RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
سلام یادی از اعضای قدیمی تالار
اعضای قدیمی تالار چند وقتی توی تالار نیستند اقای لرد حامد اقای نقاب خانم شادی خانم رو زن خانم باران 68 خانم صبا 2009 خانم شیدا حاتمی خانم داملا خانم انی اقای کامران خانم سرافرا ز خانم گل مریم خانم بلوم چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است دلم تنگ شده است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید منتظر در تالار هستیم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
سلام به همگی دوستان همدردی
از اتفاقی که برای چشمک عزیز رخ داده بسیار متاسف شدم بازم شکر خدا بخیر گذشته
پست زدم که بگم جای چشمک بسیار سبزه امیدوارم هر چه زودتر صحیح و سالم کنار ما بیاد
حضرت علی علیه ا لسلام
با هر انسانی دو فرشته است که او را حفظ می کنند و چون تقدیر ا لهی فرارسد تنهایش می گذارند که همانا زمان عمر انسان سپری نگهدارنده است
<<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
می خواستم به عنوان آخرین پست پررنگم یه چیزی را بگم:
یکی از ویژگی های همدردی تالیف قلوب است! توی دنیای حقیقی خیلی از ما نمی تونیم با هم ارتباط های سالمی برقرار کنیم. حجاب های فرهنگی و مذهبی و سیاسی و ... باعث می شه خیلی از ما کوچکترین تلاشی برای برقراری ارتباط با یکدیگر و شناخت یکدیگر و نزدیک شدن به یکدیگر نکنیم. این حجاب ها اگرچه برآمده از فرهنگ و عقاید هریک از ما هستند و احتمالا برایمان مهم هم هستند اما باعث می شود جامعه به صورت جزیره هایی جدا افتاده درآید که هر کس با گزینش اطرافیانش و محدود کردن خود در این جزیره یادش برود که افرادی در جزیره های همسایه زندگی می کنند!
ممکن است تصورات نادرست، شناخت های اشتباه، تنفرهای باطلی میان افراد این جزیره ها پیش بیاید!
اما زمانی که حجاب ها کنار گذاشته می شود و افراد نه بر سر اختلافات بلکه بر سر اشتراکات تعامل مثبت در پیش می گیرند می بینیم بسیاری از آن تصورها بیهوده بوده است و غولی که از مردمان جزیره ی کناری ساخته بودیم سرابی بیش نبوده است!
جامعه ی مجازی و همدردی به عنوان یکی از مصادیق آن در صورتی که درست و مناسب استفاده شوند و تعامل مثبت در پیش گرفته شود این امکان را به ما می دهد که اطرافیان و مردم خود را بهتر و بیشتر بشناسیم و حصارهای فکری خود را بهبود ببخشیم.
این موضوع البته همیشه آفت های خود را نیز داشته است. علاقه ها و روابطی که بر این اساس شکل می گیرند به علت این که تنها اشتراکات دیده شده است معمولا خیلی شکننده و غیرواقعی و آسیب پذیر می باشند.
خوب از منبر بیایم پایین! :163:
دیگه زمان داره تموم می شه :300:
امری با بنده ندارید؟
ما رفتیم که کمرنگ بشیم.
باغ بهتون خوش بگذره :72::72::72:
جناب مثبت
بسیار خرسندم که این سایت تونسته به خیلی از ما یاد بده انسانها رو تنها بر اساس ظاهر قضاوت نکنیم و بر
اساس تفکر و عقایدشون به نقد بگذاریم. من از معلم معارف پیش دانشگاهیم یاد گرفتم انسانها رو فراتر از
ظاهرشون ، بر اساس عملکرد و تفکرات و عقاید و باورهاشون بررسی کنم.
چون قضاوت کردن دیگران بر اساس ظواهر امر باعث دوری انسانها از هم میشه و باعث میشه دور تا دورمون رو با
چیزهاییی که دوست داریم پر کنیم و خیلی های دیگه رو نیبینیم وحتی به شمار نیاریم.
خوبی همدردی در نشان دادن عقاید ما و درونیات ماست ولی هر چیزی در این عالم دو قطب مثبت و منفی داره و
بسته به عملکرد ما میتونه مفید با مضر باشه.
موفق و پیروز باشید.
سلام دوستان.چرا از کنجکاو خبری نیست دیگه؟ :302:
یادش به خیر.چه بچه خوبی بود.تاپیکای سرگرمی با وجود کنجکاو خداییش رونق داشت
توجه توجه
یک عدد کنجکاو گم شده است.از یابنده تقاضا می شود برای دریافت مژدگانی به مدیر تالار همدردی مراجعه کند.
اگر من این گمگشته رو پیدا کنم. پول مول هدیه جوایز چیزی میدن .برم دنبالش .
اگر نه که عمرا پیدا بشه .التماس نکید جاشو بکسی نمیگم.:311:
سلام شب بارونی خوبی
خوش اومدی
خیلی زیاد خوش اومدی
خوش حال شدم اسمتو دیدم
چه حال چه خبر؟:46:
خب مثل اینکه اجازه صادر شد.:311:
ممنون نازنین جان. خوبم. خدا رو شکر.
نماز روزه هاتون قبول. دلم واسه همگیتون تنگ شده. مدتی احساس میکردم وجودم زیادیه و این بود که به انزوا رفتم، اما حالا خوشحالم که برگشتم. چون میدونم حتی اگر خودم مفید نباشم. میتونم در لذت مفید بودن دوستانم شریک شم.
راستی چقدر دوستان جدید اضافه شدن. فکر کردم تالار رو اشتباهی اومدم.:311: اما از حضور دوستان جدید هم خوشحالم. انشاءاله اگر عمری باشه افتخار آشناییشون رو داشته باشم. همچنین دوستان قدیمی رو هم ملاقات کنم کمی از دلتنگی ها کاسته شه.:72:
به هر حال خیلی ذوق زده ام که اومدم. اگر میدونستم انقدر ذوق میکنم زود تر میومدم.:311:
این عکسه هم که هیچی نشده بلاک شد:311: