التماس دعا
نمایش نسخه قابل چاپ
التماس دعا
سلام دوستان.:72::72::72:
خيلي وقت بود نيومدم همدردي امروز دلتنگش شدم اومدم.
:43::43::43:
اسم اين تايپيك رو ديدم يادش بخير اين موضوع از شب عيد شروع شد الان هشت ماه و نيم ازش گذشته.
الان نميدونم مديريت با كيه ولي هر كدوم از دوستان هست خدا خيرش بده.
براي منم دعا كنيد محتاج دعاتونم.
:203::203::203:
سلام دوستان گرامی
متأسفانه یکی دو ماه گذشته پر بوده از خبر های بد، دوران پر استرسی رو دارم طی می کنم.
اما امروز اتفاقی افتاد که شوک خیلی سنگینی بود برامون
همسر یکی از دوستام که 3 ماه از ازدواجشون گذشته متأسفانه امروز صبح تصادف کرده و اوضاع مساعدی نداره، دکترها که میگن فقط براش دعا کنید، امروز غروب علائم حیاتیش بهتر شده، گفتن اگر بتونه تا فردا شب دوام بیاره به احتمال زیاد خطر رفع میشه، ازتون خواهش می کنم، براش دعا کنید قوی باشه و مشکلی براش پیش نیاد، همین
اصلا" حالم خوب نیست...
کیوان گرامی متأثر شدم
خدا به حق همه مقربانش شفای عاجلش بدهد :323:
ان شاالله خدا همه مریضا رو شفا بده
مخصوصا سفارش شده ها رو
سلام دوستان.
اومدم توی این تاپیک که باز هم خبرهای خوب بخونم( بد عادت شدم!!!) مطلب آقای کیوان رو خوندم. ناراحت شدم.
ایشاا... به حق اربعین امام حسین (ع) که نزدیکه نگاه مخصوصی آقا بهشون بکنن و دل همسرو خانوادش رو شاد کنند.
لطفا هرکی پست منو میخونه 5 تا امن یجیب (اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )و یک سوره توحید ( قل هو ا...) برای شفاشون بخونه.
آمین:72:
ممنون دوستان عزیز. هر ساعت این روزها خودش یک روز طولانی هست. توکل به خدا
در كنار اينهمه خبراي خوب (خدارو هزار مرتبه شكر) بدبختي و تلاطم منم نوبره ،دعاي توسل رو دارم ميخونم ولي د يگه براي خودم دعا نميكنم خيلي خسته ام و ديگه زندگي برام معني نداره . مني كه از مردن ميترسيدم الان به مرگ راضيم ببخشيد ناراحتتون ميكنم با حرفام ولي به جز شما كسي رو براي درد دل ندارم
نميگم برام دعا كنيد چون ميدونم ديگه دعا هم فايده نداره خدا منو فراموش كرده
سارا ؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟
خوب معلوم با اون روحیه دعا خوندن اثر نمیکنه
كيت كت عزيز با تمام وجودم دعا كردم هروقت با تمام وجودم بوده نتيجه عكس داده الانم كه اوضام خيلي خراب شده بجاي بهتر شدن اوضام روبه وخامت ميره زند گيم،الان سه ماهه همش مريض ميشم بي دليل 1 ساله با شوهرم درگيري دارم دوروز خوبم يه هفته جنگ و دعوا،.....
فقط براي ديگران دعا ميكنم براي خودم ديگه دست و دلم نميره موقع خوندم دعاي توسل بقيه رو ميارم و براشون دعا ميكنم ولي خودم ....حتي الان 1 ماه بيشتره نمازمم نميخونم هي ميگم از فردا بعد موقعش ميشه نميخونم
همش به خدا گلايه ميكنم كه فلان اتفاق دست تو بوده چرا گذاشتي اتفاق بيفته چيزايي كه من توش دخيل نيستم ولي زندگيمو زيرورو ميكنه گرچه خيلي جاها خودمم مقصرم