آره معلومه ...پذیرفتم :18:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا غلام شکستتون که حتمیه ولی خب اینجا که نمیام دست خطم را به نمایش بزارم ... فقط اینقدر بدونید نفر اول شدم ها ... :305:
توی خط تحریری مهارتم بیشتره تا قلم نی
آقا غلام من رقیب کم دارم تو این زمینه ... همه نمیتونن ادعا کنن میتونن با من مسابقه بدن ...از ما گفتن بود ( خدای اعتماد بنفس شدم حالا )
نفر اول توی شهرستان شدم .
حالا لطفا به سؤالات چالشی پاسخ بدین میبینم کم پیدایین فکر کنم آتیش صندلی شعله ور شده ...اسکارفیس گرامی هم اومدن .:82:
سلام
منم یه نظر بدم :)
ما یه دین بیشتر نداریم ....
یعنی از حضرت آدم تا الان یه دین بیشتر نبوده ،،،
حضرت آدم (ع) تسلیم خدا بود .....حضرت نوع (ع) تسلیم خدا بود ......حضرت عیسی (ع) تسلیم خدا بود .....حضرت محمد (ص) هم تسلیم خدا
همه مسلمان بودن ....مسلمان هم یعنی ،تسلیم خدا بودن .
امام زمان (عج ) دین را احیاء می کنند ....و از مسیر کج به مسیر صراط المستقیم هدایت می کنند .
در آخرالزمان و زمان ظهور و خروج امام (عج ) ...وسطی وجود نداره که مثلا بگیم بی طرف هستیم ،،،مردم یا میرن سمت خدا یا سمت شیطان .
هر دو طرف مشخص هست و انتخاب با ما مردم هست کدوم مسیر را بریم .
از امام صادق (ع) روایت هست علم 27 تا شاخه داره که تنها دو تاش تا زمان ظهور آشکا رمی شود
25 تای بقیه در زمان دولت آرمانی امام موعود .
یعنی الان ما به دو تا علم هم نرسیدیم :) ...دیگه ته ته میشیم دو تا علم .
اون حجت خدا هست که علم را باز می کنه ....
مردمانی که در عصر دولت امام (عج ) باشند این علم ها را می بیننند....
زمین هم به بندگان صالح خدا به ارث می رسه ( طبق آیات قرآن )
مردمانی که در اون زمانه هستند خوشبحالشون .
...........
سلام
آقایون تالار دقت کنید :))
نذارید خانم ها بینتون تفرقه بندازنند :biggrin-new:
پرچم را مثل همیشه بالا نگه دارید ( در تمام تاپیک ها پرچم بالا هست ...ولی بالاتر نگه داریدش ) :))
اسم کاربری منو هیچکس درست تلفط نمیکنه و همه اشتباه می گنند ،،ولی خب اینقدر اشتباه تلفظ شده منم عادت کردم اونجوری میگم :)
یعنی کرای نیست ....C.r.y هست .
غلام - غلامی ،، معنی های قشنگی داره ....یعنی بندگی - عبودیت ،،
هم معنی های قشنگی هست و هم اسم قشنگیه ،،
لرها به غلام میگن ...غلوم
مثلا غلامحسین را میگن غلوم حسین
شیرازی ها بعضی موقع ها به غلام میگن شاغلام
به برادر میگن کاکا - کاکو و ....
منم چون به تلفظ مختلف آشنا هستم ...بعضی موقع ها که غلام اسم کاربریم را اشتباه میگه ،،، به غلام میگم : غلوم ، غلومی ،،
در کل منظور خاصی نداره شاعر:black_eyed:
ولی غلام نه که با من بد باشه .... وقتی غلومی میشنوه حالش بد میشه بنده خدا :))
البته اگه بره کوهستان Wr111 ،،،یه گرگی اونجاست که اسیره ....اگه آزادش کنه و سیبیل اون گرگ را بکنه و بندازه تو آب و روزی دو قطره بخوره ...این مشکلش حل میشه . ( حالش بد نمیشه دیگه )
:applouse:
آقا کرای سلام وقتتون بخیر ؛
میگم این تصاویر زیبای پروفایلتون را از کجا میارین ؟
و یه چیز دیگه آقا کرای میشه یه تصویر خیلی زیبا از آسمان پرستاره برامون توی تالار بزارین .
- - - Updated - - -
آقا سی آر وای ... به آقا غلام بگید که دستتون نمک نداره ... این همه راهنمایی های خوب خوب کردید ایشون را ولی آخرش هم میگن حالم بد میشه میبینمش ...:311:
آقا سی آر وای امیدوارم مشکل دوستتون هم برطرف شده باشه ...اگر بدونید که واقعا حرف به حقی زدین ...باید با آب طلا نوشت ...مدیریت صندلی سخته ... بچه ها همه امروز اومدن سؤال میپرسن در حالیکه روز های قبل فقط با من بود ... نزدیک 300 تا سؤال پرسیدم .
اشتباهت همینجاست، بخاطر غلومی حالم بد میشه؟ اخه چرا چنین فکری کردی قربون شکل ماهت برم؟؟! دیگه دله دیگه، کاریش نمیشه کرد. اسمت میاد حالم بد میشه :18:
ولی با این حال خیلی بهت ارادت داریم
- - - Updated - - -
برو سون، برو. میونه مارو بهم زدی، چطور روت میشه بیای اینجا سخن بر زبان برانی، ای سون ...
- - - Updated - - -
فایل پیوست 882
- - - Updated - - -
سون، یه نمونه دست خط بذار انصافی بخاطر من. . . گفتی قهرمان شدم خیلی خاستم که دست خطت رو ببینم.
ببینم بهتر از من مینویسی یا نه
- - - Updated - - -
بخاطر این همه زحمتی که کشیدی یه نماز شبی باید بخونم فک کنم
آقا غلام اگر پر رنگ بودیم ...می اومدم توی پیام خصوصی و میزاشتم
بالأخره یه بار هم شما پر رنگ میشین و هم من ...اونوقت میام میزارم ..
یادش بخیر چه سکه ای گرفتم سر برنده شدنم
دیگه اینکه دست خط من دست همه بوده ..امکان شناسایی دارم ...خخخخخ....این امکان شناسایی هم مارا کشت ...ولی اگر پر رنگ بشیم حتما .
ولی اگه دقت کنین من گذاشتم...
یادش بخیر معلم هنر سال اول راهنماییمون، اینقدر اذیتش کرده بودم ، چشم نداشت منو ببینه. دفتر نقاشیهامو میدید، با صدای بلند میگفت این چیه کشیدی (انگار میخاست تلافی کنه :311:)، ولی بعد گذشت چند ماه نوبت خوشنویسی شوپد. دست خطمو دید، خیلی اروم بهم گفت، خوشنویسی رو دنبال کن حتما. هنوز این جملش یادمه. خیلی خیلی بنده خدا رو اذیت کردم اون سال.