نوشته اصلی توسط afsoon520
سلام دوستان .
مثلا ديشب بر سر يك اينكه از سركار 1 ساعت رفته ام مركز خريد و اينكه چرا 7 برگشته ام ( در حالي كه خودش 8 شب آمد) دعوا و سكوت كرد.
من هم مثل شما زن هستم
فکر نمی کنی بدون اینکه همسرت را در جریان بگذاری رفتی خرید و تازه اینکه خودت رو هم با شوهرت قیاس می کنی که خودش ساعت 8 اومد من ساعت 7 اومدم
این مسئله نکته مثبتی نداره بلکه به عکس شما داری مقابله به مثل می کنی با شوهرت
همه انسانها ویژگی های زن و مرد بودن در وجودشون هست
که باید اونها رو توازن ببخشند
شما مستقلی برای خودت تصمیم بگیری اما وقتی قبول کردی که وارد زندگی مشترک بشوی و مهمتر از همه اینکه قبول کردی به عنوان یک زن و یک همسر به وظیفه ات عمل کنی
رفتارت بسیار نادرست بوده
من موضوع را جدي نگرفته ام و با خنده خواستم به طرفش بروم كه مرا محكم هل داد و به من گفت كه برو گمشو . الان هم كه اينها را مينويسم تفهيم اتهام نشده ام ؟؟!!
تفهیم اتهام؟
زندگی دادگاه نیست که بخواهی به کسی تفهیم اتهام کنیم و از کسی بازجویی و بازخواست
اما از برخورد خودم راضي هستم. هيچ حرفي نزدم و به اتاق ديگري رفته و مطالعه كردم. بعد از 2 3 ساعت آمد در اتاق گفت من معذرت ميخواهم . در آن لحظه خشم زيادي به من دست داد اما خودم را كنترل كردم. در دلم ميخواست كه ناسزا بگويم ، او را بزنم و حتي با صداي بلند تلويزيون نگاه كنم اما هيچ كدام را انجام ندادم و زود آرام شدم
بسیار رفتارت درست و منطقی بوده :104:
اما چرا در دلت می خواستی به او دشنام بدهی ...کتکش بزنی...
افسون گرامی شما بیشتر خصوصیات مردانه را در خودت تقویت می کنی
زنها لطیفند روح بسیار نازکی دارند این خصوصیات را که خودت هم می دانی ناپسند هست از وجودت خارج کن
همیشه سعی کن که تو خوب باشی
دوباره انگيزه پيشرفت در كار به من دست داده و در جهت آن شروع به مطالعه كرده ام.
اشتباه هست تو باید خودت باعث انگیزه در خودت باشی نه عامل های بیرونی
حتي فكر انتقام از همسرم هم با وجود ناراحتي ندارم.
واژه انتقام در زندگی مشترک؟
افسون خوب یا بد شما این آقا را انتخاب کرده ای ...بهتر نیست به جای اینکه این همه دنبال مقابله به مثل و لج و لج بازی باشی به دنبال بهبود زندگی ات باشی
افسون عزیز اولین پستم در این تاپیک را دوباره بخون
حالا ميتوانم بفهمم چرا در زندگي و كارش موفق نيست چون اصولا انسان شكرگزار و قدرشناسي نيست.
زندگی ایشون دیگه به تنهایی نیست بلکه شما و همسرت زندگی مشترکی دارید که موفقیت او موفقیت توست و خدایی نکرده شکست او شکست شما
نميدانم مشكلش چيست ولي راهي كه ميرود عاقبت خوبي در انتظارش نيست.
شما زنش هستی و تنها کسی که می تونه بهش کمک کنه خود شما هستی ...سعی کن مهارت زندگی ات را بالا ببری و زندگی زیبایی برای خودت و شوهرت بسازی
مردها اغلب دیرتر به بلوغ و رشد می رسند تو سعی کن با کوشش و همت خودت زندگی ات را از نو بسازی
من از اينكه روحيه آرام خودم را دوباره بدست مياورم خوشحالم.
:104::104::104:آفرین با روحیه آرام با مشکلات برخورد کن و در صدد رفع مشک باش نه انتقام جویی
دوستان عزيزم لطفا باز هم مرا راهنمايي كنيد و از نظرات و همفكريهاي خود سودمندم نماييد.
و کلام آخر در یک نکته که در همین تالار به چشمم خورد به جای اینکه بدی های کسی را مرتب بر سرش هوار کنیم بیاییم وقتی کار درستی انجام میده تشویقش کنی