RE: شب های روشن همدردی( پنچشنبه شبها)
سلام دوستان
امروز وهمین اول صبحی اومده بودم اینجا ازتون بخوام امشب برام دعا کنید.اما حین ورودم تایپیک بالهای صداقت توجهم رو
جلب کرد.راستش با دیدن اون احساس کردم کسای زیادی هستند که بیشتر ازمن محتاج دعایند پس اومدم اینجا
تابنویسم:
امروز (برای رفع مشکل فرشته ، برای دخترمهربون،برای آرامش بهارغمگین،سبکتکین،بلو اسکای
،سرافراز و ... همه اعضا ) هرکی بادل و روش درخواست خودش ازخدا کمک بخواد.
من هم از ته دل دعا می کنم مشکل همه بچه های تالار حل شود و خداوند آرامشی عمیق به دل های همه ما عطا کند که بسیار محتاجشیم
:323:
راستی من نمیدانم چرا پررنگ شدم ولی از این وضعیت بسیار راضی هستم :163:
دیشب برای همه تون دعا کردم علی الخصوص فرشته مهربان.ان شالله که شما هم منو فراموش نکرده باشین.:323::72:
بچه ها امشب التماس دعای ویژه دارم.... تو رو خدا منو یادتون نره...:316:
سلام.
یه پسر جوونی که فکر میکنم هنوز درست و حسابی 21 سالش هم نشده، مشکوک به ابتلا به سرطانه.
خیلی سخته که یه عمر پسرت رو بزرگ کنی و درست وقتی که داره به اوج جوونی میرسه و تازه قراره نتیجه ی زحماتت رو ببینی، متوجه بشی داره سرطان میگیره و هیچ کاری جز دعا از دستت برنیاد.
خواهش میکنم با دلهای با ایمانتون، براش دعا کنید.
خدایا، برای هر کسی از این سختی ها و آزمایشا میذاری، صبر و تحملش رو هم کنارش بذار.
نیار،
نیار اون روزی رو که
هم سلامتی ِعزیزمون رو از دست بدیم.
هم ایمانمون رو.
هم اعتقاداتمون رو.
هم همه ی هستیمون،
یعنی تو رو.
دختر مهربون عزیز سلام
من تازه این تاپیک رو دیدم و حتما حتما فردا برای این پسر جوان دعا میکنم و امیدوارم شفا پیدا کنه
برای فرشته عزیز ، دخترمهربون،آرامش بهارغمگین،سبکتکین،بلو اسکای ،سرافراز سابینا یک زن امیدوار و ... همه اعضا بهترین ها را ارزومندم و امیدوارم مشکلاتشون حل بشه و هر چی بصلاحشونه براشون پیش بیاد:72:
سلام به اعضای خوب تالار
امشب ساعت 11 شب برای خانم بهار زندگی محترم دست به دعا برداریم
خانم بهار زندگی مشکل و گرفتاری دارد امشب برای خانم بهار زندگی محترم دعا کنید :323::323:
خدایا در این شب عزیز ماه مبارک رمضان مشکل و گرفتاری خانم بهار زندگی محترم حل شود امین:323::323:
بر سلامتی خانم بهار زندگی محترم بر حضرت محمد ص سه مرتبه صلوات بفرستید
اللهم صلی علی محمد وا ل محمد و عجل فرجهم
سلام اعضای خوب تالار امشب ساعت 11 شب دست به دعا بردارید
برای مادر محترم خانم بی دل محترم دست به دعا بر دارید:323::323:
مادرمحترم خانم بی دل محترم خیلی به دعا شدید نیاز دارد:323::323:
امشب برای مادر خانم بی دل شدید به دعا نیاز دارد دست به دعا بر داریم:323::323::323:
اعضای خوب تالار امشب برای مادر خانم بی دل دعا کنید
سلام به اعضای خوب تالار امشب ساعت 11 شب برای خانم زهره دست به دعا بر دارید:323::323:
خانم زهره مشکل و گرفتاری دارد امشب برای خانم زهره محترم دعا کنید:323::323:
خدایا در این شب عزیز ماه محرم مشکل و گرفتاری خانم زهره محترم حل شود امین:323::323:
برای سلامتی خانم زهره محترم بر حضرت محمد سه مرتبه صلوات بفرستید
ا للهم صلی علی محمد وا ل محمد وعجل فرجهم