RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
سلام چکامه عزیزم. خدا رو شکر. دیدی رابطه داره بهتر می شه ؟ بازم صبوری کم عزیزم.
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی.
من مطمئنم بالاخره تو پیروز می شی. رو خودت کار کن چکامه. به خودت بیشتر اهمیت بده عزیزم. خودتو با چیزهای دیگه سرگرم کن تا کمتر به نیما فکر کنی.
رفتار الانش با یک ماهه پیشش یکیه ؟ بهتر شده یا بدتر عزیزم؟؟؟
ميدوني چيه نازنين، رفتارش از قبل بهتر شده.ولي احساس ميکنم حتي رابطه جنسيش با من رو هم بقول خودش بخاطر تعهد اخلاقيش نسبت به من انجام ميده.اينکه جاي خوابشو از من جدا کرده ديوونه ام ميکنه.خيلي به محبتش احتياج دارم خيلي.کاش ميفهميد.من دلم نميخواد فقط براي سکس برم طرفش.دلم ميخواد گاهي اوقات فقط بغلش کنم.فقط باهاش حرف بزنم.
اصلا چرا فقط من ؟همه چيز بايد دوطرفه باشه.
خيلي سردرگمم.نميدونم راهم درسته يا نه.
چكامه جان چرا دلت بايد گرفته باشه .اگه يكسال شوهرت فكر تو رو مشغول كرده . بگذار يه مدت ذهن شوهرت هم واسه خودش مشغول باشه . نمي خواد براش توضيح بدي كه كي بوده كه مسيج داده و چه وقت مسيج فرستاده .ولي موبايلت رو يه جا در دسترش بگذار تا اگه خيلي كنجكاو شده بتونه بخونه .چكامه جان چرا نمي خواي با اين وضعيت كنار بياي و قبولش بكني؟ چرا از اينكه كاراي خودت رو داري خودت انجام مي دي ناراحتي و احساس مي كني زندگيت بارگران شده ؟ مگه نشنيدي كه مي گن كس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من .دوباره تلاش بكن .
چکامه جان برو تمام پست ها رو از اول بخون عزیزم. دیگه به خدا نمی دونم چی بهت بگم. همه رو گفتم .
صبر کن چکامه . دو سه ماه دیگه ام صبر کن. تو اولین کاری رو که باید انجام بدی ندادی. قرار شد سر خودتو با چیزهای دیگه گرم کنی که انقدر به نیما فکر نکنی . کردی ؟؟؟
حرف گوش کن چکامه. دیدی از نصف حرف گوش کردنت نتیجه گرفتی . به خدا دیگه نمی دونم چی بهت بگم.
چکامه جان اگه بری پیشش بخوابی چی میشه؟
عزيز من رابطه زناشويي براي تو حكم يه ريسمان رو داره .ولي از ديد او فقط تعهد اخلاقي نيست .اونم داره از ديد خودش با غرور بسيار اين نياز تو رو برطرف مي كنه كه تو ازش دلسرد نشي و خداي نكرده ....
فعلا" نه بغلش بكن نه ازش بخواه بغلت كنه . بگذار فكر كنه به رابطه جنسي براي رفع نياز خودت اهميت مي دي نه بدست آوردن مجدد او .
اون ميفهمه كه به محبتش احتياج داري ولي عمدا" نمي كنه . تو هم قرار شد كه ضعف نشون ندي .شوهرت داره سعي مي كنه هر طور شده به رفتارش ادامه بده .ولي عزيز من او نمي تونه با احساس قلبي خودش هم مبارزه كنه . اونم آرامش نداره هر چند تظاهر به راحتي مي كنه . بهش فرصت بده .چرا داري براي دريافت محبت اينقدر فشارش مي دي .حتما" اونم دنبال يه راهه ولي مثلا" نمي خواد تو پر رو بشي .بهش اجازه بده تو آرامش راههاي ديگه رو پيدا كنه .
منم نظر الینا رو دارم اگه بری پیشش بخوابی چی می شه
اون روي کاناپه ميخوابه.نميتونم پيشش بخوابم.اگرم ميتونستم اون ميرفت جاي ديگه ميخوابيد.ميدونين يه چيزيرو فهميدم.هرچي بيشتر طرفش ميرم يا التماسش ميکنم اون بيشتر خودشو ميگيره و به خودش حق ميده.
اسما جون گفتي که نيما داره با غرور بسيار اين نياز جنسي منو برطرف ميکنه تا خداي نکرده .....دقيقا همين فکري که من ميکنم و براي همين عذابم ميده.چون به قول خودش بهم تعهد اخلاقي داره حس ميکنم اين کارو ميکنه نه از روي علاقه براي اينکه به مسير ديگه اي کشيده نشم و اين نيازمو با اون برطرف کنم.اين خيلي عذابم ميده.
نازنين جان من به نيما فکر نميکنم.من به خودم فکر ميکنم.به شخصيت له شده ام.به اينکه چرا محبتي که حقمه رو بايد ازش گدايي کنم.
نمیدونم نظر من درسته یا نه
ولی من اگه بودم یه مدت طرفش تمیرفتم ببینم هنوز هم همونجوریه تو این مورد زنها از مردا خوددار ترن
میدونی چکامه جان این یه ریسکه
اتفاقا" نبايد از اين فكر شوهرت عذاب بكشي بلكه بايد استفاده بكني .