RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
shayana جان ممنون از سؤال هايي كه پرسيدي :D
توضيح سؤال يك: حافظ ميگه:
حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو حافظ
متي ما تلق من تهوي دع دنيا و اهملها
يعني اگر ميخواي هميشه در محفل انس با خدا باشي ، از لحظه به لحظه ات مراقبه كن و حضور خودت رو نزد خدا و حضور خداوند رو نزد خودت يك لحظه هم فراموش نكن. حالا سؤال من اينه كه چطور ميشه با اين همه دغدغه و دل مشغولي اين حضور رو فراموش نكرد؟
توضيح سؤال 3: ممنونم از اينكه بهم اعتماد به نفس ميدين. شما لطف دارين:72:....... من نجوم ميخونم. (فيزيك نجومي)
توضيح سؤال 6: نوسترآداموس گفته سال 2012 يه سري فاجعه ي زيست_ محيطي و تصادف كيهاني پيش مياد و به روايتي قيامت ميشه.
توضيح سؤال 7: نظريه ي چند جهاني اشاره ميكنه به اينكه فيزيك كوانتوم و نسبيت، شواهدي رو نشون ميده كه ما در حال حاضر در چند جهان در حال زندگي هستيم. البته هيچ كس نتونسته ثابت كنه، اما هيچ كس هم توجيحي براي شواهد موجود نداره. مثلا شما كه الان در حال خوندن مطالب من هستيد، ممكنه در جهان ديگري هم حضور داشته باشين و در حال آب آشاميدن باشين. يعني حضور همزمان در چند جا!
توضيح سؤال 10: مناجات ادبي رو يادتون نره ها! يه جمله است. نميخوام به قشنگ گفتنش فكر كنيد. دوست دارم زيبايي احساس واقعي خودتون رو به قلم بكشيد.
نكته: سؤال هاي منو كامل جواب بدين. نيام ببينم باز خودم رفتم رو صندلي داغ ها! مرسي.:72:
شایا نا محترم سلام سو ا ل از شما
سلام اقای ابراهیمی،خسته نباشین.
1ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
هنوز مونده،نگرفتم.
2ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
هنردوستم.
3ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
یکیشون خاطرات رژیم پهلوی،اسم کتاب دقیقا نمیدونم این بود یا نه،4-5 سال پیش خوندم.
4ـ احسا ساتنون رو چگونه مدیریت می کنید
شاید بشه گف سرکوب میکنم،مدیریتشو بلد نیستم.
5ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
یه نگاه عمیق و عاشقانه،طوری که تو اعماق قلبت نفوذ کنه.
6ـبهترین رو ز زندگی ات کی بوده
نمیدونم.
7ـ چه ماشینی دوست دارید
بی ام وی
8ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
تصویرای ذهنی زیبا زیاد دارم ولی یکیشو قبلا گفتم ،خوابم بود.
9ـمنطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
اقای سنگتراشان
10ـ چه وقتی عصبانی می شوید
وقتی یکی بهم زور بگه،هی یه کاریو بهم تاکید کنه(فک کنه من از عهده اون کار برنمیام و بهم اعتماد نداشته باشه و....شما از من بپرس کی عصبانی نیستی:311:
11ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنترل پیدا کرده اید چیست
مهمترین نقطه ضعفمو که بهش کنترل پیدا نکردم،ولی اینو یه کم تعدیل کردم:زود قضاوت کردنو.
12ـ اگر در ایران زندگی نکنی کجا رو انتخاب می کردید
ایتالیا رو دوس دارم.
13ـنظر درباره سری جدید صندلی داغ چه است
فک کنم بهتر از سری قبلیه.
14ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
حس مهم بودنو زیر ذره بین قرار گرفتن
15ـ یک بیت شعر بگو
من دو بیت میگم با اجازتون:
تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیباست
حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست
من تشنه ی یک لحظه تماشای تو هستم
افسوس؛که یک لحظه تماشای تو رؤیاست
16ـ از چه گلی خوشت میاد
گل رز:72:،بوش که دیگه مست کنندست به به عجب بویی.
17ـبا شمع جوجه ماشین یک جمله بساز
یه شمع بردار،تیرای چراغ برق تو کوچه همشون خرابن،برو از تو ماشین اون جوجه بیچاره رو بردار بیار تو خونه.
18ـ به کدام ارزو در زندگی رسیده ای
هیشکدوم:302:
19ـیک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
خدا پیامبر حسین،همه مسلمین جهان ارزوی زیارتتان را دارند.
20-با چه کسانی در تالار دوست هستی
با همه رفیقم،دیگه نمیدونم اونا با من رفیقن یا نه؟
21ـبهترین تالار چه کسانی هستند
کسانی که هر چی از دستشون برمیاد برای مشاوره و راهنمایی بهتر و منطقی تر ارائه میدن،همه بهترینن.
22ـ یک جمله اموزنده مفید
افلاطون می گه: اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوستداری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه .
امیدوارم همیشه موفق باشید
من ارزو میکنم سایه شما از سر تالار هیچ وقت کم نشه:323:
:104::104::104:
آفرين! چه عكسهاي بامزه اي انتخاب كردي! خيلي خوشم اومد. عكسي هم كه براي من گذاشتي جالب بود. خيلي شبيه خودمه ;)
آفرين ...صدآفرين ...هزاروسيصدآفرين... فرشته خوب زمين... شاياناي مهربونترين:46:
سلام ا فرین هزار افرین به شایا نا محترم:72::72::72:
شایا نا محترم به زییایی به سو ا لات اعضا پاسخ میدهد:72::72::72:
shayana جان ممنون از سؤال هايي كه پرسيدي
خواهش میشود
توضيح سؤال يك: حافظ ميگه:
حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو حافظ
متي ما تلق من تهوي دع دنيا و اهملها
يعني اگر ميخواي هميشه در محفل انس با خدا باشي ، از لحظه به لحظه ات مراقبه كن و حضور خودت رو نزد خدا و حضور خداوند رو نزد خودت يك لحظه هم فراموش نكن. حالا سؤال من اينه كه چطور ميشه با اين همه دغدغه و دل مشغولي اين حضور رو فراموش نكرد؟
خب خاصیت انسان فراموشکاریه،ولی بالاخره اگه میخاهیم زندگیمون پوچ و بدون هدف نباشه باید بریم خدا رو بشناسیم،اگه خدا رو در حد واندازه های خودمون تونستیم بشناسیم و عاشقش بشیم،دیگه محاله یه لحظه از یادش غافل بشیم،من خودم خیلی وقتا خدا رو فراموش میکنم،این بخاطر شناخت سرسری من هست والا دیدی وقتی یکیو دوس داریم چقدر همیشه تو ذهنمونه،هر چی ببینیم که واسمون خوشاینده،زود یاد محبوبمون میفتیم اصلا همه چیو به اون ربط میدیم،اگه درکمون از خدا بالا بره میفهیم که همیشه ناظرمونه،باهامونه،دیگه میگیم خدا ولاغیر ،شرمنده نمیدونم تونستم جوابتو بدم یا نه:D،من سوادم خیلی کمه تو مسائل معرفتی انقدر اذیتم نکن به مامانم میگما:302:
توضيح سؤال 3: ممنونم از اينكه بهم اعتماد به نفس ميدين. شما لطف دارين....... من نجوم ميخونم. (فيزيك نجومي)
موفق باشی،برم برا صندلی داغت چنتا سوال نجومی پیدا کنم:311:
توضيح سؤال 6: نوسترآداموس گفته سال 2012 يه سري فاجعه ي زيست_ محيطي و تصادف كيهاني پيش مياد و به روايتي قيامت ميشه.
قیامتو فک نکنم،من همیشه فک میکنم که مثلا حالا حالاها مونده به قیامت،دست خداس.فاجعه زیست محیطی شاید اتفاق بیفته،البته همین الانشم داره اتفاق میفته.
توضيح سؤال 7: نظريه ي چند جهاني اشاره ميكنه به اينكه فيزيك كوانتوم و نسبيت، شواهدي رو نشون ميده كه ما در حال حاضر در چند جهان در حال زندگي هستيم. البته هيچ كس نتونسته ثابت كنه، اما هيچ كس هم توجيحي براي شواهد موجود نداره. مثلا شما كه الان در حال خوندن مطالب من هستيد، ممكنه در جهان ديگري هم حضور داشته باشين و در حال آب آشاميدن باشين. يعني حضور همزمان در چند جا!
جالبه ،نمیدونستم ممنون که گفتی.تو هم مطالعاتت خیلی زیاده ها:18:
توضيح سؤال 10: مناجات ادبي رو يادتون نره ها! يه جمله است. نميخوام به قشنگ گفتنش فكر كنيد. دوست دارم زيبايي احساس واقعي خودتون رو به قلم بكشيد.
بار الها در هجوم لحظه های بی کسی ،تو،اری فقط تو تنها کسم باش،بگذار دستان نوازشگرت را بر سرم با تمام وجود حس کنم،بگذار با تو بودن را بفهم ای مهربانترینم....:203:
اگه صدای انشرلی میومد روش،قشنگ میشد.
نكته: سؤال هاي منو كامل جواب بدين. نيام ببينم باز خودم رفتم رو صندلي داغ ها! مرسي.
تا جاییکه مغزم کشش داشت گفتم دیگه:33:،فقط قول بده به بی سوادیم نخندی:
سلامی دوباره،
1- سه نکته مثبت از تالار همدردی بگو.
2- سه تا انتقاد از تالار همدردی بکن و در صورت امکان پیشنهاد بده که چطور این ایرادها رو می شه برطرف کرد.
3- تاپیکهای دختر مهربون رو دنبال کردی؟ به نظرت چی کار کنه که با وجود مشکلاتی که داره بتونه بهترین روزها رو برای خودش بسازه؟
4- حاضری با مردی که قبلاً یک ازدواج ناموفق داشته ازدواج کنی؟ فرض بگیریم که همه چیزش مناسبه و مقصر اصلی همسر اول او بوده.
5- دوست داری موتور سواری کنی؟
6- در کشوری که من زندگی می کنم در تابستون اذان صبح ساعت 2 نصف شب و اذان مغرب ساعت 22 هست. به نظرت چطوری روزه بگیرم؟!
7- رنگ آبی تالار رو دوست داری؟ به نظرت رنگ مناسب تری می شه انتخاب کرد، یا همینطوری خوبه؟
8- یادته خیلی سال پیش عاشورا افتاده بود تو ماه رمضون، هم روزه بودیم، هم سینه می زدیم؟ سخت بود، نه؟ :)
9- دوست داری دیگه چه سوالهایی ازت بپرسیم؟
آیا سوالی از نفرات قبلی پرسیده شد که دوست داشتی از تو هم بپرسیم؟
10- به نظرت تعداد ناظرین بر تاپیکها کم نیست؟ البته اونهایی که هستند خیلی زحمت می کشند، ولی حجم تاپیکها بالاست...
11- اگر بهت بودجه بدهند که فیلم بسازی، چه فیلمی می سازی؟
12- چرا هر کی می خواهد برای من شکلک بذاره، عکس یک گربه میذاره؟ هم تو، هم سرافراز :311:
با تشکر از پاسخهایت...
سلامی دوباره،
علیک سلام
1- سه نکته مثبت از تالار همدردی بگو.
توش خیلی من ندیدم حرفای بی ادبی زده بشه یعنی در کل خیلی بهتره نسبت به سایتهای دیگه،اطلاعات روانشناختی ادمو بالا میبره،شاید برا منی که حوصله کتاب خریدن و خوندن ندارم خیلی کمک کنه،
2- سه تا انتقاد از تالار همدردی بکن و در صورت امکان پیشنهاد بده که چطور این ایرادها رو می شه برطرف کرد.
1-این انجمن ازاد واقعا من نمیفهم واسه چی هستش،دلیلی که میارن موجهه ها،ولی چند نفر اونجا مگه عضو هستن که همچین جایی رو درس کردن برای بحث ازاد،من که واقعا دیدن اونجا واسم یه ارزو شده ولی خب الکی هم نمیخام پولمو هدر بدم،به نظر من یا جمعش کنن،یا هزینه شارژشو بیارن پاییین تا ادمی مثل من که باید از پول تو جیبی باباش شارژ کنه،بتونه.
2-البته درسته که قدیمیای اینجا واقعا سواد روانشناسیشون زیاده،ولی من اینجا همچین زیاد کارشناسایی که مدرک روانشناسی داشته باشن ندیدم،منظورم اینکه مشاوری که بشه به گفته هاش تکیه کرد تو این تالار کمه،بعضی ها هستن تاپیک میزنن خیلی هم از مدتش گذشته ولی یه کارشناس اونجا نیومده نظر بده،منظورم اینکه مراجع زیاد ،کارشناس کمه،بیشترش کنن،اگه مدرکش روانشناسی باشه خیلی بهترتره.
3-تو این وردش هر چی مینویسیم،وقتی میخایم رنگو عوض کنیم و تنظیمات دیگه،همونجا واسم نشون بده یعنی من میخام مثلا سبز بنویسم رو قلم سبز که کلیک کردم همونجا واسم سبز بشه،بدونم چی نوشتم،اینطوریکه الان هست خیلی قره قاطی میشه(چیز خاصی بذهنم نمیرسید واسه همین اینو گفتم.)
3- تاپیکهای دختر مهربون رو دنبال کردی؟ به نظرت چی کار کنه که با وجود مشکلاتی که داره بتونه بهترین روزها رو برای خودش بسازه؟
نمیدونم،من تنها کتاب روانشناسی که خوندم و البته هنوز بعد چند ماه تموم نکردم مردان مریخی،زنان ونوسی هستش،منظورم اینکه هیچی بلد نیستم از مشاوره،بعنوان یه خواهر و دوست بهش میگم،شرایطی که هستو قبول کنه،اون نمیتونه تمام اعضای خونوادشو تغییر بده اما خودشو تا دلش میخاد میتونه تغییر بده،والدینشو همونجوری که هستن بپذیره،وبونه اگه بهش کم لطفی میشه،از عمد نیس،بلد نیستن چطور رفتار کنن،کلا دختر مهربون سخت نگیر بقول ارسطوی پایتخت حساس نشو.
4- حاضری با مردی که قبلاً یک ازدواج ناموفق داشته ازدواج کنی؟ فرض بگیریم که همه چیزش مناسبه و مقصر اصلی همسر اول او بوده.
اگه منم راضی بشم فک نمیکنم خونوادم رضایت بدن.
5- دوست داری موتور سواری کنی؟
دوچرخه سواری دوس دارم،موتور سواری نه!
6- در کشوری که من زندگی می کنم در تابستون اذان صبح ساعت 2 نصف شب و اذان مغرب ساعت 22 هست. به نظرت چطوری روزه بگیرم؟!
دلم کباب شد اخه چرا اونجوریه اونجا،یعنی فقط 4 ساعت میتونین بخورین سحری و افطارتون باید یکی بشه،نمیدونم نمیشه اذان صبحو و عصرو یکم هل داد این پایینا:311:،یا اینکه کلا بگیری بخابی:311:اگه از نظر پزشکی،سلامتی ضرری نداشته باشه به هر حال تکلیف شرعیته باید انجامش بدی،خب اینجاس که فرق من مسلمون ظاهری با تو مسلمون واقعی مشخص میشه،باید بگم هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد،ولی واقعا خدا خودش اگه دقت کرده باشی ماه رمضون به ادم کمک میکنه و توانشو میده،ایشالله که بتونی بگیری روزه هاتو.
7- رنگ آبی تالار رو دوست داری؟ به نظرت رنگ مناسب تری می شه انتخاب کرد، یا همینطوری خوبه؟
اره ابی رنگ عشقه میخای قرمزش کنن؟:311:،خب من تنوعو رو دوس دارم هر چند ماه تغییرش بدن خیلی خوب میشه،تو هم اگه طرحی داری بیار وسط.
8- یادته خیلی سال پیش عاشورا افتاده بود تو ماه رمضون، هم روزه بودیم، هم سینه می زدیم؟ سخت بود، نه؟
تو هم یادته همین چند سال پیش مهر افتاده بود تو مرداد،هم مدرسه میرفتیم ،هم تعطیل بودیم:311:،ولی نه خوشم اومد سوال خیلی خوبی بود،یه چیزی تو مایه های این سوال:روز قدس ناهار چی خوردی؟هااااان؟
9- دوست داری دیگه چه سوالهایی ازت بپرسیم؟
هر سوالی بپرسین خوشم میاد،اینکه وقت میزارین سوال میکنین واسم کلی ارزش داره:72:
آیا سوالی از نفرات قبلی پرسیده شد که دوست داشتی از تو هم بپرسیم؟
یادم نمیاد الان
10- به نظرت تعداد ناظرین بر تاپیکها کم نیست؟ البته اونهایی که هستند خیلی زحمت می کشند، ولی حجم تاپیکها بالاست...
منظورت ناظم هاس(اونایی که حذف،ویرایش میکنن؟) اره کمه
11- اگر بهت بودجه بدهند که فیلم بسازی، چه فیلمی می سازی؟
اگه قصش مال الان باشه یه چیزی میسازم که من ایرانی،تویی که تو خارجی سرتو با افتخار بالا بگیری بگی من فرزند ایرانم،از فیلمای هندی خوشم نمیاد ولی خیلی در رابطه با حس وطن پرستی و ...فیلم میسازن،طوریکه هر هندی هرجای دنیا اون فیلو ببینه یه حس غرور بهش دست میده،ولی ما چی میسازیم بیشتر فیلمامون سیاه نمایی و تلخه،اگه تاریخی بسازم در مورد این قصه های عاشقانه لیلی و مجنون،خسرو و شیرین،ویس و رامین و... میسازم.
12- چرا هر کی می خواهد برای من شکلک بذاره، عکس یک گربه میذاره؟ هم تو، هم سرافراز
تو مو میبینی و من پیچش مو،خب برادر من تو به گربه بودنش چیکار داری؟:311:ببین چه گربه هنرمندیه داره موسیقی مینوازه،ساز میزنه،یبار گفتی تو کار اوازینا هستی واسه همین اینو گذاشتم و الا شاید برات جونیای ال پاچینو رو میزاشتم،حالا خیلی ناراحت نشو دیگه.
با تشکر از پاسخهایت...
و تشکر از پرسشهایت،ولی خداییش روزه گرفتنتون خیلی سخت بید،ماه رمضونو بپر برو مسافرتای بیشتر از 10 روز چطوره؟:311:
بازم که سکوت شده!!! دو روزاول مجال نمیدن بعدش دیگه نمیان.
خوب شایاناجون می بینم که صندلی روهرچی داغترش می کنیم تأثیری به حالت نداره!
خوب حالابیااین چندتاسوالم جواب بده تابیشترازاین صندلیت سردنشه!
1- شاغلی یادانشجو؟
2- دوست داری کادوتولدچی بگیری؟
3- حامدهیچ وقت نمیگه ساکن کدوم کشوره!ولی ازاونجایی که من خیلی فضولم می خوام بدونم.دیروز یه سوتی داده،موضوع روزه روپیش کشیده،حالامی تونی حدس بزنی کدوم کشوره؟
4- روزانه چقدرباتلفن حرف میزنی؟
5- اگه بری سرکار،بالاسرت مدیرنباشه،دوربین هم نباشه،کارت هم جوری نباشه که بخوای هرروزجوابگو باشی،اون موقع کارمیکنی یابعضی وقتهاهم گیم بازی می کنی؟یابادوستات تلفنی حرف میزنی؟
6- کجاها مسافرت کردی؟
7- دوست داری باچه وسیله ای مسافرت بری؟توکدوم یکی بیشتربهت خوش می گذره؟
8- برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که دادن نمره بده:
حامد65
سرافراز
فرهنگ27
دخترمهربون
شایانا
9- همیشه به این فکرمی کنم اگه یه روزی بهترین کسامو ازدست بدم چه حالی مشم.خیلی ازاون روزمی ترسم!به نظرت توباشی چی کارمیکنی؟
10- بااین سوالایی که ازاعضا توی صندلی داغ میشه،یاتوتایپیک هایی که میذارن میشه به شخصیت واقعیشون پی برد؟
من دوباره اومدم:)
شایانا خانم خیلی گل کاشتی. مخصوصا با تصاویر قشنگی که برای اعضا گذاشته بودی. :72::72: (فقط من نفهمیدم من چرا عروس بودم اونجا!! :) )
1) اینکه میگن "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" راسته؟
2) فکر میکنی پدر و مادرت چی برات کم گذاشتن؟ اصلاً فکر میکنی کم گذاشتن؟
3) فکر میکنی اگه 25 سال دیگه یه همچین سوالی رو از فرزندت (یا فرزندات) بپرسیم چه جوابی بدن؟
4) من کسی رو میشناسم که به بچه های استثنایی درس میده. بچه هایی که کند ذهن هستن. برام تعریف کرده که تا چند سال باید به اونها حروف الفبا رو یاد بده. تکرار و تمرین و سر و کله زدن با اونا خیلی سخته. فکر میکنی چه هدفی پشت کارش هست که هنوز سر همین کاره؟ فکر میکنی خودت بتونی یه همچین شغلی داشته باشی؟
5) در آینده اگه یه روزی متوجه بشی که فرزندت یه رابطه سطحی با جنس مخالفش داره چه عکس العملی نشون میدی؟ قبلش چه کارایی انجام میدی که یه همچین اتفاقی نیافته؟ یا شایدم از نظر خودت مسأله ای نباشه. آره؟ اینجوریه؟ توضیح بده برامون.
6) فکر میکنی اینکه الان دختر ِ به این خوبی هستی، :D تأثیر رفتار پدر مادرت بوده یا خودت بیشتر حواست بوده؟ فکر میکنی توی زندگی شخصِ خودت، کدومش بیشتره؟