من میگم بیاین واسه اینکه کادوی تولدش مفید باشه نکات مثبت و منفی نقاب رو بررسی کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
من میگم بیاین واسه اینکه کادوی تولدش مفید باشه نکات مثبت و منفی نقاب رو بررسی کنیم
عالی ، بیست . نظر بسیار عالی است .
در اولین گام برای نقد افراد باید به روشهای نقد توجه کرد این کمک می کند تا ما مهارت نقدکردن را یاد بگیریم
سلام
خانم آنی راستش من از همین الان دیگه استرس دارم تا اول مهر .باور کید برای تولد هیچکس انقد اضطراب نداشتم .آخه من چه کاری می تونم برای تولد" یک مرد بزرگ" انجام بدم ؟ ولی چشم تمام سعیم رو می کنم تا با کمک گل مریم یه جشن درخور ایشون بگیرم .
موعود جان نداشتیم . استرس برای چی ؟!
با تو کاملا موافقم که نقاب بزرگ مرد ی است اما هر چقدر او بزرگ باشد تو باید به توانایی های خودت هم ایمان داشته باشی ( ما در مقام قیاس نیستیم ) .
ما هدفمان از این تولد بازی ها توجه و مهرورزی و دیدن یکدیگر است نه اذیت و آزار خودمان .
ما کاری را برای هم انجام می دهیم که در توانمان است پس سخت نگیر و راحت باش قطعا تو توانایی های خوبی داری که برادر نقاب هم از آن آگاه است و قطعا با هر میزان از توانایی که تو داشته باشی وی خوشحال خواهد شد ( این را من به واسطه شناخت از نقاب با قطعیت و جدیت می گویم ) .تازه مطمئنم که من در مورد تو و توانایی ها و خلاقیتهایت اشتباه نکرده ام نازنینم .
موفق باشی دخترهمیشه موفقم . :228:
بچه ها
آقای ابراهیمی به وسیله پیام خصوصی یک پیشنهاد خوب مطرح کردند که حیف ام آمد اینجا طرح نکنم :72:
گل مریم و موعود عزیزم
اقای ابراهیمی پیشنهاد داده اند که موزیک تولدت مبارک را برای تولد نقاب اینجا بگذاریم .
می بینید چه پیشنهاد قشنگی داده اند . :73::227::73:
حالا بگردید دنبال موزیک تولدت مبارک .
همه با پیشنهاد آقای ابراهیمی محترم موافق هستید ؟!
هر کسی این موزیک را پیدا کرد و یا دارد برای گل مریم و موعود بفستد ( بی زحمت )
سلام
از راهنماییها و انرژی مثبت دادنتون خیلی ممنون خانم آنی .شما لطف دارید .:72:
از آقایابراهیمی هم ممنون :72:
.باشه این آهنگ رو پیدا می کنیم و برای آقای نقاب میذاریم .
سلام خبر خوبی دارم سه شنبه یا چهارشنبه خبر خوبم اعلام می کنم
ما که صبرمان زیاد است آقای ابراهیمی سه شنبه و چهارشنبه که زمانی نیست برای صبر کردن .
خوش خبر باشید .
بی صبرانه منتظر خبر خوب شما هستیم .
سلام
ای دوستان گرامی !؟.............هیچ حواستون هست یکی از دوستان خوبمون خیییلی وقته تو تالار نیست و کسی هم ازش احوالی نگرفته ؟؟؟ البته میدونم همه درگیرید اماااااااا ............اگه گفتید کی ؟
« سایه های ماه » .........خواهر خوبمون ....... البته خودم ازش خبر دارم ! ایشون کاراشون خیلی زیاد شده و حتی وقت نمی کنن حساب کاربریشون رو تمدید کنن.
کاش میشد بریم کمکش و همه بسیج بشیم و تو انجام کارا بهش کمک کنیم مگه نه ؟
خب اگه من برم شما هم میاین ؟
راستی دوستان آقای نقاب اصرار دارن حتما" حتما" همه شما موافق برگزاری جشن تولد ایشون به شکلی که قراره باشه ، باشد .یعنی اینکه ایشون نمیخوان سوء تفاهم بشه که چرا تولد ایشون با تولد بقیه فرق داره .البته برای تولد ایشون ما کار غیر عادی و فوق العاده ای نمیخوایم بکنیم فقط به جای اینکه تو خونه باشه و کیک و شمع و ... من پیشنهاد همایش رو دادم و اینکه یه هدیه دسته جمعی بهشون بدیم همین .
البته هر کی بخواد میتونه خودش هم شخصا" هدیه ای به ایشون تقدیم کنه اما چون قراره ایشون تو مراسم جشن تولدشون برامون سخنرانی کنن ، گفتیم مطابق معمول هر همایش یه هدیه درخور بهشون بدیم.
حالا شما همه موافقید ؟؟؟ ..باید بهشون خبر بدم ...
مگه میشه موافق نباشیم؟
من که از طرف خودم اعلام میکنم خیلی هم موافقم
درمورد سایه های ماه عزیز هم من حواسم بود تا میومدم بگم اینجا سر کار ،کار پیش میومد وقتی هم که وقت داشتم یادم میرفت ،امید وارم ایشون ماروببخشن
حالا چه کمکی از دستمون بر میاد؟ بفرمایین ما منتظریم