وجود اقای کیوان در تالار چه تا ثیری داشته دوستان 3 رو ز فرصت دارید تا در مورد تاثیرات منفی مثبت عضویت ایشون نظر بدید
پیشایش از همکاریتون ممنونم:72::72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
وجود اقای کیوان در تالار چه تا ثیری داشته دوستان 3 رو ز فرصت دارید تا در مورد تاثیرات منفی مثبت عضویت ایشون نظر بدید
پیشایش از همکاریتون ممنونم:72::72::72::72:
آقا کیوان از اعضای قدیمی تالار است.
مقاله های خوبی که در تالار قرار داده همیشه مورد استفاده اعضا بوده و هستند.
مدت هاست برای حفظ نظم تالار زحمت های زیادی می کشد و یکی از اعضای با ارزش این تالار است.
امیدوارم همیشه موفق باشد.
اقای کیوان عزیز عضوی بسیار مفید در تالار همدردی با متا نت صبر و دقت نظر تحلیلهایی دقیق و همچنین راهنمایی عا لی مدیران خوب تالار است خیلی مهربان دلسو ز با تجربه با دانش است در تالار خیلی زحمت می کشد مشاوره ها تون خیلی عا لی و بی نظیر است در تالار تاپیک محتوایی و پر محتوایی ایجاد می کند مطا لب خیلی مفیددر تا لار است تاپیک در تا لار خیلی عا لی است مدیر خوب عا لی تا لار است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
دوستان عذر تأخیر مرا بپذیرید.
hamed65: مدیری فعال که با حضور متعددشون درتالار نطم بیشتری را حاکم این مجموعه کرده اند.
ani: صبور وباتجربه، آرام ودلسوز. ایشون همیشه نه باگفتار بلکه با رفتارشون به شخص بنده رو شرمنده کرده اند.
keyvan: مدیری لایق که باوجود حضور کمشون برای تالار نعمتی هستند.
ممنون از همه دوستانی که در این تایپیک همکاری می کنند.
دوستان اینبار هم منتظر نظرات شما عزیزان درمورد جناب آقای sci هستیم.
آقای sci باگذشت مدت زمان کمی که درتالار حضور دارند بسیارخوش درخشیده و راهنمایی های
بسیاربسیار ارزنده وپخته ای عرضه داشته اندکه جا داره همین جا ازتمام زحمات ایشان کمال تشکر را داشته باشیم.
در این تاپیک واقعاً راهنمایی های خوبی کردند و توصیه می کنم دوستان مطالعه کنند.
امیدوارم همیشه در تالار حضور داشته باشند تا از پست های خوبشون بهره ببریم.
به جرات میتونم بگم عمل به راهنمایهای ایشون حتی به طور کلی و برای یک زوج معمولی هم میتونه راهگشا و حلال بسیاری از مشکلات باشه.امیدوارم خودشونم در زندگی موفق و شاد باشن
من كمتر مشاوري ديدم كه زبان گفتاريشون انقدر به واقعيتهاي زندگي نزديك باشه... راهنمايي هاشون كاملا عملي و صبرشون بسيار ستودني هست. مطالب كه از ايشون ياد گرفتم يونيك و بسيار كاربردي هست. براشون آرزوي سربلندي و موفقيت هرچه بيشتر دارم...:72:
دوستان عزیز نوبت رسید به خانم سرافراز.تا 3 روز مهلت دارید تا درمورد سرافراز عزیز صحبت کنید.
نخونید ورد بشیدلطفا نظربدید.تایپیک جالبیه که موجب صمیمیت بیشتری بین اعضا میشه.