نه ویدا جون من دوتا کاسه می خوام
آخه آش انی جون رو از خطر بزرگی نجاتش دادم
یکی که غریبه بود زیر اجاق رو زیاد کرده آش بسوزه من که رسیدم زود کم کردمش تا ته نگیره:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ویدا جون من دوتا کاسه می خوام
آخه آش انی جون رو از خطر بزرگی نجاتش دادم
یکی که غریبه بود زیر اجاق رو زیاد کرده آش بسوزه من که رسیدم زود کم کردمش تا ته نگیره:311:
هرکی حق منو بخوره
هرکی زرنگ بازی واسم دراره
هرکی نامردی در حقم کنه
می دونم
بچه های همدردی این کارو نمی کنند
:302::302::302::302::302::302::302::302::302:
می دونم اونا هوامو دارن
می دونم سهم آش منو نگهداشتن
آش منو بیارید بخورم دارم از گشنگی می میرم
نازنین اگه کیک ندی که بهت آش نمی دیم:311:
بدو بدو برو کیکت رو بیار بعد آش می خواهیم تولد بگیریم.....:43:
آنی جون آشت که خیلی چسبید برامون [size=large]سبزی پلو ماهی هم بپز:311:
قربون دستت بگما اول صفم..:311:[/size]
واي منم همينطوريم بهار اسم اقاي ابراهيمي كه مياد ياد نازي ميفتم!!!!:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بچه ها من بانك نوازشم خاليه خاليه يكي به آني بگه بياد منو بغل كنه:302:
دم بهار و این همه چیزهای خوب خوب برای پرکردن بانک نوازشی
تابش بی نظیر خورشید - هوای خوب -شکوفه های ریز نشسته بر شاخه های درخت -گربه ی روی دیوار - صدای بی نظیر گنجشکها - نسیم بهاری - این جنب و جوش مردم - این شیشه های تمیز خانه ی همسایه ها - بوی چهارشنبه سوری و انتظار قشنگ - بوی عید و نوروز و.......................همه و همه برای پر شدن بانک نوازشی من و شماست .
کافی است که واقعا ببینیم و از هر صحنه تصویر قشنگی در ذهن و احساسمان به یادگار باقی بماند بدون گارد و فیلتر این لبخندهای کوچولو روی صورت مردم را سیو کنیم و این تصاویر بی نظیر در طبیعت این صداها ی قشنگ و...............
قابلیت این را دارند که بانک نوازشی ما را پر کنند و بی نیاز از نوازش منفی و شرطی و ..........کند .
آنی جان سلام صبح قشنگت بخیر
اگه زحمتی نیست لطفا فکر سبزی پلو ماهی شب عیدم از حالا باشید
آخه دست پختت حرف نداره:46:
بله همینه ،
هیچ کی حواسش به من نبود .:302:
واسه من شستن دیگ ها موند.
ممنون آنی جون.:72:
چشمک و بهار و نازنین هم همه آش ها رو بردند.:104:
آنی این رسمش بود ؟ ولی اشکال نداره.:72:
دیگ ها رو بیارید بشورم شاید اینجور حاجت روا شدم.:323:
چشمک جان ممنونم مشکل مامانم تقریبا برطرف شد.تو تاپیکم هم گفتم http://www.hamdardi.net/thread-21257-page-4.html
البته با کمک شما دوستای گل.
خوشم میاد هر کی نبوده اما سر اش رسیده تازه دوتا دوتا هم میخوان:)،ببینید این شکم سنسوراش چقد قویه که همه هستن:D
بی نهایت جون دیگ رو بذار اقایون بشورن:)،شما چرا؟انشالله حاجتت هم براورده میشه.
خداییش هر کی میگه دعا میکنم دعا کنه ها...سر سفره هفت سین سال تحویل و عیدی و دیده بوسی ،بچه های همدردی رو از یادتون نبره ها.فکر کنید یه لحظه مشخص همه واسه هم دعا میکنن چه انرژی مثبتی تولید میشه بلاخره بین این همه ادم یکی مستجاب دعا هست دعای همون برای هممون کافیه.
اره انی جون بهار واقعا ادمو سرمست میکنه..این تصاویری که گفتی اخ چه حس خوبی به ادم میده...
فقط سبزی پلو با ماهی رو بذار راست راستی واسه شب عید از الان نذاری این شکمای بیچارمون هی ببینن و بخوان،اخه سبزی پلو با ماهی شب عید با بقیه سبزی پلو با ماهیا فرق داره،اون یه چیز دیگه است.
گمونم عقده ای شدیم رفت اینطور که ما پیش میریم سیزده بدرم لابد میخوایم اینجا باشیم و مجازا سیزده مون در کنیم:311:.
از همه اینا که بگذریم سخن عیدی خوشتر است..اقای مدیر همدردی به فکر عیدی باشید.موافقید انجمن ازاد رو با شارژ معمولی قبول کنن ؟(الان جناب مدیر همین شارژمو صفر میکنه بعلت سوء استفاده).خوب بلاخره بریم اونطرف ببینیم چه خبره؟هم سیاحته هم ...(قافیه کم اوردم:D)
بی نهایت من آش نخوردم اگر می خوای سهممو به تو می دم.
تو چقدر ساده اي فرهنگ 27
اين بي نهايت كه عمرا دلش نمي ياد ما رو تنها بزاره و بره . فقط مي خواد به اين بهونه سهميه آش بيشتري بگيره ....:311:
نري يه وقت بينهايت منو ضايع كنياااااااااااا . :46: