وای آخ جون درست شد !:227:
با تشکر از زحمات و پیگیری جناب مدیر همدردی و جناب مسلمان و هر کسی که برای رفع مشکلات تالار زحمت کشید
خیلی خیلی ممنون و خسته نباشید.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
وای آخ جون درست شد !:227:
با تشکر از زحمات و پیگیری جناب مدیر همدردی و جناب مسلمان و هر کسی که برای رفع مشکلات تالار زحمت کشید
خیلی خیلی ممنون و خسته نباشید.:72:
سلام
چرا پستهایی که در تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-17095-post-158674.html#pid158674
قرار می دهم، نمایش داده نمی شوند؟!
منظورتون این پست هست؟
این رو من می تونم ببینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
ممنون آقای حامد
اون زمان من دو تا پست پشت هم زدم ولی نمی دونم چرا قابل رویت نبود. فکر کردم تالار مشکل پیدا کرده ولی بعد توی تاپیک دیگه ای که پست دادم، دیدم اونجا مشکلی نیست. به همین خاطر اینجا مطرحش کردم.
ولی بعد که خود del بعد از پست های من دوباره تو تاپیکش پست گذاشت، مال من هم قابل رویت شد. حالا نمی دونم ایراد سر چی بود!
از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی پیش آمد به بعد، در ارسال پستها با مشکلی مواجه شده ام به این صورت که هرپستی که ارسال می کنم بدون استثناء دوبار ارسال می شود و خودش رو به سه صورت نشان می دهد:
1- بعد از یکبار کلیک روی دکمه "ارسال" این پیغام را می بینم
•شما اقدام به ارسال مطلب جدید پس از گذشت مدت کوتاهی از ارسال مطلب قبلی کردهاید. لطفا 57 ثانیه صبر کنید و دوباره سعی کنید.
که می بینم پستم یکبار ارسال شده و مجددا می خواهد همان را ارسال کند که این پیغام آمده است!
2- یک متن دوبار پشت هم در یک پست ارسال شده که مجبور به ویرایش و پاک کردن متن دومی می شوم.
3- پستم دوبار پشت هم و در دو پست مجزا ارسال می شود که چون حق حذف پست را ندارم، مجبورم از مدیران خواهش حذفش را بکنم.
در هرحال استفاده از تالار را مشکل و وقت گیر کرده است. خواهش می کنم در صورت امکان رسیدگی کنید.
از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی پیش آمد به بعد، در ارسال پستها با مشکلی مواجه شده ام به این صورت که هرپستی که ارسال می کنم بدون استثناء دوبار ارسال می شود و خودش رو به سه صورت نشان می دهد:
1- بعد از یکبار کلیک روی دکمه "ارسال" این پیغام را می بینم
•شما اقدام به ارسال مطلب جدید پس از گذشت مدت کوتاهی از ارسال مطلب قبلی کردهاید. لطفا 57 ثانیه صبر کنید و دوباره سعی کنید.
که می بینم پستم یکبار ارسال شده و مجددا می خواهد همان را ارسال کند که این پیغام آمده است!
2- یک متن دوبار پشت هم در یک پست ارسال شده که مجبور به ویرایش و پاک کردن متن دومی می شوم.
3- پستم دوبار پشت هم و در دو پست مجزا ارسال می شود که چون حق حذف پست را ندارم، مجبورم از مدیران خواهش حذفش را بکنم.
در هرحال استفاده از تالار را مشکل و وقت گیر کرده است. خواهش می کنم در صورت امکان رسیدگی کنید.
با سلام
احتمالا مشکل از سیستم شما باشد چون دیگران چنین مشکلی را گزارش نکرده اند.
لطفا اگر امکانش هست از سیستم دیگری امتحان کنید.
با تشکر
سیستم منظورتان ویندوزم است؟
من همیشه از همین ویندوز و با همین نرم افزارها و حتی سخت افزار استفاده می کرده ام و مشکلم دقیقا بعد از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی بوجود آمد، پیدا شد.
حالا اینکه فقط من این مشکل را دارم، خوب کمی عجیب است!
سیستم منظورتان ویندوزم است؟
من همیشه از همین ویندوز و با همین نرم افزارها و حتی سخت افزار استفاده می کرده ام و مشکلم دقیقا بعد از آخرین باری که برای تالار مشکل فنی بوجود آمد، پیدا شد.
حالا اینکه فقط من این مشکل را دارم، خوب کمی عجیب است!
ببنید الان هم دوتا پست شد!
قبلی هم که بصورت دوتا مجزا شد!
شعار شما دوست عزیز این است :
به نام انسانيت که زيباترين رسم است
میخواهم آغاز یک حرکتی باشم. شاید بتوانیم بدون وابستگی، بعنوان یک انسان در کنار هم باشیم تا مشکلاتمان حل شود. مشکلات همیشه هستند و به شکل های مختلف خودشان را نشان می دهند و متأسفانه آدمی را مستأصل میکنند و گاهی هم از پا در می آورند. اگر نیاز داریم، بیاییم و از آن پردهء انکار بیاییم بیرون و فریاد بزنیم "من کمک می خواهم". ما بخاطر غرورهایمان بعضی مواقع خودمان را شکنجه میدهیم. !!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی متاسفم دوست عزیزم برای حذف تاپیک : چرا نزد خداوند ٰ هیچ عملی محبوبتر و عزیزتر از ازدواج نیست ؟؟
(( إن وعد الله حق )) هرگز نخواهم گذشت .
دوستدار شما : مهاجر بینشان
:43::43::43::72::72::72: