سلام ماندگار جان. خوبي؟ اوضاع خوب پيش مي ره؟ اميدوارم كه ديگه ناراحتي تو زندگيت به وجود نياد عزيزم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ماندگار جان. خوبي؟ اوضاع خوب پيش مي ره؟ اميدوارم كه ديگه ناراحتي تو زندگيت به وجود نياد عزيزم.
آره عزيزم ، شكر خدا زندگيم خيلي بهتر شده ، يعني درست از روزي كه با اون تعاريف كه گفتم ، رفتم خونه مادر شوهرم ، نه تنها مادر شوهرم كه همه خونواده عوض شدن حتي همسرم ، خلاصه از اوضاع فعلي خيلي راضيم . الان هم كم كم در حال تدارك برگزاري مراسم عروسيمون هستيم .
از تو هم ممنونم كه به يادم بودي
خدا رو شکر. تعادل رو کاملا حفظ کن . خوشحال شدم عزیزم.
خيلي خوشحالم عزيزم. برات دعا مي كنم كه عروسيت به خوبي و خوشي برگزار بشه و بري سر خونه وزندگيت. خواهش مي كنم گلم.
خدا رو شکر عروس خانوم
خوشحالمون کردی
بازم ممنون از همه شما دوستان عزيزم
و بازم تشكر كه زمان ناخوشيم ياريم كرديد و تنهام نذاشتيد برايه همه شمام آرزوي خوشبختي و سربلندي دارم .
ماندگــــــــــار
بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک باد
عروس خانم ما روهم دعا کن میگن دعای عروسا حسابی میگیره .ا
اي به چشم nafas e عزيز
اگه مي شناختمتون و ديده بودمتون ،حتما دعوتتون مي كردم بيايد عروسيم
اما اينجا يه فضاي مجازيه كه فقط مي تونم بگم دوستتون دارم
اقای سورنا میشه بپرسم شما مشگلتون با خانمها چییه هر جا رفتم همیشه خانمها مقصر دونستید یا خودتون ضربه ای خوردید یا کلا منفی باف هستید ولی حق ندارید بیاید و مشکلات دیگرانو به تمسخر بگیرید خواهشا تو مدل کمک کردنتون به دیگران تجدید نظر کنید واقعا متاسفم که نمیتونید واقع بینانه تر به قضایا نگاه کنید اینو بدونید همه زندگیها مثل هم نیست مشگلی که شما با خانوادتون داریدو قرار نیست کس دیگه ای هم داشته باشه اینجا همه اومدیم دردودل کنیم وبه فکر چاره ای باشیم اگر قرار باشه با لحن تمسخر ایرادها یا مشگلات رو به رخ هم بکشیم اصلا چرا بیایم اینجا اینجا جای خالی کردن عصبانیت نیست
مارال جان اينجا جاش نبود اينو بگيا! اينجا به سورنا چه ربطي داره!!!