دوست من : تو قصد دل کندن نداری . با این که میدونی این دوستی نتیجه ای جزء درگیری روحی واحساسی برات نداره ولی همچنان داری ادامه میدی؟ :47:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من : تو قصد دل کندن نداری . با این که میدونی این دوستی نتیجه ای جزء درگیری روحی واحساسی برات نداره ولی همچنان داری ادامه میدی؟ :47:
من از اينكه يك نگراني از روي دلت سبك شد و خيالت راحت شد كه او مرد پاكي است خيلي خوشحالم اما مي داني كه اين مسئله فرقي در ماجرا نمي كند و تو بايد هميشه تصميمهايت را طوري بگيري كه در ميان راه هر اتفاقي افتاد از تصميمي كه گرفته اي برنگردي و ادامه دهي. الان هم فرقي توي اصل ماجرا نكرده و شما بايد راهي را كه در پيش داشتي ادامه دهي.
دوست من ، نمی دانم چرا با اینکه تو از شروع مجدد رابطه ات با این آقا خوشحالی و به حساب فهمیده ای که بهت دروغ گفته و به نتیجه هم رسیده ای که این آقا حالا دیگر هوسباز نیست من برعکس تو خوشحال نیستم . دوست من دقت کن اولا که من به جز یک مورد دوستی اینترنتی که منجر به ازدواج درست و حسابی شد مورد دیگری که ختم به خیر شده باشد ندیده ام و بعد هم دوست من فضا ی مجازی و تالار های گفتگو ، فضای دلبستگی نیست چرا که بر عکس خیلی ها که احتیاج به فضای مجازی و عدم شناسایی برای راست گویی ندارد در این فضا هم دست به دروغ و فریب می زنند . تو باید حد و مرزهای فکری و عملی خودت را کاملا مشخص کنی . تو که فکر نمی کنم سن زیادی هم داشته باشی با یک خرما گرمی ات می کند و با یک مویز سردیت عزیزم که بسیار داریم که درسن و سال بالا همین گونه اند . الان هم باز بهت می گویم این آقا باز هم از ترس آبرو ریزی و دیوانه بازی های تو اینبار از در دوستی در آمده و اینجوری بهت گفته . این آدم به درد ادامه رابطه نمی خوره . حالا یا هوس باز هست و یا نیست که ما هم مبنا بر پاکی این آقا می گیریم که چندان هم بر این قضیه پافشاری ندارم . همان برنامه ی فشرده و دوش آب سرد برای تو خیلی خوبه .
غزاله جان عزیزم تو چرا فقط حرف خودتو می زنی
این آقا با وجود این گه متاهله تو رو این چنین به خودش وابسته کرده که شب و روزت شده اون این چه پاکی . معصومیتیه که تو روش قسم می خوری گلم
اگه شوهر خودتم بودو یه دختری رو به خودش وابسته می کرد بعدشم بازیش مب داد بازم می گفتی پاکه ؟؟ تو همه ی حرفا رو از دهن این آقا داری می شنوی آخه از کجا انقدر مطمئن ازش حرف می زنی و حرفاشو باور می کنی تو تمام زندگیم آدمی ساده تر از تو ندیدم چشماتو بستی هرچی این آقا می گه باور می کنی نمی دونم چرا
این سوالو من تو همه ی پست هایی که بات گذاشتم پرسیدم و می خوام که این بار بهم جواب بدی
من می دونم که تو قصد داری ازش جدا بشی ولی متاسفانه نه تنها تلاشی براش نمی کنی بلکه برای برقرای ارتباطت ه دنبال دلیل منطقی می گردی
عزیزم اون بار هم گفتم 3 راه داری
اول اینکه همین جوری بازیچه دست این آقا باشی و چند سال از بهترین سالای زندگیتو با همین ارتباطی که الان داری بگذرونی
د.م اینکه همسر دوم این آقا بشی و یه زندگی دیگه رو خراب کنی
سوم اینکه با هر بدبختی که شد بزاریش کنا رو یه زندگی نو برا خودت بسازی
حالا ببین کدوم بهتره ؟؟؟؟/
تازه یه چیز دیگه فرض کنیم که همسر این آقا باشی آیا راضی هستی همین ارتباط گویشی که این آقا الان با شما داره بعدا با یه دختر دیگه داشته باشه؟؟؟
خواهشن جواب بده ؟؟؟
از دست من ناراحت نشو ولی بزرگترین گناهی که این آقا داره مرتکب می شه خیانت به همسرشه پس هی نگو پاکه مومنه معصومه اله بله یکم چشماتو بااز کن عزیزم
غزال عزیز خوب دل نکن سختته برو دنبالش برووووووووووووووووووووووو وو تا آخرش که زندگی خودتو و یه زن دیگه رو خراب كنی . تو همینو میخوای (همه بهت بگن نه ولش نکن اخی چه عشق پاکی ) ولی واقعیت غیر از اینه عزیزم به خودت بیا تو اصلا مهم نیستی چون خودت داری زندگی خودتو به نابودی میکشونی مهم اون زن بی گناه از همه جا بی خبر که مرد هوس بازش بایه دختر بی فکر دارن زندگیشو به قعر جهنم میبرند میخوای بهت بگم چجوری دل بکنی باشه خوب گوش کن تا حالا شده عزیزترین کست از دنیا بره بره زیر خروارها خاک دست بهش نرسه هر چقدر هم شیون کنی تو سرت بزنی اون برنمیگرده و بعد از چهل روز خداصبری بهت میده که خودت وا میمونی که چجوری با این قضیه کنار اومدی حالا تو هم با این اقا این کارو بکن تو دلت بکشش بعد خاکش کن و خروارها خاک بریز روش برای همیشه تا ابد تا یه مدت هم غمگینی و احتمالا افسردگی میگیری ولی بعد برات عادی میشه و تموم میشه پس میشه از هرکسی ویا هرچیزی دل کند فقط باید بخوایییییییییییی
(یا حق)
سلام این رابطه از پایه اشتباست فورا جدا شو به خوصیصیات بدش فکر کن تا بتونی از مغزت بندازی بیرون با دوستات باش هیچ وقت تو یه اتاق تنها نباش تا کمتر بهش فکر کنی کنم الان 1 هفته هست دارم 11 ماه دوستی مو فراموش میکنم میدونم که سخته درکت میکنم عینه جون کندنه ولی باید این کارو کرد اون زن داره و واسه تو خوب نیست ولی فکر میکنم داستان زن صیغه ای دروغ باشه که تو رو از خودش برنجونه تا راحتتر بری اون نمی خوادت اصلا شاید زن عقدی ام نداشته باشه چون تو چت خیلی از این دروغها میگن ولی تو نباید خودتو به اون تحمیل کنی بفهم چی میگم نمیخوادت برو
سلام
غزاله جان من الان بر خلاف نظر اکثر دوستان به شما پیشنهاد میکنم رابطه ات را با این آقا ادامه بدی .
بنظر من شما خیلی زود و افراطی وابستگی پیدا میکنی . اگر از ایشون جدا بشی ممکنه با کس دیگه ای آشنا بشی و همینقدر وابسته بشی و اون طرف هم همه گونه سوء استفاده ازت بکنه . پس با همین آقا باشی بنظرم بهتره .
موفق باشی
سلام راست و دروغش رو من نمی دونم غزاله جان ولی یک چیزی رو به عنوان یک دوست دلسوز بهت مس گم همیشه برای کسی تب کن که برات بمیره هیچ وقت از هیچ مردی نخواه که دوستت داشته باشه . چون اگه هم دوستت داشته باشه و بدونه که تو دلباخته اش هستی دلش رو می زنه و دیگه دوستت نخواهد داشت...
فراموش کردن هم هیچ کاری نداره به جای افکار مثبت توی ذهنت افکار منفی رو پرورش بده
سلام
digitalman اینه دیگه چه پیشنهادی هست...
اگر كسی زمینه بیمارهای عفونی را دارد،به جای درمان با آنتی بیوتیك به او نمی گوییم تو فعلا با همین بیماری بساز ،چون ممكن است درمان بشوی و فردا گرفتار بیماری شدیدتری بشوی!!!!
دندان لق و معیوب و غیر قابل ترمیم را یكبار باید برای همیشه كند.
البته نزد دندانپزشك
ایشون باید در مشاوره حضوری با یك مشاور او را ترك كند.
سلام
ممنونم از پاسخ همگی شما دوستان خوبم .:72:
اما من اگر وابسته شدم که دست اون اقا نیست که و اون در این باره گناهی مرتکب نشده من وقتی که فهمیدم اون اقا همسر داره بهش گفتم که چرا زودتر به من نگفتی ؟ اون گفتش که هر دختری چهار تا سوال ازم پرسید بگم من زن دارم ؟؟؟
راست میگفت ارتباطمون در همین حد بود و نه بیشتر
هزار بار گفتم من از فکر ازدواج با اون اقا منصرف شدم و دوست ندارم زندگیش از هم بپاشه .
من توقع ندارم که اون به مانند همسرش با من رفتار کنه که خیانت به همسرش باشه .
بال تکین عزیز خودتون رو بذارید جای من .....می دونید انگار یه جایی گیر کردم که همه ی اطرافم سیاه و تاریکه و فقط یه نقطه ی نور می بینم و اون همون اقاست .اخه من مردی مثل اون تا به حال ندیدم و سخته برام دل کندن از اون که به تنهایی و حسرت تا ابد منجر میشه.
دانه خانم شاید چون شرایط من رو داشتین بیشتر درک کنید که من چه حالی دارم .هنوز وقتی یاد روزی می افتم که متوجه شدم همسر داره حالم بد میشه .
ani عزیز اگر من قصد ازدواج نداشته باشم با اون و ارتباطم در همین چت و ایمیل باشه که به زندگیش ضرری نمی زنه .اخه اون خودش میگه مردها ظاهر براشون خیلی مهمه اما اون که من رو ندیده .
من وابسته تر نمیشم چون می دونم که اون مرد زندگی من نیست و فاصله ام رو باهاش حفظ می کنم .
bloom گرامی من جواب اون سه مورد رو نمی دونم چون هیچ کدومش به نظرم جالب نمیاد.
اما اگر خودم رو جای همسرش بذارم خب معلومه که ناراحت میشم همسرم با دختر دیگری در ارتباط باشه .
sima 99 اخه من به کدوم خصوصیت منفیش فکر کنم ؟داشتم کم کم دل می کندم باور کنید حتی برای همیشه باهاش خداحافظی کردم .
رفتم توی اون تالار گفتگو و دیدم اون اقا داره از هوسبازی و ....انتقاد می کنه من خیلی عصبانی شدم و رفتم که هر چی دلم خواست بهش گفتم .اولش کوتاه اومد و جوابم رو نداد .من حتی بهش توهین کردم و اون نمی خواست حقیقت رو بگه اما همین که بحث ابروش رو پیش کشیدم و گفتم نسبت به دین ( به خاطر صیغه)به بدبین شدم راستش رو بهم گفت البته سربسته گفت و من به زور و قسم و ....از زیر زبونش کشیدم.
مینا22 من قصد ازدواج با اون رو ندارم اما اگر داشتم من هیچ وقت نمی خواستم اونرو از خانمش جدا کنم و حتی نمی خواستم رابطه ای در حد زن و شوهر با اون اقا داشته باشم که زیاد هم خیانتی به همسرش نکرده باشم . در ضمن اون اقا همسرش رو خیلی دوست داره منو که دوست نداره که بخواد همسرش رو رها کنه و به سمت من بیاد .
اقای digitalman من اگر می دونستم که ممکنه به کسی وابسته بشم که خیلی راحت تر اون اقا رو رها می کردم چون حتما اون شخص سوم اینده خیلی خوب بوده که من بهش وابسته شدم !!!
این در حالیه که من از اون اقا بهتر نمی بینم .
اما پیشنهاد خیلی خوبی بود !!!:D
اقای سنگ تراشان من قبلا هم اینو چند بار گفتم که چند تا مشاوره تا حالا رفتم اما بی تاثیر بوده ....