سلام.
نماز روزه هاتون قبول.
خوبین همه؟
بدون ِ ما خوش میگذره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
نماز روزه هاتون قبول.
خوبین همه؟
بدون ِ ما خوش میگذره؟
سلام،
سه یار قدیمی همدردی گذرشون دوباره به سایت افتاده...
راحیل خانم، شب بارونی و دختر مهربون! :)
همگی خوش اومدید. جاتون اینجا خیلی خالی بود.
جای یک سری دیگه هم هنوز خالیه... مثل خارپشت که ازش خبری نیست.
یادی هم از اعضایی که خداحافظی کردند و رفتند بکنیم، مثل کامران و آریکس :)
و همینطور از همینجا سلام عرض می کنم خدمت سارا بانو که دیدم چند وقت پیش آنلاین شد! :)
امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید.
نماز روزه همگی قبول.
سلام سلام سلام.دوستای عزیز
امروز فول انرژیم چون دیشب ماشینمون پیدا شد.
خیلی خوشحالم.یه جورایی خیالم راحت شد.الان به بعضی چیزا ایمان اوردم.هرچند قبلا هم ایمان داشتم.
من تو این مدت مدام اینو با خودم تکرار کردم.از دست دادن تو زندگی من جایی نداره..ماشین حتما دوباره به سمت من برمیگرده.
و یکی دوتا کار دیگه هم انجام دادم..قبلا هم تاثیرشو دیده بودم.بازم دیدم.
خدایا شکرت.
از همه دوستای گل که دعا کردن یا بهم امید دادن ممنونم.از اقای جرجیس هم یه تشکر ویژه دارم.
امیدوارم همتون به همه ارزوهای قشنگتون برسید.
موفق باشید
سلام شب بارونی عزیز
خوش تشریف آوردین خانوم :46:
داملا که برگشت همش خدا خدا می کردم تو هم بیای. دلم خیلی برای پست های قشنگت تنگ شده بود و نگاه
خوشگلت به زندگی. خوش اومدی نازنین.
ما هم دلمون برات تنگ شده بود. داملا خوبه؟ خودت خوبی؟
ما منتظر حضور خوبت در پست های مراجعین هستیما
-======================
به به ببینین دیگه کی اینجاست؟ یعنی درست می بینم؟ دختر مهربون؟
خوش اومدین. شما بهتری عزیزم که نمیای تالار دیگه.
دلم برات تنگ شده بود. چقدر جای پست هات خالیه دختر مهربون. جدی میگم.
======================
بهاری خیلی خوشحالم که ماشینتون پیدا شد. اتفاقا همون موقع میخواستم بگم بهت نگران نباش مال حلال به صاحبش بر می گرده که
خدا رو شکر برگشت. راستی این روش رو به من بگو که این روزها بدجوری بهش نیاز دارم بهار
چرا هيشكي نميگه غريب اشنا هم برگشت با اون تاپيك معروفش
نازنينننننننننننن !!!!!!!!!!!
چرا اواتارتو برداشتي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا اواتار بذار
بهاري خيلي خوشحالم كه ماشينتون پيدا شد ايشالا چرخش هميشه براتون بچرخه:323:
مگه اين جا تاپيك حال واحوال ياران همدردي نيست؟منم اومدم از حال واحوالم بگم....
بيش از يك ساله توي اين تالار عضو هستم،در برهه اي از زمان كمكهاي دوستانم در اين تالار زندگيمو از لبه ي پرتگاه نجات داد،دقيقا پارسال ماه رمضان اوج مشكلات زندگي مشترك من بود!وحالا امسال بازم ماه رمضانه،بعضي از اون مشكلات حل شدن،بعضيهاشون براي هميشه بايگاني شدن وپرونده ي بعضيهاشون هنوزم باز مونده....اما تفكر من در اين يك سال به حدي تغيير كرده كه زير بار هيچ مشكلي خم نميشم،اصلا انگار زندگيم شده مثه بازيهاي كامپيوتري كه مسائل زندگي غول مرحله هاي مختلفه! و من هر وقت ميتونم يه مرحله رو رد كنم واون غولو بكشم(مشكلو از سر راهم بر دارم) چون دارم رشد ميكنم چون دارم به سمت مرحله ي بالاتر ميرم ممكنه با غول بزرگتري روبه رو شم اما در طي اين مراحل توان من هم مدام داره بالا وبالاتر ميره...
بگذريم....
ميخواستم بگم چيزي كه بيش از همه در اين يك سال گذشته ياد گرفتم اين بود ظرفيت انسان بسيار بسيار بسيار بسيار بيش از اون چيزيه كه ممكنه تصور كنيم.و فقط وقتي كه خودمونو در بوته ي آزمايش بگذاريم اين ظرفيتها خودشونو نشون ميدن.حواسمون باشه زير بار مشكلات به جاي بروز ظرفيتها و افزايش تواناييهامون باعث كشتن استعدادها و اميدهامون نشيم.
براي همه يياران همدردي آرزوي موفقيت و سربلندي ميكنم:72:
:104: :104: :104: :104: :104: :104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
احسنت به زن امیدوار به خاطر دیدگاه زیبات و نگاه قشنگت به مسائل زندگی.
امضای بسیار زیبات گویای همین حقیقته. واقعا رشد کردی و روحت بالنده شده. آفرینو خوشحالم از اینکه
کنار خانواده همدردی هستی :46:
خوشبختی این نیست که مسئله ای نداشته باشیم. خوشبختی اونه که در اوج مشکلات احساس
محبت و آرامش داشته باشیم و حس کنیم زندگی با همه مسائلش زیباست. این جسمه که داره
سختی می کشه. روح شاد و سر حاله و مهم شادی روح که تو بهش رسیدی عزیز دل.
به قول جناب حافظ :
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند .......... چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور!
خوشبخت و موفق باشی کاپیتان تمام عیار زندگی :46: :43:
سلام و احترام نماز رو زه طاعات قبول باشه
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی دوستتت دارم خیلی گلی عاشق تو هستم:72::72::72:
مدیرهمدردی خیلی دوستتت دارم بهترین مدیر قوی تالار است:72::72::72:
تالارهمدردی خیلی دوستت دارم:72::72::72:
سلام به دوستان
نماز و روزه همگی قبول
ما که سعادت روزه داری نداشتیم، از روزه داران التماس دعا
چند وقته چقدر دلم می خواست تو تاپیک خاطرات عاشقانه من و همسرم یه چیزی بنویسم ولی هرچی چشمام رو گرد می کنم تو زندگیم و کنکاش می کنم چیزی پیدا نمی کنم :302: :302: :302:
خواهر بلوسکای چند وقته ازدواج کردی؟مگه می شه خاطره نذاشته باشی؟فقط باید بخوای به حافظت بیاد.