منم تازه این پست بهارشادی رو دیدم.
امیدوارم که نازنین حالش خوب باشه و به زودی مشکلش رفع بشه و بازم بیاد به تالار:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تازه این پست بهارشادی رو دیدم.
امیدوارم که نازنین حالش خوب باشه و به زودی مشکلش رفع بشه و بازم بیاد به تالار:72:
خانم نازنین 1 یکی از بهترین اعضای تالارهمدردی هست چند وقت در صندلی داغ فوق ا لعاده خیلی زحمت کشید خیلی تشکرقدردانی می کنم چند وقت در صندلی داغ من از خانم نازنین 1 خیلی چیزهایی یاد گرفتم امیدوارم زودتر به تالار بر گردید تالارهمدردی و مدیرهمدردی به شما نیاز داردبراتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
سلام.
این نقل قولی از اولین پست این تاپیک نوشته کامران 2007 هست.نقل قول:
خیلی دوست داشتم، تک تک اسم بیارم، و از همه دوستان عزیزی، که در این ۲-۳ سال حضور من در همدردی، در رشد من در این محیط نقش داشتند، تشکر کنم.
اما تعداد این اسمها انقدر زیاد هست که میترسم دم رفتن اسمی رو از قلم بندازم، و بی قصد باعث شکستن دلی بشم.
واقعیت این هست که حضور تک تک شمایی که در این محیط حضور دارید و باعث بالندگی اون شدید، باعث رشد کامران۲۰۰۷ شد. چرا که معتقدم، هر کدام از شما، درسی داشتید برای من، و حق استادی دارید بر گردنم.
از همتون ممنون و متشکرم.72
در تمام این مدت همه تلاشم رو کردم که مفید باشم، و به بقیه کمک کنم. نمیدونم تا چه حد موفق بودم، اما نیتم، بر خلاف خیلیها که فکر میکنند تخلیه هیجانات روحی بود، صرفاً کمک بود و کار خیر.
دقیقا نمیدونستم چی باید بنویسم و فکر کنم همین نقل قول گویای حال من هم باشه.
این اتفاق یه بار دیگه هم افتاد و به دلایلی منتفی شد.
در هر صورت خوشحالم که یاد گرفتم.
فقط در صورتی که توی حل مشکلاتم بهتون احتیاج داشتم مزاحمتون میشم.
حلال کنید.
موفق باشید
بهار جان کجا؟
خوب احتمالا میخوای به دلیل مشغله هات کمتر بیای همدردی ، اما خداحافظی چرا؟
بهر حال نظرت برامون محترمه اما باور نداریم مشاور خوبی مثل بهار از میان ما بره.
خستگی در کردی دوباره بیا :43:
:72:
سلام
بهار جان خیلی خوشحالیم که به رضایت نسبی رسیدی و تونستی بر مشکلات غلبه کنی..
اما تجربه های خوبی که کسب کردی رو ما اینجا نیاز داریم مخصوصا دوستان تازه وارد..
سعی کن بعد از یه استراحت کوچیک برگردی..
شاید فکر کنی این یک حس خودخواهی باشه برای خودمون اما صادقانه میگم که حضورت یک نیاز است..
ما دوستت داریم و همیشه منتظر راهنمایی های خوبت هستیم..
همیشه برات دعا می کنم که هیچ مشکلی برایت به وجود نیاید و همیشه شاد و خندان باشی.
خواهر من این چه کاریه . آخه
چر اخداحافظی . شما که فعالیت تون عالی هست
تازه قهوای شدی بریم. انجمن . پس چیشد .
من خداحافظی نمیکنم . امید وارم آروم بشی و منطقی فکر کنی .
اِ ، بهار !
چرا آخه ؟
نکن این کاروووووووووووووووووووووو ووووو:302::163:
سلام خانم بهار،
حیف هست اگه یکی از اعضای خوب تالار از تالار برود. با این حال به تصمیم شما احترام می گذارم و برای شما آرزوی سلامتی و خوشبختی می کنم.
امیدوارم به تالار سر بزنید.
شاد باشید.
بهار جان دوست عزیز سلام
منم به تصمیم شما احترام میگذارم اما امید دارم مثه دفعه قبل دوباره در تالار ببینمت
کاش در کنار ما میموندی :72:
پس به امید دیدار خانومی:46:
چی شده؟بهار کجا رفت؟چرا رفته؟ :302:
دوست جونم کجا میری؟ننننرووووو :(
امیدوارم مشکلاتت حل بشه.تو دوست خوب مایی.هم یه دوست خوب هم یه مشاور خوب برای تالار.جای خالیت حتما خیلی زود احساس میشه.
کاش دوباره با لب خندون بیای :46:
امیدوارم به خاطر دلخوری از کسی نرفته باشی و بری یه خستگی در کنی و بیای.یادت باشه دوستات اینجا منتظرتن :72:
میدوستمت :43:
میبوسمت :46: