سلام
هم از خانم شیدا و هم از خانم زلال تشکر می کنم ... امیدوارم این دعا در حق همه ما اجابت شود
برای نفر بعد دعا میکنم که :
هیچوقت امیدش را به خدا از دست ندهد و هر چه زودتر گره از مشکلات زندگیش باز شود
آمین یا رب العالمین:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
هم از خانم شیدا و هم از خانم زلال تشکر می کنم ... امیدوارم این دعا در حق همه ما اجابت شود
برای نفر بعد دعا میکنم که :
هیچوقت امیدش را به خدا از دست ندهد و هر چه زودتر گره از مشکلات زندگیش باز شود
آمین یا رب العالمین:72:
سرشار گرامی ممنونم از دعای خوبتون. خیلی محتاجم به دعا.
شیدا جان خوشحالم که دعای من مناسب حال شما بوده. من فکر میکنم اینکه چه کسی نفر بعدیه مهم نیست.
به امید اینکه خدا نظری کنه به شما و همه دوستان که دعاهای هممون اجابت بشه.
برای نفرات قبلی، شما، آقای سرشار، خودم و نفر بعدی، خدایا کمکش کن صبح ها از شروع روزی تازه و بیدار شدنش خوشحال باشه. پر از امید و آرامش ذهن.
خدایا تو به حالش از خودش بهتر آگاهی.فقط به تو امید داره.
خدایا به حق لطف و مهربانی و بزرگواریت همه دعاهای خوب رو برآورده به خیر کن.
آمین.
سلام دوستان عزیز همدردی :72:
بالأخره بعد از کلنجار رفتن با خودم که بنویسم یا نه تصمیم گرفتم نظر شما دوستان را هم درباره این موضوع بدونم... با من صحبت کنید تا انگیزه بگیرم دوباره... موضوع من اینه که :
به مدت 2 سال هست که حاجتی رو از خداوند میخوام و خیلی در این زمینه تلاش کردم... دعا...نماز گریه و التماس به خدا و تمامی ائمه و یه عالمه کارهایی که هر جا میخوندم نوشته بود خیلی حاجت دهندست و من انجام میدادم... نذر ها کردم ولی تا کنون به اجابت نرسیده... الآن که دارم برای شما مینویسم و نظرتون رو میخوام اینه که دیگه دارم نسبت به خواستم و حاجتم دیگه سرد میشم و اهمیتش رو داره برام از دست میده افسردگی گرفتم و حال روحی مناسبی ندارم... مرتب با خودم قول میدم که چهل شب مثلا این نماز رو بخونم که بلکه حاجتم رو بگیرم ولی دیگه هیچ انگیزه ای ندارم که انجام بدم ... هنوز امیدوارم ولی میخوام حاجتم دیگه بدون اینکه اینقدر سختی بکشم و دعا و ... به اجابت برسه. از یه طرف عذاب وجدان شدیدی گرفتم و با خودم میگم چرا اینقدر بی تفاوت دارم میشم نسبت به حاجتم؟ من که اینقدر شوق انجامش رو داشتم حالا چرا اینقدر بی انگیزه ؟ و اعصابم بهم میریزه ... البته ناگفته نماند که چون افسردگی گرفته بودم به روانپزشک هم مراجعه کردم و یک سری قرص هر روز میخورم... دوستان عزیز همدردی:
آقای باغبان ، خانم شیدا و زلال عزیز و هر دوست عزیزی که این متنو خوندی و میتونی با حرف هات کمکم کنی تا دوباره انگیزه ام را دوباره بدست بیارم ممنون میشم نظرتون رو بگید... اگر هم شما هم حاجتی داشتین که به اجابت نمیرسیده آیا عملی بوده که انجام بدین و حاجت بگیرین...ممنون میشم به من هم بگین ... چون شعله های امید داره توی وجودم از بین میره و نمیخوام این اتفاق پیش بیاد.ممنون دوستان :43:
:302::47::47::47:
سلام عزیزم
من خودم بنده گناهکار و روسیاهم ...
اما از خدا میخوام حاجتت رو بهت بده و موانع استجابت دعات رو خودش به لطفش برداره
اگرم نمیده بهتر از اون چیزو بهت بده
امیدوارم امید و عشق و رشد به قلبت برگرده و شاهد اتفاقای خوب باشی
من خودم دلم گرفته که اینو برات مینویسم انشالله تو هیچ وقت دیگه دلت غم و ناامیدی رو دیگه نبینه.:72:
.......
نفر بعد الهی که خوشبخت و خوش حال و سلامت باشی و روزای خوبی رو ببینی...:72:
خانم یار مهربان ازتون ممنونم. راستشو بگم؟ یه کوچولو ناراحت شده بودم از اینکه تاپیک قبلی منو به عنوان زندگی ناموفق به خاطر سن کمم مثال زده بودید اما ابدا به دل نگرفتم خواستم بدونید که خیلی دوستتون دارم و تا قیامت بابت راهنمایی های سازنده تون توی تاپیکم ازتون ممنون و متشکرم. نادیده عزیزید و بسیار بزرگوار و قابل احترام امیدوارم امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید یه وقت:72::43:
شما فروتنی می کنید وگرنه مطمئنم از بنده های خوب خدایید که بهتون نظر کرده و گره بعضی بنده هاش رو با پست ها و راهنمایی های شما باز میکنه و به واسطه شما بهشون امید و آرامش میده.
برای شما، نفر قبل از شما و نفر بعد از خودم و هرکس که این پست رو می بینه؛ از خدای بزرگ و مهربان و بر همه کار توانا میخوام که یه اتفاق خوب؛ یه حال خوب معنوی؛ یه معجزه ی کوچیک یا بزرگ، تو همین ماه عزیز شعبان و قبل از اینکه به ماه مهمانی خدا بریم رقم بزنه تا با احسن الحال بتونیم به پیشواز رمضان مبارک بریم:72:
ممنون هیلدای عزیز و
:321:
"7" عزیز،
شاید این همه تمرکز و مصر شدن شما، باعث شده ازتون دور بشه. نمی دونم چقد برات ممکنه، اما اگه دو سال خواهش کردی و نشده، به نظر من یه مدت رهاش کن، شاید با انرژی مثبت خودت و توکل به خدا درست بشه. یه شب تصمیم بگیر بشینی با خدا حرف بزنی، حرفهات را بزن، سبک که شدی، موضوع را بسپار به خودش و رهاش کن ... انشالله که حاجتت روا بشه.
این چیزی بود که به نظر من می رسه. امیدوارم به آرامش برسی :72:
برای نفر بعد دعا می کنم به زودی سفری را که مدتها دلش می خواسته جور بشه و بره
سفری برای زیارت
برای دیدن عزیزان
برای تفریح و آرامش و تمدد اعصاب
به هر دلیل و مقصدی :72:
خیلی خیلی ممنونم خانم شیدا
به امید اجابت دعای خوبتون رو برمیدارم.
سفری که تا حالا نرفتم...سالهاست دلم میخواد....هم ارامش داره هم تمدد اعصاب...
پابوسی امام رضا
دعا میکنم به زودی زود گره از کارتون باز شه و حاجت روا بشید ان شاالله
برای نفر بعد دعا میکنم خدا شیرینی درک حقایق رو بهش بده چون اینطوری از زندگیش لذت میبره:43:
به نظر من خیلی دنبال اینکه چه عملی انجام بدین نباشین
من حاجت ضروری دارم که سالهاست ...اونجور که من میخام اجابت نمیشه!
میدونید فک میکنم ما نمیتونیم بگیم حاجتمون مستجاب نشده...
در هر حال با ایتکه سالهاست دعا میکنم ولی به لطف خدا ناامید نشدم
برعکس حال معنویم هم از روز اول خیییلی بهتره...
فک میکنم از قوانین تالار اینکه تابیک جدا باز کنید
امیدوارم هممون در کنار داشتن همه ارامش ها به مراد دلمون برسیم:72:
سلام یار مهربان عزیز :72:
واقعا خیلی ممنونم از دعایی که در حقم کردین ... انشاءالله خیرش رو شما هم تو زندگیتون
ببینید. از خداوند متعال بهترین هارو براتون خواهانم. سلامت باشین :43:
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
سلام هیلدا خانوم از شما هم بابت دعای زیباتون نهایت تشکر رو دارم :72:
.................................................. .................................................. .................................................. ............
سخن شیدا خانوم
"7" عزیز،
شاید این همه تمرکز و مصر شدن شما، باعث شده ازتون دور بشه. نمی دونم چقد برات ممکنه، اما اگه دو سال خواهش کردی و نشده، به نظر من یه مدت رهاش کن، شاید با انرژی مثبت خودت و توکل به خدا درست بشه. یه شب تصمیم بگیر بشینی با خدا حرف بزنی، حرفهات را بزن، سبک که شدی، موضوع را بسپار به خودش و رهاش کن ... انشالله که حاجتت روا بشه.
این چیزی بود که به نظر من می رسه. امیدوارم به آرامش برسی :72:
سلام شیدا خانوم عزیزم :43:
میدونی حقیقت چیه که منو داره به شدت آزار میده؟ اینه که من دوسال با چه اشتیاقی حاجتم رو از خدا میخواستم .. یعنی تلاشی به نظرم نیست که من نکرده باشم... چه گریه هایی که میکردم و... نمیدونم به خاطر قرص های اعصابی هست که میخورم اینه که دیگه مثل قبل اینقدر برای حاجتم مصر نیستم و بیتفاوت شدم در حالیکه نهایت دو سال دیگه بیشتر فرصت ندارم تا حاجتم مستجاب بشه وگرنه دیگه هیچ امیدی به استجابتش نیست.... من قبلا خیلی با خدا صحبت هامو کردم ولی حالا بعد نماز هام دیگه بیتفاوت زود سجاده رو جمع میکنم و میرم دنبال کارم... از این حالتای خودم متعجبم که چرا اینطوری شدم در حالیکه میدونم اگه به حاجتم نرسم خیلی بهم میریزم و ممکنه افسردگیم شدت پیدا کنه... عذاب وجدان زیادی پیدا کردم حس میکنم حاجتم رو خدا نمیخواد مستجاب کنه و خدا از اینکه میبینه من دیگه نسبت به حاجتم دارم سرد میشم میگه ولش کن این که دیگه انگیزه نداره پس چرا حاجتش رو برآورده کنم... نمیدونم چه حالیه ولی خیلی بده... مثل مرده متحرک شدم اینو مامانم بهم گفت که چرا مثل بقیه ی هم سن و سالات نیستی... مثل مرده متحرک شدی شاد نیستی اصلا...
دیشب بعد از نماز مغرب به خدا گفتم خدایا فریاد های منو هیچکی نمیفهمه ... با این حالم دیگه نخواه اینقدر حاجتم رو بگم چون واقعا نمیتونم به زبون بیارمش مثل قبلا... تو از روی سکوتم بدون که دیگه چی میخوام ازت...
یا مثلا وقتی سر به سجده میزارم تا دعا کنم و حاجتم رو تو سجده به خدا بگم یه حالت بیتفاوتی و بی انگیزگی بهم دست میده و زود سرم رو از سجده بر میدارم و هیچی نمیگم.
مثلا میخواستم تو ماه رمضان هر شب نماز شب برای حاجتم بخونم ولی اصلا انگیزه ندارم و نمیدونم چرا اینطوری شدم و همین حالتای روحی منو عذاب میده.
.................................................. .................................................. .................................................. ............
خانوم الهه زیبایی ها ممنونم از صحبت هاتون... انشاءالله به حق ذات مقدس پروردگار حاجتمون مستجاب بشه و همینطور برامون خیر در پیش داشته باشه من همیشه به خدا میگم خدایا حاجتم رو به من بده ولی خودت هم کاری کن که برام خوب باشه و بدی به همراه نداشته باشه.
شاید اگر مشکلم حل نشد یک تاپیک بزنم ...
:47:
......................
سلام خانم 7
به نظرم تو بحث حاجت گرفتن و دعا ،،،اولین چیزی که خیلی مهمه این هست که معرفت ما به خداوند واقعی باشد،،،
یعنی بدانیم در برابر چه عظمتی دست رو به دعا بر می داریم ،،
و باور به اینکه خداوند درد و دل ما را میشنوه ،،،،،
پس به این درد و دل شک نکنیم و بهش باور واقعی داشته باشیم .
و اینکه اگر دعای ما برآورده نشد هم فکر نکنیم،،، آدم بدی هستیم و یا خداوند صدای مار ا نمی شنوه ،،،،،بلکه به حکمت خدا هم ایمان داشته باشیم
...........
در مورد حکمت :
ببنید من ِ باغبان الان تونایی دارم با مشت بزنم مانیتور جلوم را بشکنم :)
من توانایی این کار را دارم ،،،ولی این با حکمت باغبان سازگار نیست :)
می خوام بگم خداوند قدرت دارد ،،،هر چیزی که تو بخوای برات فراهم کند ،،،،،درسته خدا تواناست ولی خداوند حکمت هم دارد !
بعضی موقع ها درخواست ما از خداوند به گونه ای هست،،، مانند مثال زیر :
-> میریم سمت شمال ،،،،بعد به خدا میگیم چرا جنوب نیستم ! ،،،،چرا حاجت جنوب رفتنم برآورده نمیشه!
خدایا من چرا الان جنوبم ،،،،،من که می خواستم برم شمال ،
مثلا درس نمی خونیم ،،،شب کنکور به خدا میگیم ،،خدایا یه رتبه دو رقمی به حق 14 تا معصوم به من عنایت کن
من اگر جای خدا بودم یه رعد و برق می فرستادم کار طرف را می ساختم :)
بعضی از دعاهای ما این گونه است »
مثلا طرف میره هندونه میکاره ،،،،بعد به خدا میگه خدایا ،،،کاشکی محصولم گوجه سبز باشه :)
خداوند توانایی این کار را داره ،،،،ولی حکمت خدا این نیست!
دنیا بر اساس یه قوانین و یه حکمتی طراحی شده ،،،،،
زن و شوهر مراعات یه مسائلی را نمی کنند ،،،،مثلا بچه ناقص به دنیا می یاد،،،
درسته بچه ی متولد شده گناه و تقصیر نداره ،،،،به من بگو تقصیر خدا چیه ؟
منظورم اینکه عمل و رفتار ما هم نقش داره !
نوع درخواست ما
باور ما
.....................................
تا حالا شده خدا را برای خدا بودنش عبادت کنیم
تا حالا شده خدا را برای حاجت خودمون صدا نکنیم
تا حالا شده نماز شب را فقط برای لذت عبادت بخونیم و اینکه داریم با کی حرف می زنیم
.......................................
آزادگی واقعی در رهایست !
وقتی بالن ،،،سبک بشه ،،،به پرواز در می یاد
وابستگی ها مون ،،،غرور و منیت هامون ،،،،چیزهایی هستند که بالن را سنگین می کند و نمی ذاره بالن پرواز کنه
دنیا مانند پژواک اعمال و خواستهای ماست. اگر به جهان بگوییم: “سهم منو بده…”
دنیا مانند پژواکی که از کوه برمی گردد، به ما خواهد گفت: “سهم منو بده…”
و ما در کشمکش با دنیا دچار جنگ اعصاب می شویم.
اما اگر به دنیا بگوییم : “چه خدمتی برایتان انجام دهم؟…”
دنیا هم به ما خواهد گفت: “چه خدمتی برایتان انجام دهم؟ !!!!
..........................................
برای نفر از خداوند می خواهم :
دغدغه ای که او را ناراحت کرده ،،،،حل بشه
می خوام اینقدر قوی باشه نذاره سختی ها و دغدغه های مسیر زندگیش ،،،آرامشش را کم کنه
می خوام این قدر قوی باشه که ،،، مایه آرامش دیگران باشه ،،،و این انرژی را به دیگران هدیه بده
آمین ،،،ای پروردگار جهانیان.:72:
سلام آقای باغبان
واقعا متشکرم از اینکه پاسخ مسئله من رو دادید... اون بخشی که بزرگنمایی کردم رو میخواستم بهتون جواب بدم:
حاجتی که من از خداوند میخواهم غیر منطقی نیست... کمی انجامش برای من محال به نظر میرسه ولی زمانیکه دارم نماز میخونم یک نیرویی تو وجودم میگه خیلی به خدا احترام بزار چون حاجتی که داری تنها بدست اون برآورده میشه و من با وجودم نمازم رو با احترام به خدا میخونم... یک چیزی هم هست که موجب میشه وقتی دارم دعا میکنم بترسم و اون اینه که نکنه اون چیزی که من از خداوند میخوام برام بد باشه به خاطر همین به خدا میگم تو ترس منو میدونی میشه کاری کنی که حاجت من برام خوب باشه انشاءالله؟... ازش میخوام به حاجتم برسم ولی به خوبی ،جوری که برام بد نباشه...
از نظر باور من به خدا : یه بار یه بیماری بدی گرفتم و با توسل به یکی از معصومین که واسطه ای بشن نزد خداوند شفا گرفتم و همینقدر خدارو میشناسم که خدا رو اگر در لحظه ای که واقعا قلب شکسته و گریه ی زیاد جاری میشه بخونی و حاجت بخوای و قسمش بدی به معصومین (ع) حاجت مستجاب میشه ولی نمیشه صد در صد گفت.
مشکل من اینه که من دیگه اون گریه و رقت قلب رو ندارم ... وقتی میخوام دعا کنم اصلا میترسم که نکنه خواسته ای که از خدا دارم برام بد باشه و همین حالت منو خیلی افسرده و بی تفاوت کرده نسبت به حاجتم ... ولی وقتی به خودم میام و میبینم که دست روی دست گذاشتم و دیگه انگیزه ندارم خودمو سرزنش میکنم و میگم چرا آخه اینجوری شدی تویی که اینقدر برای رسیدن به خواستت شوق و انگیزه داشتی؟
واقعا چه حالتیه؟
چرا دیگه دارم ول میکنم هدفم و خواسته ام رو ؟ که میدونم الآن بی خیالم ولی اگه زمان تموم بشه و برآورده نشه حسابی میریزم بهم.
به خدا میگم اینهمه صدات کردم تو این دو سال و اینقدر جواب منو ندادی که به این حالت رسیدم : بی انگیزه ... بیتفاوت ... افسرده
شاید این یه چیزی باشه بین من و خدا و نباید بگم ولی من قبلا نماز هام رو متأسفانه یا نمیخوندم و یا هر از گاهی .... ولی با خداوند عهد کردم که تا زمانی که جون تو بدنم هست همیشه نمازم رو اول وقت بخونم و دیگه سهل انگاری نکنم... فقط در شرایط بسیار سختی که واقعا قادر نباشم سر وقت نخونم....
برای حاجتم این عهد رو با خدا بستم در حالیکه میدونم وظیفه هر انسانی هست که نمازش رو بجا بیاره ...
بعد با خودم میگم یعنی خدا منو پذیرفته؟ عهدی که باهاش بستم رو قبول کرده؟ من دو سال دیگه فرصت دارم وگرنه دیگه همه چیز تموم میشه و بعیده که دیگه به این راحتی همه چیز برام انجام بشه.
اگر کسی تو موقعیت من باشه باید واقعا چکار کنه که خدا بهش بگه آروم باش من کارت رو برات به خوبی درست میکنم جوری که برات خیر به همراه داشته باشه؟
حالا یه دعا برای نفر بعد هم بکنیم ،،،رسالت تاپیک حفظ بشه
خدایا :
مگه من عمر جاودان دارم
مگه نفر بعد عمر جاودان داره
تا کی ما چنین باشیم
عمری دل غمین باشیم
خدایا :
گل گشته چمن بهتر
یا گوشه نشین باشیم
خدایا :
برای نفر بعد و همه دوستان و خودم دو بال آرزو می کنم
بال اندیشه - بال روحیه
کمک کن به این مهم برسیم و در آسمانت پرواز کنیم
آمین .:72:
سلامی دوباره ... ببخشید مرتب پشت سر هم میام و اگر کسی بخواد از دعا استفاده کنه نمیتونه :)
اول از همه تشکر میکنم آقای باغبان از زمانیکه صرف نوشتن این مطالب نمودید زمانیکه داشتم
مطالعه میکردم واقعا به فکر فرو رفتم.
میدونید چرا تاپیک نزدم ؟ چون هم شما ... هم خانوم شیدا... مشاوران خیلی خوبی در تالار هستید با خودم گفتم اگر تاپیک بزنم معلوم نیست به اون سر بزنید ولی این تاپیک تنها تاپیکی هست که تشکر های شما دوستان در اون دیده میشه و به اون سر میزنید و من هم فرصت رو غنیمت شمردم و همینجا نوشتم و در خواست مشورت کردم و خدا رو شکر بی پاسخ نموند.
اول از همه اینکه کاش میتونستم رک و صریح خواسته و حاجتم رو بگم ...
تا حالا چند نفر به من گفتند که خواسته تو غیر منطقیه ( به خدا مثل اون مثال شما نیست که مثلا من راهی شمال باشم ولی به خدا بگم چرا من در جنوب نیستم؟ ،،، نه به خدا قسم محال و نشدنی نیست وگرنه حتما قبول میکردم)
آقای باغبان حرف شما کاملا صحیحه من تردیدی در خواستم دارم چون عواقب اون رو میدونم زیاد خوب نیست ولی با این حال نمیتونم قیدشو بزنم... اینکه نمیتونم درست و حسابی بشینم و با خدا حرف بزنم اینه که میدونم خواستم ممکنه برام خوب نباشه ولی به خدا میگم میشه بزرگی کنی و کاری کنی که برای من بد نباشه(چون خواسته من ممکنه برای من خوب نباشه و برای یکی دیگه خوب باشه ) چون میتونه این اتفاق بیفته ولی از نظر دیگران این درخواستی که از خدا دارم کمی شبیه این میمونه که من معجزه بخوام از خدا و وقتی میبینم معجزه که برای من اتفاق نمی افته پس چرا اینقدر دعا و مناجاتی که ثمری نخواهد داشت و به خاطر همین بغضم میگیره و افسرده میشم حتی تو وجودم خشونت هم زیاد شده... حتی نسبت به خودم... مسئله اینه که تا 1 سال پیش به عواقب و پیامد های حاجتم فکر نمیکردم ولی الآن چنان داره بهم فشار میاره که گاهی اعصابم واقعا بهم میریزه... ببینید من خودمم به خدا گفتم خدایا! من بنده، اون ایمان قوی که فکر کنم همین الآن که حاجتی ازت خواستم رو میشنوی و در دست اقدام میزاری ندارم ولی تو بزرگی، بر اساس ظرفیت من از من بخواه...
اینکه گفتید دعا فقط صوت نیست ،،،، دعا هم لفظ است و هم اراده قلبی درست گفتید ولی میدونید چیزی که منو دل مرده و سرد کرده اینه که قلبم و عقلم با هم در تضاد شدید هستند
قلبم به شدت خواهان خواسته ام هست ولی عقلم که عواقبش رو میبینه و بعید میدونه که عواقب اون به طور کلی خوب بشه جلوی احساس رو میگیره ( چون ممکنه اگر خداوند صلاح بدونن عواقب اون برای من خوب باشه ) .
شما درست میگید من نسبت به حاجتم وابستگی زیادی دارم... وقتی به این فکر میکنم که نشه نمیدونید چقدر حالم بد میشه حتی تصورشم ...
و دیگه اینکه فرمودید بعضی موقع ها ما انسانها اصرار بر حاجتی داریم ،،،،که از قضا و قدر آن خبر نداریم ( من هم به خاطر همین تفکر به قضا و قدر حاجتم و اینکه با این وجود نمیتونم ازش بگذرم حالم خوب نیست و انگار برزخه)
در حالت کلی اگر جای شما بودم ،،،، شرایط را آنالیز می کردم - مشورتم را می گرفتم ،،،،خودم را بهتر جستجو می کردم ،،،
سپس دو رکعت نماز می خوندم و درخواست خودم را به خدا می گفتم
این صحبت شما منو آروم کرد و حتما انجام خواهم داد البته قبلا در ذهنم انجام داده ام...
یه سؤال دیگه هم دارم و اون این هست که تا حالا چندین نفر به من گفتن که دیگه یه مدت رها کن خواستت رو تا نتیجه رو ببینی ومن خیلی این کار رو دوست دارم و میتونم این کار را انجام بدم ولی خوندم تو حدیث که خداوند دوست داره مرتب صدای بنده اش رو بشنوه که از اون درخواست میکنه و من اگر تا مدتی بیخیال باشم اونوقت چی میشه؟
یه چیز دیگه هم میخواستم بگم : حالت دعا کردن همیشه هم به انسان دست نمیده خود من به شخصه گاهی که دلم میگیره و بغض میکنم اونموقع رو غنیمت میدونم و دعا میکنم.
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: :72::72::72::72::72:
دعا برای نفر بعد :
دوست عزیز با تمام وجودم از خداوند میخوام که تا شوق و انگیزه ی یک خواسته ای رو داری خداوند متعال اون رو بهت عطا کنه وگرنه گذر زمان همه چیز رو بی اهمیت میکنه برا آدم :203:
هفت عزیز ممنونم. ان شاالله هر چه که خدا بهترین و صلاح میدونه برامون رقم بخوره.
خدایا نفر بعد رو دریاب.
ببخشش.
مراقبش باش.
.
(خدایا این دعا رو در حق هر کسی که بهش نیاز داره، اجابت کن و هر کسی که خودشم خبر نداره.)
آمین
ممنونم خانم زلال
این روزا حالم اصلا خوب نیست.نمیدونم چه گناهی به درگاه خداوند مرتکب شدم که اینجوری باید تقاص پس بدم . خدایا این چه حکمتیست که باید تا لحظه آخر همه چیز خوب پیش بره و بعد درست در لحظه آخر اون اتفاقی رخ بده که نباید.خب قربونت برم از همون اول اجازه نمیدادی تا اینجای کار جلو برم.
حال من خیلی بده.خیلی زیاد. هر چه بیشتر زمان جلو میره حالم بدتر و بدتر میشه.فقط یه معجزه میتونه حال دلمو رو به راه کنه . دوستای قدیمی و عزیزم دست به کار شید من خیلی به دعاتون احتیاج دارم.باغبان ، محمد رضا ، فدایی یار ، خانم7، خانم زلال ، خانم شیدا ، خانم گیسو کمند، خانم عشق آفرین و بقیه دوستان لطفا برای حال دلم دعا کنید. من بیشتر از همیشه به دعای خیر شما احتیاج دارم. خدایا حکمتت را بگذار برای آنها که میفهمند برای من فقط معجزه کن.
میدونم حکمت خدا با رحمت خدا در تضاد نیست ، اما بعضی وقتا ما آدما یه کاری میکنیم که خداوند از سر حکمت تشخیص میده این آرزو و خواسته حق ما نیست و نباید بهش برسیم . برای نفر بعد دعا میکنم که خداوند نگاه ویژه ای به او داشته باشد و خواسته هایش را با دیده رحمت برآورده کند. آمین:47:
سلام سرشار عزیز
امیدوارم خدا تمام مشکلاتت رو حل کنه و به ارامش برسی
راستش منم قبلا خواسته ای داشتم خودمو به در و دیوار زدم اما خدا نخواست و نشد هر کاری بگی کردم از چله و ختم و دعا و فال و گریه و التماس و اشک و اه
اما خدا نخواست و الان خدارو هزاران هزار بار شکر میکنم که نخواست بشه و الان اون حکمت خدا رو میفهمم
منم دعا میکنم و به نیت حاجت قلبیتون برات صلوات میفرستم که خدا حاجتت رو اگه صلاح و مصلحت میدونه براورده کنه و اگه مصلحت خدا نیشت هزار برابر بهتر براتون رقم بزنه
الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
برای نفر بعد هم دعا میکنم که هر گره ای توی زندگیش و کسب و کار و خواسته اش داره به یمن وجود اقا صاحب الزمان به بهتر نحو باز بشه و به حوایجشون برسه
دوستان دعام کنید سخت محتاجم میخوام یه کاری کنم به قول معروف لقمه بزرگتر از دهان میشه واسم اما مجبورم دعام کنید منم اسمم جز پنج نفر اول در بیاد
عروس خوشبخت ایشالا خوشبخت باشی همیشه دعات خیلی خوب بود من برداشتمش :163:
برات دعا میکنم بهترینها نصیبت بشه و همیشه توی کارات موفق باشی. ایشالا مشکلت هم حل میشه . از ته دلم ارزو کردم برات :43:
منم واسه نفر بعدی آرامش روحی و قلبی ارزو میکنم. ایشالا که تو زندگیش همیشه هرچه میخواد رو بدست بیاره و هیچوقت حسرت هیچی به دلش نمونه. خدا بهش عزت و سلامتی و زندگی آروم و پر از هیجانهای خوب بده :43:
با تشکر از خانم hana00200
مرسی از دعای خوب شما .:72:
خدایا قلب نفرهای قبل - بعد - خودم ،،،، را طوری هدایت کن ، که از تو آن چیزی را بخواهیم که،،، حکمت و مصلحت است .
ممنون دوست من .:72:
سخن آقای سرشار
این روزا حالم اصلا خوب نیست.نمیدونم چه گناهی به درگاه خداوند مرتکب شدم که اینجوری باید تقاص پس بدم . خدایا این چه حکمتیست که باید تا لحظه آخر همه چیز خوب پیش بره و بعد درست در لحظه آخر اون اتفاقی رخ بده که نباید.خب قربونت برم از همون اول اجازه نمیدادی تا اینجای کار جلو برم.
حال من خیلی بده.خیلی زیاد. هر چه بیشتر زمان جلو میره حالم بدتر و بدتر میشه.فقط یه معجزه میتونه حال دلمو رو به راه کنه . دوستای قدیمی و عزیزم دست به کار شید من خیلی به دعاتون احتیاج دارم.باغبان ، محمد رضا ، فدایی یار ، خانم7، خانم زلال ، خانم شیدا ، خانم گیسو کمند، خانم عشق آفرین و بقیه دوستان لطفا برای حال دلم دعا کنید. من بیشتر از همیشه به دعای خیر شما احتیاج دارم. خدایا حکمتت را بگذار برای آنها که میفهمند برای من فقط معجزه کن.
میدونم حکمت خدا با رحمت خدا در تضاد نیست ، اما بعضی وقتا ما آدما یه کاری میکنیم که خداوند از سر حکمت تشخیص میده این آرزو و خواسته حق ما نیست و نباید بهش برسیم . برای نفر بعد دعا میکنم که خداوند نگاه ویژه ای به او داشته باشد و خواسته هایش را با دیده رحمت برآورده کند. آمین:47:
سلام آقای سرشار
دقیقا من هم به خدا میگم اگه برای من این خواسته رو نمیخواهی پس چرا در این مسیر قرار گرفتم؟ من هم خیلی سختی کشیدم...
هنوز خودمم به جوابش نرسیدم...
ولی براتون دعا میکنم که گره از کارتون باز بشه انشاءالله :203:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72:
سلام آقای باغبان
از شما و دیگر دوستان نهایت تشکر رو دارم که منو راهنمایی میکنید و خدارو شکر میکنم که همچین جایی هست که بتونم حرفم را بزنم.
صحبت های شما کاملا صحیحه... احساسم اون رو میخواد ولی منطقم میگه خوب نیست ... در اصل عقل میگه بدی هاش بیشتر از خوبی هاشه ( اصل مطلب همینه و بس)
این صحبت شما هم خیلی زیبا بود :
عقل و احساس را مانند دو کاراکتر در نظر بگیر ،،،دو کاراکتر که با هم دارنند درد ودل می کنند
باید به احساست یاد بدی منطقی فکر کنه !
رو نفس خودتون کار کنید
بعضی موقع عقل جواب را به انسان میده و لی نفس نمی ذاره !
مواظب باش.
:)
ما فقط رها نمی کنیم که نتیجه بگیریم !،،،،رها می کنیم که به آرامش برسیم
یه وقتایی که واقعا ذهنم خسته میشد و نمیتونستم تحمل کنم اینکه به حاجتم نرسم خودمو میزدم به بی خیالی و به هیچی فکر نمیکردم برای مدتی.
شما آقای باغبان هر آنچه که به صلاح و خیر من بود بیان کردید و اعتراف میکنم صحبت هاتون خیلی روی من تأثیر گذاشت... انشاءالله خدا هم در طول زندگی یاور شما باشد :203:
من تا جایی که در توانم هست دعا میکنم برای خودم ... در نهایت اون خداست که برام رقم میزنه و نمیتونم با قطعیت بگم حاجتم انجام میشه یا نه... من انگیزم رو سعی میکنم حفظ کنم اگر خداوند خواست که خدا رو شکر و اگر هم نخواست و نشد باز هم مطیعم در برابر دستورش چون چاره ای نیست.... من هم مثل بسیاری از انسان هایی که خواسته ای داشتند و نشده باید این آمادگی رو در خودم ایجاد کنم که هم ممکنه بشه و هم امکان نشدنش بسیار زیاده.
الله اعلم
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72:
دوستان عزیز همدردی :43:
برای همتون دعا میکنم... انشاءالله همیشه سلامت باشین که هیچ نعمتی بالاتر از این نیست.
سلام، ممنونم.
خطاب به آقای سرشار و خانم هفت میخوام بگم خیلی برای رسیدن به خواستتون اصرار نکنید. گاهی بهتره صبر کرد و بعدا می فهمید که به خیرتون بوده.
من تجربه این موضوع رو داشتم و الان فهمیدم که بهتره زیاده از حد تقلا نکرد. ما از آینده و خیر و صلاحمون خبر نداریم. هر چند گاهی خیلی تحمل برای آدم سخت میشه.
ممکنه اون اتفاقی که اصرار داریم بیفته ولی برامون دردسر بشه.
برای نفرات قبل و بعد و خودم از خدا میخوام از برزخ غم و رنج و فشار نجاتش بده........
آرامش کجاست؟ ما رو به همون سمت هدایت کن.
(دوستان غمگینم و سردرگم. از این دنیا خیلی دلم گرفته. برام دعا کنید.)
با سلام:72:
چون چاره ای نیست نه!!!
چون حتما این بهتر بوده!!!
میدونید بچه ها من فک میکنم وقتی میتونیم به ارامش برسیم که (حالا هر چند ارامش کامل نه) که باور کنیم
خدا خیرو صلاح ما رو میخواد
خدا ما رو دوست داره:72:
اگه با تمام وجود باور کنیم اون وقت دیگه همه چی حله
کیه که ما رو بیشتر از همه دوست داره حتی مادرمون؟؟؟
همان کسی که مرا افرید و پیوسته راهنمایی ام میکند78
وکسی که مرا غذا میدهد و سیراب میکند79
و هنگامیکه بیمار شوم مرا شفا میدهد80
و کسی که مرا می میراند وسپس زنده می کند81
و کسی که امید دارم گناهم را در روز جزا ببخشد82
میتونیم اروم باشیم تسلیم باشیم حتی اگه حکمتش و درک نکنیم
بعد هم میدونین ........این ادمهان که زمین و زمان و بهم میدوزن ،
هزار تا کار میکنن فقط به ی دلیل
ولی خدا ی کار میکنه به هزار دلیل!!!
نظرتون مخلوق میتونه هزار تا دلیل خالق و بفهمه؟؟؟
پس
تو هر لحظه ای که هستیم
چه دلبخواه ما باشه چه نباشه
یادمون باشه
خدا با ماست
حتی اون موقعی که از اشتباه خودمون دچار بلا و گرفتاری شدیم
بازم کنارمون میمونه
خیلی شیرینه نه؟؟؟
شاکر باشیم همچین خدایی داریم:72:
پ.ن. نشد که تو همدردی امضا داشته باشم وگرنه دلم می خواست
این ایه شریفه امضای من بود:43:
لا تحزن ان الله معنا
حالا هر کی که به عنوان امضا برش داره
هم خوشحال میشم هم ممنون:72::72:
سلام به زلال عزیز و خانم الهه زیبایی :43:
ممنونم از راهنماییتون... بله شما درست میگین و باید کارها رو به خدا سپرد...
خانم الهه زیبایی ممنونم از اینکه گفتین :
از کجا میدونید شاید هنوز اخر مسیر نیست؟؟!!!
شاید اخر مسیر خواسته شما باشه:72:
من از خدامه واقعا که به خوبی حاجتم مستجاب بشه و برام خیر بدنبال داشته باشه... انشاءالله توکل به خدا :203:
نفر بعد!
الهی از تک تک آزمون های الهی سربلند بیرون بیای. عمرت بلند و پر برکت... الهی خدا فقط امتحانای آسون ازت بگیره و سخت نه!
الهی یسر ولا تعسر:72:
آقای نفرقبلی، برای نفر بعدی دعا نکردی. :82:
خب... این بی دعایی رو من برمی دارم. وقتی این عالم، مثل یه رودخونه، منو در آغوش خودش به سمت مقصدم می بره، نیازی به دعای انسان جماعت ندارم.
و اما نفر بعدی،
نفر بعدی رو دعوت می کنم (یا به اصطلاح شما براش دعا می کنم) که دریچه ی قلبش رو به روی شادی های بی پایان این عالم نبنده. :72:
سلام دوستان
من روزای سختی رو دارم میگذرونم
هفته دیگه باید بچمو به علت پرشکی سقط کنم
و بعضی روزا خیلی ناامیدم و از اینده میترسم
میدونم هر کاری یه حکمتی داره و این حکمت از جانب خداست
به نظرم با اینکه این اتفاق خیلی بد برام افتاده اما دیدم تغییر کرده. حالا حس میکنم همسرمو بیشتر از قبل دوست دارم و علاقم بهش بیشتر شده .
قبلا به دلایل خیلی بی ارزش می خواستم مادر بشم مثلا اینکه به همه نشون بدم که من تواناییشو دارم و ما مشکلی نداریم آخه چند سال به خاطر درس و دانشگاه این موضوعو عقب انداختم و الان که فکر میکنم میبینم چه قدر سطحی فکر میکردم.
و یا اینکه خیلی به خودم اطمینان داشتم که من تموم مساعل رو رعایت کرم و مشکلی به وجود نمیاد و به عبارتی خیلی به خودم مغرور شدم و اصلا تو ذهنم نبود که اگه خدا نخاد یه برگ هم از درخت نمی افته.
صبر کردن رو دارم کم کم یاد میگیرم و احساس میکنم یه خورده بزرگ شدم.
بزرگ شدن سخته اما دارم کم کم یاد میگیرم
دعای میشل عزیز رو من بر میدارم و میخام که دریچه ی قلبم رو به روی شادی های بی پایان این عالم نبندم.
و برای نفر بعد دعا میکنم که مشکلات پیش روش هر چه زودتر تموم بشه و شادی دوباره در خونشو بزنه جوری که دیگه تلخی اون مشکلات یادش نیاد و فقط نکته آموزشی که خدا میخواست یادش بده رو همیشه گوشه ذهنش داشته باشه و مثل یه کلید درهای ناامیدی رو باهاش باز کنه
التماس دعا
دعای کبوتر سفید را برمی دارم ...
دوستان می دونن که من مدتیه توی این تاپیکم به امید اجابت دعایی که هنوز وقتش نرسیده برای اجابت :82:نقل قول:
براینفر بعد دعا میکنم که مشکلات پیش روش هر چه زودتر تموم بشه و شادی دوباره در خونشو بزنه جوری که دیگه تلخی اون مشکلات یادش نیاد و فقط نکته آموزشی که خدا میخواست یادش بده رو همیشه گوشه ذهنش داشته باشه و مثل یه کلید درهای ناامیدی رو باهاش باز کنه
شاید امشب وقت سحر به دعای دوستان روزه دار فرجی بشه ... :321:
دعا می کنم همونطور که کبوتر سفید از اتفاقی که براش افتاد درس گرفته و اون اتفاق را پذیرفته و به آرامش رسیده
و درک بهتری از زندگی پیدا کرده
نفر بعد هم بتونه اتفاقی که براش افتاده را بپذیره و به آرامش برسه
آمین :72:
سلام به همگی
شیدا عزیز ممنون ازدعای خوبتون :72: برای شما دوست مهربون و دلسوز دعا میکنم خیلی زود حاجت روا بشید:321: برای نفر بعد و هرکس که این متن رو میخونه دعامیکنم کمتر غیبت کنه کمتر آدما رو قضاوت کنه به خدا نزدیکتر بشه وجودش سر شار از ارامش بشه و تو ماه میهمانی خدا زندگیش پراز اتفاقات خوب بشه الهی آمین
سلام نیلوفر جان... ممنونم عزیزم از دعای خیلی خوبت :72::43:
شخصی که غیبت میکنه تا از طرف کسی که غیبتش رو کرده بخشیده نشه نماز و روزه هاش تا 40 روز مورد قبول پروردگار نیست.
خدایا دعا میکنم برای دوست عزیز بعدی که لیاقت و سعادت بندگی در تمامی ماه ها بالأخص ماه مبارک رمضان رو بهش عنایت کنی :43::203:
زیباترین روزگار ،،روز نزدیکی بشریت به خداست ،،،،،،رمضان بهترین بهانه ی نزدیکی با خدا ست:72:
فرار رسیدن ماه مبارک رمضان ،،،،،مبارک.:72:
این افتخاری برای من هست که در اولین سحر گاه این ماه عزیز،،،،، در این تاپیک هستم .:72:
..............................
ممنون خانم 7 ،،،
این صفحه چقدر دعای قشنگ داره ،،،مثل صفحات قبل
متشکرم.:72:
..............................
خدایا :
با تو دلم،،، پر ز گل و نور شد ،،،
غصه و غم از دل من دور شد
خدایا :
غصه و غم را از دل همه ،،،،بخصوص نفر بعد دور کن
دلشو شاد کن
گره از مشکلش باز کن
کمک کن اینقدر قوی باشه که مشکلات زندگی براش مثل شکلات باشه
ممنون.:72:
سلام
از همه دوستای خوبم به خاطر توجهی که از خودشون نشان دادند تشکر میکنم.امیدوارم که خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه. محمد رضای عزیزم ، باغبان مهربونم ، خانم عروس خوشبخت ، خانم زلال و خانم 7 گرامی ممنون.ان شالله که همیشه حاجت روا باشید.
باغبان به خاطر این دعای زیبا ازت ممنونم ... کلی آرزو و دعای قشنگ برای شما و دوستای همدردی دارم.
برای نفر بعد ، محمد رضا ، باغبان ، عروس خوشبخت ، 7 ، زلال و بقیه دوستان دعا میکنم که سعادت این رو داشته باشه که بتونه بیشترین بهره رو از این ماه عزیز و پر برکت ببره.
محتاج دعای همه دوستانم هستم . دوستتون دارم:72:
سلام
ممنون از شما و دعای مناسبتون
برای همه بطور عام و برای نفر بعد بطور خاص میخواهم که در این ماه که ماه خداست از مهمانان ویژه خدا شود و در مسیر رفیق فابریکهاش قرار بگیره و لذت این احوال برایش پیوسته باشد و همه هم و غمش شود مراقبت تا از آستان فرونیافتد و از این دوست جدا نگردد
آمین یا رب العالمین
با تشکر از خانم فرشته مهربان
خیلی خوب میشه ما با خدا رفیق باشیم
ممنون از دعای قشنگتون
برای شما هم دعا می کنم،،،دعای زیبای شما را .:72:
........................................
برای همه،،،، بخصوص نفر بعد ،،،دعای خانم اعجاز عشق را،،،،، از خداوند خواستارم :
آمین یا رب العالمین .:72:
سلام. ممنون. دوستای همدردی خیلی به دعا محتاجم. نمیدونم چرا خدا به جای اینکه اوضاعمو بهتر کنه بدتر میکنه. کم آوردم. نمی کشم دیگه. از اینکه میام اینجا و هی میگم چقدر اوضاع سخته برام هم بدم میاد. شاید با گفتنش برام مث یه مرحم موقت شده. نمیدونم...
درسته که رنج لازمه رشده، اما فکر میکنم بیشتر از حد تحمل آدم دیگه رشد نیست رکوده. خدایا نذار دچار رکود بشم.
خدایا امتحان سخت نگیر، من در حد توانم نیست.
برای همه و نفر بعد از خدا میخوام در شرایطی که نمیتونه بارشو به راحتی بکشه، آبروشو جلو دیگران حفظ کنه. خدایا اگر احساس بی چارگی میکنه و نه راه پس داره و نه راه پیش. لطفا خدایی بکن در حقش. نجاتش بده. مگه نه اینکه میگن جایی که راه نیست خدا راه رو باز میکنه.....
مگه نه اینکه تو خدایی و از همه به حال بنده ات آگاه تر و دلسوزتری؟
امید بنده ات رو از حمایت و دست گیری و کمک خودت ناامید نکن.
آمین
سلام به همگی
زلال عزیز یه دوره از زندگیم مشکلی برام پیش اومده بود که از ناراحتی تا اذان صبح داشتم گریه میکردم همون موقع یاد یه جمله افتادم که از یه دوست شنیده بودم اون جمله یک حدیث از یک معصوم بود البته من عین حدیث خاطرم نیست ولی مفهوم اون حدیث این بود که هیچوقت نه از یه اتفاق خوب خیلی خوشحال شو نه از یه اتفاق بد خیلی ناراحت همون موقع گریه رو تموم کردم به خدا گفتم به خودت توکل میکنم خداجونم کمکم کن فکرشم نمیکردم چون برای خودم یک مشکله خیلی بزرگ بود اما فردا بعدازظهر برای مشکلم دوتا راه حل خوب پیدا شد وبعدم به بهترین شکل مشکلم کلا حل شد درکت میکنم ولی به خدا اعتماد کن و برای همه ی دوستان همدردی به ویژه نفربعد دعامیکنم عمر مشکلاتشون تموم بشه وعمر شادیاشون بلند الهی آمین
الهی همیشه سه چیز داشته باشید:
1- شادی
2- سلامتی
3- بی نیازی
این سه چیز رو که داشته باشید بقیه حله :72:
سلام دوستان خوبم
نماز و روزه هاتون مقبول درگاه حق باشه ان شاءالله :203:
در پاسخ به نوشته نیلوفر جان میگم : من همیشه برام یه چیزی جای سؤل هست؟
من این حاجتی که دارم براش خیلی گریه و التماس به خدا کردم ... تلاش کردم ولی دریغ از این راه حل هایی که از طریق امداد های غیبی به من برسه،،،، انگار نه انگار
من هر روز نسبت به خواستم سرد و سردتر میشم و برام دیگه اهمیتش رو از دست داده ، یه جور بی تفاوتی کامل داره میاد سراغم و بهش نرسیدم... دست از شکایت هم برداشتم چون هیییییییچ چیزی رو حل نمیکنه...
زلال عزیز دلم خیلی گرفته چون مگه من حق اینو ندارم که حاجتم به خوبی برام مستجاب بشه ؟
اونم بعد این همه انگیزه که داشتم و حالا دیگه هیچ اثری ازش نیست
من برای تو دعا میکنم زلال جان که به اون چیزی که واقعا خواهانش هستی برسی چون میفهمم خیلی سخته آدم کم بیاره و نا امید بشه...
ان شاءالله نه تو زلال جان و هم نفر بعدی هیچگاه خدا از درگاهش نا امید برش نگردونه :203:
سلام
7 عزیز فکرمیکنم باید یک توضیح مختصر بدم که من هم شاید هزار تا آرزو وهدف دارم که هنوز بهشون نرسیدم ولی مطمئنم انشاءالله میرسم اما من گفتم مشکلی برام پیش اومده بود که خدا کمک کرد واون مشکل حل شد من مدتی گرفتار بیمارستانو دکتر بودم اون پزشکی که من رو جراحی کرده بود قرار بود به تهران بره و چون مسافت محل زندگیمون تا تهران زیاد بود و دوهفته یکبار هم باید میرفتم مطب اون پزشک و من به خاطر جراحیم قادر نبودم با اتوبوس برم و خانواده ی من هزینه ی زیادی متحمل میشدن که براشون خیلی مشکل بود و من از این بابت خیلی ناراحت بودم برای همینم تاصبح گریه کردم اما فردا بعدازظهرش یکی از دوستام که هفته ای یکبار باماشین خودش میرفت تهران برای کاری باهام تماس گرفته بود وقتی مشکله منو متوجه شد گفت من که میرم تهران تو رو هم میبرم خوشحال شدم یه راه حل دیگه هم پیدا شد اما دوهفته بعد که رفتم پیش دکترم گفت تا شش ماهه دیگه نمیرم تهران این بود که مشکله من کلا حل شد خدا هوای من رو همییییییشه تو شرایط سخت داشته مطمئنم هوای همه ی بنده هاشو داره ماه رمضان اون سال من نتونستم روزه بگیرم امسال برای همه ی مریضا دعامیکنم که هرچه زودتر لباس عافیت بپوشن واگه امسال نمیتونن روزه بگیرن انشاءالله سال دیگه بتونن و برای نفر بعد دعا میکنم همیشه سلامت باشه الهی آمین
نیلوفر جان با خوندن نوشته هاتون متأثر شدم... ان شاءالله عزیزم همیشه سالم و تندرست باشی.
و همینطور ممنونم از دعای خوبتون...
سلامتی... سلامتی و سلامتی :72:
خانم 7 عزیز،
برای نفر بعد دعا نکردی ... شایدم قسمت من بود که دستم برای دعا برای خودم باز باشه ... به امید این که با دعا و انرژیهای مثبت شما عزیزان و توکل به خدا هم صبر من زیاد بشه و هم گره ی کارم باز بشه :321:
برای نفر بعد دعا می کنم تا پایان ماه رمضان، یکی از خواسته هاش که از همه براش مهم تر هست، برآورده بشه و دعاش در این مورد به بهترین شکل ممکن مستجاب بشه. :323: