estar7 سلام خانم
اولين جمله اي كه با كلمات زير به ذهن ات مي رسد بگو
زندگي
آرزو
موفقيت
سياه
ابديت
معبود
ديوانه
تجمع
هيولا
فرشته
نمایش نسخه قابل چاپ
estar7 سلام خانم
اولين جمله اي كه با كلمات زير به ذهن ات مي رسد بگو
زندگي
آرزو
موفقيت
سياه
ابديت
معبود
ديوانه
تجمع
هيولا
فرشته
سلام
از تون متشکرم
استار جون اگه 6 ماه سال شب بود 6 ماه روز چه کار میکردی هر 6 ماه رو میگم؟
اگه یه کار خونه دستمال کاغذی داشتی چکار میکردی؟
دوست داشتی جای مدیر همدردی بودی؟چرا؟
اون وقت چکار میکردی؟
اگه بهت بگن که مدیر خدایی نکرده تصادف کرده با این که به صورت مجازی باهاش ارتباط داری
چکار میکردی؟(برات اهمیت داشت و میرفتی ملاقاتش یا نه یا.....)
:72::72::72::72::72::72::72:
ممنونم از سوال هایی که مطرح کردید.
نقاب
سلام استاد نقاب جونی . خیلی ممنون به لطف شما خوبم. خواهش می کنم، صاحب اجازه ای داداش مهربونه.
1- ج
2- ب
3- ج
4- ج
5- ج
6- ج
7- ؟ ابهام داره؟ بین الف و ج مرددم...
8- دوستان عزیزم خواهش می کنم قدر این لطف خداوند ( دل های بزرگ و مهربونتون) را بدانید. راستش خیلی واسم جالب شماها اینقدر مهربونید... به خاطر هم نوعانتون ساعت ها وقت می گذارید و تا آخرین توانتون همدردی می کنید و این به نظر من ارزشمندترین صفت یک انسان است، به خدا خیلی بزرگوارید... کاش من هم به مهربانی شما بودم...
9- از داداشی جونی «نقاب عزیزم» تشکر می کنم، امیدوارم در پناه خدای مهربون موفق باشی.
آنی
سلام آنی عزیز و بزرگوار.
1-با تلاش و تکاپو شیرین است.
2- اوه که تمومی نداره...چه زود یادت رفت اینی که امروز داری آرزوی دیروزت بود...
3- از آن من است، البته با پشتکار و تلاش بیشتر...
4- شب، خیلی قشنگه...
5- جاودانگی
6-خدای یکتا
7- میگن فکر میکنه خوشبخت ترین آدمه...
8- مشارکت مردمی، لازمه مردم سالاری...
9- افسانست.
10- دوست خوب من...
آنی جون، به خاطر همه همراهی هاتون ممنون. هنوز خیلی چیزها مونده از شما یاد بگیرم، امیدوارم این افتخار بازم از آن من باشد تا از شما بیاموزم...
کنجکاو
سلام کنجکاو مهربون.
1- جالب واسم، دوست دارم این تجربه را داشته باشم... به زندگی ادامه می دادم.
2- یه عالمه شکلک های خوشکل و شاد روشون چاپ می کردم.
3- خیر، خیلی وظیفه دشواری به عهده ایشون هست، من از پس اینکار بر نمی آمدم.
4- ایشالله همیشه سالم و سلامت باشند و هرگز این مشکل واسشون پیش نیاد. اما اگه بدونم زمانی حضور من موثر خواهد بود، حتما اینکار را می کنم.
:72:کنجکاو جان به خاطر این خستگی ناپذیریتون و صد البته مدیرت بسیار خوبتون واقعا ممنونم.
موفق و موید باشید.:72:
سلام
estar7روزت بخير و شادي
سوال اولم :اصل حالت چه طوره ؟خوش ميگذره ؟
سوال دومم :موفقيت چيست?ايا خودرا آدم موفقي ميدانيد ؟
و اما سوال آخر :نقش پدرو مادر درزندگي ؟
شاد و موفق باشي !
نظرت در مورد
تعدد زوجات برای مرد چیه؟
مهمتر کدومه ؟ پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــول یــــــا عقـــــــــــــــــــــــ ـــــــل؟چرا؟
پــــــــــــــــــــــــ ــــــول یا عــــــــــــــــــــــــ لم؟چرا؟
پــــــــــــــــــــــــ ــــول یا زبـــــــــــــــــــــــ ـــــون؟چرا؟
اعتــــــــــــــــــــــ ماد به نفس یا عـــــــــــــــــــــــق ل؟چرا؟
پــــــــــــــــــــــــ ــول یا اعــــــــــــــتماد به نفس؟چرا؟
متشکرم
یا علی مدد
سلام estar7 جونم:72:
به نظر تو :
1. بزرگترین هدفی که یه ادم می تونه در زندگی جستجو کنه چیه ؟
2. معنای قاطعیت چیه و با چه مصداقهایی بروز می کنه ؟
3. چطوری می شه فهمید کی راست می گه کی دروغ ؟
4. بهترین شیوه برای احقاق حق از دست رفته چی می تونه باشه ؟
5. آیا صداقت اشکال مختلفی داره یا نه، از یک مفهوم مطلق تبعیت می کنه ؟
6. چرا estar7؟
7. بزرگترین نقطه ی قوت در وجود estar7 چیه و بزرگترین نقطه ضعف ؟
8. تو این تالار دنبال چی می گردی ؟
9. نقاط ضعف تالار رو در چی می بینی ؟
10. وقتی غمگینی چه می کنی ؟
11. وقتی عصبانی می شی چطور ؟
12. زیباترین شکل دوست داشتن و ابراز محبت چی می تونه باشه ؟
مرسی عزیزم و به خاطر زیاد بودن سوالها معذرت :203:
دوستت داریم دیگه چه کنیم .:P:46:
پاینده باشی و سالم و سربلند .
:72:
ستاره:72:
سلام ممنون مهربون. واسه شما هم خیر و خوشی آرزو می کنم.:43:
1- خوب خوب، شکر خدا. بله
2- موفقیت یعنی رسیدن به خواسته های مطلوب. به لطف خداوند میتونم بگم موفقم، راستش اگه تلاشی کردم نتیجش موفقیت بوده!
3- دوستان بی نظیر همراهان بسیار فداکار و مهربان، هر خیری نصیبم میشه نتیجه دعای این موهبت های دوست داشتنیم می باشد.
همچنین شما دوست بسیار عزیزم.:72:
.................................................. .............................................
کنجکاو:72:
1-خدا یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی.
2- عقل، چرا که اگه عقل لازم دونست، پول را بدست میاره...
3- آخ چه سوال خوبی... قدیمیا می گفتن علم. منم واسه این حرفشون ارزش قائلم. و از طرفی عاشق علمم... اما حالا کمی وضع عوض شده تا پولی نباشه علمی بدست می میاد. مثلا خود من یه ساله واسه ادامه تحصیل دنبال بورس گشتم و می گردم ... التماس دعا
4- زبون خوش خیلی خوبه خودش یه ثروتی. اما با چاپلوسی موافق نیستم.
5- اعتماد بنفس، با اعتماد بنفس پول را براحتی میشه بدست آورد.
خواهش می کنم.
لطف کردید کنجکاو جان.:72:
.................................................. ..............................................
طاهره:72:
سلام عزیز دلم، استادم: طاهره مهربونم.
1. - جستجوی حق و حقیقت
2- طاهره جون باورتون میشه تا حالا بهش فکر نکرده بودم. اما مثل اینکه می خوای حسابی شرمندم کنید.:302:
قاطعیت چیزی که من ندارم اما تا حالا متوجه نبودم عیب بزرگی که ازش غافل بودم... طاهره جون به حق که استادی تو کارت...:72:
ممنون
3- خیلی سخته، اما با کمک خداوند و چند بار برخورد و حرف زدن و نگاه کردن تو چشمش میشه فهمید...
4- احقاق حق از دست رفته کار دشواریه، هنوز دنبالشم بفهمم.
باید درک کرد، کسی که در این حیطه کار میکنه نباید بشینه و حکم صادر کنه، تحقیقات درست و اصولی لازم داره... باید عادل باشه... بی طرفانه دفاع کنه...
5- البته صداقت و راستی یک مفهوم دارد اما اشکال مختلفی دارد: صداقت در نيت، گفتار و رفتار، عمل ، دوستي و ارتباط با ديگران و در کل زندگي ...
...بزرگان گفته اند:
صدق آن بود كه سرّ با سخن موافق بود.
صداقت، کاشتن گلهای یکرنگی است در باغچه بیزوال جهان.
صداقت یعنی: صفحه سفید و بلورینی که از ازل به روی آینهها کشیدهاند، تا فقط به راستگویی بیندیشد و بس!
صداقت یعنی: دو کفه همسنگ ترازوی عشق و عدالت! یعنی: عیار مطلقِ حقیقت و مجاز! صداقت یعنی: «پسندم آنچه را جانان پسندد»
حقيقتِ صدق اين است كه راستگويى اندر كارى كه اندر آن نجات نيابى مگر به دروغ.
6- این از خود متشکری و احترامی که واسه خودم قائل بودم را میرسونه، آخه روز تولدم هفتم ماهه و ترجمه نیمی از اسم واقعیمم استار.
6- میگن دختره صادقیه، وای که خیلی حرف میزنه
8- دنبال یادگیری. راستش همدردی علم می خواد هنوز خودم را همدرد نمی دونم ... خیلی باید بیاموزم .
9- حقیقتا اینکه به نقطه ضعفش فکر نکردم اما نقات قوت زیادی داره از اینکه مدیریت محترم و تیم کمک کننده به ایشون پیگیر هستند، محیط سالم و آرامش بخشی را ایجاد کرده اند، دوستان بسیار محترم و ارزشمندی دارم که شاید در دنیای حقیقی به سختی بتوانم چنین دوستانی بیابم... خیلی خیلی ممنونم و امیدوارم به بهترین وجه ممکن استفاده کنم.
- 10. الهی بمیرم آخه گیر میدم به خدا جونیم و آروم میشم...
البته ناگفته نمونه درد و دلم میکنم. با خانواده همدردیم و با خانواده خودم، با برخی دوستام...
11- معمولا زیاد عصبانی نمی شم. اگه جلو دهنمو بگیرم حرفی نزنم خطر زودی رفع میشه... اگه حرفی بزنم دل کسی برنجه از عذاب وجدان به خودم می پیچم وسعی می کنم زودی از دلش در آرم...
12. صداقت در دوست داشتن و دوست داشتن به خاطر خود آن دوست، بدون چشم داشت... بدون وسیله شمردن...
خواهش می کنم قربونت برم. سوالات جالبی بود احسنت طاهره جونم ساعتها باید با خودم خلوت کنم تا جوابشونو بدم اما چون زمان در صندلی داغ محدود است مجبورم سریع فکر کنم. اما بازم تشکر می کنم تلنگری بود به وجدان خفته من و درمان اساسی از جانب کارشناس افتخاری تالار همدردی.
:16:آخ جون. خیلی ممنونم. منم طاهرمو دوست دارم. و باید بگم کارشناس افتخاری خیلی خیلی باعث افتخار تالاری
با آرزوی بهترین ها برای شما.:203:
با سلام
فرشته مهربان نوبت شماست که سه شنبه و چهار شنبه را در خدمت اعضا باشین.
.................................................. .:104::104::104:
اولین سوال رو خودم میپرسم ،
سوال ویژه(نظرت در مورد تعدد زوجات برای مردان چیه)
1-چرا فرشته مهربان ؟(معنیش چیه؟)
2_ یه هواپیما در حال سقوط رو تو ذهن تجسم کن؟ الان تو یکی از مسافرایی بقیه هیچ کار از دستشون بر نمیاد ؟خلبان هم مرده ،چکار میکنی؟؟
3_نظرت در مورد من چیه اغراق نکن؟
سلام
با تشکر
برادر عزیز جناب کنجکاو کاش زمان را با بنده هماهنگ می کردید تا وقتی را ویژه این کار اختصاص می دادم ، چون امروز که نبودم ، فردا هم تا غروب نیستم ، عملاً زمانی که اختصاص دادید من کم پیدایم ، مگر اینکه تمدید شود
-----------------------------------------------
اما پاسخ سئوالهایتان :
1 - بنده یقین دارم که هر چه خدواند مجوز داده باشد و جزء برنامه های دینی ما است طبق ضوابط و شرایطش ،حتماً به نفع بشر است ، تعدد زوجات یکی از این برنامه هاست ، به نظرم سئوال به این شکل صحیح نیست چون موضع گیری موافق یا مخالف با یک اصل شرعی نمیشه داشت ، اینها حکم است که در جای خود عملی است ، بهتره سئوال از حکمت و هدف خداوند برای دادن چنین مجوزی به مردان باشد .
2 - فرشته نامی است که یک دوست بنا به نظر لطفش به من داده ، وقتی با این سایت آشنا شدم ، به احترام و یاد این دوست نام فرشته را انتخاب کردم ، اما استفاده شده بود و مهربان را پسوندش قرار دادم، چون همیشه تصوری که از فرشتگان درگاه خدا دارم مهربانی است ، اینه که این پسوند را هم به خاطر فرشته های مهربان محافظ ما انسانها قرار دادم.
3 - مطمئنن هواپیما فقط خلبان ندارد ، کمک خلبانی هم هست ، من تمام سعیم را می کنم که به اون قوت قلب بدهم که می تواند هواپیما را فرود بیاورد و سعی می کنم به مسافران هم آرامش و امید بدهم .
4 - اما نظرم در مورد جناب کنجکاو ، هنوز زود می دانم که نظر دقیق دهم چون مطالعه ای در مورد شخصیت شما نداشته ام ( بنا به تاپیک و پستهایتان ) ، اما تا همینجا به نظرم یکی از ویژگیهایتان شور و هیجانه ، اگر اینطوره اینو از این خواهرت به یادگار داشته باش ،
هیجان در جلوگاهای منفی (عصبانیت ، غم و.... ) و مثبت ( نشاط و شادی و....) هر چقدر بیشتر کنترل شود ، انرژی حاصل از آن صرف تعقل می شود و منجر به طمأنینه و رفتار سنجیده می شود ...
امیدوارم همیشه پر شور و با نشاط باشید
ان شاءالله
به به ..ببین دوست عزیز بنده رو صندلی داغ نشسته::228:
وای فرشته جون فقط نسوزی ها.....:P
منم چند تا سوال بپرسم ..البته من که همیشه از فرشته جون دارم سوال می پرسم!!!!!
1) ما ز یاران چشم یاری داشتیم....خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم ...نظرت چیه؟
2)اگه برسی به یک پلی که کاملا پوسیده است و داره میریزه ولی مجبور باشی ازش رد شی تا به هدفت که اونور پله برسی این ریسک رو می کنی؟
3)نظرت هم راجع به تفاوت عشق و دوست داشتن بگو؟با کدوم موافقی؟
4)بزرگترین درسی که تا حالا تو زندگیت یاد گرفتی چی بوده؟
5) منم دوست دارم نظرت و راجع به منم بگی؟
ممنون خانم فرشته مهربان.....
خسته نباشی....:43::72: