ای بابا.... چی بگم والا....
امیدوارم برگردی به هر حال هر جا هستی سلامت و موفق باشی دوست عزیز.
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا.... چی بگم والا....
امیدوارم برگردی به هر حال هر جا هستی سلامت و موفق باشی دوست عزیز.
m.mouod عزیز، نمی دونم دلیل رفتنتون چیه، اما لطفا دوستانتون رو فراموش نکنید.. امیدوارم دلیل نیومدنتون حل شدن مشکلاتتون باشه..
:72:
نمی دونم توی تالار چه اتفاقی داره می افته.....
مثل اینکه همه منتظر خداحافظی "شاد" عزیز بودند تا اونا هم متقابا خداحافظی کنند... به هر حال هر کجا هستی موفق باشی دوست گرامی
سلام
از دوستان خوبم خیلی سپاسگذارم .راستش شاد عزیز من مشکل خاصی ندارم الحمدالله.فقط مدتیه خیلی خسته ام .از وقتی که با همدردی آشنا شدم معتاد اون شدم و نمی تونم حتی یک روز بهش سر نزنم مگه اینکه به کامپیوتر دسترسی نداشته باشم .خودم از این کار خودم ناراحتم و باعث شده که دیگه نتونم به سایتهای مفید دیگه سر بزنم .مثلا" قبلا" گاهی به سایت مرجع تقلیدم سر میزدم و استفتائاتش رو می خوندم اما تو این مدت میشه گفت تموم وقتم رو با همدردی می گذرونم.از طرف دیگه هم چون گاهی ساعتها روبروی مانیتور میشینم و به اون نگاه می کنم ، چشمهام اذیت میشه و قصد دارم مدتی کمتر برم سراغ کامپیوتر.البته کارهام هم زیادتر شده و باید حواسم جمع کارام باشه وگرنه من همتون رو دوست دارم و دلم نمی خواد از بینتون برم باور کنین راست میگم.سعی میکنم گاه گاهی بیام و بهتون سر بزنم.
قربونتون :m.mouod
خوشحالم که این کار رو برای ایجاد تغییر در زندگی و بهبود شرایطتون می کنید. امیدوارم در این کار موفق باشید. براتون آرزوی سلامت و شادکامی می کنم..
:72:
سلام برادر خوبم
منم مثه بچه های دیگه ازتون می خوام که تو تالار بمونین
من خیلی از پست های شما استفاده کردم شما به من خیلی کمک کردین واقعا ازتون ممنونم و می خوام که از تالار نرین
آقای محمد ابراهیمی با سلام و خسته نباشید.....
مردان بزرگ هیچ گاه از مشکلات و بدبینی ها فرار نمی کنند.....بلکه می مانند و رسم ماندن را به دیگران می آموزند....
ببینید همه اعضایی که در تالار همدردی وجود دارند بدون اغراق می گوییم افراد صادق و زحمتکشی هستند.....درسته که هریک از ما از از یک شهر از یک فرهنگ و از یک خانواده نیستیم اما دل هایمان که یک رنگ هست.....درسته که این جا دنیایی مجازیه و طبعا احساسات هم مجازیه.....اما فکرها چطور؟
دوست عزیز و بزرگوارم آقای ابراهیمی شما باید کمی اعضا را درک کنید همان گونه آنها شما را درک می کنند.... اینکه بعضی اوقات کسی از تاپیک های شما بازدید نمی کند(البته من همیشه بازدید کرده ام و سایر دوستان هم همین طور) دلیل نمی شود که اعضا خدایی نکرده قصد توهین به شما را دارند یا برای شما ارزشی قایل نیستند....
شاید آن تاپیکی را که شما می زنید تکراری هست....شاید آن روز اعضای کمی در تالار حضور دارند...
دوست عزیز ما همیشه شما را دوست داریم و خواهیم داشت.....خواهشن دیگر بحث را ادامه ندهید و با روحیه و انرژی بیشتر در تالار حضور داشته باشید تا ما هم از حضور شما بهره مند شویم.
من از تالار نمی روم
من از تالار می روم بمدت ا روز در تالار نیستم
سلام دوستان من به زودی از تالار می روم از دوستان خوبم ارزو خانم خانم مثل من اقای ارمان 26 دانه خانم روزن خانم شیلا خانم الینا عزیز گرد افرید عزیز نقاب عزیز لرد حامد عزیز تشکر و قدردانی می کنم من به زودی از تالا ر می روم