
واقعا امیدوارم مشکل خاصی نباشه.
راستی یادم رفت بگم:
دخترمهربون عزیز ممنون که به فکرم بودی.اوضاع خوبه والان به وضعیت قبلش برگشته.
اگه خرافاتی فکر نکنم باید بگم واقعا چشممون زدن چون همچین اتفاقاتی تو خونه ما
خیلی خیلی بعید بود.
یه کف مرتب به افتخار حضور online آریانا جان...
:104::104::104:
بزن زنگو....
:123:
هورا هورا هی هی.... هورا هورا هی هی.....
:104::104::104:
بزنم به تخته، رنگ و روت وا شده.... نه ببخشید این مال اینجا نبود. کیه؟ کیه ه ه؟ کیه ه ه ه ه ه ه ه ه؟ آریانا توییییییییی؟
سلام. دیروز مراسم به خوبی برگزار شد:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
هر چند، روز قبلش یه خورده اوضاع خراب شد.
اما دیروز مشکلی پیش نیومد خدا رو شکر.
ازتون ممنونم که برام دعا کردید.:72::72:
دوباره خواهر شوهر شدم:D
آریانای عزیزم خوشحالم که دوباره اومدی و خوب و خوش هم هستی.:)
ایشالا بالهای صداقت هم به زودی میاد و هممون خیالمون راحت میشه:)
دلم براي بالهاي صداقت خيلي تنگ شه . جاش خيلي خاليه تو تالار .
خدايه زودتر مشكلاتشو حل كن .
:323:
سلام دوستان گلم
تعجب نکنید ازاینکه به جای آریانا شاهد داملا هستید.
به لحاظ (امنیتی)چون توسط همسرم وبعضی ازدوستام لو رفته بودم(آخه آریانا با آدرس ایمیلم یکی بود)ازنام کاربری
آریاناng به داملا تغییر نام دادم.عده ای میگن عادت کرده بودیم به آریانا، من مشکلی ندارم میتونید همون آریانا صدام کنید فقط نخواستم تایپیکهام به نام آریانا ثبت بشه.
خودتم می گی آریانا صدات کنیم پس عملن چیزی عوض نشده.
باورم نمی شه ... استاد اخلاقم از دستم رفت ... با معرفت ترین آدمی که می شناختم ...
آویژ ه ی عزیزم، غم از دست دادن یه استاد خوب که یه جورایی اسطوره ی زندگیت هم شده باشه رو خوب درک میکنم.
تجربه ش رو دارم.
باهات همدردی میکنم:72::72:
خدا رحمتشون کنه:72:
امیدوارم خدا بهت صبر بده:72::72:
خدایا چقدر منو بدبخت آفریدی
الان که اینجام دارم از خواب می میرم ولی نمی تونم بخوابم.
یه سوسک تو تختمون بود. تو تمام 35 سال زندگی ندیده بودم که سوسک رو تخت هم بیاد. همیشه دلم خوش بود که هرجای خونه هم سوسک داشته باشه، روی تخت نمی تونه بیاد.
ولی امروز این دلخوشی ازم گرفته شد.
من تو حد مرگ از سوسک می ترسم. نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
خدایا من می ترسم...
آویژه جان تسلیت میگم.
وای بمیرم برات blue skyعزیز. می بینم که تا صبح نتونستی بخوابی!!!
چرا سم پاشی نمی کنید؟اینطوری دیگه شب زنده داری ندارید.
یه سوال دارم،هرکی جوابش رو میدونه بهم بگه.
چرا دیگه این کارشناسان محترم یانمیاند یاوقتی میان هیچ پستی نمیذارن؟؟؟؟؟
واقعا برای چی اینجاییم؟برای یاد گرفتن.ولی اینجوری که پیش میره هیچ پستی از این عزیزان دیده نمیشه
چرا باید وقتمون رو اینجا هدر کنیم؟؟؟واقعا نمیدونم این چه سیاستی هست که همگی یکجا درپیش گرفتند؟
برای اینه که میگم انگیزه ای برای اومدن به تالار ندارم.
داملای عزیزم
کارشناسان هرجا که نیاز باشه حضور پیدا می کنند .
عزیزم آخه کارشناس زندگیهامون هم هستیم :311: من که سرم شلوغه و .....
ضمناً بعضی دوستان غیر کارشناس خیلی خوب راهنمایی می دهند و بنده که نظارت می کنم می بینم خیلی جاها نیاز به حضور و راهنمایی دادن من نیست و دوستان خیلی خوب راهنمایی می کنند البته اگر بعضی مراجعین استفاده بکنند ، و شخصاً روش و روندم به میدان دادن و پرورش اعضاء دیگر در جهت رشد و شکوفایی در امر راهنمایی دادن هست . لذا در فرصتهای مقتضی که تاپیکها را مطالعه می کنم سعی در تایید پستهای مؤثر دوستان غیر کارشناس دارم چه با تشکر چه رتبه .
آریانا جان ..... رغبتت برای اومدن به همدردی را سعی کن بنا به انگیزه درونی خودت باشه نه وابسته به حضور دیگران . اگر اینگونه باشه ثبات در برنامه شکل حضور در همدردی پیش میاد و در عین اینکه نسبت به دوستان بی تفاوت نبوده و جویای حال و دعا گویشان خواهیم بود ، بدون حضورشان نیز نقش خود را ایفا خواهیم کرد .
نازنین ، هستیم و داریمت ...... دلخور نباش :46::43::72:
سلام خانم با لهای صداقت خانم باران 68 اقای بی بی خانم رو زن خانم غزا له خانم شیدا حاتمی خانم بی دل اقای کامران اقای نقاب اقای لرد حامد خانم ساقی خانم موعود خانم گل مریم خانم سا را چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است دلم تنگ شده است امیدوارم زودتر به تا لار بر گردیدبراتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام به همه
دوستان گل توی تالار به خصوص قدیمی ها و اونایی که روزی و روزگار با هم داشتیم.
بی معرفتا من حدود یک ساله نیستم این رسم دوستیه وقتی اومدم دیدم هیچ پیامی از هیچکدوم از شما ها نداشتم و حتی تو تاپیکاتون یه نامی از زنده یاد کنجکاو نکردید به هیج وجه اینه رسم رفاقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:302:
فقط خواستم بگم [/color]
هم خیلی نامردید هم که دیگه من اومدم ایشالا اصل فعالیت هامو تو جایی که عاشقشم هفته دیگه شروع میکنم.
حاضر :227:
به روز رسانی شد