سلام نازنين خوبي؟ چي شد؟ پولت برگشت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نازنين خوبي؟ چي شد؟ پولت برگشت؟
سلام. خوبین ؟؟؟ هیچ راهی ندارم. این سفته ها حالا حالا ها پول نمی شه. اون اقا هم وکیلش داره می پیچونه. بچه ها یک خواهش دارم ازتون. تورو خدا اگه شر خر می شناسید بهم معرفی کنید. امروز توی دادگاه یکی از کارمنداش اب پاکی رو ریخت رو دستم. گفت فقط کار شرخر...
تو رو خدا بچه ها. شر خر می شناسید بگید.
نازنيين عزيز
از اينكه اين مشكل برات پيش اومده ، متاسف شدم ! تا جايي كه من خبر دارم ،خيلي دختر بااستقامت و صبوري بودي ؛ نگران نباش عزيزم ، من مطمئنم كه بر اين مشكلت خيلي زود فائق ميشي .
منم برات دعا ميكنم :203:
نازنین خانوم درود
می دونم دوران سختی براتون داره طی می شه. واقعا از صمیم قلب امیدوارم مشکل شما بانوی گرامی حل بشه.
فقط چند تا سوال دارم. شما وکیل گرفتی؟ به اون شماره ای که دادم تماس گرفتید؟این رو هم امتحان کنید.
مشکل رو بدتر نکنید. شرخر بسیار دردسر سازه. کسی که این پیشنهادو به شما داده از عواقب همچین قضیه ای که کانون زندگیتون و اصولا همه چیز رو به هم می زنه خبر نداره.
می شه لطف کنید بگید چرا صفته ها فعلا پول بشو نیست؟ راستی یه تماس با طلبکارهاتون بگیرید بهشون بگید به دلایلی یک ماه دیرتر پولو می دین. از الان بگید بدقول نمی شید. نذارید آخر سر بگید.
شما بگید راجع به صفته تو دادگاه چی گفتن؟
ای بدجنس. نق زدن و دعوا؟؟؟
به خاطرخودت میگم عزیزم. خدا عقل داده به انسان. وقتی حرف گوش ندی چه طوری مشکلت حل بشه ؟؟؟
عزیزم من صبورم . طلبکارام صبور نیستند!!!!!!!!!!!!! واقعا کلاه گشادی رفت سرم. فکرشم نمی کردم.
اقاس سورنای عزیز دقیقا 8 ماه قانونی طول می کشه تا وسایل دفتر این آقا رو پلم کنن. و من باید 840000 تومان پول بدهم جدای از وکیل . ارزش نداره این کار. مگه وسایل دفترش چقدر می ارزه ؟
من نمي شناسم شرمنده. فقط تو اين وقت عزيز برات دعا مي كنم كه پولت بهت برگرده.البته هميشه بعد از نمازم براي همتون دعا مي كنم:203::203::203::203::203:
شما برای امتحان هم که شده با این شماره ای که دادم تماس بگیر.به جای اینکه اینجا وقتتون رو تلف کنید" اینجا کسی واقعا شرخر نمی شناسه.اگر هم بشناسه چون می دونه به دردتون نمی خوره و مشکل رو پیچیده تر می کنه درست نیست بگه به شما" یک مشاور حقوقی راه حلهای بهتری رو داره. من امروز با آشنای خودم که وکیله صحبت می کنم و موضوعتون رو مطرح می کنم. ایشالله حل می شه.
ممنون. الان هر چی زنگ می زنم بر نمی دارن.
عزیزم فکر شر خرو از ذهنت بیرون کن
مشکلاتت رو بیشتر از این نکن قانونی بهتر من شنیدم اگه خوده دادگاه بفهمه چکت دست شر خر اون موقع خودتم پات گیر می شه