-
از صمیم دل برای سوگند عزیزم خوشحالم و این برکت رو بهش تبریک میگم، نمی تونی باور کنی چقدر شعف زده شدم ، غیر قابل وصف، انشالله حال خوشت بر دوام
از ترنم محبت عزیز که این برنامه رو بخوبی بپایان رسوند انشاالله به حرمت قران همیشه و همه جا محترم باشه ،
از همه و همه عزیزانی که در کنار هم یک چند آسمانی شدیم، از برادر خوبم پارسا برای همراهی صمیمانه و دعاهای خالصانشون، قدر دانی میکنم و برای دلهای پاکتون شادی و رضایت بی نقص از خدا طلب میکنم ،
و برای آرام دل عزیز که بانی این کار خیر شد از خدا میخوام به دولت قرآن پشت و پناهش و آرام و قرارش باشه ،
الهی همه اونهایی که به اینحا چشم امید داشتند حاجتشون به بهترین نحو برآورده بشه ،
تنتون سالم، دلتون شاد، روانتون آرام،
انشاالله
-
سلام دوستان همدردی ......
خداروشکر که این توفیق نصیبمون شد تا بتونیم با هم کلام وحی رو ختم کنیم .....
از بانی عزیز آرام دل ممنونم و براشون بهترین ها رو آرزو دارم ....
از تک تک عزیزان که شرکت کردن و همچنین از لطف بی دریغ اقا پارسا تشکر میکنم
به امید براورده شدن حاجات دوستان .....:72::72:
-
سلام دوستان
ختم دست جمعی ثوابش چند برابر از ختم تکی هست واسه ی همین استارتش رو زدم تا شما عزیزان هم از این ثواب بی نصیب نمونید
ان شاء الله به نیت بخشیده شدن گناهان...سلامتی امام زمان و تعجیل در فرجش...سلامتی رهبر عزیز...نثار شادی روح شهدا...برآورده شدن حاجات
و اصلی ترین نیتم سلامتی فرشته توراهیم
بسم الله الرحمن الرحیم
حزب 1
-
-
-
سلام دوستان
می تونستم خودم تنهایی قرآن ختم بدم و اصلا این تاپیکو بالا نیارم قصدم این بود دسته جمعی ختم بدیم تا از ثواب بیش تری برخوردار بشیم
هر چه زمان می گذره حضور افراد تو این جور تاپیک ها کمتر می شه
نیم ساعت هم بیش تر وقت تون رو نمی گیره
ختم قبلی سوگند جان حاجت روا شدند مطمئن باشید حتما قرآن هم تو دنیا و آخرت به کمک تون میاد پس از خواندنش دریغ نکنید
بعدشم اصلا نترسید ریا نمی شه ما فقط اسم مون هست خودمون نیستیم اینجا:)
حزب 4
-
سلام
من امروز حزب 5 رو میخونم
امیدوارم ک همگی زندگی پر از آرامش داشته باشن
-
-
-
سلام
من حزب 8 رو میخونم.امیدوارم همه ب آرزوهای قشنگشون برسن