سلام
هر کی ایمیل سایه های ماه رو داره بهش ایمیل بزنه مطمئنم خوشحال میشه و یه کم از خستگی هاش کاسته میشه .
من بهش میگم : فدای ناز مژه هات ........فدای چشم روشنت ..........فدای اون خستگیا که میشینه روی تنت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
هر کی ایمیل سایه های ماه رو داره بهش ایمیل بزنه مطمئنم خوشحال میشه و یه کم از خستگی هاش کاسته میشه .
من بهش میگم : فدای ناز مژه هات ........فدای چشم روشنت ..........فدای اون خستگیا که میشینه روی تنت
سلام
دوستان خوبم احوالتون چطوره ؟
امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشید انشاء الله.
دوستان گلم خانم آنی مادر مسئولیت برگزاری جشن تولد آقای نقاب رو به من و گل مریم خانم سپردن .ما هم با کمال کیل پذیرفتیم و امیدواریم که بتونیم یه تولد درخور برای ایشون بگیریم .
به عرضتون برسونم که میخوایم روز تولد ایشون یه همایش ترتیب بدیم که همه ما تالاریها توش دعوتیم و آقای نقاب قراره برامون از هر چی که خودشون صلاح دونستن صحبت کنن (سخنرانی کنن) .هدیه تولدشون رو هم به پیشنهاد من یه سوئیچ ماشین آخرین سیستم( خود ماشین هم هست ها :D )که به پیشنهاد گل مریم bmw 24 هست ، در نظر گرفتیم .اقای نقاب هم قرار شده در پایان همایش به هر کدوم از ما یه هدیه بدن که دستنوشته ای از خودشونه با امضای "نقاب".
اگه بتونیم یه آهنگ تولد( البته مجاز) هم کلا" برای تاپیک تاریخ تولد ، جشن تولد بزاریم که دیگه خیلی خوب میشه چون برای تولد همه هست طوری که با باز شدن تاپیک خودبخود اجرا بشه .پس اگه کسی این آهنگ رو پیدا کرد بی زحمت یا خودش بذاره توی تاپیک یا برای من ارسال کنه .
این مطالب جهت اطلاع رسانی بود و اینکه بگید شما هم موافقید ؟
خواهشا" زودتر بگید دیگه
میخواستم اسم ماشین رو تصحیح کنم BMWکلاس Z4ومدل 2010جدید ترینBMWکه وارد ایران شده
با تشکر ازموعود خانم جهت اطلاع رسانیشون
با سلام
خیلی خیلی سپاسگزارم از دوستان بسیار عزیزم که تمام تلاششونو واسه تولد آقای نقاب بزرگوار می کنند.
اجرتون با خوده اوس کریم. آره نقاب جونی به گردن بچه های تالار همدردی خیلی حق داره، واقعا از روزی که در تالار همدردی متولد شده به جرات میشه گفت 100 درصد فعالیتش مفید بوده. و این فعالیت جز کمک به دوستان نبود. کار ایشون واقعا تحسین برانگیزه و با این سن کم باعث افتخارند برای ایران زمین ... ماشالله...
دوستان عزیزم. من شرمنده ام که کمک حال شما نیستم و انطور که باید و شاید در خدمتون نبودم و نیستم.
این روزها خیلی سرم شلوغه و با دعای شما می دونم موفق میشم...
راستش می ترسم بگم جبران می کنم باز فرصتی دست نیاد...
از خداوند منان بهترین ها را برای شما مهربونا خواستارم.
سلامت و سربلند باشید.
بابا BMW کلاس Z4ومدل 2010
کاش من یک نقاب بودم . چه دوستان خوبی دارد این نقاب آقای گل .
بابا نقاب . بابا BMW کلاس Z4ومدل 2010. نقاب بگذار یک گشتی با BMWکلاس Z4ومدل 2010جدید ات بزنیم .
حالا اگر نگذاشتی یک دور بزنیم عیب ندارد حداقل بگذار یک بوق بزنیم .
سلام
خلاصه ما لحظه شماری می کنیم که برای این عاقل مرد جوان تالار چه می کنید .
من که به شخصه جوابهای عالمانه و تحسین برانگیزش به تاپیکها و مشکلات مطرح شده را می خوانم حظ می برم که با این سن کم اینهمه درک و فهم و البته ان شاء الله اهل عمل هستند و واقعاً درخور جشنی بزرگند .
اما دوستان عزیز کیوان و نقاب دوشادوش هم تالار را کیفیت می بخشند و واقعاوجودشون با هم به تالار رونق و انرژی میده ، پس بنده اینجا تقاضا می کنم که اولاً کیوان عزیز هم تاریخ تولدشان را اعلام کنند . و ثانیاً اگر موافق باشید این جشن جشن مشترکی باشه برای نقاب و کیوان.
منتظر نظر شما هستم.
سلام
فرشته مهربان اتفاقا" من خودم از خیلی وقت پیش میخواستم اینو بگم که این دو برادر پا به پای هم زحمت می کشن و فعال هستن من که هر سوالی دارم به نوبت از ایشون می پرسم تا یکیشون از دستم خسته نشه :D
باور کنید در ذهن من انگار این دو نفر واقعا" اگه برادر نباشن یه نسبتی دارن ( درسته آقایان کیوان و نقاب ؟)
اما فکر کنم تولد آقای کیوان چند وقت پیش رد شد اما اگه رد نشده باشه به روی چشم حتما" برای آقای برادر کیوان هم عین همین جشن رو میگیریم مطمئن باشید
سلام به هم تالاریهای مهربون :72:
خسته نباشید میگم خدمت همه عزیزان زحمت کش , دلسوز :104:
اگه اجازه بفرمایید منم چند تا پیشنهاد داشتم
حالا که قراره از بزرگ مردای تالار قدردانی و تجلیل بشه و یه همایش بزرگ برگزار بشه بهتر نیست یه تاپیک داشته باشیم با عنوان همایشها یا چهره های ماندگار یا ... که مختص تجلیل از بزرگ مردان و ابر زنان تالار باشه , تاپیکی که فضای اون درخور بزرگان باشه با تزیینات خاص سالن همایش ها , , و یه گروه چرخشی مسئول تدارکات همایش بشن (یا مثلا یه تاپیک تدارکات داشته باشیم که هماهنگی ها توش انجام بشه) (که جزییات کار رو نباشه)
به نظرتون بد نیست اگه چند نفر سخنران هم دعوت کنیم یا واسه مهمونا کارت دعوت بفرستیم و با یه چیز مجازی و فانتزی از مهمونا پذیرایی کنیم اینجوری همایشمون کلی رسمی میشه و احترام مهمونا هم نگه داشته میشه
اگه گروه فنی سایت بپذیرند و آقای سنگ تراشان هم موافق باشند دسترسی فرد مذکور به اون تاپیک ها هم غیر فعال بشه که حسابی سورپرایز بشن که دیگه خیلی عالی میشه:227:
خب نظرتون چِِِِِِِِِِِِِِِِِِیه؟؟؟؟ ؟:43:
سلام
از پیشنهادتون ممنون دوست عزیز خانم صبا
والا من که نمی دونم چی بگم .......فقط ... انتخاب ابر زن و بزرگ مرد از بین دوستان تالار که همه به نظر من بزرگوار و شایسته تقدیر هستند یه خورده مشکله و نه میشه همه باشن که تاپیک بی معنی میشه و نه میشه فقط بعضیا باشن چون همه خوبن هستند و در اینصورت تاپیک میشه یه چیزی مثل گلچین امضای اعضاء که الان کل امضاها به عنوان گلچین ذکر شدن !
با این وجود من هم تابع نظر اکثریت هستم
در ضمن :
آقای آرمان برای تولد آقای نقاب یه تاپیک باز کردن .دوستان بگید تولد آقای نقاب رو تو همون تاپیک بگیریم یا تاپیک جشن تولد ؟
من میگم حالا که آقای آرمان زحمت کشیدن و در جریان کار ما نبودن ، همونجا برایشون تولد بگیریم موافقید ؟
موعود جان
اما نقاب ممنوع الورود شد ، یادت هست و در این مدت پستهای جالبی برایش گذاشته شده است .
در ضمن تاپیک آرمان را هم باید خیلی تحویل بگیریم . چرا که آرمان بر مبنای حافظه تاریخی اش این کار قشنگ را انجام داده و این مسئله بسیار ستودنی است .