-
-تکنو کرات رو تعریف کنید
2 تا از حسرتهای بزرگ زندگیتون
-نظرتون نسبت به فیزیک کوانتوم که نظم در عالم رو رد میکنه چیه؟در حالی که ما خدارو ناظم میدونیم
اینکه میگین کاش یکم پول داشتین این یکم یعنی چقدر؟
با کار کردن خانومها بیرون از خونه مخالفید ؟ اگر آره ، چرا
چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟ شده تا حالا اتفاقی چه خوب چه بد براتون بیفته و دلیلی براش پیدا نکنید؟
مهم ترین معیارهای که برای زندگیت قرار دادی چیه؟
تا حالا به این فک کرده بودی اگه دختر بودی چی میشد؟ چه تغییراتی تو زندگیت میتونست رخ بده؟ اصن دوست داشتی؟
بچه دوست دارین یا نه ؟ اگه آره چی؟ دختر یا پسر؟
برای آروم شدن چیکاری میکنید؟؟؟
دیگاه و توصیفت از این سه کلمه ؟؟؟ " سکوت " ، " تنهایی " و " عشق " .
چقد اهل مطالعه هستی ؟؟ بیشتر چ موضوعاتی و کتاب مورد علاقه ات ؟؟
بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟
اگه بخواین به یه برهه ای از زندگیتون برگردین چه سنی خواهد بود؟
به کدوم یک از دستورات دینی سخت و مقید پایبند هستین؟
خواهر دارین؟ برادر دارین؟ چندتا؟
کارشناسی هستین یا فوق؟
کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدین؟
اگه بخواید با چند تا صفت خودتون رو معرفی کنید چه کلماتی رو استفاده می کنید؟
فکر می کنید آدم موفقی هستین؟ کلا موفقیت رو در چه چیزی می بینین؟
چه کاری رو در گذشته می خواستید انجام بدین ولی الان فقط حسرتش رو می خورید و پشیمونید انجام ندادین؟
خودتونو توصیف کنید؟
5 صفت اخلاقی منفی در شما؟
اسم 3 نفر (غیر از اشنایان سببی و نسبی تون ) که خیلی تو زندگیتون حالتون رو خوب میکنه ببرین.
-
نوشته اصل باغبان
سلام بر همه دوستان عزیز
سلام
همدردی خوب آنتن نمیده اینجا - خیلی دوست داشتم از خانم سوده 82 - گیسوکمند - آقای نجار دوست داشتنی و .... سئوال بپرسم .
ببخشید .:72:
فکر کنم با این سوالای شما شانس آوردن، خدا براشون دو رکعت نماز حاجت خونده:311:
محمد رضا و خاله قزی مهربونم ، از شما دو عزیز تشکر ویژه دارم . ( مرسی )
خواهش، وظیفه است
................................
1 ) محمدرضا خدا یعنی چی ؟
خدا به نظرم از دو واژه خود آی می آید. که واژه خود که همون خود هست و آی بن مضارع آمدن . یعنی خود آمده. کسی که خودش آمده و آفریدگار ندارد.
البته مطمین نیستم یه جا خوندم.
حالا بریم سراغ موضوع مورد نظر شما که شک ندارم، فلسفی باید جواب داد
دعای جوشن کبیر خوندی؟ 1000 بار میگه خدا یعنی چه!
خدا یعنی مبدا آفرینش، خدا یعنی خالق همه مخلوقات، خدا یعنی نه اولی دارد نه آخری، خدا یعنی موجود کاملی که بر همه چیز دانا و تواناست. خدا یعنی آخر جمال و کمال.
از نظر من خدا یعنی دوست من، خدا یعنی همه مهربانی، خدا یعتی عشق واقعی،
من این صدا زدن خدا رو خیلی دوست دارم:
ای رفیق همه و کسی که هیچ رفیقی ندارد
2) خدا بزرگ و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
شاید منظور اینه که بالاترین مقام هستی یعنی خدا. یعنی همه چیز هایی که بابتش براش تلاش میکنیم، هیچ چیز مرتبه ای به اندازه خدا نداره. شاید منظور اینه که آخر همه چیزه. شاید منظور اینه که آخر جاده ی زندگی ما خداست. باید به اون سمت حرکت کنیم.
خدا از جن و فرشته و انسان بالاتر هست. و مقامی قابل مقایسه با او نیست.
3 ) خدا پاک و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
یعنی منزه است از هر گونه آلوده گی. یعنی پاک کننده مطلق. یعنی این که در آخرت از حق خودش خواهد گذشت. ( البته فقط از حق انسان نمی گذرد)
4 ) به سکوت فکر اعتقاد داری - اصن میتونی سکوت فکر را تعریف کنی ؟
سکوت فکر یعنی، آرامش ذهن. اعتقاد دارم. و اینکه توانایی های انسان زمان تمرکز و تسلط بر ذهنش بی نهایت افزایش پیدا می کنه.
متاسفاته به دلیل درگیری های ذهنی الکی که برای خودم ایجاد کردم، برام سخت هست. ولی دارم تلاش میکنم از ابزار مذهب برای نیل به این مهم دست پیدا کنم.
5 ) وقتی تو زندگی ناراحت میشی چی کار میکنی ؟
اصولا کم ناراحت میشم . به خودم یاد دادم هر مشکلی که در زندگی پیش میاد، سر پیکانش رو به سمت خودم بگیرم و برای عدم تکرار دوباره اش تلاش کنم.
اگر ناراحت بشم، به زمان می سپرم و با کار خودم رو مشغول میکنم.
البته یه کار معنوی هم میکنم که تمی تونم بیانش کنم :72:
6 ) با خدا قهر کردی تا حالا؟
اصلا و ابدا.
ولی شده از خجالتم، مدتی با خدا حرف نزدم تا خودم رو اصلاح کنم. به همه داده ها و نداده هایش شکر گذارم. چرا باید قهر کنم؟
7 ) هدف پیدایش شیطان به نظرت چی بوده ؟
اصل تقابل و رقابت
8 ) تا حالا برای مظلومیت خدا گریه کردی ؟
نه تا حالا بهش فکر نکردم. خدا مظلوم نیست ما ظالم هستیم. ولی برای ظلم خودم به خدا شده که بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووق
.................................................. ..................
جمله سازی :
9 ) با این کلمات جمله بساز :
باغبان - گل رز - محمد رضا 164 - یار - دریا - طبیعت
محمد رضا برای رسیدن به یارش از دریا ها و کوه ها و طبیعت عبور میکنه و زمانی که پیداش میکنه، با شاخه گل رزی که از باغ باغبان مهربون چیده، از ایشان بوووووووووووووووووووووووو وووووووووووق
...................................
10 ) نظرت در مورد استیو جابز ؟
استیو جابز ها، لازمه دنیای هستن. به نظرم باید استیو جابز هایی باشند تا خودشون رو غرق دنیا کنن تا دنیا پیشرفت کنه.
استیو جابز رو قبولش دارم ولی خصوصیات اخلاقی اش رو خیر
به نظرت استیو جابز در آخرهای حیات خود به پوچی رسید ؟!
تا پوچی رو چی معنی کنی. ولی به نظرم استیو جابز هم فهمید راهی که رفته، راه کاری خوبی شاید بوده ولی راه زندگی خوبی نرفته
11 ) در مورد شعر زیر :
به من بفهمون ،
کجای سرنوشتم
دارم میرم جهنم
یا راهیه بهشتم
از این دو راهی
دل خوشی ندارم
یا می خورم به پاییز
یا میرسه بهارم
به نظرت تو زندگی به کجا می رسی ؟
به زندگی به جایی میرسم که خودم چندین سال قبلش انتخاب کردم و برای رسیدن بهش یا گزینه رخوت رو انتخاب کردم و یا گزینه تلاش.
ولی دوست دارم به خدا برسم
کدومش ؟
پاییز یا بهار ؟
هیچ کدوم زمستون
یا هر دو ؟
اصلا مهمه ؟
مهمه چون انتخاب من زمستون بوده و هدف رو تو زمستون دیدم، خزانی هم نداره
.................................................. ...
12 ) آقا شما رفتی یه مکان زیارتی ای ، کفشتو میزاری کنار دستت - و شروع به نماز خوندن میکنی - در هنگام قتوت داری ذکر قتوت را میگی ، یدفعه می بینی یه بنده خدایی کفشتو داره می دزده !:biggrin-new:
من خیلی به این مسیله فکر کردم، فکر من هم از اون داستان تنور نان حضرت علی شروع شد . تلاش کردم بی خیال کفش بشم. البته نه اینکه اینقدر در قنوت غرق شدم که نمی فهمم، می فهمم که داره کفش رو میبره ولی به احترام خدا، میگذارم ببره.
ولی اگر گوشیم باشه چی؟:311:
چی کار میکنی ؟ نماز را ول میکنی میری دنبال یارو - یا نماز را ادامه میدی ؟
-
نوشته اصلی از باغبان
13 ) اولین چیزی که به ذهنت میرسه :
زندگی : زمین بازی
همسر : اگر همونی که میخوام باشه، زمینه بازی رو به نامش میزنم
فرزند : زاده عشق منو یار
خشم : مولد نفرت و دوری انسان ها
مشکلات : دیروز یاد گرفتم که بگم م + شکلات
مادر زن : ندارم که. ولی قراره بشه یه مادر دیگم
جومونگ : حماسه ساز خالی بندی
عباس بابایی : نمی دونم چی باید بگم، به دست خودی ها شهید شد، خصوصیات اخلاقی اش نافذ بود، ولی خوب زمان فرماندهی اش سالها بهترین خلبان اف 14 ایران رو که بوووووووووووووووووووووووو ووووق
ناصر حجازی : اسطوره قرمز و آبی
استقلال 0 - پرسپولیس 6 : استقلال 4 - پرسپولیس 0
رفیق : وفادار
نقاشی : زیاد بلد نیستم. لطفا سوال نقاشی ندیا
سیاست : سیاست شطرنج رو دوست دارم ولی سیاست دروغ رو خیر
Angry Birds : هههههههه بازی نکردم
جنگ : :97:
.................................................
14 ) این سئوال اگر دوست داشتی :
برو سایت زیر - نقاشی را بکش - عکس بگیر( موبایل ) - بزار تو صندلی داغ ( ممنون )
How to Draw Jerry
http://www.easydrawingtutorials.com/...ry-step-16.jpg
آقای ام رضا نقاشی قشنگی کشید
فکر کنم با دست چپش کشید - ببینم شما با کدوم دست میکشی
چشم تا یکشنبه میکشم.
.................................................. ........
15 ) محمد رضا 164 سال 94 را قبول داری ؟
آره چون خیلی نسبت به محمدرضا 93 پیشرفت کرده تو زندگی. ولی ای کاش تو مسیر کاریش همون محمد رضا 93 بود
............................
اما تو !
محمد رضا گاهی
محمد رضا هر از گاهی
ببین انعکاس درد و دل های منو تو ، شبیه شمایل شقایق نیست !
انعکاس درد های من
در آینه زندگی من است
تغییر رنگ درد های من
از رخساره درد های تو و وجود نورانی ات منشا می گیرد
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
ممنون دوست من
-
نوشته اصلی آیلین1366
اول سلام عرض کنم خدمت شما عضو جدید الورود
-تکنو کرات رو تعریف کنید
تکنو کرات به اشخاصی گفته می شوند که طرفدار تکنوکراسی هستند.
دیوان سالار یا فن سالاری به نوعی از اداره حکومت می گند که از افراد با تخصص و اهل فن بهر میبرند.
البته به کاغذ بازی اداری هم بعضا تو جوامع جهان سوم اطلاق میشه به نظرم.
بیشتر از این شرمنده نمی تونم توضیح بدم که قضیه سیاسی میشه
2 تا از حسرتهای بزرگ زندگیتون
من حسرت زیادی نداشتم تو زندگی . یعنی خانواده ام طوری من رو تربیت کردند که با وجود اینکه خیلی از لحاظ امکانات و غیره از اطرافیانمون ممکنه پایین تر باشیم ولی هیچ وقت حسرت نخوردم.
ولی حسرت سه تا چیز رو نمی تونم نخورم:
1- چرا نتونستم زودتر به کتاب خوندن روی بیاورم
2- نداشتن دوست صمیمی
3- کمک نکردن به مادرم اونطور که لایق اش هست.
-نظرتون نسبت به فیزیک کوانتوم که نظم در عالم رو رد میکنه چیه؟در حالی که ما خدارو ناظم میدونیم
والا من زیاد نسبت به فیزیک کوانتوم عالم نیستم. ولی مثل همه شما در حد اکتشاف پاولی و جایزه نوبلش میدونم.
که می گفت هیچ چیزی در روی جهان هستی دارای الکترون برابر با دیگری نیست. ویک الکترون میتونه با پیشرفتش جای الکترون سطح بالایی رو بگیره که دوستان اهل فن ربط اش دادان به روابط انسانی که ما انسان ها مثلا با محبت کردنمون تغییراتی شگرف در عدد الکترونمون ایجاد میکنیم و باعث پیشرفت میشیم
اینکه میگین کاش یکم پول داشتین این یکم یعنی چقدر؟
من کی این حرفو زدم؟:227: در حدی که نیاز خودم و خانواده ام رو پوشش بدم و بتونم دستگیری کنم. اگر بشه باهاش کارآفرینی کنم که عدد الکترونم رو به بی نهایت میل دادم:18:
با کار کردن خانومها بیرون از خونه مخالفید ؟ اگر آره ، چرا
نه مخالف ام نه موافق.
ولی دوست دارم همسرم کار کنه و از انفعال بدور باشه و اهل پیشرفت باشه. ولی به شرطی که درآمدی که داره رو بتونه مدیریت کنه و مغروش نکنه.
البته محیط اش هم خیلی طاقت فرسا و مردونه نباشه
چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟ شده تا حالا اتفاقی چه خوب چه بد براتون بیفته و دلیلی براش پیدا نکنید؟
تا جایی که باعث تلاش نکردنم نشه. و با هر شکستی نگم قسمتم این بوده.
معمولا هر اتفاقی که برام میافته ریشه اش رو در اعمال خودم جستجو میکنم
مهم ترین معیارهای که برای زندگیت قرار دادی چیه؟
رضایت دوست اصلی
تا حالا به این فک کرده بودی اگه دختر بودی چی میشد؟ چه تغییراتی تو زندگیت میتونست رخ بده؟ اصن دوست داشتی؟
از همین که هستم بی نهایت راضی هستم. تا حالا بهش فکر نکردم:72:
بچه دوست دارین یا نه ؟ اگه آره چی؟ دختر یا پسر؟
آره خیلی زیاد.:72::72:
این که میگم فرقی نمیکنه، واقعا از ته دل میگم. پسر و دخترش فرق نداره. فقط امیدوارم شرایط اجازه بده و همسرم موافق باشه که سه فرزند داشته باشیم. ( البته به لطف پروردگار)
برای آروم شدن چیکاری میکنید؟؟؟
قبلا توضیح دادم. با کار خودم رو مشغول میکنم و یه کار معنوی میکنم
دیگاه و توصیفت از این سه کلمه ؟؟؟ " سکوت " ، " تنهایی " و " عشق " .
سکوت: لازمه تمرکز است ولی نه برای همیشه.
سکوت که از آرامش بیاد رو دوست دارم ولی سکوتی که زاده دست خودم باشه و از تنهایی و کم توانی ناشی شده باشه رو خیر.
تنهایی: نداشتن همدم و همراز. امیدوارم هیچ کس تنها نباشه.
عشق: معنی تحت اللفظی اش که زیاد جالب نیست. ولی مرتبه ای بالاتر از علاقه و دوست داشتن ترجمه اش میکنم که همه ارکان محبت، وفاداری، ایثار و .... رو شامل میشه
چقد اهل مطالعه هستی ؟؟ بیشتر چ موضوعاتی و کتاب مورد علاقه ات ؟؟
من چند مدتی هست که مطالعه رو شروع کردم. اگر میانگین طول عمر من رو بگیرید مطالعه کتاب های غیر درسی من نزدیک صفر است. ولی خوشبختانه از وقتی که وقتم آزادتر شده، خیلی بیشتر مطالعه میکنم.
بیشتر کتابهایی که به پیشرفتم کمک کنه. رمان زیاد دوست ندارم. کتاب های تاریخی خیلی دوست دارم. کتاب های موفقیتی و زندگی نامه خیلی دوست دارم. کتاب ها در زمینه تعالی انسان و اخلاق رو خیلی می پسندم.
بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟
متاسفانه زیاد اهل درد و دل نیستم. دوست دارم همیشه شادی هامو با بقیه تقسیم کنم. ولی خیلی شنونده خوبی هستم برای درد و دل دیگران خیلی خوبم (البته به گفته خودشون).
ولی چندمدتی هست برای یکی درد و دل میکنم
اگه بخواین به یه برهه ای از زندگیتون برگردین چه سنی خواهد بود؟
دوران بعد از دیپلم. چون شالوده زندگی ام رو اونجا ریختم
به کدوم یک از دستورات دینی سخت و مقید پایبند هستین؟
نمیدونم به دستورات دینی چقدر مربوط هست و چقدر به موضوع انسانیت، ولی جوابتون صداقت هست
خواهر دارین؟ برادر دارین؟ چندتا؟
یک خواهر
کارشناسی هستین یا فوق؟
فوق لیسانس
کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدین؟
متاسفانه دانشگاه آزاد
اگه بخواید با چند تا صفت خودتون رو معرفی کنید چه کلماتی رو استفاده می کنید؟
کم طاقت، کمی احساسی، مستقل در تصمیم گیری، مهربان، صادق
فکر می کنید آدم موفقی هستین؟ کلا موفقیت رو در چه چیزی می بینین؟
آدم موفقی هستم ( به نشان شکرگزاری) چون از اون چیزی که اولش قرار بود بشم بالاتر هستم خدا رو شکر ولی خیلی راه دارم تا به جف بزوس برسم
موفقیت رو تو تلاش، رضایت از کار خود، کارآفرینی و رضایت دوست اصلی می دونم
چه کاری رو در گذشته می خواستید انجام بدین ولی الان فقط حسرتش رو می خورید و پشیمونید انجام ندادین؟
قبلا گفتم.
مطالعه، نخوردن خاک بازار
خودتونو توصیف کنید؟
من محمدرضا 164 بوووووووووووووووووووووووو ق
5 صفت اخلاقی منفی در شما؟
کم طاقت، بعضا منفعل، نمی تونم از کلمه نه خیلی استفاده کنم، رک نیستم،
اسم 3 نفر (غیر از اشنایان سببی و نسبی تون ) که خیلی تو زندگیتون حالتون رو خوب میکنه ببرین.
دوست اصلی، محمد، مقدم،
ممنون از شما و سوالات خوبتون:72:
-
دوستان اگر بد شده به بزرگی خودتون ببخشید.
سر کارم. هر چی گشتم مداد پیدا نکردم. نقاشیم هم اصلا خوب نیست.
http://www.hamdardi.net/imgup/6019356a23b0c70885.jpg
-
سلام جناب محمدرضا ، حالتون خوبه ؟
میخوام حالا که نوبت شماست همه ی گناهام بخشیده بشه ، متوجه اید ؟ :(
1- به نظر شخص خودتون انسانها بعد از مرگ چه سرنوشتی دارن ؟
2- شغل پدر و مادر محترم ؟ توصیف شخصیتشون
پدر و مادرتون خارج از روابط فرزندی؟
3-اگر همسر آینده اتون ویژگی ای داشتن که خدایی نکرده اون ویژکی دقیقا خط قرمز شماست و اتفاقا شما خیلی ازون صفت منفور بودید ، تا کجا تلاش میکردید اصلاحش کنید ؟ اگر اصلاح شدنی نبود آیا میپذیرفتینش یا جدا میشید ؟ لطفا به دقت و تفصیل جواب بدید ممنون .
4-اگر با یک خانم آشنا بشید که هم ظاهر و هم باطنشون رو بپسندید و ویژگیهای شخصیتیشون همونی باشه که شما میخواهید اما بعد متوجه میشید که ایشون مطلقه هستند آیا بی برو برگرد فراموش میکنید که میتونه گزینه ازدواج باشه ؟ آیا همچنان از گزینه هاتون خواهد بود فقط بیشتر تحقیق میکنید ؟ آیا مثل یک دختر مجرد بررسیشون میکنید ؟ به تفصیل لطفا جواب بدید ممنونم.
5- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه و شما میتونید هر چه خواستیدو به ایشون بگید ولی فقط یه مورد ، چی میخواهید ؟
6- آیا به مهاجرت فکر کردید ؟ برای چی ؟
فعلا این سولاتو بهشون فکر کنید تا بعد.
موفق باشید و بسوزید . :)
؟
-
سلام اقای محمدرضای گل
بالاخره خیاط تو کوزه افتاد....
1- توی تالار بیشتر چه انجمنیو مطالعه میکنید (منظورم تاپیکها با چه هدفی)؟
2- نظراتتون بیشتر نزدیک به کدامیک از افراد تالاره؟
3- یادمه در زمینه عمران فعالیت میکردید و موفق هم بودید
دلیل موفقیتتونو چه چیزی میدونید؟ ایا از رانت خاصی بهره بردید؟
4- ایا به "هر که نان از عمل خویش خورد" اعتقاد دارید؟ اگر بله پس با تناقضاتی که در اطرافتون میبینید چه میکنین،برای خودتون چطور توجیه شون میکنین ؟
اقا محمدرضا و اقای اثر راشومون عزیز جواب سوالاتتونو در تاپیک حاشیه میدم که برای روند صندلی داغ مشکلی پیش نیاد.
البته با ذکر این توضیح که پست اولم در تاپیک حاشیه قبل از خوندن پست های شما عزیزان بود.
-
نوشته اصلی از خانوم گیسو کمند
سلام جناب محمدرضا ، سلام بر شما حالتون خوبه ؟ ممنون از الطاف شما
میخوام حالا که نوبت شماست همه ی گناهام بخشیده بشه ، متوجه اید ؟ :( خواهش میکنم، من برای ارسال همه دوستان به بهشت آماده ام
1- به نظر شخص خودتون انسانها بعد از مرگ چه سرنوشتی دارن ؟
به نظر من روحشون تناسخ پیدا می کنه و بسته به اعمالی که در زندگی اشون انجام دادن رو حشون تعالی پیدا میکنه . ممکنه روح شما بنده خوب خدا بره در جسم بنده ای فرشته صفت و روح من بره در جسم یک حیوان بی بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وق
2- شغل پدر و مادر محترم ؟ توصیف شخصیتشون
هر دو فرهنگی
مادر مهربان ، زود رنچ، ایثار گر
پدر دارای شخصیت پیچیده که از وقتی اومدم همدردی شناختمش
پدر و مادرتون خارج از روابط فرزندی؟
مادرم براش تعریف نشده زندگی بدون فرزند. نمیدونم بعد ما چیکار میخواد بکنه؟
ولی ارتباط بین اشون مثل بقیه زوج های قدیمیه
3-اگر همسر آینده اتون ویژگی ای داشتن که خدایی نکرده اون ویژکی دقیقا خط قرمز شماست و اتفاقا شما خیلی ازون صفت منفور بودید ، تا کجا تلاش میکردید اصلاحش کنید ؟ اگر اصلاح شدنی نبود آیا میپذیرفتینش یا جدا میشید ؟ لطفا به دقت و تفصیل جواب بدید ممنون .
من عقب نشینی تو کارم نیست. تا آخرش میجنگم تا اصلاح اش کنم ولی بستگی به اون صفت داره مثلا اگر خیلی دروغگو باشه، تمام تلاشم رو میکنم اصلاح بشود. ولی اگر صفتی داشته باشه که فقط من بهش حساس باشم، خودم رو تغییر میدم.
در کل اعتقادی به تغییر همسر آینده ام ندارم، دوست دارم همون جور که هست بپذیرمش. ان شالله که انتخاب خوبی داشته باشم و کار به اونجا نکشه.
4-اگر با یک خانم آشنا بشید که هم ظاهر و هم باطنشون رو بپسندید و ویژگیهای شخصیتیشون همونی باشه که شما میخواهید اما بعد متوجه میشید که ایشون مطلقه هستند آیا بی برو برگرد فراموش میکنید که میتونه گزینه ازدواج باشه ؟ آیا همچنان از گزینه هاتون خواهد بود فقط بیشتر تحقیق میکنید ؟ آیا مثل یک دختر مجرد بررسیشون میکنید ؟ به تفصیل لطفا جواب بدید ممنونم.
والا اگر تاپیک بنده رو خونده باشید جواب سوالتون رو میگیرید.
بسته به درصد کفویت و معیار های من بررسی اش میکنم. گزینه تحقیق رو میگذارم بعد از سنجش خودم
تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ( شعار نمیدم، واقعا بهش معتقدم)
5- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه و شما میتونید هر چه خواستیدو به ایشون بگید ولی فقط یه مورد ، چی میخواهید ؟
عاقبت به خیری همه جوانان میهنم ( از ته دلم) اگر خواسته عمومی قبول کنه
سلامتی و مهرطلبی خانواده ام . اگر خواسته خصوصی فقط قبول کنه
6- آیا به مهاجرت فکر کردید ؟ برای چی ؟
بله بیست سالم بودم به مهاجرت فکر کردم و حتی برای رسیدن به سرمایه لازم دست به ریسکی بزرگ زدم و اون ریسک مسیر زندگی من رو تغییر داد و من ماندگار شدم.
دلیل اش هم این بود که فکر میکردم فقط تو خارج میشه موفق شد
فعلا این سولاتو بهشون فکر کنید تا بعد.
چشم منتظرم
موفق باشید و بسوزید . :)
خخخخخخخخخخخخخخخخ ممنون
-
سلام آقای محمد رضای گرامی،خسته نباشید:72:
منم اجازه میخوام چندتا سوال از شما دوست مهربانم بپرسم...
1. دل بستگیات تو این دنیا؟
2. نماز میخونی؟ چرا؟
3. در اوج عصبانیت چی آرومتون میکنه؟
4. چه نوع اهنگهایی گوش میدید؟خوانند محبوبتون؟!
5.بزرگترین نقطه ضعفتون؟
6. بزرگترین نقطه قوتت؟
7. بنظرتون چقدر میشه با فکر و ذهن چیزها رو تغییر داد؟
8.آیا به قسمت اعتقاد دارید؟
9.با خودتون هم حرف میزنید؟ با خدا چی؟
10-به کجاهای ایران سفر کردید؟زیباترین سفرتون بکجا بوده؟!
11-تا به حال شده بیش از حد بترسید؟ از چی؟کی؟
12-آیا تا به حال در موقعیت مرگ قرار گرفتید؟ خدای نکرده...
13-زیبا ترین کلمه رو ذکر کن؟
14-اسمتونو دوست دارید؟
15-بهترین شغل دنیا ؟
16-دوست دارید چند سال عمر کنی ؟
17-تعریف شما از یه زندگی ایده آل چیه؟
19-کجایی هستید(کرد-لر-ترک-بلوچ و...)؟
20-اگه توی کشور غریب به ایران توهین کنن چی کار میکنید؟
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون :72:
-
نوشته اصلی از آقای نجار
سلام اقای محمدرضای گل
سلام دوست عزیز من
بالاخره خیاط تو کوزه افتاد.... خخخخخخخخخخ
1- توی تالار بیشتر چه انجمنیو مطالعه میکنید (منظورم تاپیکها با چه هدفی)؟
اوایل مقالات روانشناسی رو میخوندم و الان کمتر . بیشتر مقالات ازدواج و زندگی موفق رو میخونم و کاربردی هاش رو تو وبلاگ میگذارم که بعضا از غیر از همدردی پیدا میکنم.
ولی مدتیه مشکلاتی از دوستان رو میخونم که حرفی براش داشته باشم و موضوعاتی که برام تجربه قراره بیافرینه و مفیده مثل تاپیک آقای به دنبال خوشبختی رو می خونم
2- نظراتتون بیشتر نزدیک به کدامیک از افراد تالاره؟
من افراد تالار رو زیاد نمیشناسم چون یک ساله عضو شدم و مدت کوتاهی هست که فعالیتم زیاد شده. ولی
سوال سختیه
ولی فعل مجلس با شما در زمینه تلاش و اتکا به بازو هم عقیدم
3- یادمه در زمینه عمران فعالیت میکردید و موفق هم بودید
من در زمینه عمران فعال نیستم در زمینه تاسیسات ساختمان فعالم ( البته بخشی از وجودم درگیر ساختمانه بخشی دیگرش به رشته ام مرتبط هست)
دلیل موفقیتتونو چه چیزی میدونید؟ ایا از رانت خاصی بهره بردید؟
من به هیچ عنوان از رانت استفاده نمیکنم و شدیدا معتقدم کار خوبه که خدا و خودم بسازه
دوست من صنعت ساختمان به خواب رفته ولی من دارم تلاش میکنم از تکنیک های روز مارکتینگ، برای خودم از این صنعت به خواب رفته، کلاهی ببافم
4- ایا به "هر که نان از عمل خویش خورد" اعتقاد دارید؟ اگر بله پس با تناقضاتی که در اطرافتون میبینید چه میکنین،برای خودتون چطور توجیه شون میکنین ؟
صد درصد معتقدم. متاسفانه بعضی از دوستان با شکست شون زمین و زمان رو مقصر میدونن الا خودشون و میگن حکمت خدا تو چیز دیگه ای هست. و در مقابلشون اگر غریبه باشن سکوت میکنم و اگر از دوستان باشن کمک اشون میکنم. به زعم دوستان من یک پرووکیتور حرفه ای هستم
اقا محمدرضا و اقای اثر راشومون عزیز جواب سوالاتتونو در تاپیک حاشیه میدم که برای روند صندلی داغ مشکلی پیش نیاد.
البته با ذکر این توضیح که پست اولم در تاپیک حاشیه قبل از خوندن پست های شما عزیزان بود.
عزیز دل همین جا جواب بده هیچ کشگلی پیش نمیاد.
ممنون از سوالات قشنگت. منتظر بعدی هاش هستم