RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
بگردم الهی! چیکار کردین این اقایونو که اون یکی رعشه گرفته، این یکی جرات کل کل نداره:311: کاش در اینده هم همینقدر از خانمهاتون حساب ببرین. اونوقت چه گل و بلبلی میشه این جامعه زن سالار ما:311:
آره محمد بگرد ببین چی میتونی گیر بیاری هم تلافی نهار رو در بیاره هم شام. شیرینی هم حالا گذاشتی تنگش گذاشتی:227:
بچه مثبت من معنی اون عکس و کلاغ رو نفهمیدم! بدون شرح بود؟
خانم بی دل محترم نهار خورشت قیمه با برنج خوب است عصرانه چای کیک شام زرشت پلو با مرغ:311::311:
خانم بی دل انتقام از من نگرفتی ترسیدی :311::311:
:72::72::72:
من منظورم کل کل نبود بی دل .
میگم اون پستی که زدم رو هیچ کس از علایق خودش تصاویری درش نگذاشته . سواله برام یعنی هیچ کس به هیچ چیز علاقه نداره.!!!!!!!! عجیبه والا
احساسات آدما مرده خدا رحمتش کنه بچه خوبی بودش.:311:
من امروز سرم داره منفجر میشه ازبس تو گرما بیرون دنبال یه لغمه نون بودم. گرما زده شدم.
شما کل کل کنید با محمد منم میخونمو میخندم.:311::311::311:
فقط کمی جالبترش کنید .:227:
آقای ابراهیمی با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه! حالا این منوی خوشمزه که اسید معده مونو به جریان انداخت کی آماده میشه؟ مهمون شماییم دیگه نه؟ به به دست پخت محمد ابراهیمی چی بشه:227:
:) جرات کل کل دارم اما ظاهرا شرایطش وجود نداره.
در مورد همسر آینده هم بعدا یه فکری می کنیم!
جوکش را شنیده اید :
یک روز از یک زوج خوشبخت سوال کردم
دلیل موفقیت شما در چیست ؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید؟
آقاهه پاسخ داد: من و خانمم از روز اول حد و حدود خودمان را مشخص کردیم
قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا در مورد مسائل کلی نظر بدهم!
گفتم: آفرین! زندهباد ! تو آبروی همهی مردها را خریدهای ! من بهت افتخار میکنم.
حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چیه ؟
آقاهه گفت: مسائل بیاهمیتی مثل این که ما با کی رفت و آمد کنیم، چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چه باشد، چی بخوریم، چی بپوشیم و ...
گفتم: پس اون مسائل کلی و مهم که تو در موردش نظر میدی، چیه ؟
آقاهه گفت: من در مورد مسائل بحران خاور میانه، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم.
خوب همسر آینده توی اون مسائل کلی و مهم با ما کنار بیاد باهاش مشکلی نداریم :311:
اون عکسه واضح بود دیگه دختره داره به کلاغه اشاره می کنه که اون کلاغه را می بینی پسره به دختره نگاه می کنه و می گه آره دارم می بینم :) واضح تر از این!
چـــــــــــــــــــی؟؟؟؟ ؟:301:
خانومه به اقاهه میگه اون کلاغ رو میبینی؟اقاهه زل زده به خانومه میگه اره میبینم....
یعنی چــــــــــــــــــــــــ ــــی؟؟؟؟؟
اینا چیه میذارید اینجا؟؟؟
:Dگفتم حالا که ترسبازاره یه جذبه نشون بدیم نشد...میگم الان چطوری کل کل کنیم که به بچه مچه درون کاری نداشته باشیم؟؟به قول بی دل انگولکش نکنیم:311:
آخه من فکر کردم اون عکس باید معنایی فراتر از این داشته باشه :311: آخه از دانشگاه و اینا گفتی!
البته علاوه بر تعیین حد و حدود و مسائل کلی به نظرم دستی هم در آشپزی داشته باشید بد نباشه. ازدواج موفق تری خواهد بود:311:
بهار جان شنیدی آدم گشنه دین و ایمون نداره؟
بنده در این لحظه همه چی رو به شکل خورش قیمه می بینم. بحث کودک و اینا باشه برا بعد. فعلا فکر نون باشین که خربزه آبه.
ناراحت نباشید بعد از سالها زندگی مجردی آشپزی هم بلدم :) بفرما شام
http://funshad.com/Pics/FunShad.Com-...64021e2163.jpg
اه اه اه از گشنگی بمیرم همچین چیزی نمیخورم!!!! یادم باشه برات نرم خواستگاری. حوصله نفرین ناله بعدشو ندارم!
بابا هنرمند..اشپز..تزئینات غذا..خوشمزه است یا نه؟
اون دو تا کفترو نگا..هر کار کنیم جک و جونور میاد تالار:311:
دستپخت خودتونو بذارین
....................................
بی دل معلومه گشنگی نکشیدی..با اینکه ناهار خوردم حاضرم همه غذا رو بخورم جز اون تزئیناتش