RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
ببين من الان بخاطر 000/300تومن صبح تا شبم رو دارم از دست ميدم.به ده نفر هم بايد جواب پس بدي.ولي من با نصف روز کار(تازه چون اولشه با قيمت خيلي کم شروع ميکنم)همون پول رو درميارم.الان يکي از دوستاي من که اونم توي ساختمونشون داره اين کارو انجام ميده راحت ماهي 000/000/1 رو درمياره.درسم نخوند و به همون ديپلمش قانع بود.اون وقت براي من زور داره که ليسانسمو گرفتم ولي آخرش هيچي.براي فوق هم ميخواستم بخونم.ولي چون رشته مو دوست نداشتم(من اقتصاد خوندم)ترجيح دادم ادامه اش ندم و رشته مورد علاقه خودمو ادامه بدم.
امیدوارم موفق باشی عزیزم.
سلام دوستای گلم.دیروز رفتم پیش یه مشاور.فکر کنین 000/20 تومن دادم که فقط بهم بگه صبور باش و ادامه بده.دیگه هیچی.اشتباه کردم رفتم.دفعه های پیش هم که رفتم اصلا راضی نبودم.نمیدونم ولی برای من که مشاور هیچوقت تاثیرگذار نبود.
پریروز رفتم تجریش.توی راه برگشت دیدم موبایلم یه تک زنگ خورد.نگاه که کردم دیدم نیما زنگ زده.راستش فکر کردم اشتباهی گرفته برای همین سریع قطع کرده.چند دقیقه گذشت دیدم دوباره یه تک زنگ دیگه خورد.باز هم نیما بود.ولی من بهش زنگ نزدم.دفعه سوم دیگه تک زنگ نزد.گوشیم همینطور داشت زنگ میخورد که برداشتم.گفت کجایی؟بهش گفتم تجریشم.ولی اصلا برای برگشتن تاکسی نیست.گفت بیا سردولت از اونجا بیا.گفتم برای اونجا هم ماشین نیست.گفت اصلا به من چه ربطی داره.خداحافظ.و گوشی رو قطع کرد.توی دلم گفتم آره جون خودت به تو چه ربطی داره؟اگه ربط نداره چرا زنگ زدی.ازش بعید بود که زنگ بزنه بپرسه کجایی.خلاصه این کارش برام یه جورایی امیدوارکننده بود.فعلا دیگه اتفاقی نیفتاده.
درود
چکامه خانوم
مشاوره دانشگاه تهران به صورت تلفنی رایگانه. این هزینه ها ممکنه شما رو مایوس کنه.
معمولا مشاوره های بسیار خوبی رو هم ارائه می دن.من براتون عمیقا دعا می کنم. از بابت صبرتون بسیار ممنونم.با این حال شما بهترین کار ممکن رو دارید انجام می دید. احترام به خودتون و اون. یک مرد در حالتی که به شما حساس می شه یعنی علاقه اون به شما داره زیاد می شه.(این واقعیته-حالا اگر یک سری بگن این براشون محدودیت میاره دیگه بحثش جداست!)
درود
چکامه خانوم
مشاوره دانشگاه تهران به صورت تلفنی رایگانه. این هزینه ها ممکنه شما رو مایوس کنه.
معمولا مشاوره های بسیار خوبی رو هم ارائه می دن.من براتون عمیقا دعا می کنم. از بابت صبرتون بسیار ممنونم.شما در این مرحله نیاز دارید که به خودتون در داخل محیط خونه برسید. نقاشی کنید. آهنگ گوش کنید. شاد باشید یا لاقل سعی کنید که شاد بشید. کارهایی که به خودتون جسارت زندگی کردن رو می ده.
با این حال شما بهترین کار ممکن رو دارید انجام می دید. احترام به خودتون و اون. یک مرد در حالتی که به شما حساس می شه یعنی علاقه اون به شما داره زیاد می شه.(این واقعیته-حالا اگر یک سری بگن این براشون محدودیت میاره دیگه بحثش جداست!). همسرتون باید قدرتون رو بدونه و من از صمیم قلب امیدوارم که بتونه این رو درک کنه حضور زنی مثل شما در این دوره واقعا مایه آرامش قلبه. از احترام به اون کم نکنید و به خودتون و اثر گذاریتون مطمئن باشید.
پویا باشید
سلام خانومی
من خیلی خوشحال می شم وقتی نشونه هایی از نیما تو پستات می خونم عزیزم یادت باشه حتما یه جایی پاداش این همه صبرو می گیری من مطمئنم نیما برمیگرده به همون رفتاری که قبلا داشت
اونم مثه تو داره به خودش فرصت می ده
موفق باشی
حالم خوب نيست.خيلي دلم گرفته.ميدونين چيه احساس ميکنم بار همه چيزو توي اين زندگي دارم من به دوش ميکشم و همه خلاهارو دارم من پر ميکنم.از اينکه براي روابط جنسي فقط من بايد پيشقدم باشم ديگه حالم داره بهم ميخوره.زندگيمون شده ماشيني.هيچ احساسي توش نيست.حتي توي روابط جنسيمون.اون که اين احساسو بهم ميده.باور کنين حس ميکنم منم دارم احساسمو از دست ميدم.فکر کنين فقط براي اين روابطه که حق دارم برم طرفش.در غير اينصورت نه.ديشب داشتم فکر ميکردم يه مدت اين رابطه رو با نيما قطع کنم.بعد فکر ميکنم ميبينم که نبايد بذارم اين رشته هم پاره بشه.ولي آخه اينجوري خودمم توي عذابم.باور کنين حس ميکنم توي اين کار حکم يه زن غريبه که نيما هيچ احساسي بهش نداره رو براش دارم.اون مشاور هم که هيچ راهي غير از صبوري کردن رو بهم پيشنهاد نکرد.ولي آخه تا کي.به خدا شخصيتم زير سوال رفته.توروخدا بهم بگين چيکار کنم.مشاور اين سايت هم که فکر کنم قصد راهنمايي منو ندارند.واقعا ممنونم.
صبح همين که گوشيمو روشن کردم چند تا sms که پشت خطم بود برام رسيد.ولي نيما متوجه نشد که همون موقع من گوشيمو روشن کردم.فکر کرد از قبل روشن بوده و همون موقع صبح برام sms فرستادن.نتونست جلوي خودشو بگيره و يه جوارايي نيششو زد.بهم گفت به خاطرخواهات بگو اين موقع صبح بهت sms ندن.نميدونم اين حرفش بايد منو اميدوار کنه که هنوز به يه سري چيزا حساسه يا چيزي غير از اين بود.
به خدا ديگه هنگ کردم.
bloom عزيز اميدوارم واقعا اينطور که تو ميگي باشه.عزيزم مرصي از پيغامات.راستي اون پيغام خصوصيتو تازه پريروز خوندم.مرصي گلم.ازت ممنونم.دوستت دارم و ميبوسمت.
باید بهش می گفتی که گوشیتو همون موقع روشن کردی بعدشم بهش بگو من زنتم زندگیمم دوست دارم اونی که کنار کشیده تویی پس من خاطر خواهی ندارم سعی کن از دلبری کردنت کم نکنی
من نمی گم منت کشی کن نه ولی یه کاری کن بیاد طرفت شاید سر سختی کنه ولی حتم یه عکس العملی نشون میده همین که رو اسمسلت حساسه یعنی اینکه بهت توجه داره
عزیزم شما همه این نشونه هارو به فاله نیک بگیر بزار نیما بدونه تو هم واسه خودت دل داری من مطمئنم که از حسادتش این حرفو زده از اینکه میبینه تو چند وقته به غیر از اون واسه خودت مشغولیات دیگه هم داری . نگران نباش عزیزم اون هیچ شکی به تو نداره فقط از اینکه میبینه تو به غیر از اون واسه خودتم وقت میزاری حسودیش میشه همینطور ادامه بده کم کم داری اخلاقه مردونشو بهش یاد آوری میکنی در مورده رابطه زناشوییم فعلا همینطور ادامه بده تا پیشرفت نیما بیشتر بشه بعد کم کم تو خودتو کنار بکش ولی یه کم طاقت بیار تا نیما به همون ذوق و اشتیاق اولیه برگرده . برا اون موردی که بیرون بودی بهت زنگ زد فکر کنم اگه مثلا بهت گفت برو از فلان مسیر بیا بهش بگو باشه حتما همین کارو میکنم ممنون که تماس گرفتی . خواهر خوبم میدونی که فکر میکنی دیگه از چشم گفتن گذشته ولی شما الان مثل اینکه تو مرحله شناخته اولیه هستین شنیدی میگن خانما تو دوران عقد بگن چشم بعد از ازدواج آقایون تا آخر ش میگن چشم . عزیزم فقط به خودت روحیه بده بزار نیما بدونه تو هم بدونه اون میتونی خوش باشی بزار به دوستات به مسجات حسودی کنه . موفق میشی عزیزم مطمئن باش.