من خوشبخت هستم.
چون هستم .
نمایش نسخه قابل چاپ
من خوشبخت هستم.
چون هستم .
واقعا تاپيك پر انرژي و پر شور و نشاطي
شارژ ميشم وقتي پستهارو ميخونم:46:
سلام
دوستان عزیزم، اطلاع از خوشبختیتون قلبم رو شاد کرد
همه تون رو خیلی دوست دارم:72:
سلام خوشبختان عزیز:72:
جمله ای که میخواهم بنویسم شاید تکراری باشد ؛اما خواندن دوباره آن خالی از لطف نیست.
شادي و خوشبختي يك حالت ذهني ميباشد كه ما مختار به انتخاب آن ميباشيم. تمام شاديها توسط خود شما خلق ميگردند و از خارج شما و يا توسط ديگران سرچشمه نميگيرند. بنابراين به قول جناب مدیر کسی یا چیزی را مسئول خوشبخت ساختن خودتان ندانيد. خلاصه شما نبايد براي برآورده سازي نيازهاي احساسي خود به چیزی وابسته باشيد. تنها اين شما هستيد كه مسئول احساسات خود و خلق لحظات مثبت و شيرين در زندگي خود ميباشيد.
احساس خوشبختی خیلی زیباست.:72:
باز اين گنجشك كوچولو ها با صداي قشنگ شان من را مست و خراب و ديوانه مي كنند .
خوشبختي يعني همين آن و لحظه با تمام زيبايي هايي كه وجود دارد .
همه چيز خوب و زيباست كافي است كه توانيم درك درستي از لحظه داشته باشيم .
من خوشبختم چون هميشه و تحت هر شرايطي خنده رو لبام هست با همين خنده به همه دوستام و عزيزام انرژي ميدم:46:
اين بهترين هديه من به دوستامه:72:
من خوشبختم چون خودم خواستم
و همیشه خوشبخت می مونم چون نیمه ی پر لیوان و می بیینم:D:
:Pخوشبخترین افراد منم که به خودم اجازه ورود به این قسمت رو دادم.
خوشبخت منم که از زندگیم لذت میبرم.
خوشبخت منم که ثانیه به ثانیه ام از بهر خداست .
علمم عشقم خداست.
خوشبختی رو من بدست نیاوردم خوشبختی منو به دست اورد.
اگه من خوشبخت نباشم یکی دیگه خوشبخت میشه پس بزار من خوشبخ باشم تا فرصت خوشبختی رو از یه ادمی
:47:که فکر میکنه خوشبخت نیست بگیرم.
به اطلاع تمامی اعضاء محترم همدردی میرسانم،
بنده خوشبختم؛ چون؟
خب چون و چرا ندارد؛!
خوشبختم دیگه:43:
خوشبخت از نوع بی چون و چرا؛هیچ وقت از وابستگی خوشم نیامده؛ دوست دارم آزاد(ذهن) باشم؛و خوشبختی به خاطر X,y,وابستگی است:305:
همیشه خوشبخت بوده ام چون :
محبت و لطف خدا را همیشه لمس کرده ام ، گاه حتی به
شکل معجزه
سعی کرده ام خودم باشم ، و زمانهایی برای اینکه خودم باشم مبارزه کرده ام و این
به من احساس توانمندی و اعتماد به نفس بخشیده .
حتی وقت تلخی ها هم نیمه پر لیوان را دیده ام و برای مثبت نگاه کردن یک بهانه برام کافی بوده .
به جرأت می توانم بگویم با ناامیدی میانه ای ندارم ، چون در بن بست هم این زمزمه را دارم که نمیشه راهی نباشه .
در اوج رنج و سختی هم به حکمت اونچه در آن قرار داشتم نظر داشته و خیلی آموخته ها از این نگاه دارم و مرا ساخته .
و بالاخره ، خوشبختم
چون همیشه آنچه خواسته ام و تصور کرده ام شده ، اگر چه با اون روندی که من تصور کرده ام نبوده باشه ، ( اما روند هر چه بوده بهترین بوده ، و بسیاریش معجزه به نظر می رسه چون در شرایط نشدنی ، شدنی شده )
الحمدلله ربّ العالمین