-
خدا منو بکشه
ریحانه خانم ساعت 1شب با همسرت که تو خواب شما بود تماس گرفتی گفتی میخوایی خودتو با خوردن دارو و کیک بکشی .
حالتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بنده خدا نترسید . هول نکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زدی شبشو خراب کردی ؟؟؟؟؟/// نیومد پیشتون ؟؟؟؟ :82:
میدونم با احساساتون و علاقه به همسرتون کمی بازی کردم و مقصرم ولی تورو خدا هر چیزی زود انتقال ندین حالا شما میمردین ببینیم همسرت چقدر دوستت داره چقدر بهت وفادار میمونه. وصیتت رو عمل میکنه . (بازم هزار بار دور از شما و همسر تون) .
راستش من علایقمو فدای همسر بی وفام خانوادم دوستانم هم تالاریهام کردم . ولی حرفتون تاثیر عمیقی در من گذاشت و هیچ وقت فراموش نمیکنم . باور کنید جملتونو بیشتر از 100 بار خوندم تکرار کردم . این بازی برا من یه پاسخ داشت اونم همین جمله شما بود . درس بزرگی بهم دادین از ته قلب برا خوشبختیتون دعا میکنم . انشالله همه زندگیتون مثل همین دوران عاشقانه باشه و کدورتها هیچ وقت به چشماتون نیاد .
پس اصلاح میکنم .
خوردن شکلات
به همراه پرت شدن از کوه
چه لحظه پر هیجان و شیرینی بشه . وااااییی من رفتم امتحان کنم . توچال از این بانجی جامپینگ ها داره از ایینا که با بستن کش به پاشون میپرن . فکر کنم با خوردن کیک خیلی حال بده اگه بذارن چون تمرینات تنفسی داره اجازه نمیدن حتی آدامس بخوری .
عذر میخوام قسمت 5 کیک. میشه ویفری و بیسکوییت کیک که من ناقص وارد کردم اصلاح میکنم
-
سلام
من شهید بشم خیلی فرقی نداره ، مثلا یه بمب گنده به خودم ببندم برم وسط داعشیا یا صهیونیست ها یا بهترین گزینه وسط کاخ سفید ،
ولی خب بریم سراغ گزینه های طنز موضوع که از جک ها استخراج شده
میرم توی یه گلدون میشینم میگم به من آب ندین
یا میرم شب کنار دم پایی یه غول میخوابم(یه سوسکه میخواسته خودکشی کنه چنین ایده نابی به ذهنش رسیده البته اندازه آدما براش غول بوده دیگه)
آقا ما رفتیم شهید شیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مثل این که توفیق نبود برگشتیم
-
میشه منم بازی کنم شیدا جون؟!:227:
من واسه خودکشی از ارتفا میپرم پایین ( یووووهووووو:310:) و در جواب دوم٫راستش از شکلات زیاد خوشم نمیاد من توت فرنگیهاشو میخورم!
-
بازی شماره 10 اصلاح شده
برای خودکشی کدام روش را ترجیح می دهید؟
1- سقوط از بلندی
2- شلیک به خودتون
3- خوردن دارو
4- حلق آویز کردن
کدام قسمت کیک را برای خوردن بیشتر دوست دارید؟
1- توت فرنگی ها
2- تزیینات غیرخوراکی
3- قسمت شکری و شیرین
4- قسمت شکلاتی
5 - قسمت ویفری - بیسکویتی کیک
تا اینجا برا راحتی کار بانو شیدا و جمع بندی از شرکت کنندگان
آبی بیکران 1 دارو 2 قسمت ویفری و بیسکوییت کیک (بیکار بودی)
بانو مینوش 1 سقوط از بلندی 2 قسمت شکلاتی
آقا رضا 1 دارو 2 شکلات
بانو شیدا 1 دارو 2 شکلات
گوش ماهی 1 دارو 2 شکلات
مبین 1 دارو 2 شکلات
رزا مهربون 1 دارو 2 شکلات
ریحانه خانم 1 دارو 2 شکلات
همسر ریحانه خانم 1 سقوط از بلندی 2 تزیینات غیر خوراکی
بانو ترمه 1 دارو 2 شکلاتی
بانومرکین 1 سقوط از بلندی 2 توت فرنگی (کیوی) .
بانو مائده 1 دارو 2 شکلات
تیام عزیز 1 سقوط از بلندی 2 شکلات
بانو فرشته اردیبهشت 1 دارو 2 شکلاتی
بانو سوده شما چرا ؟ خوش اومدی 1 سقوط از بلندی 2 توت فرنگی
پارسا 1 سقوط از بلندی 2 شکلاتی
راستش یه فیلم دیدم یه بازی همینطوری تو ایمیلشون اومد و همشون یکی یکی مردن . پیشنهاد میکنم اگه کیک دارین فعلا نخورید تا جواب این بازی بیاد . :311::eek-new: جدی گفتماااااااا نخورید . :81::devilish:
بانو شیدا عذر میخوام کاش خودتون که سوال مطرح کردی آخر از همه شرکت میکردین .
-
آقا پارسا واسه من رو اشتباه نوشتی من توت فرنگی رو انتخاب کردم ..از شکلات متنفرررررم:47:
-
بانو رزا عذر میخوام . نگران نباشید بانو شیدا پای پستتونو پاراف کردن و مطمعنا جواب کلی خواهد بود .
بانو رزا 1 دارو 2 قسمت توت فرنگی
-
این سوال نشان دهنده این است که شما چطور پولتان را مدیریت می کنید:
1- شلیک: خسیس هستید ولی هیچ وقت هم پس انداز کافی ندارید.
2- دارو: شما تاجر موفقی هستید و می تونید از هر چیزی که بخواهید پول دربیارید. گوش ماهی ترمه مائده شیدا ریحانه(عروس خانوم) فرشته اردیبهشت آبی بیکران محمدرضا مبین رزا
3- دار زدن: شما در خرج کردن پول مراقب هستید و خوب پس انداز می کنید.
4- سقوط از ارتفاع: شما نمی دونید پول را چطور خرج کنید و هرچی پول دستتون باشه زود همه را خرجش می کنید. سوده مرسین پارسا(کوه)تیام آقای داماد مینوش
این سوال نشان دهنده نگرش و رفتار شماست:
1- توت فرنگی: شما معتقد به اخلاقیات هستید و هیچ کاری برخلاف اخلاق و درستی انجام نمی دهید. سوده مرسین رزا
2- تزیینات غیرخوراکی: شما خوش پوش هستید و توجه مردم را به خودتون جلب می کنید. آقای داماد
3- تزیینات شکری: شما به احساسات دیگران اهمیت می دهید و در جمع بودن را دوست دارید.
4- شکلاتی: شما فردی معقول و ذاتا رهبر هستید و دوست دارید که قدرت و تسلط داشته باشید. گوش ماهی ترمه مائدهشیدا ریحانه (عروس خانوم) فرشته اردیبهشت پارساتیام مینوش محمدرضامبین
5- ویفری: شما فردی رمانتیک و احساساتی هستید که همیشه رویای یک عروسی خوب را دارید. آبی بیکران
آقای حامد را نمی دونستم تو کدوم گروه بذارم :325:
ریحانه جان، تزیینات غیرخوراکی بود توی متن.
همون تزیینا که می ذارن رو کیک و نمی شه خورد، اما بچه ها دوست دارن بخورنش.
-
:58: بانو شیدا درست میگی ها من واقعا نمیدونم پول باید چطوری خرج کرد ولی ولخرج نیستم و اگه چیزی هم بخرم خوبشو میخرم . ولی راستش خورده خرج الکی زیاد دارم از طرفی نگم بهتره . جای درست خرج کردن خیلی مهمه . بانو شما تاجر خوبی هستید و خدا بهتون بیشتر بده . هرکی ندونه من که میدونم . خدا خیرت بده
در مورد کیک
باید بگم نه اگه قدرت یا تسلط داشتیم الان اینجا نبودیم . ذاتا رهبر :311: ولی تو کارم چرا هستم و واقعیت داره همش شکلاتیم
ممنون منتظر مسابقه بعدی هستیم بدرووووووود :72:
داماد بگو خوشتیپ در اومد . تو چشم میزنی . ریحانه خانم دودستی بچسب تا کار دستت نداده :58:
-
از وقتی جواب رو خوندم دارم فکر می کنم تو چه زمینه ای تجارت کنم ؟!وااااااای ی ی ....خوش به حال همسرم که خانمش تاجره نمی دونست بنده خدا...حالا ظهر اومد خونه غافلگیرش می کنم.بهش مگم دیگه نمی خواد بری کار کنی بابا من هستممممممم !:311:
-
رهبر که نیستم خرج هم اگه حالم بد باشه اره ولخرج میشم اما در حالت عادی نه
زیاد درست نبود حالا بازی بعدی چیه؟