سلام
ممنون آقای داود.ت :72:
برای نفر بعد زندگی سراسر خوشبختی و سعادت و سلامتی رو آرزو میکنم.امیدوارم عشق و آرامش رو تو تمام لحظه های زندگیت حس کنی.امیدارم همیشه سلامت باشی و از زندگی لذت ببری و به همه ی آرزوهات برسی :310:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممنون آقای داود.ت :72:
برای نفر بعد زندگی سراسر خوشبختی و سعادت و سلامتی رو آرزو میکنم.امیدوارم عشق و آرامش رو تو تمام لحظه های زندگیت حس کنی.امیدارم همیشه سلامت باشی و از زندگی لذت ببری و به همه ی آرزوهات برسی :310:
مرسی راحیل جووون
دعای منم واسه عزیز بعدی قبولی روزه و نمازات
انشاللله دلت شاد و لبت خندون و خدا پشت و پناهت
التماس دعا :46:
در روایتی آمده است که شخصی خدمت رسول خدا (ص) رسیده و عرض کرد: اگر شب قدر را درک کردم، چه چیزی را از خداوند طلب کنم؟ که ایشان فرمودند: "عافیت و سلامتی را از خداوند بخواه".
برای نفر بعدی و همه دوستای خوب سایت همدردی عافیت دنیا و آخرت رو از خدا میخوام که همه چیز رو در خودش نهفته داره:43::
[size=small]فرازی از صحیفه سجادیه:
در نيايش عافيت و شکر بر آن، به مفهوم رفاه يا آسايش فراگير و همه جانبه در زندگي پي مي بريم. عافيت کامل هم از جنبه هاي مادي و هم معنوي برخوردار بوده و خود مولد آسايش تام دو جهاني است و بهداشت مادي و روحاني را تأمين مي کند و آگاهي و اختيار و توانائي را به ارمغان مي آورد:
«اللهم صل علي محمد و آله و البسني عافيتک و جللني عافيتک و حصني بعافيتک و اکرمني بعافيتک و اغنني بعافيتک و تصدق علي بعافيتک و هب لي عافيتک و افرشني عافيتک و اصلح لي عافيتک و لا تفرق بيني و بين عافيتک في الدنيا و الاخرة» [19] .
خداي بر محمد و آلش رحمت فرست، و خلعت عافيت را بر من بپوشان، و مرا به عافيتت فراگير، و به عافيتت محفوظ دارد، و به عافيت بي نياز کن، و عافيتت را بر من صدقه کن، و عافيت را به من ببخش، و عافيتت را برايم بگستران، و عافيتت را بر من شايسته ساز و ميان من و عافيتت در دنيا و آخرت جدائي ميفکن.[/size]
ممنون از دعای خوب رازقی
من هم برای نفر بعد آرامش دنیوی و اخروی رو آرزو میکنم
منم دعاي فكورو برداشتم براي خودم, ممنون:72:
براي نفر بعدي از خدا ميخوام گره هاي زندگيشو به دست خودش باز كنه و شادي واقعي بياد تو دلش
آمین. ممنون زهره خانم. دعای من هم برای نفر بعدی اینه:
خدایا او را از هر چیز و هر کس غیر از خودت بی نیاز گردان.
ممنونم deljoo_deltang
چه جالبه هی همینجوری ادامه پیدا میکنه .
منم دعام برای نفر بعدی اینه که انشالله در زندگی همیشه شاد باشه
اشک هم میاد بچشماش اشک شوق شادی باشه .
ممنون پدر بزرگ مهربان
خدایا یه کاری کن نه دلشو بشکنن نه اون دل کسی روبشکنه.:323:
خدایا رزق و روزیشو زیاد کن.بقول مامانم دست به خاک میزنه طلا بشه.:323:
میخواستم برم بخوابم ولی دیدم دعای خوبی هست گفتم برش دارم.
من هم برای نفر بعد آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت رو دارم.
ان شا الله بتونه در جهت رضای خدا گامهای موثری توی زندگی برداره...
منم آرزوی سلامتی و عشق و خوشبختی و بی دردی رو دارم تا دیگه به همدرد نیازی پیدا نکنید .