خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ...
خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد !
خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ...
خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ...
خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد !
خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ...
خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد
سلام taravat جان
واقعا نمی دونم چی باید گفت منم به شوهرت خیلی مشکوک شدم و بیشتر مشکلت واسه این رحمانه. ببین نمی نونی دنبالش راه بیفتی حداقل هر چی هست خودت با چشمای خودت میبینی من بچه دارم نمیتونم دنبال شوهرم راه بیفتم تو شرایطت بهتره .فکر میکنم بری دنبالش بهتر نتیجه میگیری بازم بستگی داره به خودت من فقط خواستم کمک کنم.......
به پیشنهاد الینا فکر کن گلم امتحانش که ضرر نداره
حق با الیناست
مشکل شما حمان نیست مشکل شما شوهرته که اجازه دخالت به رحمان رو میده
این آرمیتا که شما میگید متاهل یا مجرده؟
طراوت جان واقعا نمیدونم چی بگم.همسرت یه جورایی کاراش مشکوکه.من میگم اگه یه مدت دنبالش هم میری فقط به هیچ عنوان به روش نیار.چون اتفاقی که برای من افتاد مطمئن باش برای تو هم میفته.دقیقا میدونم چه حسی داری.حسی که من پارسال این موقع داشتم.من فکر میکنم یه مدت دنبالش بری خوبه.حداقل به خودت یه سری چیزا ثابت میشه.ببین طراوت با ذهن شکاک نمیشه زندگی کرد.شاید واقعا هم چیزی نباشه و شایان فقط داره تو رو حساستر میکنه ولی حداقل برای اینکه خیال خودت راحت بشه و با شک زندگی نکنی من فکر میکنم اگه دورادور مراقبش باشی و حتی دنبالش بری بد نباشه(ولی به هیچ عنوان بازم میگم به هیچ عنوان به روی شایان نیاری حتی اگه اونو خدای نکرده با آرمیتا یا هرکس دیگه ای دیدی)اونوقت باید یه کار دیگه کرد اون هم عاقلانه و حساب شده)
دقیقا. اگه چیزی هم فهمیدی به روش نیار و به بزرگترها بسپار عزیزم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط چکامه
taravatخانومی کجای پس چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا جواب نمیدی؟
سلام طروات جان خانومی کجایی ؟؟
سلام طراوت خانم. نمي دانم چه بگويم. شوهر شما واقعاً مشكوكه. ولي شما با رفتارتون باعث شديد كه ايشون يه كمي ببخشيد پرروتر بشه و روش به شما باز بشه. به شما هم من و هم دوستان همش تأكيد كردند كه سياست داشته باشيد. اين رفتار شما نه تنها مشكلي رو حل نمي كنه كه آقا شايان رو هم جري تر مي كنه. يه كمي منطقي تر عمل كنيد. متأسفانه روتون به هم باز شده در اثر رفتارهاي شما. شما مي تونيد يه مدت زيرنظرش بگيريد بدون اينكه ايشون متوجه بشند. خونسردي خودتون رو حفظ كنيد. طوري كه شايان به شما و رفتارتون شك نكنيد. اگر ديديد ريگي به كفشش بود اون موقع خيلي با قاطعيت وارد بحث شويد و حتي بزرگترها رو هم دخالت دهيد.
سلام طراوت عزیز...به نظر من رفتارای شوهرت و دوستش کمی مشکوک هست اما بهتر از راه رفیق شدن با شوهرت وارد بشی...میتونی یک دستی هم به ارمیتا بیزنی...با هاش تماس بگیر بهش بگو مثلا شایان گفته چند روز پیش باهاش قرار گذاشتی بهش زنگ زدی و ازش خواستی به زور بیاد سر قرار اما اون به خاطر حفظ زندگیش قبول نکرده دست از سر شایان بردار...ببین چی میگه؟؟اگر خلافش باشه شاید اعتراف کنه یا بگه همچین چیزی نبوده یا خدای نکرده بگه شوهرت دروغ میگه اونه که با من تماس میگیره!!!ولی طراوت جان ببین تحمل شنیدن همچین حرفی رو داری؟یا دیدن هر منظره ایرو؟بعد امتحان کن یا به دنبال همسرت برو.