-
RE: حجاب
سلام
من يكبار ديگه خدمت برخي دوستان عرض كنم كه بنده فقط و فقط نظر خودم رو بيان كردم چرا بايد به عده اي بر بخوره ؟!!!! و در مورد حجاب هم ميگم پوشش مناسب هم براي آقايان هست و هم براي خانمها ، همانطور كه من پوشش مناسب رو براي خانمها خوب مي دونم براي آقايان هم همينطوره چه بسا كه من خودم به شخصه حتي لباس آستين كوتاه در جمع نمي پوشم و اونو در شان خودم نمي دونم ( اين عقيده من هست نه ربطي به مذهبي بودن داره ، نه ربطي به قانون داره) بنده عقيده دارم مرد بايد بسيار سنگين متين متشخص و با وقار باشه و زن هم همينطور .
-
با سلام خانمها حجاب رعایت نکندچی می شود موفق وشاد باشید
-
ببینید جناب مدیر؛حس می کنم دارید رِندی می کنید.اگر منظور از حجاب و این بحثها و دعواها آن مفاهیم ملایم و کلی بود که موضوع فرق می کرد،اما دانید و دانم و دانند که مقصود اصلی از دراندازی این بحث نهادینه کردن پوششی است که مورد پسند عده ایست،بنا بر پشتوانه قانون جاری اجباری.
دیگرانی همچون من،اعتقاد و شاد در مفهوم و مصداق حجاب،دیدگاهی دگرگونه داریم.ادامه این سخنها درباره حجاب فایده ای ندارند،زیرا جامعه ما مانند همین جایگاه مجازی بسیار متکثر و گونه گون است و افراد آرایی مختلف دارند و رسیدن به وحدت نظر اصلاً امکان ندارد.
-
جناب گردآفرید
قصد جسارت ندارم
ولی
شما که اینقدر در این کشور در محدودیت و سختی هستید و فکر می کنید مجبورید قانون این کشور رو تحمل کنید
چرا مثل خیلیهای دیگه نمی زارید برید و برای همیشه راحت و آسوده و آزاد زندگی کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!
.
-
سلام
یعنی فکر میکنید ما که الان سر شار از دین اسلام هستیم هیچ بی بندو باری نداریم یه سر به این پارکها بزنید اخر شبا قربونتون برم میبینید بی بند وباری با حجاب بی حجاب اخوندی که دنبال دخت نر خانمهاست و..... نمونش قم که همه چادری هم هستند چند مورد بی بند وباری و بی حجابی فحشا براتون نام ببرم که خوب دیگه کار مردم ما از این نصایح گذشته حرف جدید تر بریزید تو دایره
-
خانم مینا 22 لطف کنید کمی تو حرفاتون دقت به خرج بدید و هر چیزی رو با هر لفظی بیان نکنید و کمی قبل از صحبت کردن به حرفاتون فکر کنید.
تازه اگر هم بی بند و باری و فحشایی دیده می شه همش از سر عمل نکردن به دستورات دین مبین اسلام و بی توجهی به احکام اسلام هست که این هیج ربطی به چادری بودن یا قمی بودن کسی نداره
-
نادیا مگر جای شما را تنگ کرده ام؟!!در ضمن بسیاری چون من می اندبشند و در عین حال قوانین مملکت را کاملاً رعایت می کنند،مانند خود من که به همه قوانین کشوری و اجتماعی عمل می کنم؛،پس باید من و همه آنها باید مهاجرت کنیم!!!
-
بنده هيچ گاه نظر خودم رو برديگري تحميل نكرده ام و هيچ كس رو هم ترغيب به مهاجرت نمي كنم
در ضمن جناب گردآفريد قرار بود چون به گفته خودتان بنده و شما از يك آبشخور فكري سرچشمه نمي گيريم ديگر بنده رو مورد خطاب قرار ندهيد !!!!
-
سلام به همه دوستان.
23 صفحه بحث و جدل.چقدر جالب.ميشه به من بگيد 23 صفحه عقايد و بحث و جدل و کل کل و ... چه نتيجه اي داد؟ چرا ما همه آدما فکر ميکنيم همه بايد مثله ما فکر کنن؟ ميشه به اين سوال جواب بديد که اگر همه اونهايي که از حجاب و پوشش حرف ميزنن و روي حرفشون پافشاري ميکنن اگر توي يک جامعه ديگه غير از ايرانه اسلامي متولد ميشدن و رشد ميکردن آيا همينجور فکر ميکردن؟ زنانه کشور عربستان سعودي حتي اجازه ندارن بدونه روبنده و تنها توي شهر راه برن.خوبه که يکم اطلاعات بگيريم از آماره زنانه سعودي که در کشورهاي مجاور سعودي با وجود داشتن حجاب کامل و روبنده دست به چه کارهايي ميزنند.و چه خوبه که آماري بگيريم از دخترانه تايلندي که با وجوده داشتن يک کشور بسيار آزاد که همه ميدونن در پرده اي از حجاب و عفاف زندگي ميکنن.من حرفه هيچ کس رو نهي نميکنم.اما اعتقاد دارم که بهتره هرکسي با اعتقاداته خودش زندگي کنه.من به عنوانه يک دختر خودم بايد به اين موضوع فکر کنم که نزارم کسي از من و وجوديتم سو استفاده کنه.و آقايان هم به اين موضوع که نبايد از کسي سو استفاده کنن.چرا خانم ها بايد خودشون رو از ديد پنهان کنن؟ چرا هيچ کس به آقايون نميگه به خانوم ها نگاه نکنيد.در يک جامعه آزاد اگر توي خيابون از بغل دسته يک آقا رد بشي بايد آرزو کني آقا بهت نگاه کنه.حتي اگر لخت ترين لباس رو وشيده باشي.اما اگر توي همين جامعه اسلامي چادر پوشيده باشي چشم هايي هستند که حتي اگر در 50 سالگي هم باشي مثل گرگ بهت دوخته ميشن.اين طرزه يادگيري و آموزش هميشگي ماست که به آقايون ياد ميده شما آزاد.خانوما توي قفس.چه خوبه که يکم با وسعت ديده بيشتري به اطرافمون نگاه کنيم.شايد بتونيم با توجه به احاديث و ... چيزايي رو توي ذهنمون پرورش بديم.اما بايد اينو بدونيم که از اون احاديث و ... شايد سالهاگذشته و ما در حال زندگي ميکنيم. شايد بهتر باشه يکم خودمون چشممون رو باز کنيم .پس خدا قدرته تعقل رو به ما چرا داده؟ اگر قرار بود به احاديث و ... اکتفا کنيم خدا قدرت انديشه رو بهمون نميداد.حجاب و پوشش نه ياد دادنيه نه فهميدني.انسانها بايد به کارها و رفتارهاشون اعتقاد داشته باشن.يک روسري يا چادر يا ... دردي رو از کسي دوا نميکنه.به قوله يک نفر که ميگفت خدا اصلشو درست کنه.باقي بهونست.
-
اين هم نظر شماست خانم نگين و شما هم سعي نكنيد نظر خودتون رو مقدم بر نظر ديگران بدونيد نظر شما براي بنده و امثال بنده هيچ ارزشي نداره و يك درصد از حرفاتون رو قبول ندارم حجاب باطني و ظاهري در حد خودش بايد رعايت بشه ( باز هم ميگم منظورم چادر نيست بلكه پوشش مناسب هست )
در ضمن به غير از حجاب ظاهري :
حجاب چشم - حجاب گوش -حجاب دل اينها همه بايد از جانب مرد و زن رعايت بشه و هيچ كس مخالف اونا نيست
در ضمن ديدگاه و نگرش افراد مختلف هيچ ربطي به جامعه اسلامي نداره و به فرهنگ اونا برمي گرده اگه در جامعه ما همچين مشكلاتي ديده ميشه از فرهنگ نادرستي هست كه در اون پرورش يافته اند نه از آموزه هاي اسلام ، در ضمن اگر دختري باطنش پاك باشه به قول شما !!!! چطوره كه بايد آرزو كنه كه مردي بهش نگاه كنه اصلا مگه كمبود داره كه مرد بهش نگاه كنه يا نكنه !!!!؟؟؟ پس متوجه مي شيم برخي از اينگونه لباس پوشيدنها ( مانتو كوتاه - لباس نامناسب ) تنها و تنها براي جلب توجه و بروز عقده هاي رواني است !!! ( بنده اين رو از صحبتهاي شما برداشت كردم )