n.delnaz عزيز
نظرت درباره اينكه خداوند به حضرت موسي در كوه تور فرمود كه فاخلع نعليك (كفشهايت را خارج كن ) چيه و فكر ميكني كه چرا اين كلام بكار رفت ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
n.delnaz عزيز
نظرت درباره اينكه خداوند به حضرت موسي در كوه تور فرمود كه فاخلع نعليك (كفشهايت را خارج كن ) چيه و فكر ميكني كه چرا اين كلام بكار رفت ؟
سلام دوست عزيز
اني اناربك فاخلع نعليك انك بالوادالمقدس طوي (اي موسي) من پروردگار تو هستم. كفشهايت را در آور كه اكنون در وادي مقدس قدم نهاده اي.
وقتي كسي اونقدر اوج مي گيره كه هيچ عشقي جز معبودش رو نمي بينه قطعاً توانسته از بند هر چه مادي است به در آيد . اي كاش من هم روزي ، لحظه اي قبل از مرگم از بند خود رها مي شدم و لذت اندكي كمال رو مي چشيدم .
هميشه زلال باشي .
سلام
امیدوارم سالم وسر حال باشید
منم پیگیر صندلی داغ هستم نگران نباشید اگر افرادی علاقمند وجود ددارند هیچ نگران نباشید
اجازه بدهید تا دوستان كم كم در جریان بازگشایی تالار قرار گیرند و حضور یابند.
متشکرم:305:
عجب خوش شانسم من تا حالا كي اينهمه روي صندلي داغ نشسته البته غير از دو ساعت مدام به تعطيلي خورديم .
صندلي از اين خنك تر را تا به حال كسي تجربه نكرده ! شانس شماست كه هوا هم آنقدر گرم نيست تا خنكي اين صندلي دلچسب تر از هر صندلي شود .
بر طبق اخبار هواشناسي از پس فردا بايد منتظر افزايش دما باشيم . حالا نظرت را در مورد صندلي خنك در يك روز گرم تابستاني بگو .
خوردن بستني چه حسي در تو ايجاد مي كند ؟
خوردن بستني را تنها مختص به تابستان مي داني و يا از خوردن آن در زمستان هم لذت مي بري .
چه صندلي خوشمزه اي شد ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز
با کمی خستگی بدر کردن الان دیگه انرزی دارم تا کل تابستون رو در خدمتتون باشم.
طی تغییراتی که شما دوستان به طور روز افزون در اختیار دارید روند تالار به سوی تخصصی شدنش رو به رشد است ولی can ما نباید بزاریم تالار به صورت خشک پیش بره همون طور که مدیر هم دوست دارند ما همه ی سعی وتلاشمون اینه که در گوشه ای از این تالار تخصصی به سرگرمی هم پرداخته بشه لذا در زیر اسم افرادی که تا کنون در صندلی داغ شرکت کردند را مشاهده میکنید:
مدیرهمدردی
دانه
گرد آفرید
shad
sorena_arman
elina
محمدابراهیمی
Lord.Hamed
keyvan
نقاب
bloom
digitalman
آرزو
setareh
ani
108
honarmand
................................
افرادی که در سری سوم شرکت کردن ولی بعضی از این افراد به علت نداشتن وقت کافی شرکت نکردند
طاهره
مثل من
آرمان 26
taravat
BABY
roya.b
Mke
fafa1360
کنجکاو
nikoofar 25
mohajer
شیلا
مینا 22
sedmammad
Nilofar
گلپر
بال تكين
هوشیار
sayehhaye_mah
ASRIN GOZALI
homa_59_25
كاترین
روزن
N.DELNAZ
psy133
.............................
و در زیر ادامه لیست سری سوم را مشاهده میکنید که از این به بعدش رو نتونستیم در خدمت این اعضا باشیم چون بی سرور شدیم.
estar7
ماندگار
ester
m.mouod
shirin Joon
اسماء
بهاره
fatima-7
wintersun77
bahare.tanha
خسته
شادزی
sade begam...
garibe
پسر بهاری
.................................................. .................................................. ....
وحالا لیستی که توسط بنده تنظیم شده را مشاهده میکنید این لیست بر اساس
انلاین شدن افراد در تاریخ 27 و 28 خرداد سال 1388 تهیه و تنظیم شده.
(توجه: افرادی که در ادامه حق شرکت در صندلی داغ را دارند همه حق عضویت پرداختن و تعداد پست وستاره مورد نظر نیست)
estar7
فرشته مهربان
philosara
f_z
راهنمای همدردی
رعنا
rsrs1380
غریب اشنا
سهیل
مریم
صبا_2009
termeh
امیدوارم بتونم به نحو احسن ادامه بدم ودر خدمت این 11 نفر باشم.البته شاید بعضی از این دوستان تمایل به شرکت نداشتن در این صورت میتونن قبل از این که نوبتشون بشه به من اطلاع
بدهند.
با سلام مجدد
از اولین نفر یعنی استار 7 دعوت میکنم به مدت دو روز در خدمت صندلی داغ باشه
تاریخ 29 و 30 خرداد (شنبه و یک شنبه)
فعلا متشکرم
:72:سلام مدیر زحمت کش صندلی داغ و همراهان گرامی این تاپیک داغ.
خدا قوت می گم.
خواهش می کنم بفرمایید در خدمتون هستم.:72:
سلام بر خواهر عزیزم ""استار""..
امیدوارم که خوب باشی:P
با اجازه سوال هایی بپرسم البته گزینه ای....
1>>استار تا حال عاشق شده؟؟
الف)خیر ب)بله ج)به معنای واقعی نه د)هنوز هم عاشقم
2>>اولین الویت استار برای انتخاب همسر چیست؟؟
الف)صبوری فرد ب)صادق بودن فرد ج)عاشق بودن فرد د)هیچکدام(اگر هیچکدام توضیح بده لطفا)
3>>استار زندگی مشترک را چگونه تعریف می کند؟؟
الف)میدان مبارزه ب)میدان مصالحه ج)درک متقابل د)راحتی بی مداخله
4>>استار فرض کنید روزی از همسرتان اعمالی دیدید که باعث مشکوک شدن شما شد اولین اقدامتان چه خواهد بود؟؟؟
الف)تجسس در حریم خصوصی برای یافتن مشکل ب)تعقیب او و در نظر داشتن رفتار و اعمالش ج)صحبت کردن با او و مطرح کردن مشکل برای حل ان با کمک یکدیگر
د)بروز دادن رفتار پرخاشگرانه و در فکر انتقام بودن
5>>استار کدام یک از شکلک های زیر را دوست دارد؟؟
الف):73: ب):47: ج):228: د):16:
6>>یک ویژگی خوب را از گزینه های زیر بیاب::
الف) مهربان ب)راستگو ج)صبور د)قانع
7>>استار کدامیک از جمله های زیر را صحیح می داند::
الف)بزرگترین مهر و کاری که یک پدر می تواند در حق فرزندانش انجام دهد آن است که همسرش را عاشقانه و همان گونه که هست دوست بدارد.
ب)بزرگترین مهر و کاری که پک پدر می تواند انجام دهد دوست داشتن همسرش است
ج)بزرگترین مهر و محبت که یک پدر می تواند در حق همسرش انجام دهد دوست داشتن فرزندانش است
د)بزرگترین کاری که یک پدر در حق همسرش می تواند انجام دهد ان است که خود را فدای او کند.
8>>و در آخر یک توصیه برای همه اعضا تالار و بنده بفرمایید>>>
9>>>ممنون از خواهرم مهربانم استار عزیز.........ببخشید که وقتتان را گرفتم::72: