آقای اثر راشومون خیلیی خیلی متشکرم که زحمت معرفی کتاب و فیلم و موسیقی رو کشیدین و لیست کاملی ارائه دادین. :72:
برای من که مثل این می موند که شام عروسی تون رو هم میل کردم. :227:
و ممنونم که به سوالات با حوصله پاسخ دادین.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای اثر راشومون خیلیی خیلی متشکرم که زحمت معرفی کتاب و فیلم و موسیقی رو کشیدین و لیست کاملی ارائه دادین. :72:
برای من که مثل این می موند که شام عروسی تون رو هم میل کردم. :227:
و ممنونم که به سوالات با حوصله پاسخ دادین.
خواهش میکنم. وظیفه بود. فقط یه خواهش دارم که اگر دوست داشتین و اون کتاب یی چینگ رو که در لیست کتابها معرفی کردم در موردش مطالعه کردین و یا خودش رو مطالعه کردین نظرتون رو در موردش در همین تاپیک بگین.
شما بعنوان یکی از اعضای فهیم و قدیمی تالار قطعا صحبتتون برام مفید و جالب خواهد بود:72:
ممنون از راشمون عزیز.
از فردا به مدت سه روز نوبت خانم سحر 66 هست.
امید است صندلی داغ خوبی داشته باشن
آقای محمدرضا؛
عذر خواهی منو بابت غلط املایی در متن بپذیرین، چون دقیقا زمان ویرایش مهمان آمد و فرصت ویرایش از دست رفت
سلام
خواهش میکنم.
سرکار خانم سحر شایان ذکر است که سرکار خانم عشق افرین اجرای شما رو بر عهده دارند.
سلام، تشکر آقا محمدرضا
خانم عشق آفرین متشکرم ازتون...ای دستهای پر توان برسید به داد این ناتوان
راستی عزیزم مجری چه کاری رو انجام میده؟ :72:
سلام
با عرض معذرت من سوالاتم از آقاي راشمون را ارسال كردم اما تو تاپيك صندلي داغ ارسال نشده نميدونم چرا اينطور شده:47:
حالا هم نوبت سحر خانم هست نميشه وسط تاپيكش چيزي ارسال كرد .با اجازه يك بار ديگه اينجا ميفرستم.
سلام جناب راشمون حالتون چطوره؟چ خبر از گرد وخاك؟اوضاع جيبتون چطوره؟
بريم سر اصل مطلب
1- زن زليلي را تعريف كن؟خودت زن زليلي؟
2- در صورت امكان ميتوني شرح بدي يك خانواده دو نفره در ماه چقدر خرجشه؟
3- خفن ترين خاطره تحصيليت؟ ي خاطره به ياد مادني با همسرت؟
4- اهل سفر هستي؟ مياي با هم بريم كوير ريگ جن؟يا گندم بريان؟پايه كوه هستي بريم الوند.
5- اگر ي روزي از همه چي و همه جا خسته بشي و قصد مهاجرت به كشور ديگر داشته باشي ميري كجا؟پارامترهات براي انتخاب اونجا چيه؟
6- فرض كن تو هواپيما نشستي و رو خوزستاني از اون بالا چي ميبيني؟
-7 زندگي و خوشبختي را تعريف كن.
متشكرم از وقتي كه گذاشتيد.:72:
سلام.
ممنون از همه دوستانی که در صندلی داغ سری 13 چه به عنوان پرسشگر و چه به عنوان پاسخگو شرکت داشتند.
از خانم گیسوکمند و باغبان نیر بابت برگزاری باکیفیت این برنامه تلاش داشتند کمال تشکر و قدردانی را داریم