نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
سلام.باز بیخوابی زد به سرم اومدم تو تالار قدم بزنم
سلامی دوباره خانم کوچولو:311:
حالا که سوالا موبایلی شد منم یه سوال بپرسم.
پدربزرگ جان وقتی گوشی ویروسی میشه چیکارش کنیم؟بدون اینکه عکس و فیلمایی که داریم ازبین بره.
نمیشه که . میشه مگه درایو D.E.Fکامپیوتر ویروسی بشه مثال عکسهای داخل درایو ها ویروسی بشه .بیای یه آنتی ویروس هم قوی تررینش رو بزنی اونم شاید غیره فعال کنه ویروس رو اما از بین نمیبره با کوچک ترین مشکلی دوباره فعالیتش رو شروع میکنه .
گوشی هم بیشتر در درایو CوEویروس میگیره که ویروس به عکس ها وآهنگها بیشتر حساسیت داره تا به اس یا شماره.
اصلا ویروس رو برای همین کار میسازند که بره بخش عکس وچیزهای مهمی که در گوشی هست رو از ببین ببره یا ارسال کنه .
در هر صورت باید فلش بشه اگر ویروسش خیلی قوی هست .
گاهی سنگین بودن رم. باعث دیر کار کردن گوشی میشود وصاحبان گوشی فکر میکنند ویروسی شده .
گاهی برنامه نرم افزاری گوشی بهم میخوره مثل ویندوز دیر عمل میکنه .بازهم فکر میکنند ویروسه .
ویروس چندین مدل وجود داره .
1 عکس هارو از وسط میبره .
2عکس هارو رو هم چاپ میکنه.
3 رو فیلم ها آهنگ دلخاه میزاره .
4اس ام اس خودش ارسال میکنه
5خودبه خود میره اینترنت .
6 دوربین سلروز میشه .
7در پخش موسیقی دروسط آهنگ یه موسیقی دیگر که چند ماه پیش پاک کردید شروع به خواندن میکند.
خیلی زیاده در راستای تالار نمیباشد .تا یک پست میزدم. راجبع گ
مشکلات ویروسی شدن گوشی و
اگر مدیر محترم در بخش کامپیوتر چنین اجازه ای رو بدن .اما بعید مدونم که با تالار هم خوانی داشته باشد .
این مطلبی که چشمک گفت منم پارسال تو یه مجله تخصصی موبایل خوندم.البته اون گفته بود که نسل جدید باتری ها اینجوری هست
دایی منم که همکارپدربزرگه همیشه همینو میگه.میگه شارژ اولیه باید ۸ ساعت باشه.
اون نسل باطریها هنوز در ایران نیومده . اونها باطریهای اتمی هست که الان در بازار تقلبیش موجود است . اونای که جنس تقلبی تولید میکنند از ما بهتر در جریان این مجلات و خبرها هستند .زودتر از تولید اصلی تقلبی تولید میکنند تا حسابی پول به جیب بزنند .
و باطریهای کاغذی که هنوز در حال تولید وآزمایشه .هنوز هم به بازار جهانی وارد نشده .
یه سوال دیگه: گوشی من سیستم عامل نداره.من ازکجا بفهمم چه برنامه ها و بازی هایی رو اجرا میکنه؟(قبل ازنصب یا بلوتوث)
در پست قبلی نوع قلم گیری تون اگر اشتباه نکرده باشم. به مدل های گوشی نوکیا X301ویاX302از خانوادهای X3میباشد .شما از اینترنت بازی دانلود کنید . به8 راهتی میتوانید بندانید که کدام نرم افزار رو نصب میشه کرد . و یک کد محرمانه هست که نمیشه در اینجا بگذارم یا در اختیار عموم بزارم با اون کد ورژن تمام نرم افزاری های که ثاپرت میکند را نشون میده .
که مخصوص تعمیر کاران است . گاهی هم لو رفته .
در این لینگ هم انواع بازیهای که میخواهید به ورژن گوشیتون بخوره X3هست
www.kashan-gsm.com انقدر میتونم بگم که (جاوا)را اجرا میکند.
راستی پدربزرگ.چرا ضد و نقیض حرف میزنی D: شما که گفتی خودت گوشی نداری ولی به فرهنگ درمورد باتری گوشی خودت گفتی.چه جوریاس؟
گوشی دارم مخصوص مشتریام است . که انقدر زنگ خور داره با خودم همراه نمیبرم.
چون آسایش شب روز رو ازم میگیره . بخاطر همین همیشه در مغازه است .
تلفن همراه نیست . تلفنی که یکجا همیشه باشد ثابت است.
برای همین هم همسر به اون خط نه پیام میده نه زنگ چون میدونه اگر سرم شلوغ باشه جواب نمیدم. خودش را خسته نمیکنه .
تلفن ثابت مغازه دارم. به اون زنگ میزنه به قول خودش هم صدامو بشنوه هم بهتر میتونه ابراز علاقه کنه تا به پیام.
برای همین گفتم گوشی همراه ندارم. چون اصلا همراه من گوشی نیست . واقعیت رو گفتم.