سلام
ای بابا باز کجا میخوای بری >؟ هرجا میری به سلامت بری و برگردی . عید شما هم مبارک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ای بابا باز کجا میخوای بری >؟ هرجا میری به سلامت بری و برگردی . عید شما هم مبارک
[quote=نقاب]
آقای محمد ابراهیمی با سلام و خسته نباشید.....
مردان بزرگ هیچ گاه از مشکلات و بدبینی ها فرار نمی کنند.....بلکه می مانند و رسم ماندن را به دیگران می آموزند....
سلام و درود فراوان به آقای محمد ابراهیمی...
درسته که بنده در پست قبلم گفتم بمانید و رسم ماندن را بیاموزید....
ولی خوب خوشحال می شوم وقتی می بینم ....دیگر وابسته نیستیم..
چه زیباست که شما وابسته این تالار نشده اید ....و چه زیباست که هر چیز جذاب و والایی ما را آن چنان وابسته خود نمی کند که دیگر راه گریزی نباشد....
من زیاد اصرار نمی کنم....چون هرزگاهی استراحت کردن و به آرامش رسیدن بهتر از ماندن و .......
اما نمی گوییم خدا حافظ ..بلکه من می گوییم به امید دیدار...منتظر شما هستیم تا دوباره پر از انرژی و توان در تالار حضور داشته باشید.:72::72::72:
سلام
محمد جان چيه برادر خوبم بازم كسي بهت بي محلي كرده؟!!! قربونت برم من كه مي دونم تو از تالار نمي ري !! پس چته هر چند وقت يه بار ميگي مي خوام برم ؟!!! مي خواي من به جاي تو برم؟!! بيا با هم بريم موافقي؟!! يا اصلا بيا هيچ كدوممون نريم ؟!! نظرت چيه؟!!
ميگم بيا نقاب رو بندازيم بيرون ؟!! يا اگه مي خواي بگيم همين آرزو خانم بره ؟!! نه بابا اون بنده خدا كه هر چند وقت يه بار مياد يه سر مي زنه !! خب ديگه كي مونده !! آها من يه فكري دارم بهتره به جاي اينكه كسي بره جناب سنگ تراشان بياد !!! يك هفته بيشتره كه رفته مسافرت هنوز نيومده !! آييييييييي جناب سنگ تراشان كجايي ؟!!! بيا همه منتظرتن !!!
بابا این نوشته آرمان گرامی هم برای خودش طنزی ها!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
فقط قربون دستت اگه می خواید منو بندازید بیرون..حقوق این چند ماهمو پرداخت کنید:54:
سلام آقای ابراهیمی عزیز :
من هم همیشه پستای شما رو دنبال میکنم با اینکه هیچوقت نظر ندادم ولی همیشه یه احترام خاصی نسبت به شما و عقایدتون داشتم و شما رو یکی از دلسوزترین و موفقترین اعضا تالار میدونم پس ما رو تنها نذارین لطفا
فکر کردم من از تالار نمی روم دوستان خوبی در تالار دارم اقای ارمان اقای نقاب است
سلامي به گرمي و صميميت قلبهاي پر از عشق بچه هاي تالار همدردي :72::72:
اينم آخرين هديه و كارم كه مي تونه به عنوان سربرگ جديد واسه تالار قرار بگيره
در صورتي كه احتياج به تغيير سايز داشته باشد مدير همدردي از طريق دوستم كيوان مي توانند به بنده اطلاع دهند تا در سايز اون تغييراتي ايجاد كنم .
سلام من را به شاد عزيز برسانيد ؛ از همه شما التماس دعا دارم ،
همتون رو دوس دارم و به تك تك شما عشق مي ورزم .:43:
ياحق :72:
فعلا خدانگهدار ......
کجا؟؟؟ آقای آرمان فعلا خدانگهدار یعنی چی؟ همینطوری یه دفعه که خداحافظی نمی کنن!!!
من یکی که سلام شما رو به شاد نمی رسونم باید خودتون باشید :54:
اگه براتون مقدوره بگید چرا خداحافظی کردید (اگه فضولی نیست!) و لطف کنید بگین کی بر می گردین؟؟؟
:302: :302: :302:
بله.....اگه گفتم خداحافظ...نه اینکه رفتنم سادست...نه اینکه میشه باور کرد دوباره آخر جادست....نه آرمان جان؟؟؟
شما که یکباره از تالار نمی روید؟؟؟.......لااقل زمان برگشت را بگویید...خواهشا...
آرمان برادر 26 ساله و هنرمندم کجا ؟!برادر چی شده ؟! هر کسی برای رفتن و امدن دلیل دارد . قطعا شما هم دلیل دارید ؟! اما به این فکر کرده ای که ما هم حق وسهمی از این برادر با ذوق جنوبی داریم و حقمان هستم که دلیل محرومیت خود را از وجود نازنین شما بفهمیم ؟!
امیدوارم هر جا که هستی دلت شاد باشد و با دلائل درست و منطقی این تصمیم را گرفته باشی