نفری 10 روز از ما کم میشه به بی دل اضاف میشه:311:نقل قول:
ترانه و فکور و دختر مهربون گرامی من 10 روز شارژ بابت این نگرش انحرافی تون را که به ما پیشکش کردید، از شارژتون کم میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
نفری 10 روز از ما کم میشه به بی دل اضاف میشه:311:نقل قول:
ترانه و فکور و دختر مهربون گرامی من 10 روز شارژ بابت این نگرش انحرافی تون را که به ما پیشکش کردید، از شارژتون کم میکنم
پیشنهاد بسیار خوبی است! موافقم :greedy_dollars:
آقای مدیر یه حالی به این دوستان عزیز من بده پیشنهادشون رو عملی کن خوشحال بشن فکر نکنند که مدیر ایشان را دوست ندارد. من راضی، ترانه هم که پای پست دختر مهربون رو مهر تشکر زده راضی، دختر مهربون هم که راضی!
آهان واسه همین بود تا اومدی 30 روز شارژ گرفتی؟؟!!:311:
همون یوسف گمگشته باز آمد دیگه.:311:
کو حسود؟؟؟:beguiled:ما فقط داریم شفاف سازی میکنیم. مگه خودت نگفتی؟؟:tongue:
الان تو رو میبینم یاد این هم کلاسیام میفتم که بچه ی مدیر یا ناظم بودن و آدم میخواست حرف بزنه هی میگفتن به مامانم میگم و آدم فکر میکرد مستقیم داره با ناظم و مدیر میحرفه.:pride:
تشکر من یعنی آره اگه طبق همون الگوی قبل باشه اینجوری میشه.البته دستا رو یادت رفت بذاری:58:
:104::104::104:
:104::104:
:104:
والا شما با از ما بهترونی و بهت شارژ میدن ما کی باشیم؟؟:emmersed:
چه خبره همه بغل میخوان!!!!!
بی دل ببین چی کار کردی:cool-new:
به خاطر ترویج حرف های:163:10 روز شارژ رایگان به شما اهدا میگردد::58:
یو هووووما بردیم ما بردیمهوراااااحال کردین اصلا نومید نشدندو دو دورودنمیخام من متن آماده کرده بودم تبریک بگم ی بار نشستم پای بازیها:-(:-(چی فکردین من تسلیم نمیشم وجدانی درونی ما بردیم اونا ظاهری بردن..چه خودمو گول میزنم..:-(بی دل آغوشتو باز کن اپسرده (افسرده) شدم:-(
- - - Updated - - -
سلام
چه جالب من اول متن نوشتم بعد پستهای قبلیو خوندم این بغل چه نقل مجلس شده:rolleyes:
به ما چه خب آقا مدیر ما بی تقصیریم بی دل خانوم اول شروع کرد...;)
هیی باران.... ملت تعجبیدن تو هم اومدی نالیدی....
دختر مهربون و سایر مجردای تالار
من منظورم بعضی از مجردا بود نگفتم که همه هفت خط هستن
خوب ما هم یه روز مجرد بودیم تو خانوادمون هم افراد مجرد داریم قرار نیست همه رو ببریم زیر سوال که! مگه نه بی دل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته مطمئنم شما منظورمو فهمیدید برای شوخی این حرفها رو زدید مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بریم سر سوژه بی دل عزیز
تو دوران کودکی یکی از دختر بچه های فامیلمون پدرش شهید شده بود همه به اون توجه ویژه داشتند مثلا مادربزرگم در حالی که همه نوه هاش دورش بودن ظهرها میگرفت برای اون تنها قصه میگفت
همه بزرگترا مواظب بودن یه موقع اون ناراحت نباشه
خوب ما هم بچه بودیم این چیزا تو کتمون نمیرفت:mad:
بعدا ما هم الکی باهاش قهر میکردیم زیاد بازی راهش نمی دادیم گناه داشت :47:
الان کلی باهاش خوب شدم خیلی زیاد. البته انصافا خیلی دختر خوبیه
خوب ماجرای ما و شما و مدیر هم منو یاد اون قضیه انداخت نمیدونم ربطش چی بود
در کل ما کوچکتر از اونیم که با بی دل بزرگ دربیفتیم من اومدم دوباره دوست بشم:16:
بیا اینم از اینایی که دوست داشتی:watermelon:
بچه ها خوبه بریم سراغ آشپزخونه ماه رمضان نزدیکه و به زودی اونجا ازدحام میشه هر کی هر غذایی نوشت نگران نباشه من امتحانش میکنم چون من امسال روزه نمیگیرم خودتون در جریانید
پس کسی هست از نوشته هاتون بهره ببره:blush:
سلام و احترام اعضای خوب تالار من می خواهم از خانم بی دل انتقام بگیرم
اعضای خوب تالار موافق هستی خانم بی دل در صندلی داغ شرکت کند
خانم بی دل صد درصد نمی توانی از من انتقام بگیرد:199::199::199:
چرا از طرف من و دختر مهربون هم میگی؟؟
کی گفته ما کوچیکیم!!!
فکور!ببین هی داری این روزا غیر مستقیم به ما تیکه میندازیا:315:
آقای ابراهیمی منم حاضرم برای انتقام:wink-new:ولی بی دل جزو گروهیه که دم به تله نمیدن و از محالاته تو صندلی داغ بیان.یه راه دیگه پیدا کن برادر محترم:glee:
راستی چرا کسی نمیره صندلی داغ؟؟؟:hurt:
مدیر صندلی داغ پیگیری کنید
دوستانی که به نسبت ما قدیمی ترا:305:، جدید محسوب میشید:D، (چقدر خودمون وتحویل گرفتم!)
اساساً بغل و نوازش و ... چیزی نیست که امروز و دیروز نقل مجلس شده باشه.
آنی عزیز که جاشون خیلی خالیه، بانی متد نوازش درمانی در تالار همدردی هستن:rolleyes:
برای کسب اطلاعات بیشتر تشریف ببرید به این لینک:
(از این موارد زیاده ولی این وقت شب همینو پیدا کردم)
http://www.hamdardi.net/thread19702-4.html
سلام دختر مهربون:oحالا من شدم دوستانی که؟!؟!!؟آره عزیزم قبلا بی دل بانو گفته بود آنی جون آغوش پرمهرش برا دوسجوناش باز بود..منم قبلترها با آنی جون تو تایپیک خانوم بالهای صداقت آشنا شدم خیلی دوسشون داشتم یعنی دارم و دلم میخاست یا میخاد بیان و افتخار هم کلامی بدن..چه قلمبه سلنبه حرفیدم;-)...ممنون دترجان لینک دلنشینی بود و بعدش نفسی سنگین:-(... دلم به حال فرشته جون سوخت شما قبلنا هم هی حرصش میدادین و تو حال و احوال میحرفیدین..آخه این باغ چشه ک دستتون فقط تو حال و احوال میتایپه ها؟!!معلومه دیگه عادت به دود و دم درک قشنگی باغ را از شوما سلب می نماید!!بچه ها کجایین پس این قدیمیا;-)ما رو تحویل نمیگیرین;-)موافقین حالشونو بگیریم؟؟!! ریحانجونم، جناب روزنه، جناب صابر، میشلی جونم، پرنده مهربونم(جدیدی بودی؟)،... تا بیشتر سوتی ندادم خودتون بیاین..راستی یه سوال بپرسم جناب محمدابراهیمی (وای چه طولانی شد) واقعا نمیتونن سلیس بحرفن یا برا شوخی اینطور میحرفن؟!؟فکورجون شونصدتا غذا گذاشتیم اونجا یکیشو درستیدی تو روز عادی؟؟!! حالا جدید هم بذاریم تو ماه رمضون و اون گرمای وحشتناک و با اون حال و روزت بدرستی؟؟!!خدا پدرمادر جناب صابرو بیامرزه یکیشو درستید...هرچند مهم انجام وظیفه ی منه ک اگه وقت کنم بازم میذارم اگ میخاستم به این چیزا توجه کنم روز اول جوروپلاسمو از همدردی باید جمع میکردم..ای بابا چقد چرت و پرت گفتم..ببخشید جو باغ رو منفی کردم..راستی واقعا شما تا به حال پر بازی کردین؟خیلی باحاله؟منم میخام چرا بالشهای ما پرنداره:-(...کودک درونو حال کردین;-)برم دیگه چقد فک زدم همینه دیگه جناب کامروا فکرمیکنن واقعا من انقد پرحرفم;-)بروبچ عزت زیاد
- - - Updated - - -
وای اینا چرا باز به هم چسبیدن:-(
دوتایی شدن رو ویرایش کردم اما این نشد:-(
خانم بی دل فعلا نمی تواند از من انتقام بگیرد:311::311:
خانم بی دل از من انتقام بگیرد من اماده ام:311::311: